443
Motorola V360
-
romi8 #403 hi!
valaki leírná hogy tegyek erre a telóra játékot usb-n. van memo kártyám
melyik mappába stb... -
#402 ha csak azzal van baj,hogy nem szeretnéd felvenni,akkor csináld azt,hogy kapcsold ki azt a funkciót,hogy kinyitásra felvegye,és akkor simán ha hívnak piros telefonnal úgy tudod kilőni,hogy nem veszed fel. -
#401 nem tudjátok hogy lehet elutasítani egy hívást összecsukva?
lenémítani le tudom.. -
#400 noo :D -
#399 ájm ö terrifájing terroriszt...ár ju szkerd?! :D -
#398 áj kíl jú :D -
#397 nerkem is bírta, egy héten 2x kellett tölteni, hét közeépn meg végén, zenéltem agyba főbe, játék nincs rajta. Most meg semmit ne mcsinálok, feltöltöm másnapra lemerül :|||||||| -
#396 sinálhatok mjad vmi fasza bannert? -
#395 egy nap töltöm 10-15 percet utána zene játék mellett sem kell majd egy hétig újra töltőre raknom. Na jó, ha egy napot végigjátszom rajta akkor csak 1-2 nap, de egyelőre jól szuperál. Április óta van meg.
Off: SimaSuna: I kill u? :D -
#394 ha nem zenélek akkor kb 4-5..de nekem is hasonló..
kéne venni Akku fresh-t..
1400 ft..és állítólag nagyon jó :) -
#393 nektek hogy birja az akksi ? az elmult 3 hetben drasztikusan elgyengult az enyem, 2 naponta tolteni kell :CCC -
#392 Nem, az már sajna nem fog bejönni :(
Itt egy új jó kis oldal :) -
ToNyOcSkA #391 az a gond h nem müxik az oldal:\legalábbis nekem nem hozza be... lehet h csak pillanatnyi karbantartás miatt... -
#390 tényleg,jól mondod :) -
atis28 #389 kar :( :D igy egyebkent telleg jo, de most h neztem rajottem h az a bibi, ha a gyari motos fules jack dugojan harom fekete csik van, ezen meg csak ketto. es azert kell kihuzni mer az elso a harom kozul az elso ketto a zene a harmadik gondolom a mikrofon lenne ha ugye headset-hez. Amugy vmi olyanra gondoltam h egy olyan atalakito kellene, aminek az egyik vege amit a teloba dugsz, gyari motos lenne, harom csikkal, es a masik vege ahova a fulest dugod sima kettes lenne. szoval ugyanolyan mint amit te is montal h vettel atalakitot, csak annyi kulonbseggel h nem sima fulest kotnek ra hanem mini jack dugost. huh ezt megin jol elmagyaraztam, de azert remelem vki megerti es segit majd :D
azert koszi hunbasser az eddigieket ;) :D -
#388 nem értem :D de én is így használom,hogy csak félig van bedugva,hidd el,nem jön ki belőle.biztos meg lehet oldani másképp is,de ehhez már gondolom kellene egy kis szakértelem is. -
atis28 #387 hat aze ez megse jo megoldas h csak felig dugom be. :D amugy az h lehet, h nem kompatibilis? hat mas lenne a dugoja v mi? Es olyan nincs h 2,5 jack motroloa dugobol csinal sima 2,5 os jacket? ertitek mire gondolok? remelem :D -
#386 nekem tönkrement a Motorola headsetem,és helyette vettem egy jack dugóról átalakító átalakítót :) és most egy sima fülhallgatóval hallgatom,először nekem sem volt jó,de elkezdtem húzogatni a dugót,és ha nincs teljesen betolva(csak mondjuk félig),akkor szól mind a két felén.de sztereo hangzást szerintem ne várj,nálam is olyan vicces,amikor olyan részek jönnek egy zenében,hogy egy hosszú hang,és ugye jobbról átmegy balra.na ilyenkor az csak egy kis rövid hang :\ -
#385 talán mert nem motorolakompatibilis a füles -.- -
