NFS : Carbon Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
www.gportal.hu/carbonrace
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
minden leirás ami kell a carbonhoz!!!gyertek
CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A mostani kocsim:
Ezzel csak az a bajom h nagyon szarul lehet vele kanyarodni (amúgy imádom) , úgyh inkább megyek majd a Shelby GT500 assal.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Érdekes én az nsfu2ben még szerettem a tetõnyilásokat itt carbonban már nem annyira ,de most itt a tiéden még ez is tetszik.Aztán következõre jöhet valami ûtösebb<#wink>#wink><#idiota>#idiota>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Kicsomagolod. Aztán a NFSCarbon.exe tulajdonásgaiba beállitod a kompatibilis rendszert windows 98/me aztán megnyitod megjelenik az ablak ott az elsõ oszlopba lévõ utolsó két fájlt bejelölöd aztán katt Read majd Set gombra aztán elinditod a gamet és a karrierba a car lot-ba ott lesz minden kocsi
A simához kettõ progi kell:1.http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+19_ch.zip
ezt megynyitod elinditod a gamet nyomsz hosszan egy F3-at majd ctrl+alt+del utánna megnyitod ezt a progi:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
és megycsinálod amit amit leirtam a ce-hez.ennyi a trükje jo játékot!!
Pedig nekem is vannak ám jó verdáim! 😄
Ti hogyan tudtok feltenni képet, mert én a screenshotokat Fraps-al csinálom, de az meg töb mint 1 mb!!!
Ti hogy tudtok feltölteni?
Ebbõl sok mindent nem értettem. A mondatok egybefolynak stb stb.
Légyszi még 1x normálisan...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A CE-hez csak egy kell innen lehet leszedni:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
kicsomagolod.aztán a NFSCarbon.exe tulajdonásgaiba beálitod a kompatibilis rendszert windows 98/me aztán megnyillik az a blak ott az elsõ oszlopba lévõ utolsó két fájl le x-eled aztán katt read majd set aztán elinditod a gamet és a karrierba a car lot-ba ott lesz minden kocsi
A simához kettõ progi kell:1.http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+19_ch.zip
ezt megynyitod elinditod a gamet nyomsz hosszan egy F3-at majd ctrl+alt+del utánna megnyitod ezt a progi:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
és megycsinálod amit amit leirtam a ce-hez.ennyi a trükje jo játékot!!
NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ
vélemény?
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
az elsõ kocsim, még csak most kezdtem a játékot, de alakul 😊
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Na szal ez az én RX7esem

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.