2231
NFS : Carbon Garage
-
#710 hát a motor tuningolással ott amikor manuálisan tudod állítgatni elég sokat lehet húzni,bár még nem próbáltam:) -
#709 Nah, ezt azért hogy csináltad már? :) Kicsit gyanús nekem
Most tesztelgettem a kocsik végsebességeit, direkt megvettem a Shelbyt, vettem bele mindenből a legjobbat (race package), ugyanazon a helyen próbáltam, mint te, nyomtam neki mint állat a nitrót, de 327-nél fizikailag nem akart feljebb menni sehogy, a fordulatszámot már pirosan írta és hiába maradt még fél rekesz nitróm és mentem lefelé egy tök egyenes úton, 327-nél feljebb az istenért sem akart menni. 399 meg azért kicsikét több, mint a 327... És hiába csináltál videót róla, az még nem bizonyítja h úgy is volt, vannak trainerek amikről lehet úgy videót csinálni h nem veszed észre h használod. 327 vagy 399 azért az abszolút nem mind1. Lamborghini Murciélago-val 370-nél jelentkezett ugyanez a határ, ami felett már egyszerűen nem bírja... Most Wantedben is láttom olyan videót, ahogy egy faszi vmi 422-vel megy Murciélago-val, de az is akkora trainer volt, mint egy ház. Nekem is Murciélagom volt ott, minden performance tuning és minden unique performance tuning is megvolt hozzá. 406-ot sikerült elérnem. Utána 407-et is, végül egy másodperc töredékére 408-at is. De ilyen sebességnél már 1 km/h-t felfelé vinni is nagyon nagy szám, mert a motor fizikailag nem bírja azt a fordulatszámot már. Amikor a 406-407-408-at megcsináltam, olyan szinten kikészült a motor, hogy utána 1-2 másodpercel már robbant is a motor. A 409-et is már nagyon nehezen hinném el, hogy meg lehet csinálni, de a 422 az teljességgel lehetetlen, irreálisan gyorsult fel a videón is 300-ról 400-ra, olyan könnyen, mint más 0-ról 100-ra gyorsul...
Nemtom h ebben a játékban még milyen unique performance cuccok vannak (ha vannak egyáltalán) vagy egyéb dolgok amivel sebességet lehet növelni, de ez a 72 km/h különbség azért enyhén trainer gyanús nekem :) Szóval vagy mondd el h milyen bónusz v. akármilyen cumót tettél rá amitől ennyire megugrott, vagy valld be h trainert használtál :) -
#708 ilyen vinylt meg honnan?:) -
#707 Nem tudjátok mit lehet azzal csinálni hogy megnyertem minden versenyt...láttam is a videót amikor mondja az Audi-s faszi hogy a kulcs a kocsiba van....meg hogy elérhetővé vált meg minden....nah most ezzel az a baj hogy nekem nem vált elérhetőve a kocsi...mit tudok ezzel csinálni???
HELP ME!! PLS!! -
#706 Íme a drift rekordom
-
Szabi DEMON #705 Itt a karrierautóm a jelenlegi (Cayman) és egy-egy elképzelés a Camaro-,és Mazda 3-hoz:
-
Szabi1991 #704 -
#703 #574:) -
#702 -
#701 emberek, a feltöltési problémákkal küszködőknek:
Maj.Com
Ingyenes, korlátlan, személyreszabott, rendezhető!
Ingyenesen regisztrálsz, létrehozol egy (vagy több) mappát, belépsz az egyikbe, jobb felső sarokban az Upload gombra kattansz, és voilá!
Ha linkelni akarsz, azt imigyen tedd meg:
http://www.maj.com/gallery/felhasználóneved(Kis-és nagybetűkre vigyázni!)/mappa/kép.jpg -
#700 -
#699 Na első kocsim amit bedobok ide :).
elég hamar összedobtam de sztem szép lett (lesz majd jobb is ) -
#698 másik topikban láttam, nem gyenge -
#697 ez a gyönyörűség a végeredmény, ha nem mindenből a legfullosabbat pakolják az autóra agy nélkül... teccetős bodykit, épp elég vinyl, üttő -
#696 hová tudom feltölteni? -
#695 [email protected] <---msn -
#694 jó lenne jaja -
#693 videót küldjek? -
#692 szép photoshop xD... ha meg nem akkor WoW -
#691 Ezt figyeld Big G
Shelby ereje.
-
#690 IrfanView pl. -
Szabi DEMON #689 Javaslat hogy mivel? -
#688 van ph topic vagy ps nem tom minek mondják... -
#687 Ne paintel mentsd le mert az szarrá tömöríti -
Edimax #686 Jól nyomod a photoshop kirák! :) -
Kéne csinálni Contestet... -
Szabi DEMON #684 Ezt mivel mentetted le, mert ha én print screen+paint párost használok az oylan csúnyácska lesz epdig mindent felhúzok maxra a kép mentés idejére. -
Ez is nagyon szép -
Edimax #682 Szép a második hallod főként a photoshop :D :P -
#681 Autosclupt vagy mi..de ahoz hogy "jól" tuningolj először fel kell venni a megfelelő embert a csapatba;) -
Edimax #680 Ez Tuning kicsit szép! -
Ez is szép :P -
#679 Akkor majd ha kapunk carbon patchet akkor kijavítják ezt a bugot?:D -
Nagyon szép Skyline. Megpróbálom ugyan így megcsinálni én is...
Csak a Spoiler nem tetszik annyira. -
#677 Nekem a játék nagyon nem jön be, az optikai tuningal órákig elvagyok -
#676 én a pénzt a teljesítményre hagytam inkább! tehát a játék végén is gyári kinézetű autókkal mentem :D össz-vissz a színt, max a felnit cseréltem, amikor már a heat level kezdett felfelé menni -
#675 danke schön:) -
#674 Itt egy nem 2 perc alatt összerakott gép. 5%-nál járok nem tudtam túl sok cucc közül válogatni sorry.
-
#673 inkább hányinger már bocs D: -
#672 anyám! :D érdekes végeredmény :)