atis28 #384 sziasztok! vettem egy nem motorolas fulest a telomhoz, es vmiert nem szol rendesen csak az egyik oldala, megpedig a jobb. Eloszor azt hittem a fules a szar, de aztan visszavittem es kiprobaltak egy mp4 lejatszon es en ra kellett jonnom h a telo-val van a gond. A ules egyebkent egy hama fullhalgato 3 ezerert vettem, egesz fasza lenne. De vmiert nem akar szolni a bal fele, nem tudjatok mi lehet a problema? -
#383 hát nekem ez sem konkrét :D:D:SA:D -
#382 Ettől konkrétabban nem talász róla semmit :)
Azon belül,
itt olvass :) -
#381 uhh.... köszi a tippet, de olvasgatok már egy órája kb de v360 szoftver frissítést konkrétan nem találtam :| -
#380 Prezi, olvasgass róla :)
Mondjuk itt :) -
#379 szoftverfrissités házilag engem is érdekelne... -
atis28 #378 hát én nem csináltam vele semmit, csak beraktam azt remélve, hogy így jó lesz. De mint irtam a telefon egyáltalán nem ismeri fel. Szal akkor egy memmkari olvasóban csatolva tudom leformázni? Mert valahol mintha azt olvastam vna h a telefonon keresztül is meg lehet oldani, de én nem találtam ilyen opciot. -
#377 leformáztad a karit?
milyen kari?
nekem is 1Gb-os van.Kingston és műxik..
-
atis28 #376 Sziasztok! Most vettem a telomhoz egy 1 gigas microSD-t, de sajna nem ismeri fel a teló. Mit kellene tennem vele? Hallottam szoftver frissitesrol de ahhoz meg egyaltalan nem ertek. Aki jartas a temaban az irjon nekem egy valaszt ide, vagy keressen meg msn-en: [email protected]. Köszi -
#375 valszleg nincs memkarid..
-
zsebszi #374 Hi!
Egy kérdés. A játékoknál minek írja ki, hogy a tárolóeszköz nem érhető el? -
#373 ok, megoldottam.
egy szike, és kivágtam a vacak gombot. :) Most már nem csipog. -
#372 torrenten már próbálkoztam,google se jött be -
#371 esetleg torrent^^ vagy gugle^^ -
#370 valaki nemtudna linket adni ahonnan értelmesebb játékokat lehet leszedni gépre,és onnan telóra átraknám!Pl:aoe,carbon xD,colin mcrae,newyork nights stb... -
#369 Jaigen egy dolgot elfelejtettem !Az oldalsó hangerőszabályzó gomb alatti kis gomb,kikapcsoló gomb-lett,amit nemhiszem hogy át lehet állítani,összecsukva és nyitva is ha hosszan nyomod normálisan kikapcsol a teló,de még nemvolt vele problémám!Hameg zenét halgatsz összecsukva és kétszer megnyomod röviden akkor még csak a zene hallgat-el! -
#368 WÁOW -
#367 bocs elírtam az utólsó részt : akinek kell -
#366 még régen egyszer leszedtem 1 szoftit(én kis naív :) gondoltam lefrissítom itthon a telót másik szoftira), Ami még megvan de az :R4513_G_08.B7.56R az utsó 3 betű nemugyanaz,sose próbáltam szoftit rakni,utána néztem elég bonyolultnak tűnt,de aki gondolja msn-n vagy skypon elküldöm neki, kb 15mb !!!DE FELELŐSSÉGET NEMVÁLLALOK ÉRTE!!!!!!!!!!nemtommien és hogy működik-e ez a verzio ami nekem van !! Lehet szoftvert frissíteni otthon is,csak megfelelő progi kell hozzá,(nekem már itt kezdődött a probléma hogy hogy kell használni)PST 6.7 GENERAL van meg nekem,ez állítólag rak szoftit !!Meg szoftvert is írhacc vele ha értesz hozzá(állítólag,de vannak benne olyan menüpontok)Aki kell a szofti : [email protected] ide nemírnám be az msn/skype-om -
#365 azt a mindenit :) érdemes lenne ezt megcsinálni.
jön a következő kérdésem:én tudnék-e vhogy szoftvert frissíteni? :D -
#364 köszi megpróbálom beszerezni :)