208
Le parkour,freerun,alapok
  • Sheke
    de komolyan
  • odex
    te meg a sport... inkább te meg a kolbász :D én is sportolok discoban nagyon sokat táncolok és már szinte megszakad a lábam :D
  • Vlala #86
    Értelemszerűen Ötödik Lajosnak :)
  • Sheke
    am. nem teszem az ayam csak legalább sportolok valamit
  • Sheke
    hogy hívnak
  • Vlala #83
    Én is tarjáni vagyok...
  • odex
    haggyátok shekét ő csak teszi magát őp is tarjáni mint én ismerem... nemis tud semmit min van vagy 100 kg a gyerek tőle nekérjetek tanácsocskát ;) csak jó tipp!
  • F1re
    kar hogy en nem merem ezt meg probalni :D sztem sikerulne
  • Vlala #80
    Juj. Ez már nekem fájt...
  • F1re
    Uhhhh ez is fincsi lehet
  • Sheke
    igazad van énis így voltam vele szartam hogy jajj elesek de aztán ment ha elesel mi van legalább megpróbáltad
  • SNAKE01
    hát nem tudom.vaultokat korláton meg fém dobozokon lehet jobban meg falakon.lehet még gyakorolni a kéznélkül falra fellépéstez olyan hogy van előtted egy kb hasonló magasságú fal mint te,neki futsz fellépsz és fellököd magad.falon futást lehet még,meg egyik helyről másikra átugrálsz helyből bár ezt is korláton fasza.fal mászást is stb...
  • Vlala #76
    Na, ebből egy kukkot se... az elnevezéseket, szakkifejezéseket meg lehet tanulni valahol?
  • zsolesz92
    hali, most kezdem a parkourözést, csak az a baj h nem tok errefelé olyan helyeket ahol lehet akármit is csinálni. ma csak azzal szóraskoztam hogy a teraszunkról átugrottam a sziklakertet le a füre aztá roll. Mást nem lehet a kertben, még a focipályán az egyensúlyzást, de a vaultokat elképzzelésem sincs hol tusdnám gyakorolni, szal addig inkább maradok a kézenátfordulásnál meg vhol a szaltókat kéne. régen simán flikkeztem mer 9 évig szertornáztam, nyújtó talaj gyűrű ló szekrényugrás minden ment simán rundelflikkeztem most meg nem vagyok benne biztos h meg tunám csinálni. főleg a fücön. vmi szivacson még azt mondom h megprobálnám de semmi sincs errefelé ami segítené a gyakorlást. na az lenne a kérdésem hogy miket csináljak amihez nem kelleek korlátok stb...
  • gameplusz
    Hát az :D
  • SNAKE01
    hát ez nagy baj!:)
  • gameplusz
    Hát, nem tudom, de én a saját súlyom bárhol elbrom, csak amikor magamat kell tartani és nem a súlyzót, akkor mindig gáz van :D
  • SNAKE01
    hát igen az nem hátrány ha elbírod a saját súlyodat vagy akár többet is!:)
  • SNAKE01
    lol!xD
  • Vlala #69
    Igen, mi legalább nem eshetünk pofára. :)
  • gameplusz
    Hát ja, én is így vagyok vele. De sörhasúak figyelem, új figura! hasraesés :D
  • Vlala #67
    Azért ha jól látom a videókat, nem árt némi testi erő sem. Előbb le kéne adni a sörhasat, addig nem igazán lehet ugrálni...
  • SNAKE01
    nekem is megy szinte minden!:D
  • SNAKE01
    hali!
    na mivan itten?Parkour akkor itt a helyem!:)
    higgyétek el meglehet tanulni a dolgokat csak bátorság kell hozzáá és gyakorolni kell!
  • F1re
    vagy xcsak a te linked szar
  • F1re
    :D:D::D:D:D be is zartak azt a topikot :D
  • Sheke
    am. a b13 ba david belle jáccik a parkour feltalálója
  • gameplusz
    Felesleges neki mondani, nem érti meg. Majd ha felnő.
  • Sheke
    haljátoka kkor menjetek át abba a topikba de ott nemhiszem hoghy midnen trükköt részletesen leírnak ottmá profik beszélgetnek szte de elszrom menjetke ha akartok
  • Dying Soul
    Idézzem magam, vagy anélkül is mnegérted, hogy csend? (Költői kérdés)
  • gameplusz
    Lol. Már megint a kommentvadász okostojás fejed.

Ui.: megnéztem a b13-at, tapasztalat: marha jó, csak elég hamar vége.
  • Qwerty4
    A hétvégén nem dolgoztak idáig a moderátorok, nem ez az egy van amit sztem zárni kellett volna, de ha marad az is jó.
  • Barney Tech
    Az igazi topik erre!
    Zárható.
    Ja és kereső kereső kereső.
  • F1re
    amit a fa'n csinal a gyerek a video elejen arra gondoltam Link
  • F1re
    ezt csak ugy talaltam de ez is megy :)) link
  • F1re
    en nem tok es nem is akarok mert csak 1edul vok :D de ezeket amiket irtal asszem mindet meg tudom 1et azert meg tanulnek amikor ojan van hogy fuggoleges fal es oldalrol rohannak igy neki teszik a kezuket a falnak es korul fordulnak ez naon latvanyos de nem jut el az agyamig hogy kell :D
  • Goth
    pfff ez nagyon durva... meg kéne tanulni :D
  • gameplusz
    Falon futás nem nehéz, csak veszélyes. Én megtudom - egy bizonyos pontig, szvsz csak lendület kell hozzá - de ha szarul esel kitörhet a nyakad, gerinced, azért nem vállaltam még be én se.
  • nyamiag #50
    a mászásokat meg tudnám csinálni

ugrásokat, szaltókat, falon futást nem :D
  • gameplusz
    Detto így vagyok vele. Én vizuális alkat vagyok, amíg nem látom, nem tudom.