NFS : Carbon Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csori
kellene gyártani rá valami matricát 😊
nekem tuti, h névfeliratos autóim lesznek 😛

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

DaniX14
csúf<#buck>

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Pheaper
ez sztem nem lett olyan jó 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

The FlashBack
ez tényleg tetszk😊 Gratz

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

VRSDM
a cayman gyönyörü

u dont have to listen anybody else but me

DannyL
Na ezt szépen leírtad! 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

sajna még csak 20%nál vagyok <#szomoru1>
tegnap ,este kaptam meg..

Nightwish006
Remélem másnak is tetszik, nemcsak nekem 😊
Én beleszerettem! :]

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Barney Tech
Proba verziós Supra:

CSOCSO
5 ora alatt?? az szep
Barney Tech
Autoim:
Van egy olyan érzésemhogy ezt a játékot csak 1-szer fogom végigtolni.

examinee
Jaja érted kb 5 óra altt végigtoltam és akit nem érdekel a vége az most ne olvassal el-> szóval várom milyen jo lesz a vége, erre megverem a fõcsávot kanyonba ugy hogy megelözöm szval lol és annyi hogy kiszáll azt mondja " lesz aki legyõz nem te vagy a leggyorsabb" és elhuz... ennyi és a drága staff amibõl ki sem lehet lépni..
Jah és a vége felé ugy mennek az autok hogy 250-el veszik be a hajtükanyart-> probáld majd meg hogy felfogadsz egy szélárnyékost, mennyit leeht rajta röhögni😄😄:

Barney Tech
Kell Nikki és még egy csávo legyõzöd a 3 bosst akkor már tudod.

CSOCSO
ennyire gaz a jatek? tegyuk hozza hogy az ug halali volt annak az idejen. az ug2 ben volt egy ket kis ujdonsag. az mw-t jatszottam egy ideig. kb 30-40% nal meguntam. most jatszottam a carbonnal kb 5-6 versenyt de mar nem erdekel szal GRATULALOK AZ EA nak!
CSOCSO
az autosculptban vagy miben csak akkor tudtok majd mindenfelet allitgatni ha felvettetek a megfelelo egyent a csapatotokba...
examinee
A végén hálábol végig nézhetjük kik készitették ezt a csodás rakás szart... és egy nyomorult esc-sincs a menübe...

scorpeeon

Itt az enyém 😊
Tudom, nem vittem túlzásba az optikai tuningot (a performance-ot annál inkább 😄), de ennek a kocsinak nem is áll az jól, így a legjobb sztem.
(Itt is ez a leggyorsabb kocsi, mint MW-ben?)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

[Walaki]D`Lair
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ez gyönyörû

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Beast Machine
Már nem azért, de ez nagyon csúnya lett. Legalábbis nem az én ízlésem, plusz egy Mustangon nem ez a fajta tuning mutat jól... persze ez csak magánvélemény

...vágod?

itt az enyém

Ill be back !!!!

Barney Tech
minnyá berakom az én kicsikéimet is

fernando torres
uhh ez nagyon jól néz ki(Y)

NEOreg3
spoiler nem illik hozzá, amúgy jó-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Attila8805
Itt az én kicsikém.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Banano007
törölt hozzászólás

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

HunnernesKonge
Nem fog menni? :S
Akkor ezt bebukt(am)uk?
NEOreg3
hasonló a szitu nálam is, sajnos hiába küldenének mentést, annak a karrierét sem tudnád betölteni😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Barney Tech
Vvegyél fel msnre.

HunnernesKonge
C:\Documents and Settings\Felhasználoneved\Dokumentumok\NFS Carbon\ mappában van a pofilfile. Nah azt szeretném megkapni valakitol aki 60%fele jár <#rinya>
HunnernesKonge
Walaki van 60% körül? Mert elszállt ez a xar. Azt mondja Uable to load your profile. :S Valaki segitsen plZ. Nem szeretneém elolrol kezdeni. Az utolso városrész elott jártam éppen. Remélem lesz valaki aki segiteni tud.
Aki tudna az irjon privátot plz... vagy küldje a filet a hunnerkgb.hu emailcimre.
Beast Machine
Mi ez a flip-flop, meg az autosculp?

...vágod?

Beast Machine
Mi ez a flip.flop, meg az autosculp?

...vágod?

Ha lenyomtad a második fõnököt, akkor annak az ember csatlakozik a csapathoz, és ha aktivra rakod, akkor tudod majd formázni a spoilert.
Aha, látom ez flip-flop... Akkor valszeg nekem még meg kell nyerni😊

Nem spammelek többet sry, de azért jól jönne egy szerkesztés gomb...

Ez is igen vadállat, grat!

Qrwa jól néz ki!

Hogy csináltál ilyen átmenetes festést? Vagy ez flip-flop?

DJ Skyline
de jó, megint ordít a reklám a képen!😄 (Auto Zone)

uHs Gerzson
Nekem elmondaná valaki azt hogy miért nem tudom a felni formályát megváltoztatni? Mert vettem új felnit de az autosculp-nál nem enged semmit 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Barney Tech
Ez ellen mit lehet tenni?
Segítsetek,mert sztem nem csak én állok elõtte.

//off
PM-ment red bull
//on
red bull
De ezzel most mire akartál célozni????😄
:S

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

"exta gecók" a Collectors Editionban vannak amit mások is feltörtek ...
red bull
Valaki olyan akinek megvan a hkzonda és mûxik is neki az pliz adjon már 1 msn t....😄

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
Hkzonda az jobb mint a többi?...mondjuk ha jóól olvastam a FAQ ban akkor abban vannak ilyen extra gecók is 😄

mindegyiket ár lehet állítani magyarra szerintem. legalábbis a franciát át lehet. gondolom akkor a többit is

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Kössz, naná az nemhiányozhat xD
CSOCSO
hkzondat szedd le az tuti muxik es azt is magyarra lehet allitani
red bull
Ja ja amúgy télleg ott a zászló 😄 jeee