NFS : Carbon Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danman
törölt hozzászólás

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

DaniX14
danman itt nézd meg www.gportal.hu/carbonrace

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Danman
Azt hogy az összes kocsi egyszerre fékez be elõttem😛 tom nem lett vmi jó de majd igyekszem

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Demian86
Ezt így nem vágom...most mit is kéne nézni? <#wilting>

Demian86
Legszebb pillanatok az uccsó versenyen... <#vigyor>

DaniX14
most raktam fel az érthetõbb szöveget a bonus kocsik használatárol
www.gportal.hu/carbonrace

DaniX14
www.gportal.hu/carbonrace
minden leirás ami kell a carbonhoz!!!gyertek

Danman
törölt hozzászólás

Danman
A Lancer nekem bejön a Corvette nem igazán

Kösz! 😊

CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!

constantin
törölt hozzászólás

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Sland
Köszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

😊ok, külsõre csak ezeket változtatam rajta: tetõnyílás, motorháztetõnyílás, felni, lángcsóva. Nemkell túlcsicsázni, már alapból is üt😄
A mostani kocsim:

Ezzel csak az a bajom h nagyon szarul lehet vele kanyarodni (amúgy imádom) , úgyh inkább megyek majd a Shelby GT500 assal.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

constantin
törölt hozzászólás

constantin
törölt hozzászólás

Demian86
Na itt az én Baby-m! <#taps><#vigyor><#szeret>

Demian86
Ja! Szép mert muscle. A tetõnyílással én is pont így vagyok/voltam mint te. A MW-nál már nem is nagyon, sõtt, szinte nem is használtam, itt meg...<#vigyor>

svédcsepp
1xû, és mivel muscle ezért csak jó lehet.<#smile>
Érdekes én az nsfu2ben még szerettem a tetõnyilásokat itt carbonban már nem annyira ,de most itt a tiéden még ez is tetszik.Aztán következõre jöhet valami ûtösebb<#wink><#idiota>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

DaniX14
a képeket át lehet szerkeszteni a paint-be Jpeg-be a mentésnél és akkor nem lesz 1 mb hanme csak pár kb

DaniX14
A CE-hez csak egy kell innen lehet leszedni:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
Kicsomagolod. Aztán a NFSCarbon.exe tulajdonásgaiba beállitod a kompatibilis rendszert windows 98/me aztán megnyitod megjelenik az ablak ott az elsõ oszlopba lévõ utolsó két fájlt bejelölöd aztán katt Read majd Set gombra aztán elinditod a gamet és a karrierba a car lot-ba ott lesz minden kocsi
A simához kettõ progi kell:1.http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+19_ch.zip
ezt megynyitod elinditod a gamet nyomsz hosszan egy F3-at majd ctrl+alt+del utánna megnyitod ezt a progi:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
és megycsinálod amit amit leirtam a ce-hez.ennyi a trükje jo játékot!!

Nekem nem mûkszik a képfeltötés!!!
Pedig nekem is vannak ám jó verdáim! 😄
Ti hogyan tudtok feltenni képet, mert én a screenshotokat Fraps-al csinálom, de az meg töb mint 1 mb!!!
Ti hogy tudtok feltölteni?

Sland
Egy kicsit összéb szedve ha lehetne
Ebbõl sok mindent nem értettem. A mondatok egybefolynak stb stb.

Légyszi még 1x normálisan...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DaniX14
ahhoz hogy tuningolni verdákaz kell egy -két program.
A CE-hez csak egy kell innen lehet leszedni:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
kicsomagolod.aztán a NFSCarbon.exe tulajdonásgaiba beálitod a kompatibilis rendszert windows 98/me aztán megnyillik az a blak ott az elsõ oszlopba lévõ utolsó két fájl le x-eled aztán katt read majd set aztán elinditod a gamet és a karrierba a car lot-ba ott lesz minden kocsi
A simához kettõ progi kell:1.http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+19_ch.zip
ezt megynyitod elinditod a gamet nyomsz hosszan egy F3-at majd ctrl+alt+del utánna megnyitod ezt a progi:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
és megycsinálod amit amit leirtam a ce-hez.ennyi a trükje jo játékot!!

Danman
Fogalmam sincs hogy hogy de az oroszok meg németek már rájöttek ideje lenne nekünk is😛 Hajrá Edimax😊

éppen dolgozom rajta vagy is megfejtem hogy hogyan lehet a bónusz verdákat tuningolni! 😊

NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ

Ez meg az én elsõ kocsim:

vélemény?

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

DunczyMaster
hali all! Hogy lehet tunolni a bónuszverdákat??<#conf>

Grave Digger

az elsõ kocsim, még csak most kezdtem a játékot, de alakul 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Sland
Vagy ezt?

Sland
Vagy mondjuk ezeket?

Sland
Na azt mondjátok meg hogy ezeket hogy modosítják?

Csuhai G
Lotusom :

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gondolom valami ketténosó vagy karosszériával arány kicsinyítés stb...

NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ

TopGun
Hi! a festesekkel kapcsolatban lenne kerdesem es nem tudom hol keressek ra? Hogy lehet megoldani a festeseket, ugy hogy pl. a motorhazteto, meg a tobbi cumo mas szinu legyen?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ToCsEk
Nah így vegyétek be a Darius elleni körverseny egyik kanyarját: 2 keréken érdekes volt ám<#idiota><#idiota><#nyes>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

svédcsepp
Nekem MWben volt hasonló dolog,a talicskám felborult ,megpördült és felkerült egy ház tetejére ,sajnos mire képet csináltam volna ,addigra már vissza is kerültem az útra<#idiota>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

törölt hozzászólás

Huh meglepõdtem ezeken a kocsikon... Lehet ebbe is importálni diájnokat vagy ezek ilyen rejtettek?😛

lambo alja

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

köszi. csak azt sajnálom hogy a mazda jel, meg az extreme dimensions felirat nem látszik rendesen a lökhárítón

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Demian86
Tetszik! Szép, ötletes és qrva jól néz ki sztem <#nyes>

Köszike, de már elúlt! 😄 Szerencsére megjavult! 😄DD

svédcsepp
A szinei nem tetszenek,meg magát a verdát se szeretem,de nagyon egyedi a tuning.<#wink><#eljen>

fasza, ismerõs is valahonnan... én is akarok 1 ilyet 😊

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

First one by payne

EVO Drifter by RocketPotato

Team Falken by Nismo-Skyline

King Drifter by 2fastlaranja

Nismo Drift by 2fastlaranja

Kicsit lehalt a net, ezért jött késõn a kép

Na szal ez az én RX7esem

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.