382
A CoD Finest Hour készítőinek új játéka
-
fgm #142 Nekem is tökéletesen fut a RELOADED crack-el, tehát dante3 kolléga jól mondja hogy megy a gamma !!
-
#141 Látod, túl lehet tenni a Frontlines Fuel of War-on is ebből a szempontból xD -
#140 Zsír
Én még most töltöm,de ahogy itt olvasgatok nem nagyon reménykedem,hogy el fog indulni a crack miatt!
-
#139 Én kipróbáltam, passol. ennek örülök, pedig 7300 -
gyuri12 #138 Megmutatta,és azt írja,hogy kell hozzá 3.0,de nem hiszek neki:) -
#137 Ja az lehet,de azt megmutatja,hogy kell-e hozzá 2.0!Szóvalé azért,ha másért nem is érdems megprobálni! -
gyuri12 #136 Megmondom őszintén, én nem bízok az ilyenekben,mert a Gears of War-nál is azt írta,hogy nem fog menni,miközben medium grafikán is 30 fps körül ment:)
(az már más dolog,hogy fél óránként lefagyott:D)
Szóval én itt más Sm2.0-ával szenvedő egyének segítségére gondoltam:) -
#135 Szegény game de csunyácska :( -
#134 Hello
Ezen az oldalon tesztelheted,hogy menni fog-e! Teszt
Csak ki kell választanod a játékot és kész! -
gyuri12 #133 Sm2.0-ás kártya elég neki?
-
#132 bazdki nekem azt irja ki hogy TP FOL müködése leállt most mé van ez?? RLD verzio administrator modba is mit tegyeKK??? -
#131 Be tudok lépni, de néha mentésnél kivág! -
tibiszabo #130 akkor neked se megy már??? -
#129 Hát igen, sztem tök átlagos graf, és érdekes, hogy meg-megakadt 44fps-nél néha, de lehet nálam volt a hiba! -
#128 Nem tom, nem is próbáltam lopakodni! Majd megnézem, ha nem dob ki! -
#127 Arról volt szó hogy UT3-as az engine ,ha mégse nagy szám a graf akkor nagyon elcsesztek valamit. -
#126 De lehet benne lopakodni? vagy észre vennének hiába tök elbújtam? na szal splinter cell na. -
#125 Én nem lopakodtam, csak lőttem mindenre ami mozgott! -
c3124c #124 akkor ez a vitality cumó kamu, mi? . gondolom -
#123 És téleg igaz e az, h akár lopakodni is lehet a gammával? játékstilustól ill egyéntől függ?
-
#122 Grafika nem nagy szám, ellenfelek kicsit buták, de el lehet vele szórakozni, kicsit egyedi valamiért!
Volt egy olyan rész, amikor el kellett vennem a fegyverét a német katonától, és lelöktem a tetőről! Tök megijedtem, mintha én zuhannék, úgy tűnt hirtelen! -
#121 Hm.. lehet meg várjam e áprilist? magyar verzióban jelenik meg... és iMMxpc rls felteszik:D -
#120 Jó a gamma, érdemes hozákezdeni?
-
#119 Most engem is kivágott az 5. csekkpontnál! -
#118 Looler, te el vagy tévedve xD
ez war front -
c3124c #117 nem találom a vitaliy-s krekket, link plz, egyébiránt ha nem marad a démonba krekk után ugyis kivág exe hibával.. -
csoola #116
vélemény?? -
timantes #115 már nem müxik , na akkor a vitalityshez -
timantes #114 War.Front.Turning.Point.Crackfix.REPACK-RELOADED
http://rapidshare.com/files/95642327/War.Front.Turning.Point.Crackfix.REPACK-RELOADED.rar
-
tibiszabo #113 EGY LINKET légyszi -
-
timantes #111
-
timantes #110 Kijött a Vitality crack -
#109 Ennyi hülyeséget amit írtok itt :D Ha crackelitek akkor nincs védelem, nem is kell vszínű mountolni a lemezt, Daemon sem kell.
Ha nem megy a crack akkor prbáljátok már elindítani új Daemon tools-al és szedjetek le vmi YASU vagy akármit (és mds fájlt kell vszínű mountolni, cracket tartalmazó verzió nem fog menni csak ha van miniimage). -
timantes #108 próbáltam vele , nem megy -
zotya70 #107 Nekem 4.12 van de nem megy a game!!!:( -
c3124c #106 hehh, az lenne a vicc, ha azzal menne, a 4.11.2-vel meg nem, amit most néztem... de megnézem -
#105 Nekem ezzel a Daemonnal megy! -
c3124c #104 nekem meg nem :s , qrva jó... -
strebacom #103 Hát az tényleg király sok minden elindul vele, ami mással nem...