208
Le parkour,freerun,alapok
-
#48 leirasbol ketlem hogy megtanulhato. szvsz ez csak a gyakorlatba elsajatithato -
#47 Ez nem cset... ez mind elfért volna egykommentbe! Így most faszán áttekinthetetlen... :c
-
Tényleg nagyon látványos ez az egész, engem is érdekel a dolog! -
#46 azt cska később -
#45 bár a pk rollt még ne -
#44 uyganis ezek az alapok -
#43 ha ezeket m egtudjátok írom a többit -
#42 pk roll:leérkezel és a lapockádon át gurulsz egyet mint a bukfenc csak az egyik lapockádon rendőrös üldözéseknél avgy ha kerget vmi akkor jó -
#41 pk érkezés:ha mgas helyekről ugráltok akkor figyelni kell az érkezésnél pl:nems zabad befeszíteni a lábad emr eltörik a pk érkezésnke a lényeg ellazulsz és akkor alapból gugolva érkezel és így baj megelőzve és a enyeredet csapd a földhöz -
#40 érkezések:pk érkezés,pk roll -
#39 wallrun:a nevébe is benne van -
#38 a freerun:azt úgyis hívják hogy runolj egyet ha sok korlát van egy más után mrohansz mindegyiken ahogy akarsz át és ennyi d enem szabad megállni -
#37 kash vault:mongyuk egy kiálló szaron át két kezed a szarra:D és terpeszben át -
#36 tic tac:ezt úgy lehet ha vane gy fal és egy korlát egymás mellet egy kezed a korláton és a falon fellépsz és úgy ugrasz át a korláton -
#35 monkey vault:nekirohansz dobbantasz a földön két kéz a korlátra és gugolásba átteszed amgad a korlát vízszintesen -
#34 Én is akarok ilyet -
#33 két kezes vault:ez az alap ha valaki parkourozni akar ugyanaz mint a speed csak két kézzel ja és nem szabad hogy a korláthoz érjen a lábad egyikben se -
#32 speed vault:a legkönnyeb annyi hogy egy kézzel átteszed magad a korlát vagy fal felett és érkezel a speed vaullthoz neki kell futni és a vault csak gyorsításra legyen jó -
#31 először a vauktokat kell gyakorolni speed vault monkey vault két kezes vault -
#30 nah kezdés -
#29 jah ez a legdurvább meg a másik dvinsk videó: Ez -
Vlala #28 Állatira látványos!
Sheke: hogy kell ezt elkezdeni? -
#27 tesóm osztársai művelnek ilyeneket: röpködnek össze-vissza lol -
#26 http://video.google.com/videoplay?docid=515642196227308929
nekem ez tetszik a legjobban -
#25 részegen szoktam csinálni :////
mert egyébként meg mászom -
#24 van már topic nézzétek meg az ottani linkeket is..Dvinsk Clan a legbrutálabb! -
Lyan Kyj #23 KATT Ezt találtam, vannak benne nagoyn durvák, 1:20-nál és 3:10-nél főleg! -
Lyan Kyj #22 :) -
#21 Passz, reggel megtudom, megyek nyitásra a tékába :DDDDD -
Lyan Kyj #20 ez a film végig ilyen, vagy csak ez a rész? -
#19 Ilyen elhagyatott roncs házakon felugrál a falon, vaze a kezét szanaszét vágná / whzik -
Lyan Kyj #18 Imádom ezeket nézni!!Tedd fel őket vhova plz! -
#17 Ha már Banlieue 13 :D -
#16 Bazmeg. -
#15 én ismerem a stilust ugy mond (fal futás)ugráss jó kis dolgokat csinálnak -
Monoton #14 Yamakasi a játszótéren O_o -
#13 Banlieue 13-ban pl a kitaláló játssza a főszerepet. -
#12 Sok francia filmben is látható a dolog... -
#11 jah a koreai formakat kihagytam:D de azok inkabb terembe nyomjak:D -
#10 ejha :O
nemsemmi, köszi -
#9 Annyi videom van ha majd kell raszanok egy kis idot es feltoltom vhova...
franciak meg orosz/vagy vmi hasonlo o/ videok vannak... mondjuk a franciak jobbak kicsivel:D