NFS : Carbon Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Megtaláltam
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
A kompresszor légbeömlõjére gondolok
Careerem 100%-os.
Egy csomó jutalomkártya nincs meg, mert nem tudtok ki ellen versenyezni free roamingban pl.
Challenge Seriesben meg már 6 vagy 7 ilyen 3-as sor kész van.
Ha meglesz minden kártya amit kétlek, meg a Challenge Series is fullos lesz, talán akkor megkapom a Zondát...
De az idegesít hogy a legjobb autókat nem lehet tuningolni...
Ott a Koenigsegg, a BMW. Nekem ez a 2 kéne... DE NEM LEHET 😞(
Vagy szóljon valaki ha tévedek. :/
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ha megfigyeled amikor mondjuk jobbra kormányzol akkor a kocsi befordul jobbra és már magától ellen is kormányoz.Tehát amíg csúszik a fara neked csak mindíg apro helyenként határozott mozdulattal kell az íven tartani,ennyi kb....
máshogy nemtom elmondani<#vigyor3>#vigyor3>de ha megnézed amirõl beszélek,rájösz te is hogy nem nehéz egyántalán.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ennek ellenére a játék nálam a "Csak seed miatt marados" kategoriába jutott, miután végigvittem a karriert

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ennyit tudtam kihozni belõle többre nem futja a gémbõl 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
csak nekem teccik??? <#nyes>#nyes>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Amugy GT.500 tékeli a #500-t 😄DD

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
THX
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz