Motorola V360

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prezi
nektek hogy birja az akksi ? az elmult 3 hetben drasztikusan elgyengult az enyem, 2 naponta tolteni kell :CCC

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Judit
Nem, az már sajna nem fog bejönni 😞
Itt egy új jó kis oldal 😊

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

az a gond h nem müxik az oldal:\legalábbis nekem nem hozza be... lehet h csak pillanatnyi karbantartás miatt...
hunbasser
tényleg,jól mondod 😊

ReaL MaDRid x siempre

kar 😞 😄 igy egyebkent telleg jo, de most h neztem rajottem h az a bibi, ha a gyari motos fules jack dugojan harom fekete csik van, ezen meg csak ketto. es azert kell kihuzni mer az elso a harom kozul az elso ketto a zene a harmadik gondolom a mikrofon lenne ha ugye headset-hez. Amugy vmi olyanra gondoltam h egy olyan atalakito kellene, aminek az egyik vege amit a teloba dugsz, gyari motos lenne, harom csikkal, es a masik vege ahova a fulest dugod sima kettes lenne. szoval ugyanolyan mint amit te is montal h vettel atalakitot, csak annyi kulonbseggel h nem sima fulest kotnek ra hanem mini jack dugost. huh ezt megin jol elmagyaraztam, de azert remelem vki megerti es segit majd 😄
azert koszi hunbasser az eddigieket 😉 😄

Virág Attila (Atish) SWF1L - http://swf1l.extra.hu RBR - Matech Rally Team

hunbasser
nem értem 😄 de én is így használom,hogy csak félig van bedugva,hidd el,nem jön ki belõle.biztos meg lehet oldani másképp is,de ehhez már gondolom kellene egy kis szakértelem is.

ReaL MaDRid x siempre

hat aze ez megse jo megoldas h csak felig dugom be. 😄 amugy az h lehet, h nem kompatibilis? hat mas lenne a dugoja v mi? Es olyan nincs h 2,5 jack motroloa dugobol csinal sima 2,5 os jacket? ertitek mire gondolok? remelem 😄

hunbasser
nekem tönkrement a Motorola headsetem,és helyette vettem egy jack dugóról átalakító átalakítót 😊 és most egy sima fülhallgatóval hallgatom,elõször nekem sem volt jó,de elkezdtem húzogatni a dugót,és ha nincs teljesen betolva(csak mondjuk félig),akkor szól mind a két felén.de sztereo hangzást szerintem ne várj,nálam is olyan vicces,amikor olyan részek jönnek egy zenében,hogy egy hosszú hang,és ugye jobbról átmegy balra.na ilyenkor az csak egy kis rövid hang :\

ReaL MaDRid x siempre

SimaSuna
talán mert nem motorolakompatibilis a füles -.-
sziasztok! vettem egy nem motorolas fulest a telomhoz, es vmiert nem szol rendesen csak az egyik oldala, megpedig a jobb. Eloszor azt hittem a fules a szar, de aztan visszavittem es kiprobaltak egy mp4 lejatszon es en ra kellett jonnom h a telo-val van a gond. A ules egyebkent egy hama fullhalgato 3 ezerert vettem, egesz fasza lenne. De vmiert nem akar szolni a bal fele, nem tudjatok mi lehet a problema?

prezi
hát nekem ez sem konkrét 😄😄:SA😄

Judit
Ettõl konkrétabban nem talász róla semmit 😊
Azon belül,

itt olvass 😊

prezi
uhh.... köszi a tippet, de olvasgatok már egy órája kb de v360 szoftver frissítést konkrétan nem találtam :|

Judit
Prezi, olvasgass róla 😊
Mondjuk itt 😊

prezi
szoftverfrissités házilag engem is érdekelne...

hát én nem csináltam vele semmit, csak beraktam azt remélve, hogy így jó lesz. De mint irtam a telefon egyáltalán nem ismeri fel. Szal akkor egy memmkari olvasóban csatolva tudom leformázni? Mert valahol mintha azt olvastam vna h a telefonon keresztül is meg lehet oldani, de én nem találtam ilyen opciot.

SimaSuna
leformáztad a karit?
milyen kari?

nekem is 1Gb-os van.Kingston és mûxik..
Sziasztok! Most vettem a telomhoz egy 1 gigas microSD-t, de sajna nem ismeri fel a teló. Mit kellene tennem vele? Hallottam szoftver frissitesrol de ahhoz meg egyaltalan nem ertek. Aki jartas a temaban az irjon nekem egy valaszt ide, vagy keressen meg msn-en: [email protected]. Köszi

SimaSuna
valszleg nincs memkarid..
Hi!

