2231
NFS : Carbon Garage
-
#910 Ez de rémes.94%nál tartok,de amit kérdeztél arról fingom nincs -
zsgaby #909 De gyerekkoromban az voltam. Meg volt egy film az volt a címe "A fehér challanger" sajnáltam is hogy ebben csak az új van benne a klasszikus challanger nem. Ráadásul az volt a kedvenc matchboxom is :) -
Sinnerman #908 Sejtem hogy nagyon hülye kérdés lesz és még nem volt időm az összes oldalat átböngészni, de hol lehet a játékon belül a nyelvet állítani? -
#907 Nekem meg az a vauxhall "csoda" nem jön be.... -
Sinnerman #906 Daemon Manager V4.06HE segítségével. -
hawkie22 #905 Csak nem Hazárd megye Lordjai-fan vagy. :) -
zsgaby #904 Nálam már megvehető, de General Lee-hez több gyerekkori élmény fűződik mint a "mikulás cave" féle elmenni 60sec alatt filmhez. :) -
hawkie22 #903 Sziasztok!
Látom, nagyon kevesen csináltak Shelby GT500-at. Azt mikor kapod meg a játékban? Én a Mclaren-Mecredesnél járok jelenleg.
Köszi -
#902 minden van, csak az nincs :) -
#901 az enyém csak 220-at, hajtűkanyarban... -
#900 szerinted? van ebben a játékban fizika? -
#899 ami a legrondább autó ami a játékban létezik az a Mazda RX7-es. Iszonyatosan csúnya autó. Akkor má a helyére be tehettek volna egy volgát(izom). -
zsgaby #898 ez már most 310-et megy
-
#897 indulásnál nem áll égnek az eleje a vasalódeszka miatt? -
#896 hogy tetszik?
-
#895 A lényege az, hogy nem kell mindent maxmimumra tolni, néha nézz a kocsirea is, hogy tetszik-e nem csak azt, hogy 100%-e. -
#894 A másik ami eszembe jut erről a felniről az egy autómata mosógép forgódobja..szal veszélyes. :) -
#893 Van egy fajta bája :)
Nekem a régi gyerekkori bádog holdkompomat juttatja eszembe...(sirály verda volt :D )
Nem rossz egyébként...bele nem ülnék, de van benne vmi stílustanulmányba illő. :)
[nem lehúzó hsz, ellenkezőleg) -
#892 arghhh félreolvastam,bocsesz (ettől fűggetlenűl az én felnim se túl passzentos ehhez a verdához) -
#891 Izlés dolga,de amúgy asszem így jobban megnézve....igazad van -
#890 hogynézmákiazafelni:)
az autó fasza de a felni....... -
#889 Mondjuk az nagy baromság (az is),hogy nem lehet külön szinezni a tükröket ill. a szárnyat.Max úgy, ha széthuzol valami foliát a kocsin és akkor voltaképp a szine alatta marad,de akkor még mindig ottvan a tükör meg a szárny... -
#888 [IMG][/IMG] -
#887 hüpp hüpp hüpp viper trükk :)
[IMG][/IMG] -
MITO #886 -
MITO #885 -
MITO #884 -
MITO #883 A Viperem
-
#882 -
ez az én kocsim, nagyon az elején
-
#880 Erre csak annyit mondok izlések és pofonok. -
#879 Hy all!
Én is tennék be egy pár képet a kocsimról:
-
#878 jah kb. -
kis kocka #877 ahogy én elnézem itt minden maxra van tolva -
#876 öszintén megvallva ronda:
-tető beömlő ronda
-lökösök, küszöb ronda
-hátsó szárny ronda
nem értem minek kell egy autóra 88 kis szárny
sry -
#875 Szép csak nem kéne ennyire eltúlozni a dolgokat...Vehetnél vissza hátulról az aljából kicsit plusz a tető légbeömlőből...Amúgy fasza... -
#874 Szeretném a véleményeteket kérni az új autómról.
-
#873 köszi
-
#872 Végén a snecked deck résznél -
#871 MIKOR LEHET MEGVENNI SUBARUT?