2231
NFS : Carbon Garage
  • Edimax
    nekem se csak úgy csináltam i

nkább az Edi szöveget csináltam jobban van egy pár réteg :D :D
  • kis kocka
    hát azt kell mondjam hogy NEKEM nem tetszik
  • kis kocka
    az oldala nekem nagyon tetszik viszont a piros paralelek nem tetszenek
  • Edimax
    Edi :D ez lol lett :D

• svédcsepp
    Akkor gyártok még,remek lesz...
  • mike0013
    van benn valami:)
  • svédcsepp
    Haverom szerint olyan elvont,picasso-s.
  • svédcsepp
    törölt hozzászólás
  • svédcsepp
    Most lehet hülyén fogalmazok,de a síkban eltérő képekkel szokott csak gond lenni asszem (ördögfej,csontváz stb...)
  • kis kocka
    ez is le van írva hogy miért és hogy mit kell csinálni
  • kis kocka
    ha megnyomod a 2-es gombot akkor eltűnik az egyik magyarul nem tükrözi
  • svédcsepp
    Nekem is volt egy ilyen trainer,gondolom nem mind1 neki ,milyen verzio van meg neked....
  • Randelz
    arra gondoltam..mert volt 1 festés ami odaszeretttem volna rakni és sajna 2 kép volt ott és nemtudtam rendesen elhelyezni, de már értem
  • svédcsepp
    Példáúl logokra gondolsz? Vannak,amiket összelehet.Összehuzod és egy lesz belőle,ha kell kicsit forgatsz rajta meg döntesz.
  • mardal
    Miért van az hogy befagy a játék a kocsiválasztásnál ha beraktam a trainerrel az összeset?
  • Randelz
    hogyan lehet a kocsi tetejétre és a kapotára festést rakni? mert ha a sime festést odahúzom akkor duplázza és valahogy nemáll össze
  • svédcsepp
    Nekem is az a verzió van meg,és beletettem egy 100%os mentést.Mégis van jó pár kocsi,amit még nem találtam meg benne...
  • Daniel Ryan
    Hy mindenkinek!!
    Nekem a collectors Edition van még sincs se pagani zonda és még egy csomó kocsit nem is tudok tuningolni meg még egy csomó kocsi nincs is meg pedig végigvittem mindent amit lehetett!!
    Mi a probléma?
  • svédcsepp
  • kis kocka
    és majd este nekiállok annak hogy rárakjam a nevem a kocsira. azt előre meg tudom mondani hogy nem6 és nem is 10 rétegből fog állni :D
  • kis kocka
    hát annyit nyúltam csak bele hogy unlockoltam mindent. amit ezen a kocsin látsz minden hagyományos vinly. az elején lévő egy cégnek a logója csak nagyn de nagyon felnagyítva és letisztítva mert különben nem így nézne ki ha nem lenne körbe fóliázva.
  • svédcsepp
    Én kiskocka verdájánál nem vágtam a dolgokat,de asszem kezdem érteni ezt a matricás dolgot ill. az 1ket megtaláltam én is, ami a kocsi tetején van
  • Edimax
    ŐŐ ezt kinek írjátk mert sztem nem érti az ember hogy kinek írjátok!
  • Randelz
    hogyantudtál a elejére és a tetejére festést rakni?
  • svédcsepp
    Zsírság.A többit is megcsinálod?
  • dante3
    A drágám!
  • svédcsepp
    Ja vagy hülye vagyok?!Ezeket a matricákat még nem láttam,pedig most elvileg 100%-os mentés van betéve.Gondolom nem photoshoppal usztattad rá meg a nevedet se úgy akaror ráírni ,vagy igen?
  • Edimax
    Eredeti és teljesen kész van! :)

Nissan Skyline Halálos Iramban :)

• kis kocka
    hogy érted hogy bele-bele nyúlok a progiba??
  • svédcsepp
    Látom te már bele-bele nyúlkálsz a progiba.asszem majd én is utánajárok,hogy is megy ez.Na akkor lesznek csak igazán zúzós tunyingok
  • svédcsepp
    köszi
  • kis kocka
    dúúúrvulósan néz ki!!
  • svédcsepp
    Hmmm..Ez érdekes A trainer neve nem jút eszembe,talán pizzadox,de már nem emléxem.Carbon forumban volt egy link 16.rar asszem.Talán ,ha megtalálod kiprobálhatnád azzal...
  • svédcsepp
    törölt hozzászólás
  • Edimax
    Verda Halálos Iramban még javítgatok rajta hogy tökéletesen nézzen ki mint az eredeti!! :)

• kis kocka
    de most hogy belegondodlok meg tudnám csinálni hogy rajta legyen a nevem a kocsin
  • kis kocka
    nem sajnos
  • Szabi1991
    betűket is lehet írni ?
  • kis kocka
    most kezdtem el, de még közel nincs befejezve

• mardal
    Hát úgy csinálom ahogy leírtad de amikor belépek újra már nincs bennt az autó csak a pénz.