2231
NFS : Carbon Garage
-
#1470 Elvoltam vele,mint befött az tény
Nem rosz a callardo,igaz nem is egy iszonytató rally upgrade van rajta,de azért faszentos
Viszont én a helyedben azt a csikot feljebb tolnám,ill .a dölésszőgén váloztatnék ,de ez csak magánvélemény
-
-
#1468 LOL srácok, nagyon LOL!
NFS Carbon namegenerating RLZ! -
krisz21td #1467 Szteek milyen?
-
#1466 "1xű" Úgye az alapszin vagy fehér vagy fekete kell,hogy legyen mert...mert
Én a betűket úgy csináltam ,hogy megkerestem egy olyan gyártót ,aminek az első betűje az ,ami nekem kell ,aztán a feleslegre rátoltam egy fekete formát,hogy a többi ne látszodjon
Ezt természetrajz minden betű után/között meg kell csinálni,de épp hogy sikerült mert még akartam kicsit szépiteni a kocsin,de már nem engedett több réteget feltenni. -
Edimax #1465 Meg javítok is még rajta valamikor csak már fáradt vok mek aludni csősztök jó tuningolást :) -
Edimax #1464 Halálos Iramban Tokyoi Hajsza! Sajnos sok matrica nincsen! :( :) de sztem naon jó lett! :)
-
Edimax #1463 Holnap én is hozom a tuning király kocsikat :D -
Edimax #1462 Svédcsepp retek jó hol tudom igy megcsinálni? :D -
#1461 Nagyon nem akar ez összejönni...: -
#1460 Na akkor így:
-
#1459 LoL meddig szenvedtél vele?:P Én most ezt alkottam:
-
kis kocka #1458 -
#1457 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
#1456 köszi.
A szám cimét nem tudom,mivel nekem is csak így van meg :Rave Mission VII (Disk2, Track10)
-
#1455 Segond,csúnya is lenne ,ha mind1ik tetszene -
#1454 Állat a szám ami a videó alatt megy... szépek a szekerek is... -
#1453 az első shelby,az alfa Brera,a ford mustang meg az slr nem rossz de a többi nagyon nem tecc!:| -
#1452 Na én meg összegyúrtam egy kis videot az eddigi vasaimról
Van benne fan böfen hiba,de most fakkomnak sincs kedve kijavítani..
svédcsepp istállója :) -
kis kocka #1451 meg tudom csinálni jobbra csak már alapból volt az autón vagy 6 réteg és azokat nem akartam kitörölni, pedig akkor rendesen meg tudtam volna, de majd MA -
#1450 Azért első nekifútásra nem lett annyira gáz sztem.Ezt nekem is ki kell probálnom -
kis kocka #1449 sajnos nem tudtam olyanra megcsinálni amilyenre akartam mert már nem tudtam több réteget rárakni úgyhogy majd egy másikon megcsinálom rendesen
-
Edimax #1448 csak nem számolom meg hogy hány matrice van :D -
#1447 a felni nincs ennyire beesve, nem kell a lámpa mellé az autozone matrica, és a motorháztatőn több matrica van, és kissebek. amúgy jó lett.
-
who am I 7 #1446 Comment nélkül...
-
#1445 törölt hozzászólás -
#1444 ÁHÁ -
Edimax #1443 trainer segítségével :D -
#1442 Edi,hogy turkáltad elő azt az mr2-t? -
Edimax #1441 ez nem jó naon butított! -
#1440 -
#1439 -
#1438 törölt hozzászólás -
#1437 Jó lett ez a rák -
#1436 Jó lett, nekem tetszik. -
Edimax #1435 Az a Königsegg vagy mi a rák :D
-
Axsys #1434 NA ezt a Subarut most csináltam, a végére már magamnak nemtetszett nagyon:), vélemény:)?
-
Edimax #1433 Javítva a 2 kép!
Toyota
-
Edimax #1432 Toyota Mr 2 Durva :D
-
#1431 Vagy így vagy úgy ,de ez odabaszott