Motorola V360

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valakinek van PEBL U9-ese? Gondolkozok rajta egy ideje, és tényleg jó szinek közül lehet választani! http://www.teszined.com
Hali!

Nem lehet megoldani hogy támogassa a 2 Gb-s memoria kártyát?
Bele megy meg minden, csak nem ismeri fel :S😄
hunbasser
vidd el valami gsmbe,ott visszarakják neked faszául a régi firmwaret pár ezerért.

ReaL MaDRid x siempre

lang14
Na szóval, körbenéztem Mobile-Mania-n, Flash&Backup3mal megnéztem milyen a gyári motorola szoftver (jegyzem meg szerintem gyorsabb), aztán gondoltam visszarakom a vodásat, és nézzenek ode nem olyan mint volt, na most mit csináljak?

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

lang14
sziasztok U6-ról U9-rõl tudtok valamit? próbáltátok-e már ilyenek..

Sziasztok!
Nemrég vettem ien telot, van adatkábelem és 1 gigás kártyám.
Raktam zenelejátszot a telcsire (lightpalyer, integral) de nem latja a zeneimet, se kartyarol se telcsirol.
Szoftververzio:R4513_g_08.b7.AER (fuggetlen a telcsi és eredeti moto menu)
Valami 5let? 😞

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Firerock
most sikerült felismertetni vele de Motorola USB modenmként ismerte fel:S

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
hyak all
baj van
már régen nem használtam a memóriakártyámat most viszont visszaraktam és átállítom a kapcsolatoknál memóriakártyára bedugom a gép fel is ismeri csak illesztõprogramot kér
vki megoldás?sürgõsen kéne
köszi

hunbasser
90%,de szerintem írj nekik egy e-mailt.

ReaL MaDRid x siempre

prezi
ez már kapásbol nem stereo 😄
az enyém a mini-usb portba megy ez meg a headset kis lyukába, ami full mono kimenet :\

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

ok még gondolkozom rajta.de az a füles 3k-ért amit linkeltem az milyen ????

prezi
nekem van gyári moto füles eladom 4k-ért 😄

Sziasztok!
Milyen sztereó fülest tudtok ajánlani kb 4 ezer ft-ig??Kötelezõ motorola gyártmánynak lennie???
Elõre is kösz !

Köszönöm... 😄

Judit
😊 Örülök, hogy sikerült!
Szép estét! 😊

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

😄... hidd el nem vagyok a gáphez olyan hüJe.... Legalábbis szerintem.....
Arról viszont nem tehetek hogy a Windows egy sz*r.... Na mindegy... Amúgy leszedtem a p2k commandert linux-ra is.... hátha az jobban megy.....
Amúgy -Isten tudja, hogy hogyan- már megy... mostmár felismeri a telót a gép meg a progi is... meg minden.... 😄.. De az a vicce az egészmen, hogy két XP-m is van (ha netán az egyik meghalna tudjam menteni ami még menthetõ...) Az egyik XP-t rendesen használom meg minden a másik meg egy külön vincseszteren van ami álltalában rá sincs kötve a gépre.... Naszóval... Mindkét XP-n megcsináltam a p2k driver telepítését... Az az XP amit rendesen használok az meg sem ismerte a telót... (vagyis egy 20percig megismerte de aztán szétkapcsolta a cuccokat és azután se kép se hang.... Kapott egy pár reszetet de semmi változás) A másik XP ami a másik vincseszteren van az meg aránylag rendesen megismerte... Sõtt már egy skint is sikerült feltelepítenem.... 😄...........
Szal tényleg köszi a segítséget... Nélkületek nem sikerült volna... Kösz mindent... 😄
Bár remélem a másik XP nem hal bele mint az elsõ..... 😛

Judit
gaben, XP-d van?
Ha igen, ezt tedd fel amit az elõbb írtam. Ez nem a Commander, hanem a p2kdriver. Elõbb kell a driver, utána Commander 😊

Bocs.. az utolsó szó nem "telefonon" hanem "gépen" akart lenni...😄

Igen... a 3.3-masall próbáltam...
De nem a programmal van a baj.... Hanem azzal, hogy a GÉPRE nem akart feltelepülni a "p2k" rendesen.... Szal hiába jó a P2kCommander ha a "p2k"nincs fent rendesen a telefonon... 😞

Judit
gaben
Ezzel csináltad? -> P2k driver 3.3 XP/Vista 32 bit

Judit
Hát, én passzolok 😊 Esetleg próbáld másik usb-re tenni a telódat vagy kérdezd meg ott, segítenek nagyon szívesen 😊

Oh... Köszi... Sokat segített a link 😄..
Csak az a baj hogy még így sem jött össze... Megcsináltam azt amit leírtak a linkben... Kittallóztam a "p2k"-s cuccokat... Aztán katt a továbbra... El is kezdi telepíteni.... de aztán egyszer csak bekejezi és ezt írja ki: "Hiba történt az eszköz telepítése közben. A mûvelet nem hajtható végre olyan eszközinformációs elemmel, amely nincs regisztrálva"
Na.. erre valyon mit lépjek...
Ötlet.........megoldás.....

