Maximus visszatér a halálból?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elveszett majd elõkerült (egy kicsit sem lerágott) ikertestvér verzióban gondolkozzatok, az ókorkompatibilis. <#szomoru1>

Esrohnoil
Sajnos a filmgyártás a mai világban már csak a pénzrõl szól...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
EZ a hülyeség amit te írsz, Weaver maga mondta h. nem kíván több folytatásban részt venni. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

adam first
Elírtam,nem szokott velem elõfordulni de hát senki sem tökéletes.😊)

Igen,gondolkoztam is kcisit,hogy most elírtad-e vagy nem 😊

adam first
Ott elnézést szeretnék kérni mindenkitõl mert félre érthetõ a dolog,félre írtam T3-at akartam írni(de ez most komoly én se tudom hogy került oda az a T2???),a 3 meg valóban azért lett szar mert nem volt benne edward furlong(aki alkalmas lett volna john szerepére)nem volt sarah connor és james cameron.Arnie nem viszi el az egész hátán a filmet,Cameron aki képes erre nem Arnie.

A 3. meg nem azért lett szar,mert megcsinálták a 2. részét 😛.hanem fõleg mert nem Cameron csinálta,akkor valószínûleg sokkal jobb lett volna...

Azért a Terminator 2-t ne sorold már közéjük!A 2. része legalább olyan jó lett mint az elsõ,sõt.

Hehe igaz, de azt kisbetüvel írtam volna. <#eplus2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ööö idézz már fel jobb Római korban játszódó filmet ami hangyánira megközelítette a Gladiátort... mondjuk elõtte 5 évvel és utána 5 évvel... CSak hasonlítsd össze a történeti szálat, a színészi játékot, és a látványt... azután dumáljál itt baromságokat... ha nem tetszett akkor I.J. nézzél kommersz szar C és B kategóriás "szuperprodukciókat"..

Amúgy kíváncsi leszek a folytatásra... Russel sem valami mai csirke már...

valahogy túléli, és uralkodó lesz aztán leütik, kinyírják a first ladyjét, second kölköt, és ismét bevágják az arénába és szétharcolja az agyát a végén meg tönkreteszi a nagy harcoskodásban a Colosseumot és meg lesz a fedõ történet hogy ma miért néz ki ilyen ramatyul az egész épület... <#mf2><#kocsog><#eplus2><#banplz>
Jó szar film volt a Radiátor, igaz azoknak tetszett, akiknek a történelem csak egy tantárgy ami elég nehéz az iskolában <#eplus2>

Baromi ronda ez az új dizájn!

😄DD

Régebbi interjúkban arról szólt a fáma, hogy a gladiátor elõzménye lesz a "folytatás", vagyis a folytatás ott fejezõdik be, ahol az elsõ film kezdõdött..
Ezt a badarságot meg honnan veszed barátocskám??
S.W.-nek 5 részig van szerzõdése a FOX-al szóval "kénytelen" még 1 részt leforgatni...

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

Mortigen
Hát tényleg jó volna az Alien5 viszont arra meg Sigourney Weaver mondta hogy nem vállja a folytatását.
Az Alien vs Predátor meg hát valljuk be finoman szólva se volt az igazi....

Egy biztos: klónozásról szó sem lehet 😊
adam first
Inkább ne legyen folytatása a Gladiatornak,sõt Alien 5 se legyen már a 4 is szar volt a 3 végén abba kellett volna hagyni az egészet(a 3 tökéletes lezárása volt az egész szériának,a 4 már nevetséges mint sem félelmetes).De ugyanez igaz a T2-re is,inkább maradt volna minden megválaszolatlan az egész Skynettel+John jövõjével kapcsolatban, a 3-at emiatt jól el is kúrták.A Gladiator meg nem egy olyan kaliberû film aminek folytatást kéne csinálni.

Gladiator
jezusom, de nem ertessz te ehez.... gyoker...

SigS
Hatha lesz Titanic 2 is <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

A Roma meg Róma nem ugyanaz. Szóval te Rómás filmet akarsz, nem Romást 😊
Uh! A hegylakó annak idején jó film volt... aztán csináltak neki folytatást.

Örülönék Romás jellegû filmeknek, pláne ilyen minõségben, de Maximust ne akarja visszaeröltetni a vászonra.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

mikloss
Alien 5-öt akarunk! Alien 5-öt akarunk! <#alien><#alien2><#nevetes1>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Annak idején azt mondtam a barátaimnak viccbõl, hogy megcsinálják "A gladiátor visszatér" c. folytatást...

Banyek.

Most nem tudom, hogy bosszankodjak, hogy ellopták az "ötletem", vagy kínomban röhögjek.

Blasta
"inkább tényleg jönne az Alien 5"

Inkább asse 😄DD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

pamela felébred és ezt mondja: de furcsa álmom volt maximus...
Ejj,mindent tönkretesznek 😞

A Gladiátor úgy volt jó ahogy volt. Egyrészben. Ez nem szappanopera és nem a Rendõrakadémia 10..
Néhány pénzember (producer) aki szeretné a folytatást, gondolom megtömte Ridley Scott zsebét pénzel.

Nem értem ezt az embert, van igy is elég pénze, kultusz filmet csinált, miért akarja mégis tönkretenni a mûvét, egy folytatással..

😞
Mostanság divat: elõzményfilm.
Lehetséges?
megõrült...

Ez egy olyan film volt ami kerek volt egész és lezárt. A folytatás már elvbõl halálra van ítélve inkább tényleg jönne az Alien 5
Hát az nagy faszság lesz ha megteszik. Nem kellett volna megölni. Lett volna eszetek bazmeg!
JonDavis
Ridley Scott inkább az Alien 5-t csináld már meg<#szomoru1>
Amúgy tetszett nagyon a Gladiator,remélem méltó lesz a folytatás.