Egy kérdés. A játékoknál minek írja ki, hogy a tárolóeszköz nem érhetõ el?
Kmarha
ok, megoldottam.

egy szike, és kivágtam a vacak gombot. 😊 Most már nem csipog.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Deadkiller
torrenten már próbálkoztam,google se jött be

Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD

SimaSuna
esetleg torrent^^ vagy gugle^^
Deadkiller
valaki nemtudna linket adni ahonnan értelmesebb játékokat lehet leszedni gépre,és onnan telóra átraknám!Pl:aoe,carbon xD,colin mcrae,newyork nights stb...

Deadkiller
Jaigen egy dolgot elfelejtettem !Az oldalsó hangerõszabályzó gomb alatti kis gomb,kikapcsoló gomb-lett,amit nemhiszem hogy át lehet állítani,összecsukva és nyitva is ha hosszan nyomod normálisan kikapcsol a teló,de még nemvolt vele problémám!Hameg zenét halgatsz összecsukva és kétszer megnyomod röviden akkor még csak a zene hallgat-el!

Firerock
WÁOW

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Deadkiller
bocs elírtam az utólsó részt : akinek kell

Deadkiller
még régen egyszer leszedtem 1 szoftit(én kis naív 😊 gondoltam lefrissítom itthon a telót másik szoftira), Ami még megvan de az :R4513_G_08.B7.56R az utsó 3 betû nemugyanaz,sose próbáltam szoftit rakni,utána néztem elég bonyolultnak tûnt,de aki gondolja msn-n vagy skypon elküldöm neki, kb 15mb !!!DE FELELÕSSÉGET NEMVÁLLALOK ÉRTE!!!!!!!!!!nemtommien és hogy mûködik-e ez a verzio ami nekem van !! Lehet szoftvert frissíteni otthon is,csak megfelelõ progi kell hozzá,(nekem már itt kezdõdött a probléma hogy hogy kell használni)PST 6.7 GENERAL van meg nekem,ez állítólag rak szoftit !!Meg szoftvert is írhacc vele ha értesz hozzá(állítólag,de vannak benne olyan menüpontok)Aki kell a szofti : [email protected] ide nemírnám be az msn/skype-om

hunbasser
azt a mindenit 😊 érdemes lenne ezt megcsinálni.

jön a következõ kérdésem:én tudnék-e vhogy szoftvert frissíteni? 😄

ReaL MaDRid x siempre

prezi
köszi megpróbálom beszerezni 😊

Deadkiller
ja ezzel a szoftival korlátlan video felvétel(amíg van helyed)ezzel az 1gb-ás memkarival majnem 1 órát videoztam,sajna nemvolt nálam töltõ!talán picit szebb videot és képet készít !Már került az uj szoftiba kamera effektek stb apróságok!Bluethooth-ot talán úgy vettem észre mintha icipicit lassult volna,de ha nemfigyeli az ember talán felsem tûnik!A híváslista bill-re a kamgomb került!Szerkeszthetõbb a menü! ++KApott a teló AIM Yahó és ICQ csevegõ progit!Alapból 2 zene lejáccó programot is kapoott!az egyik bekapcsolásnál rögtön indul,és külön is indítható,ennek a neve iTunes,elég komolynak tûnt,de adtakebál segítségével kiszedtem belõle mert zavart hogy rögtön indult a progi amikor bekapcsoltam a telót!Kapott Minicommander java progit is,ami a teló összes fájlait kiolvassa és amit tud megnyit!Akiknek még full vodás a teló,azok kapnak még kis apró humoroshangokat!hogy nekem mértnem csinálja nemtom!haverm telója ugyanilyen full vodás,ez már független t-mábolos,és ha összecsukod a telót,lejácca a winfos kijelentkezõ hangot,ha nyitod akkor bejelentkezik!van még bekapcsolási hang,de azt is kiszedtem mert zavart az is!csukott állapotban a külsõ kijelzõn az aksi és a térerõ ikonja is változott(meg persze a belsû kijelzõn is full más a design)! Van még valami mérneki(nem java)progi,amit nemértek,egyaz angolul van,másrészt nemvok telós pc-s tudorka !Dióhélyban ennyi,sokat írkálhatnék még!

