NFS : Carbon Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jakewyler
nem rossz,érdemes porcheval menni??mert épp most állok kocsi csere elött...

crazyclone
az alsoo élethûbb de mi a kulombség mármit beállitásban???

kicsit meréz a szín <#vigyor3>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

íme, hát nem nagy szám..

DJ Skyline
ez jól néz ki!

DaniX14
thx

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Danman
törölt hozzászólás

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

törölt hozzászólás

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

DaniX14
egy camaro ss-rõl képet tuniglova és hogy olyat leht hogy elõl látod a lámpáját??,😄

Nem értem pontosan mire gondolsz sorry <#vigyor0>

törölt hozzászólás

DaniX14
Jó,kicsit fura.egy képet linkelsz a camaro ss-rõl és annak van elõl lámpi vagy lehet csinálni neki??THX

Randelz
mitõl van az hogy ha elindítoma játékot csak felete képernyõt dobbe?

Carlos HUN
Mazda rx8 11%nál

törölt hozzászólás

DaniX14
azt hogy a garázsba látszik a feltuningolt camaro ss-nek a lámpája ha olyan lökháritot veszel rá??és egy képet vki küldene róla thx

GabriSanyi
fekete😛 amúgy türhetõ,bár még mindíg a chargerem teccik legjobban😛
nem szertem ha naon FnF stílusba tuningolnak egy régi vasat(rengetegsok colos nem odaillõ felni,húdespojler)
de sokkal jobb mint az elõbb😛

törölt hozzászólás

Pheaper
sztem a szin nem áll jól neki

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

DJ Skyline
nem áll jól ez a tetõ neki!

törölt hozzászólás

GabriSanyi
azóta megynertem a tuner alak RX7esét,de eladom hogy legyen pénz az Elise tuningjára😛

Barney Tech
Szerintetek melyik az élethübb?
bocs a kaki képekért amuigy minden maxon van csak a motion blur és 20-30 fps

berlinboy6329
MOOÁÁRR!Jó lett a kis tigris.

De ezek a hülye motorháztetõk még mindig nem tetszenek. :/

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DJ Skyline
ja, az más! 😄

Csori
winyóról linkelt
"http://c:/Documents%20and%20Settings/a/Asztal"

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

DJ Skyline
te mit linkeltél be? mert még megjeleníteni sem tudom a képet, meg tulajdonságokat sem, hogy milyen oldalon van ez

roberto
ez a enyimé

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

roberto

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Csori
szal #247-re ment az elõzõ ... nemtom h bírtam ekkorát mellényomni 😄D

Csori
szal akkor 56%nál még nincs GTO 😞
mend1... akkor ha találok 1 használható linket a razorra akkor majd tesztelem én 😄D

tcs007
törölt hozzászólás

jakewyler
törölt hozzászólás

GabriSanyi
úgy döntöttem RX7es riválisunkat japán autóval fogom legyõzni😛
megvettem hát az 1etlen stage 2-es tuner verdát és ez lett belõle:

GabriSanyi
én úgy vettem észre hogy motorháztetõtõl függ.
-Csori:56%-nál járok,a tuner résznél még le kell gyõznöm a csávót,a Exotic negyedben még 2 terület van asszem,és eddig sima járõrkocsik jöttek csak,az s max 12,és könnyû lerázni õket.gondolom a piros városrészben lesznek majd komojabb csaták met ot minden terület 5ös vagy 4es szinten felügyelt(aki nem tolná a játékot elmondom hogy minden kis területet ellenõriznek a fakabátok.ha egy területen sok a verseny vagy egyéb okok miatt jobban felügyelik(ezt mutatja a lángoló körbe írt szám) pl.az egyik versenyen ami egy 4es területen zajlott végig villogott a térkép a rendõri aktivitást mutatva aztán a kör végén feltõntek a zsaruk....)

Nightwish006
Nagy kár, hogy nicsenek benne lámpák, az szvsz jó dolog volt :\

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Csori
benyomom ide is, a másik totyik túlzottan pörög. hátha itt jobban szem elé kerül.
van valaki akit már cop_gto, v esetleg cop_corvette üldöz ? elértétek már azt a szintet ? v egyáltalán hasonlóképpen megy a dolog mint MW-ben ?
nekem még nincs + a gém, és nincs kedvem visszalapozgatni emiatt. de aki méltat ezzel kapcs 1 válaszra, és van kedve 1 kis tesztelésre is (persze ha már az említett szinten jár) annak adnék 1 linket 1 lomra, amit sztem érdemes kipróbálni 😊)

DJ Skyline
a kompresszorból több féle van? vagy mondjuk van a charger, ahoz csináltak egyet, aztán ennyi....camarohoz megint más, és így tovább! vagy van annyira igényes a játék, hogy azért lehet mondjuk 5 közül válogatni! vagy arra is gondoltam, hogy minden motorháztetõhöz más milyen van! melyik a 3 közül?😄

Csori
wazze... valamirõl le kell mondanom. annyi lomot gyártok máá PS-al, h valamit ki kell ejteni. most h megjelent a gém, asszem lassan bele lehet túrni a matricákba 😊)) ez más kárára fog menni számomra, de azéé pár okosságot tuti összevágok hozzá 😊
csakk máá le kék tõtni 😛

GabriSanyi
a hasmagasságot lehet változtatni.neon,lámpák nincsenek,ablakfestés van.

GabriSanyi
na végre még 1 muscle caros😛

GabriSanyi
hát monjuk külsõ nézetbõl meek 😛 amúgy meg ha 100%-ra raknám magamasabb lene mint maga a kocsi...nekem így tecik és kész,a töbi motorháztetõ nem néz ki jól rajta.én pl azokat a tetõbeömlõket nem szeretem...mi célja van?hûti a tetõt?mer nemhiszem hogy meg van nyitva rendesen.......mindenbe bele lehet kötni,midenkinek más az ízlése,(vagy lehet hogy egy kocsi azzal néz ki jól)
Cseri:41%-nál

CoD23
hali vissza olvasta ( illetve néztem a képeket) ti a képek alapján hány % nál tartotok?

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Helló!

Az érdekelne hogy hogy van a tuningolás van benne külön tuning bolt mint az underground2-ben és ha van akkor megkell keresni öket?
VRSDM
pár szvsz:
-hogy tudtam már az elsõ autoscupt-os videóba hogy tökmind1 hogy van-e ilyen részletes vagy nincs mert a sok n00bZli ugyis mindent maxra rak, õk az alsó kategóriás igénytelen vásárlóréteg ( itt sem marad belülõlük hiány ahogy elnéztem)
-aztán vannak az igényes tunerek akik valóban nézegetik többféle képpen mi mivel passszol és tényleg egy szép, és elegáns autót csinálnak

ezuton szeretném közölni, attolmég hogy ki lehet hozni a hengerfejet a háztetõn kivülre, nemcsak olyan lehetõség van hiába az a legujabb...

az a régebbi ocsmány kéményautó amit berakott még valaki, hááát hadne minõsítsem, nevetséges .... 😄😄 hogy lász ki az ablakán???

on.

u dont have to listen anybody else but me

csabush
Hi all!

gyerekek késõbb lesznek még lökösök vagy bekell érni ezzel a 4el?

muhaha 😄

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Barney Tech
irj vissza a privátra pls!

jakewyler
grat,ez nagyon ütõs lett

buldozer99
szép😄

Forca Barca