2231
NFS : Carbon Garage
  • zsgaby
    Ez teccik...
  • Szabi1991
  • Szabi1991

• Szabi1991
  • DeathJr
    Cool!!!
  • Toroco
    Jók a verdák, kár hogy a játék belső képcsináloja iszonyat lerontja a minőséget.
  • berlinboy6329
    thx
  • Adam II
    iriizé
  • berlinboy6329
    Ejjj,ha majd jön a kövi NFS.akkor remélem már kapunk 60 BODY KITTET!!!!! amit mi magunk alakíthatunk ki,vagy 20-30 zónából.Oldalát besüllyesdzteni,légterelőket emelni az oldalára,.......Mint mikor az aftermarketben veszel Body kittet,és az egész karosszéria megváltozik.A kerekek tuningja jó,csak kevés kerék van. :/Kitalálhatnának új vinyleket is,mert a Stripe/tribal/body/flame sok vinly-ja kísértetiesen hasonlít az MW-ben lévőkre.Kevés a Hood tuning is,viszont sok kerék van aftermarketben,amik neves felnik,és azokat kellene alakítgatni.Újabb Roof scoopokat kérünk.

És egy jó játékot.Csinálhatá más csapat. :/ Összegyúrni 1-10 ig mindent ami jó volt,megkérdezni a jónépet!!! mert nekik készül a játék,hogy melyik mi tetszett illetve nem tetszett,meg hozzádobni vmit újat,és kidobni.És ha 1 igazi,jó csapat csinálná,még jó is meg hosszú islehetne.Látom vannak itt jó autók is h jobban a témához kötődjek.

a #938 és a #920 milyen festés iri izé,candy, chrome, mettalic?
  • Adam II
    Én is nagyon bírom
  • kis kocka
    NAGYON BABBA
  • b-type
  • Adam II

• svédcsepp
    Kicsot feljebb toltam a graffot,de nincs maxon mert nem birja a gép.Talán emiatt lehet,meg a fraps is kicsit veszteségesen menti a képeket sztem. Igazi rohados effektet meg elég nehéz kihozni belőle...
  • mike0013
    ez a jpg miatt ien szar??? (mármint a grafika)
  • svédcsepp
    Állat lett a merga.Nah én meg kisérleteztem ezzel a rusty style-al,de hát inkább hasonlit terepmintára,de már belefáradtam a tunyingba

[IMG][/IMG]
  • mike0013
    egyszer nekem is így nézett ki:D
  • vgez
    törölt hozzászólás
  • svédcsepp
    Hmm...ezeket a régi izomgépeket (charger,cuda,challenger,shelby) meg kéne csinálni rusty modban is.Akinek van már terepminta engedélyezve az kiprobálhatná,hogy milyen,mert én most itt szenvedek,hogy megoldjam ezt a dolgot valahogy,úgyanis nincs még terepmintám.
  • svédcsepp
    Jaja,egy kicsit.
  • svédcsepp
    Na, látni a különbséget?

[IMG][/IMG]
  • svédcsepp
    Gondolod?Na megnézem birja e a gép,mert már az egérmutató is bullet timeot játszik ,ha állitok rajta. :))
  • I.C.ram
    Legalább, amíg a screenshotot csinálod nyomdhatnád fel kicsit a grafikát.
  • svédcsepp
    Tudom...."piros az ablak" :D
  • svédcsepp
    Na ebbe kössetek bele."MATT"a 1xű lett

[IMG][/IMG]
  • Barney Tech
    Szép Ótó nagyobbb kerekeke rá!
  • 7Ryan7

Ezzel a kocsival fejeztem be a gámét!
  • acsati
    az az alulrol kép lol :D
  • Atti12
    thx, tudod, fejlődik az ember
  • Pheaper
    na ez az első kocsid ami teccik is :)
  • Atti12
    első képet elrontottam, sry
  • Atti12
    Na szerintem most megcsináltam eddigi legjobb kocsim :

Elöröl:

Hátulrol:

Felülröl:

És alulrol (bug)
  • zsgaby
    ezzel nyertem el a charget RT-t

• Akuma
    Egy másik szögből nézve :)

• Sinnerman
    Köszi, megnéztem, sikerült átmagyarítani.
  • Akuma
    Gondoltam egyet és megosztom veletek egy szép verdám designét :))

• svédcsepp
    Ha átmész a sima carbon topicba ott a faq-ban ezek a dolgok le vannak írva.Nekem razoros verzio van,úgyh nem akarok hülyeséget mondani...

• Sinnerman
    Nekem a Francia nyelvű fájlokat kell felülírni, olyan .bin fájlok vannak. Az már megtörtént, de ha nem a játékon belül kell állítani, akkor konkrétabban is rávezetne valaki a helyes megoldásra?
  • svédcsepp
    höhö
  • zsgaby
    Azért mert nem játékon belül kell :)