Judit

Értem.... Van memóriakártyám is... Csak az a gáz hogy nem ismeri fel a telót a progtam... Fogom az USB-s kábelt és összekötöm a telefont a géppel... Utánna elindítom a programot... de nem ismeri fel....
Ötlet....?? Megoldás?? Vagy kell valamit csinálni a programmal??
Légyszi... ezt megnéznéd:
http://moto_v360.extra.hu/index.php?option=com_content&task=section&id=11&Itemid=38

Szal már láttam egy csomószor hogy "p2k Driver"... Szal ezt nem a talóra kéne valahogy feltelepíteni??????

hunbasser
csak simán elindítod és kész 😊 ha jól emlékszem,ez nem telepítõs progi...habár én nem használtam sokat,csak egyszer kipróbáltam.

ja,és persze játékokat és progikat csak akkor tudsz felrakni a telódra,ha van memóriakártyád.vagy úgy,ha átküld neked valaki valamit bluetoothon.

ReaL MaDRid x siempre

:S.... Nofene..... És hogy tudom futtatni??.... Mármint a gépen....
Amúgy köszi a felvilágosítást... 😄

hunbasser
ezt nem kell a telódra feltenni.ezzel tudsz a telódra felnyomni játékokat.

ReaL MaDRid x siempre

Hali.... Lennye egy két kérdésem.... Van egy Motorola V360-am.... Ha jól tudom van rá egy másik softwer... a neve "p2k".... Nos... ezt hogy tudom feltelepíteni a telefonomra??
Elõre is köszi a segítséget...

Firerock
ez volt a gond
köszi

hunbasser
átállítottad a USB beállításokban az alapértelmezett kapcsolatot memóriakártyára?

ReaL MaDRid x siempre

Firerock
csõttök
van memóriakártyám bedugom a telót
csippan 1et és semmi nem jelenik meg
feltelepítettem vmi motorola Drivert,telepítette vagy negyed órán keresztül de ha bedugom akkor csippan 2-t
(nem az én telóm hanem fateromé,az enéym elbaszódott,de nekem mûködött)valaki help plz

SimaSuna
kösz szépen!
hunbasser
HBD! 😊

ReaL MaDRid x siempre

P2kmenueditorral állítsd be a külsõ kamera gombot piros gombnak.

lang14
a lényeg az hogy a nyitogatós felvevõs funkciót beállítva használatra, hogyan tudsz elutasítani egy hívást?

mert ha kinyitod a piros gomb kedvéért bukta az egész...

érdekes, mert lenémítani le lehet ugyebár 😞 de nem akarom megvárni míg
az illetõ megunja és leteszi hogy aztán visszahívhassam (mert esetekben nekem ingyen van)

hunbasser
hogy hogy "kellett volna"? 😊 kíváncsivá tettél,mostmár mesélj,hogy tulajdonképpen ez mire is kellett volna.

ReaL MaDRid x siempre

lang14
értem én de nekem a nyitogatós funkció mellett kellett volna ugyan ez 😊

má nem kell!! visszaolvastam és sikerült!!!<#smile><#smile>

hi!
valaki leírná hogy tegyek erre a telóra játékot usb-n. van memo kártyám
melyik mappába stb...

hunbasser
ha csak azzal van baj,hogy nem szeretnéd felvenni,akkor csináld azt,hogy kapcsold ki azt a funkciót,hogy kinyitásra felvegye,és akkor simán ha hívnak piros telefonnal úgy tudod kilõni,hogy nem veszed fel.

ReaL MaDRid x siempre

lang14
nem tudjátok hogy lehet elutasítani egy hívást összecsukva?

lenémítani le tudom..

SimaSuna
noo 😄
hunbasser
ájm ö terrifájing terroriszt...ár ju szkerd?! 😄

ReaL MaDRid x siempre

SimaSuna
áj kíl jú 😄
prezi
nerkem is bírta, egy héten 2x kellett tölteni, hét közeépn meg végén, zenéltem agyba fõbe, játék nincs rajta. Most meg semmit ne mcsinálok, feltöltöm másnapra lemerül :||||||||

Firerock
sinálhatok mjad vmi fasza bannert?

Kmarha
egy nap töltöm 10-15 percet utána zene játék mellett sem kell majd egy hétig újra töltõre raknom. Na jó, ha egy napot végigjátszom rajta akkor csak 1-2 nap, de egyelõre jól szuperál. Április óta van meg.

Off: SimaSuna: I kill u? 😄 <#bdead>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SimaSuna
ha nem zenélek akkor kb 4-5..de nekem is hasonló..

kéne venni Akku fresh-t..
1400 ft..és állítólag nagyon jó 😊
Oldal 1 / 9Következő →