NFS : Carbon Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cindas
hát nem tudom de az a lényeg h fafa a drift😄D a kanyart bevettem 200-al és olyanb jólki ment a kocsinak a feneke hogy az egy álom volt😊

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Gyovai
basszus nem igaz az utolso ellöti ellenfél el nyomtam elnyertem az autoját is és fölvettem valakit vagy kirugtam valakit kiugrott:@:@ nincs patch vagy valami ez ellen????

nm

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Köszönöm!
Megtaláltam

DeathJr
jah meg azt szeretném kérdezni hogy miért nem tudom a felni "autószkluppolni"😄.mert amikor kiválasztom hogy meiket szeretném akkor szürkén mutatja az állításokat...ugyanígy nem tudok pufót se alá lökni.pedig már 50%-nál járok

autosculp-al amikor motorháztetõt csiszolod van amilyeiknél elõkön egy kiba***tt nagy kályha

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

DeathJr
Hát jah...nehéz volt 120-as tempóval lerázni õket.Buli volt amikor beleakadtam egy Suv torlaszba...1 mm se kellett hogy elkapjanak köszönhetem a menekülésem a no2-nak😊)

Áruld már el légyszives hogyan lehet ilyen madárfogót szerkeszteni a motorházra<#worship>

A kompresszor légbeömlõjére gondolok

hát igen az kicsit nehéz lehet. ezt lagalább kijavították a mw-hez képest mert abba csak 1 is elszált akkor vége volt

Sland
Nah ez egy jó kérdés 😊

Careerem 100%-os.
Egy csomó jutalomkártya nincs meg, mert nem tudtok ki ellen versenyezni free roamingban pl.
Challenge Seriesben meg már 6 vagy 7 ilyen 3-as sor kész van.

Ha meglesz minden kártya amit kétlek, meg a Challenge Series is fullos lesz, talán akkor megkapom a Zondát...

De az idegesít hogy a legjobb autókat nem lehet tuningolni...
Ott a Koenigsegg, a BMW. Nekem ez a 2 kéne... DE NEM LEHET 😞(
Vagy szóljon valaki ha tévedek. :/

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DeathJr
nekem tegnap a dodge altt mind a 4 kerék ki volt lõve és nagy nehezen leráztam õket😊

A driftelés lényege ebben a játékban ellenkezik az eddigiekkel,ugyanis itt nem kell ellenkormányozni.
Ha megfigyeled amikor mondjuk jobbra kormányzol akkor a kocsi befordul jobbra és már magától ellen is kormányoz.Tehát amíg csúszik a fara neked csak mindíg apro helyenként határozott mozdulattal kell az íven tartani,ennyi kb....
máshogy nemtom elmondani<#vigyor3>de ha megnézed amirõl beszélek,rájösz te is hogy nem nehéz egyántalán.

2 keréken de migcsináltam

nem , de azt mikor adja ?

Sland
Van már valakinek Pagani Zondája?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

berlinboy6329
BTW az a Ford mustang meg a Chevi Camaro mennyi pénz(és mikori évjárat?)?Nem tutningolva meg sehogyse,csak üzemképes és eredeti.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Én azt nem értem miért kanyarodik ilyen ratyiul.Még vmikor a másik topikban be volt linkelve hogy kell 1 millás driftet csinálni.Ahogy ott fordult a kocsi,a NEM lehet.Nekem miért nem fordul úgy?Egy kicsit is lenyomom a jobbra v a balra nyilat,úgy keresztbefordul,hogy...Na jó keresztbe nem,de eléggé befordul és azt ellenkormányozni?Ezért döntöm romba mindig a pályát.Vmi jó taktikát vagy tippeket nem tudtok adni?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

HunnernesKonge
Egyetértek. Amugy miért csak 20 szorzo van? meg mekkora g***ség már hogy le van szektorozva a pálya nem lehet 1 driftet végignyomni. A hegyi driftek meg abszolute királyok 😉
Ennek ellenére a játék nálam a "Csak seed miatt marados" kategoriába jutott, miután végigvittem a karriert
Cindas
nekem a kedvencem a drift;DDD sztem naon zsír a játékba

berlinboy6329
Én cak azt nem amelyik még az elején van ami a TZransmissiont unlockolja nyugaton fent.

rohadt drift egyiket sem tom megcsinálni 😞😞😞

uHs Gerzson
Na ON:

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Cindas
az én gépem rx8-al tolom.

HunnernesKonge
Mostmár tökéletes. De én félek töle, ezt lopnám utsonak 😄
Nah félre az offal 😄
uHs Gerzson
Te vezeted 😄DD

Ennyit tudtam kihozni belõle többre nem futja a gémbõl 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

csak nekem teccik??? <#nyes>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Matthewpamer
Látom szinte mindenki a sötét színeket kedveli 😊

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

uHs Gerzson
Jólvan má 😄DDD dolgozom rajta 😊

Amugy GT.500 tékeli a #500-t 😄DD

HunnernesKonge
Khmm felni...a szinén még dolgozz 😄

uHs Gerzson
Nekem ilyen lett 😊

HunnernesKonge
Mondjuk Eleanor alapszine világosabb <#idiota>
fernando torres
ez gyönyörû (Y)(Y)

HunnernesKonge
'67 Shelby Gt 500 Eleanor <#finom>

És egy kép az igaziról
teddymac
amig a foto készül addig raknátok fel a grafikat 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Gondoltam hogy tetszik ah ráraktad. Én egy igazán ehhez az autóhoz illõ motorháztetõt sem találtam, a hátsó lökõs is sztem enma legjobb az enyémen szívem szerint azt sem változtattam volna de írtó hüylén nézett ki a nélkül körbespoilerezve. 😄

Matthewpamer
nekem tetszik 😊

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Csúnya a motorháztetõ de amúgy jó, mondjuk azon kívül meg oylan sok változtatás nincsen rajta. 😄

BiG G
ilyen volt

ilyen lett

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

törölt hozzászólás
Cindas
jó köszi😊

Matthewpamer
Elején járok nagyon, de:

buldozer99
szerintem igen!

Forca Barca

Carlos HUN

Elárulná valaki hogyan kell megcsinálni vagy mi kell ahoz hogy kiemelkedjen a motorházból a compressor szívókája???
THX

Pheaper
sztem meg lehet

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Cindas
bocs hogy megint irok😄 de azt meglehet csinálni hogy votl egy másik verziós carbon és abból a mentést átteni a jó rendesen müködõ fajtába?

OrioN the S
Nemsokat játszottam... ,de ez van most...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.