NFS : Carbon Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

svédcsepp
Ne is mondd.Én már jóformán csak tuningolok,nem is játszom <#idiota>
És még nincs is kilockolva minden cucc,mert 92%nál vagyok

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

szerintem már nekem is illene megmutatni a verdám. sajna még nem játszottam végig, és gy elég kevés spoiler állrendelkezésemre, meg gondolom a másik 2 kategóriával is végig kell tolni, hogy minden meglegyen. megnézem hogy áll a vas aztán igazitok ha kell és dobok pár képet róla

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

szerintem jó lett fakóbb szinnel is

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

svédcsepp
törölt hozzászólás

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
törölt hozzászólás

Demian86
Úgy, úgy! Jól mondod! 😄

hát ha ez folyamatos, akkor én ujra installlást javaslok

Most van egy próblémám! Eddig tök jól ment a game, de 5 perce, ahogyan beléptem, fél percig jó volt, de aztán magától kilép a Windowsba, és azt írja ki hogy a Windows hibát észlelt! HELP PLS!!! <#szomoru1><#szomoru1>

CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!

svédcsepp
Meg lehetne a musclék között egy starsky gép is..

Danman
/OFF
egy full kituningolt Impala volt a Westend tetején amikor az offline sport games volt😛😛 kihagyhatatlan élmény volt gyönyörködnöm kellett ott egy darabig😊
/ON

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Hamár a régi királyoknál tartunk, akkor ezt én szivesen elfogadnám. Shevy Impala 1972

muscle forever<#worship>

(x)(x) () \'----\'

Igazad van!
Nekem például a Shelby az egyik kedvencem!
Bírom a régi verdákat! 😄 Sztem sokkal jobb, mint mai sportkocsik! (pl. Lamborghini)

😄

NEKEM IS KÉNE EGY!!! MIVEL NEM MENTI EL!!!
10%-ig CSINÁLTAM MEG, DE AZTÁN KILÉPTEM, ÉS AZT ÍRTA KI HOGY CSINÁLJAK EGY ÚJ PROFILT!!

ha sokat nyersz neten akkor kapod meg...

ezt hogy lehet begyüjteni? 😄
svédcsepp
törölt hozzászólás

svédcsepp
Zsír ez a shelby,a vicc az,hogy ez a fujás 5let és szinátmenet nekem is eszembejutott<#idiota>,mivel csipázom a mélyebb lilát meg annak árnyalatait.Kár,hogy a felnit nem lehet átmenetesre fújni, itt ennél a verdánál is jobban mutatna,de ettõl fûggetlenûl kiba teccik.<#eljen>

A Carbon egy nagy kaki sztem!
Ennyi erõvel lehetne NFS Most Wanted night!<#pardon1><#boxer>
A Carbon egy nagy kaki sztem!
Ennyi erõvel lehetne NFS Most Wanted night!<#pardon1><#boxer>
zolo
És hogy kapom meg?

http://flickr.com/photos/zolika90/

van..

van benne egyátalán pagani zonda???
<#conf>
zolo
Muscle hívõ vagyok , be is teszem kedvenc autóm.A második kocsi a tesómé, megkért hogy tegyem be az övét is.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Pheaper
vki adna egy mentést mert nekem az xp format álása utána nme maradtak meg 😞(

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

svédcsepp
Mikor eltaláljuk végre azt az 5 kurva számot <#idiota><#idiota>

Atti12
nem tudja valaki hogy mikor nyerjük meg a pagani zondát? <#lookaround>

sajna nem én csináltam õket de sztem qva jó 😊

svédcsepp
Faszentos a nissan meg a mazda is <#eljen><#wink>

Danman
törölt hozzászólás

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Demian86
Tetszik a festés <#awink>

Demian86
<#vigyor2><#vigyor><#nyes> Köszi, sztem is kissé nagyon lehúztam a tetejét. Majd még játszom a magasságával <#vigyor3>

svédcsepp
Na igen...Jó persze én is szeretem a japó cuccokat,suzukit kivéve és jómagam is japó autót birtoklok (suzuki kizárva! 😄).
De a régi muscle autóknak van tekintélyük és nekem is nagyon bejönnek.Nem ez a csili vili hi-tech müszerfal meg lámpa,meg kopogos mûanyag.Én még ,akkor is büszkébb lennék mondjuk egy régi 67es mustangra ha rohadna és nem lenne rajta festék.Azokban még volt anyag...

Danman
Alfa a másik kedvenc kocsim:SS :'( 😄😄😄 de amúgy tök igaz

ezt egy német oldalon találtam..
de hogyan tuningolta ??

igazad van

Jól fest! Csak a teteje olyan, mintha ráült volna egy elefánt.

Ne is halgass a kis lúzerekre akik leszólják a 60-as 70es évek amcsi Muscle carjait. Még nem fejlõdött ki az ízlésük, azért nyomatják itt a kis nyomi alfáikat meg mercijeiket, és szólják le a Muscle carokat.
Pedig aki leszól egy 68-as Shelby GT500-ast annak finoman szólva primítiv az ízlésvilága. Nembaj, pontosan nekik vannak berakva a Mitsubishi/Nissan/Mazda meg a többi jellegtelen ócska kacat.

Ez a verda is tettszik. bár elõszõr fölsem ismertem. gondolkodtam egy darabig hogy ez milyen autó, de nagy nehzen leesett hogy egy evo. mentségem legyen hogy enyhén ittas állapoban vagyok. nem is tudom hogy értelmes e amit itam, mert nem tom visszaolvasni. majd ha kijózanodtam megnézem mit irkáltam ide.

nekem is tetszenek a régi autók, de ahogy itt a carbonban le van engedve e tetejük kifejezetten bután néznek ki

Demian86
Szemét atw.hu törölte az oldalam, regelhetek újra, és megint tolhatom fel a képeket <#boxer><#violent><#gun><#falbav><#bdead><#szomoru1>

Demian86
Oltimer rajongók, itt egy Hemi <#vigyor>

Danman
Énis a régi verdákat szeretem de a srác azt mondta neki nem teccik, ezért mondtam h csinálok egy másikkal is egy képet😛

Sztem jó a verda! Szeretem a régi verdákat! 😄DD

svédcsepp
Jaja <#eljen>

svédcsepp
Hopp,most látom a rosz képet tettem be,el van csúszva a tetõmatresz...sry<#falbav><#idiota>

Demian86
Szerintem meg qrva jó verda!
Ezek a jó kis régi erõgépek a legtutibbak!<#mf1><#szeret><#nyes>