382
A CoD Finest Hour készítőinek új játéka
-
#182 Oké, köszi neked is! -
#181 természetesen. -
#180 Köszi -
#179 Gyakorlatilag mennie kell -
#178 Úgy működik a dolog,hogy ha letöltöm a clonos verziót,de például FLT crackkel meg krekkelem,akkor attól még menni fog a játék? -
tibiszabo #177 -
itt
az FLT "KREKK", ha valakinek kell. "BREKK" -
#175 Ezt találtam csak valaki eltévedt és a Frontlines topikba tette be:
"Grafikát itt állítsátok és szépen fog kinézni a játék:
C:\Documents and Settings\your name here\Local Settings\Application Data\My Games\Turning Point\TPGame\Config\TPEngine.ini " -
#174 :OOOOOOOOOO -
#173 Vampire mód -
#172 Valami olyasmi :) Vampire mós a fegyveren vagy mi. Ha az ellenség is ilyet használ, látod hova céloznak.
-
#171 Loooool, az meg mi? pirosnak áll a világ? xD
csak azt nem mond, h éjjellátó -
#170 Sok sikert hozzá -
#169 Földbe tiportam a nácit :)
-
#168 Hmmm... érdkes. Pedig a videók láttán jónak tünt. Na mindegy azért leszedem, meglesem én is. -
#167 Én is tolok pár képet:
-
#166 valaki FLT crack-et feltolná valahová? -
#165 A játék csapnivaló se átvezető sem semmi intro csak bele a közepébe. A gépigénye a grafikához képest baromi nagy, és irreálisan akadozik ami pláne akkor kellemetlen ha 4-5 fritz lő rád. Az ai szerintem nem egy nagy szám és mindez több mint 6 gigát foglal el. Szvsz én játszottam vele kb 15 percet és utánna uninstall (megjegyzem a játéknak még egy uninstall menüje sincs). -
#164 Milyen a játék? Melyik verziója működik? Mert én most a Reloadedes verzióját szedem. Gépigény mekkora? -
#163 háááát :)
Sokat nem játszottam vele (kb 10 perc) de eddig nem igazán fogott meg hogy őszinte legyek. :)
tibiszabo: FLT -
csoola #162 jo és hangulat van? -
tibiszabo #161 Neked milyen crekes van??? -
#160 Tőlem is 1-2 kép:
(hát valóban ölég randa szegény:) )
Ráadásul ugyanaz a hibája megvan mint a szintén UE3-as gownak.. Időközönkéntu hülye akadások. De ugyebár ott a highres textúrák streamelése miatt csinálta..
De itt olyanból nem nagyon van:) -
#159 Ha valaki rájön hogy lehet átlőni a felbontást 1280-ba (inibe hiába állítom be) az szóljon :)
TFT-n elég otsmány 1024-be.. -
neptum #158 na kiprobáltam a játékot. nekem nagyon tetszik valahogy megfogodt jó látni a lepusztult amerikát. meg télleg freedom fighters hangulata van ami megint egy jó pont nálam. -
c3124c #157 thx, bár közben aszfaltról meglett :) -
markastor #156 Szerintem jó játék ez, habár egy jó nagy patch ráférne. -
markastor #155 Felraktam a FAirlight-os cracket ide: http://www.filefactory.com/file/14ffbb/ -
#154 huh annak én is tudnék örülni -
c3124c #153 éjjáó, egy crackonly-t vki feltudna tenni, plz. -
markastor #152 Turning Point Fall Of Liberty (c) Codemasters *PROPER* *DVD9* - FairLight -
csoola #151 freedom fighters nekem spec tetszett, akkor én megprobálom, a graf kevésbé zavar ha a többi része jo, bár kevés esélyt látok rá :P mindegy, amig nem jön értelmes játék amit majd megveszek addig ezeket leszedem és elfoglalom magam :P -
csoola #150 maxon sztem tisztességes és elvárhato szitnet teljesiti (mármint FFOW), nekem tetszik ahogy néhány dolgot szét lehet zuzni, csak a texturákat tölti be lomhán néha és idiotán fest mikor pakolod a C4-est h elöször tiszta sárga kis fos doboz és kell neki 5 mp mire rajta a rendes textura :P ezt meg majd talán honlap ilyenkor elkezdem, attol függ h megyek-e el itthonrol vagy sem, de akinek megy az irjon rola, kiváncsi vagyok milyen! -
#149 Nálam megy a játék, de senki ne bánja, akinek nem indul. Mérhetetlen gagyi. Nem tudom a felbontást 1024*768-nál feljebb állítani. Alig van egyéb grafikai beállítás. Hót undorító ahogy kinéz. Tiszta bug az egész. Olyanokat laggol, h az hihetetlen.
Full olyan amúgy mint a freedom fighters (amit szintén utáltam).
Megy is a levesbe... -
babus #148 Ugyan az rossz. -
#147 Akkor bizakodjunk a Hatred rlsékben xD -
fgm #146 http://bluehost.to/dl=ZutbYOxX8
Ide feltettem az én crack-emet de lehet ugyanaz, ami az eredeti RELOAD crack
"kicsit lassan jön be az oldal de utána gyorsan letölti" -
fgm #145 Hát azt még nem próbáltam -
c3124c #144 pff, ezt szomorúan hallom...majd ha lessz új vindóz ránézek megint :s -
#143 Csak majd mentésnél kidobhat!