Deadkiller
Szofti VER: R4513_G_08.B7.ACR

Lajosmizsére Mobilvilágba 2000HUF (csak itt tudtam megcsináltatni)

Firerock
hova ls menniyért vitted L?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

prezi
meg tudod nézni milyen a szoftver verziója ?

Deadkiller
nekem is v360 telómvan 1gb-ás sandisk memoval,nemfagy,és én sem mondanám lassúnak a telót(a régi szoftival picit lassabbvolt,és az oldalsó gomb csipogás sincs az uj szoftival) 😛 Az eredeti szoftim vodás volt!elvittem szoftit frissíteni,kb dupláját tudja most a teló!

Kmarha
Én arra lennék kiváncsi, hogy az oldalsó gombról le lehet e szedni a csengés stilus opciót. Mert annyira idegesit, ha szûk farmerban vagyok, hogy minden lépésnél csippan egyet, hogy csak na.

Egy megoldást találtam. Itt a kés az asztalon.. ha nem jön megoldás a problémára, isten bizony kivágom a gombot a telefonból. Azt csipogjon ha tud! <#gonosz2>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SimaSuna
király! köszke!

én úgy tudom h JAVA alkalmazást nem lehet küldeni...
de azért továbbra is nézelõdöm..
hunbasser
menügomb(vagy mi a csuda),és ott a beviteli módban tedd át iTAP-ról sima TAP magyarra,akkor jó lesz.

bluetooth chatet én is találtam,meg osztálytársam is,még csak az övét teszteltük,mert ugye v360v-rõl nem lehet alkalmazást küldeni :@@@@
mi a bluechatet próbáltuk,sehogy nem ment,a valhallát meg még nem próbáltuk.egyébként létezik olyan java alkalmazás,amivel én is tudok küldeni másnak játékot vagy progit?és van telefonra rendes java fájlkezelõ?olyasmi mint a total commander,csak telefonra 😄 ha már tudok áthelyezni,másolni,törölni,átnevezni,és tudja mutatni a rejtett fájlokat is,akkor az már elég jó lenne 😊

ReaL MaDRid x siempre

SimaSuna
bluetooth chatet találtam..
télleg..
hogy lehetne átállítani a nyelvet vagy a szöveg írást h ne így irja:
pl ha azt akarom irni h:

messenger akkor mno mer mes méf
szal így ki kell választani a megfelelõ "szótag"ot...nincs rá valami mód?..
csak SMSnél ir rendesen..
hunbasser
az jó lenne nekem is.meg kéne ilyen java walkie-talkie progi.ha már 100 m-en belül mûködik,már az is jó

ReaL MaDRid x siempre

SimaSuna
vettem 1Gb-os Kingston karit..faintul mûxik 😊

nincs valahol JAVA alapú FM rádió? csak úgy kíváncsiságból 😊
volt ilyen telom, sajna majdnem egy hete kiesett a zsebemböl motoron induláskor, és átment rajta egy auto, betört a kijelzöje és 10k lett volna megcsináltatni, inkább vettem helyette egy fél éves Nokia 6670-est beszámitásával 20k-ért, ami most rájöttem jo vétel volt, mert nagyon tetszik ez a mobil😄

SimaSuna
visszaolvastál?
nem is kellett sokat...
Hali hol találok jo gameket a telomra köszi elöre is .

prezi
gyári motorola füles 4k-ért vettem

üdv mindenkinek !
Tudtok nekem a telefonhoz mondani jó sztereo fülest?Max 3-4 ezer ft-ot áldoznék rá.
A választ elõre is köszönöm!

FAT

Nekem a
bootloader: 09.02
sw info:R4513_G_08_B7.ABR

Akkor melyik sw-t tegyem fel?

Minden flash program (RSD Lite, Flash Backup, PST) a Boot Loader telefonra küldésig eljut majd ott a telefon Critical Errort és 2 számot ír ki........

Mi lehet a gond?

A voda sw?

Nincs rá megoldás?

Sziasztok!
Most vettem V360-at. Live menüs.
Nagyon sok a hozzászólás, lehet le van írva, de mire átnézem.
Valaki leírná hogy hogyan tudok rá sima sw-t tenni?
Illetve mi kell hozz?
PST 6.7-el és RSD Lite-al már próbáltam, de nem sikerült.
Link is jó lenne.
Sw-nek ezt találtam:
R4513_G_08.B7.56R_A_PDS00C_LP002F_DRM0101_JPJAVA_G_08_V360_06_00_34R_SE6174AXXV50C3_1FF.shx
Ez jó?
Köszönöm a segítséget!