NFS : Carbon Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Sland
Sorry de sztem kibaszott ocsmány ez a Skyline :S

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Zeccc

buldozer99
akurva de állat föleg az eleje😊
Alig várom holnap reggel 9-kor kezdhetme a game-t😄DD

Forca Barca

Sland
Nah az Alfát újítgattam:

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

jakewyler
Ha vkinek van már skyline-ja pls tegyen fel róla képet,és mondja el róla a véleményét...

Sland
#222 és #221 meg #212 KÖSZI!

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

buldozer99
Igen faszányos😄

Forca Barca

Gyocsika
Ez über-állat !!!!! 😄

berlinboy6329
Elõbb írtad,hogy rendesen lehet ültetni a kocsit.Akkor nem csak a külsõt lehet változtatni,hanem a belsõ részeket is variálhatod?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

GabriSanyi
ezt hogy érted?

berlinboy6329
A perforanceokkal is lehet cseszõdni? >😉

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

GabriSanyi
az teccik viszont a tuningban hogy lehet rendesen ültetni,tehát ne mcsak az hogy most beváok alá egy stage 3 rugót oszt jóvan😛

DJ Skyline
majd ha meglesz a játék! 😊

Sland
Exoticot sem 😊

GabriSanyi
úgylátom az izomautós vonalat nem sokan erõsítik😛

Sland
Jaja.
Elõtte egy 19-es sima felni volt rajta.

jakewyler
nice<#eljen>hány %-nál lehet venni rx7-et??

GabriSanyi
jah azt még elfelejtettem hogy a challengerem az pinkslip-es a alsó rész vezetõéjé volt,úgyhogy spórolt nekem 80rongyot😛

Itt a jó kis RX7-em!
GabriSanyi
jó ez a spojler😛 szép verda a felni sculptingos?

Sland
Nah most gyõztem le az Aston Martinos fazont.
Látom nem sokan kezdték a játékot Alfával...

GabriSanyi
amúgy teccett hogy a tutorialt meg a kocsiálasztást ígyberaktá kaz introba.monjuk amikor a corvette-os tag elõl menekülsz ott sztem felesleges az irányítás..dehát így interaktívabb😛amúgy tipikus fásztendfjúriusz sztorija van de sztem bõven tûrhetõ,a szereplõk jók,hát meglássuk mi sül ki a végén de én má sejtem😛

examinee
jah igen😄😄😄:😄 Hát nemhiába rendes csávók vagyunk mi!😄

GabriSanyi
mikor a útmutató csávót kirakja melléd meg mikor a neville hozza a piját😛

HunnernesKonge
Talán nem kapok büntipontot ha ide is beirom, mert a másik topik full warez,itt meg ugye mindenkinek van valamilyen
Aki magyaritotta és nem a HKZondás releaset használja annak van a játék elején intro, meg nem játék engines videok? Mert nekem hiányoznak, ha meg visszateszem angolra akkor minden faxa (Razor)
GabriSanyi
az 1ik videóban a csaj megjedz hogy rendetraktam😛(mármint a játékos elvtárs😛)

examinee
Amugy igen ez egy lakás, mivel ide lettél elszállásolva! Game ugy hivják hogy a "rejtekhely".

GabriSanyi
Az én drágaszágom😛

examinee

Tessék itt van a kért 2 megás képed!.... csak hogy szebb legyen😄

crazyclone
OFF
ha nemvetted rossz néven neoreg megkérdem hogy tudjátok megváltoztatni a képetek mert én sehogyase tok VIP kell lenni fizetni kell vagy mi??? bárki lécci segiitsen!!!

DJ Skyline
ja, még épp költöznek, sok a karton doboz 😄

az én kis camarom

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

crazyclone
bocsi de nem teccik proobájjatok meg ne maximumra kihuuzni minden autosculpting lehetõséget néhányat csak enyhén néhányat egyáltalán mert iigy nagyon csicsás hétvégén megmutatom hogy képzelem el
NE vegyétek rossz néven

NEOreg3
karrier autóm 27%-nál:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

jakewyler
jaja,olyasmi<#idiota>

SLICK
nagyon maszek! <#idiota>

DJ Skyline
ez egy nappali?😄

berlinboy6329
Istenem,ez egyre rosszabb.Nem tetszik ez a fényhiány.MW-ben tetszett hogy volt élet,de itt.....

jakewyler
törölt hozzászólás

Videe
dobjatok már pár jó képet!!! ez mire lejön...

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Banano007
lol mindenki hjátszik

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

examinee
1. JPG-ben van -> mivel BMP-be nem szabad képet betenni mert szétbassza topicot, vagyis nemtom mit szolnátok egy 3 megás filhoz..képhez..
2. kétszer kattints a képre

THX<#puszi><#worship>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

nem azt mondom h csuny, csak talán egy kicsit zsufolt, igy engem egy tankra emlékeztet, kicsit átestél a lo tuloldalára nem😄? de ha neked igy tetszik akkor ez van😄

mike0013
szép formás<#crazya>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
nagyon széép, tetszik, grat

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

neevous
brutál😄