Maximus visszatér a halálból?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy kíváncsi leszek a folytatásra... Russel sem valami mai csirke már...
valahogy túléli, és uralkodó lesz aztán leütik, kinyírják a first ladyjét, second kölköt, és ismét bevágják az arénába és szétharcolja az agyát a végén meg tönkreteszi a nagy harcoskodásban a Colosseumot és meg lesz a fedõ történet hogy ma miért néz ki ilyen ramatyul az egész épület... <#mf2>#mf2><#kocsog>#kocsog><#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
Baromi ronda ez az új dizájn!
S.W.-nek 5 részig van szerzõdése a FOX-al szóval "kénytelen" még 1 részt leforgatni...
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Az Alien vs Predátor meg hát valljuk be finoman szólva se volt az igazi....
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Örülönék Romás jellegû filmeknek, pláne ilyen minõségben, de Maximust ne akarja visszaeröltetni a vászonra.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Banyek.
Most nem tudom, hogy bosszankodjak, hogy ellopták az "ötletem", vagy kínomban röhögjek.
Inkább asse 😄DD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Néhány pénzember (producer) aki szeretné a folytatást, gondolom megtömte Ridley Scott zsebét pénzel.
Nem értem ezt az embert, van igy is elég pénze, kultusz filmet csinált, miért akarja mégis tönkretenni a mûvét, egy folytatással..
😞
Lehetséges?