NFS : Carbon Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
nem szertem ha naon FnF stílusba tuningolnak egy régi vasat(rengetegsok colos nem odaillõ felni,húdespojler)
de sokkal jobb mint az elõbb😛
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
bocs a kaki képekért amuigy minden maxon van csak a motion blur és 20-30 fps
De ezek a hülye motorháztetõk még mindig nem tetszenek. :/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"http://c:/Documents%20and%20Settings/a/Asztal"
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
mend1... akkor ha találok 1 használható linket a razorra akkor majd tesztelem én 😄D
megvettem hát az 1etlen stage 2-es tuner verdát és ez lett belõle:

-Csori:56%-nál járok,a tuner résznél még le kell gyõznöm a csávót,a Exotic negyedben még 2 terület van asszem,és eddig sima járõrkocsik jöttek csak,az s max 12,és könnyû lerázni õket.gondolom a piros városrészben lesznek majd komojabb csaták met ot minden terület 5ös vagy 4es szinten felügyelt(aki nem tolná a játékot elmondom hogy minden kis területet ellenõriznek a fakabátok.ha egy területen sok a verseny vagy egyéb okok miatt jobban felügyelik(ezt mutatja a lángoló körbe írt szám) pl.az egyik versenyen ami egy 4es területen zajlott végig villogott a térkép a rendõri aktivitást mutatva aztán a kör végén feltõntek a zsaruk....)
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
van valaki akit már cop_gto, v esetleg cop_corvette üldöz ? elértétek már azt a szintet ? v egyáltalán hasonlóképpen megy a dolog mint MW-ben ?
nekem még nincs + a gém, és nincs kedvem visszalapozgatni emiatt. de aki méltat ezzel kapcs 1 válaszra, és van kedve 1 kis tesztelésre is (persze ha már az említett szinten jár) annak adnék 1 linket 1 lomra, amit sztem érdemes kipróbálni 😊)
csakk máá le kék tõtni 😛
Cseri:41%-nál
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Az érdekelne hogy hogy van a tuningolás van benne külön tuning bolt mint az underground2-ben és ha van akkor megkell keresni öket?
-hogy tudtam már az elsõ autoscupt-os videóba hogy tökmind1 hogy van-e ilyen részletes vagy nincs mert a sok n00bZli ugyis mindent maxra rak, õk az alsó kategóriás igénytelen vásárlóréteg ( itt sem marad belülõlük hiány ahogy elnéztem)
-aztán vannak az igényes tunerek akik valóban nézegetik többféle képpen mi mivel passszol és tényleg egy szép, és elegáns autót csinálnak
ezuton szeretném közölni, attolmég hogy ki lehet hozni a hengerfejet a háztetõn kivülre, nemcsak olyan lehetõség van hiába az a legujabb...
az a régebbi ocsmány kéményautó amit berakott még valaki, hááát hadne minõsítsem, nevetséges .... 😄😄 hogy lász ki az ablakán???
on.
u dont have to listen anybody else but me
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"