Turning Point: fall of Liberty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

overlocker
bazdki nekem azt irja ki hogy TP FOL müködése leállt most mé van ez?? RLD verzio administrator modba is mit tegyeKK???

dante3
Be tudok lépni, de néha mentésnél kivág!<#nemtudom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

akkor neked se megy már???
dante3
Hát igen, sztem tök átlagos graf, és érdekes, hogy meg-megakadt 44fps-nél néha, de lehet nálam volt a hiba!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Nem tom, nem is próbáltam lopakodni! Majd megnézem, ha nem dob ki!

wedge31
Arról volt szó hogy UT3-as az engine ,ha mégse nagy szám a graf akkor nagyon elcsesztek valamit.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
De lehet benne lopakodni? vagy észre vennének hiába tök elbújtam? na szal splinter cell na.

dante3
Én nem lopakodtam, csak lõttem mindenre ami mozgott!<#buck>

akkor ez a vitality cumó kamu, mi?<#szomoru1> . gondolom

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Prince23
És téleg igaz e az, h akár lopakodni is lehet a gammával? játékstilustól ill egyéntõl függ?

dante3
Grafika nem nagy szám, ellenfelek kicsit buták, de el lehet vele szórakozni, kicsit egyedi valamiért!
Volt egy olyan rész, amikor el kellett vennem a fegyverét a német katonától, és lelöktem a tetõrõl! Tök megijedtem, mintha én zuhannék, úgy tûnt hirtelen!

Prince23
Hm.. lehet meg várjam e áprilist? magyar verzióban jelenik meg... és iMMxpc rls felteszik😄

Riddick73
Jó a gamma, érdemes hozákezdeni?

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

dante3
Most engem is kivágott az 5. csekkpontnál!<#nemtudom>

Prince23
Looler, te el vagy tévedve xD

ez war front

nem találom a vitaliy-s krekket, link plz, egyébiránt ha nem marad a démonba krekk után ugyis kivág exe hibával..

vélemény??

már nem müxik , na akkor a vitalityshez

War.Front.Turning.Point.Crackfix.REPACK-RELOADED

http://rapidshare.com/files/95642327/War.Front.Turning.Point.Crackfix.REPACK-RELOADED.rar

EGY LINKET légyszi<#banplz>
dante3

Kijött a Vitality crack

Balumann
Ennyi hülyeséget amit írtok itt 😄 Ha crackelitek akkor nincs védelem, nem is kell vszínû mountolni a lemezt, Daemon sem kell.
Ha nem megy a crack akkor prbáljátok már elindítani új Daemon tools-al és szedjetek le vmi YASU vagy akármit (és mds fájlt kell vszínû mountolni, cracket tartalmazó verzió nem fog menni csak ha van miniimage).

próbáltam vele , nem megy <#levele>

Nekem 4.12 van de nem megy a game!!!😞
hehh, az lenne a vicc, ha azzal menne, a 4.11.2-vel meg nem, amit most néztem... de megnézem

dante3

nekem meg nem :s , qrva jó...

Hát az tényleg király sok minden elindul vele, ami mással nem...

dante3
Amit te küldtél a múltkor a Duskhoz!
Prince23:ami a játékhoz volt csatolva

Prince23
Külön szedted le a krekket pl gbw-rõl, vagy eredeti rld-s?

Ez melyik daemon???

dante3
Csak belenézetm, jóféle lesz, még csak egy állványzatról kellett lemásznom, mindenki menekül, támadnak a nácik! Fegyverem még nincs!<#buck>

dante3
Dehogynem, csak sokan a crackre panaszkodnak, nem tudom miért, de nálam megy!
Win xp, daemon 4.11.1, reloaded crack

de fenn van, csak nem indul el...

Köcce tesó, amúgy meg ne idegeskedj egy zöldfülü, gyerek miatt,kitiltassam az SG-röl....

Na de a játék milyen??? Nekem még most jön lefelé?????
<#banplz>

vagy csak te vagy lámi... amugy inkább azt ird meg Dante3 h milyen lettt a game, hangulat, irényitás, játékélmény?

Prince23
Várjatok már... fel se tudjátok tenni?

én azt hittem, h fel sikerült tenni, csak krekk kell

dante3
Semmi extra grafikai beállítás, csak felbontás és low-medium-high!<#buck>

hát, a 4.12.1 démon lite-al sem akarja az igazságot :s , ntom mi lehet a para. 😞

dante3
Vegyél vissza kishaver, hülye az édesanyád aki a világra hozott!

Látom te mindenhol ott vagy..you are the best...hogy tetszik ez a game és hogyan fut optimalizálás és egyéb????<#worship><#worship><#worship>

dante3

Kamuzik haggyad. Most próbáltam ki azzal a daemonnal amit irt. Hülye hazudos <#lama>

dante3
Nem!

Prince23
Vistás vagy??

dante3
Valamiért nem akrja a többi képemet beszúrni!<#nemtudom>

Rakj még képet,akkor elhiszem hogy elindult😊Senkinek nem indul csak neked.Nem értem.
Képeket még<#integet2><#integet2>