2231
NFS : Carbon Garage
-
citrodante #631 help plz
-
#630 ÚÚÚÚÚÚ vazz ez atom jól sikerült muscle forever -
kis kocka #629 sky. és passz -
meg10tito #628 megkérdezem mégegyszer remélem váloszol nekem végre valaki: Mék kocsi a jobb a skyline vagy a Lancer és hogy lehet feloldani a Pagani Zondát?????!!!!!!!!! -
citrodante #627 sajnos hkzonda-ás verzió -
citrodante #626 nincs rajta -
laragirl #625 törölt hozzászólás -
#624 a dvd n a razor 1911 mappába -
citrodante #623 hol talalok crack-et?
-
#622 crackeld be -
citrodante #621 segitene vki? hogy kell elinditani a jatekot.minden inditasnal azt irja ki hogy helyezzem be a megfelelo lemezt es ok az alkalmazás ujraindításához. -
#620 köszi :
-
#619 tuning tea-party
-
kis kocka #618 van egy olyan gomb hogy képfeltöltés rögtön a mehet mellett -
#617 hogy lehet feltőlteni az sg fórumképek .hu ? ra? vki adna liknet kösz -
kis kocka #616 most dobtam össze
-
#615 az előző festés olyan volt :)
ami sárga az volt fekete ami kék az volt sárga - már untam -
#614 sárga-kék összeállítás elég érdekesen fest, nézd meg ugyanezt sárga-feketével :)
amugy zsiroska -
#613 Pöpec a kék kerék. -
#612 Camaro
-
#611 Szerintem nagyonjo játék, jobban tetszik mint a Most Wanted, bár kicsit nehéz és szokatlan a drift benne, de a kocsik irányithatosága nagyonjo lett. -
#610 ha már vágólap-paint megoldással szarakodtok akkor a széleit vágnátok le a képnek :(
a kocsi nem rossz, de a kék és ez a felni nem illik hozzá szvsz -
#609 hát öö abba tartozik, de ez már ilyen hát van rajta tuner vonás is meg exotic is:D de a hangja:) -
ez muscle? -
#607 Na végigvittem, itt a corvettem...nem is ezt akartam, de megszerettem:D
-
Robyeee #606 Lécci segítsetek,az a problémám,hogy vettem egy új kocsit,de nem engedi,hogy nitrót rakjak bele,meg semmit sem,csak láttszatra lehet tenni.Miért van?Jah a régebbi kocsinál ment midnen jól.HELP PLS! -
#605 hát öö, én nem is találom, hogy hol lehet netre menni játszani, egyszerűen nincs sehol egy ien lehetőség
ha valaki tud valamit rá, azt megköszönném:) -
Anonymus94 #604 hogy lehet animációs képeket késziteni
és berakni?
-
Anonymus94 #603 Az EA már dolgozik is a Carbon első patch-én, ami jelen helyzetben nem hiba, hanem warezkiküszöbölő lesz. Az ugye nyílt titok, hogy a Carbon bizony nem eredeti CD-key-vel is funkcionál online. A patch ezt igyekszik megszüntetni, felinstallálása után ugyanis újra be kell írnunk a kulcsot, amelyet mostmár alaposan le is ellenőriz a szerver. Amennyiben valaki úgy okoskodik, hogy ő akkor bizony nem teszi fel ezt az okosságot, el kell szomorítsuk, alapból búcsút mondhat az online világnak ugyanis e nélkül csatlakozási lehetőség sincs!
et a hézag ba+ :( -
#602 na elkezdem énis ezt a carbon-t:)
estére mutatok vaamit remélem:D -
#601 kösz megnézem -
Anonymus94 #600 gyerekek iratok hogy mien a game mert már várom:D -
#599 főmenü >> custom game >> ranked vagy unranked
ranked = belépsz egy szerverre, előtte megadhatsz keresési feltételeket
unranked = te csinálod a szervert
nagy fasság hogy se lan mód nincsen, se IP-hez nem lehet csatlakozni, tehát majdnem kizárt hogy haverokkal játsszon az ember :(
főleg mikor berak egy német szerverre, hogy egy taligányi törpemajom baszná telibe azt aki megírta a netkódot :@@@ -
#598 hogy lehet onlineozni? másik topikban leírtam részletesen a problémát! :) -
#597 készülő autó.
-
#596 a piros részen belül ha a kisebb területeket elfoglalod akkor rögtön kapsz 1-1 verdát a szalonba :) én a cuda-s területet nagynehezen elfoglaltam a chargerrel aztán uccu neki megvettem feltuningoltam amennyire lehetett és oltottam a népet :) -
#595 hiába hogyha nem volt elérhető a szalonban!:D miután megvertem az audis mukit, volt minden mi jó, de akkor meg már mind1 volt -
#594 charger-től ennyi telik, ez tény :) de ott a cuda, meg a shelby, azok mindent aláznak, nem kanyarodnak annyira jol, de ha egyszer begyorsulnak akkor a betonfal se állítja meg őket
online nyomultam és sorra basztak ki a szerverekről mert azt hitték csalok :D közben csak elég jól vezetni a verdát, ha tudod a trükkjét akkor bárkit alázol vele -
Anonymus94 #593 én kb fél óra mulva fogok gamolni -
#592 már az underground 2-nél is külön stáb vette fel az összes autó eredeti hangját profi hangcuccal, régebben láttam is ilyen videót (igaz, most wanted-es kötődéssel)
a hkzondás bónusz dvd-n is biztos vannak ilyenek :)