Turning Point: fall of Liberty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láttad te már mondjuk a Blackside Area 51-et, a Bioshock-ot.....és még sorolhatnám.
Egyetlen1 játék van csak, amire azt mondom, hogy tökéletes az emberek mozgása, animációja....(és ráadásul szerintem az egyik legszebb játék is) a MEDAL OF HONOR AIRBORNE!!!
A többi elbújhat etéren mögötte.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Iszonyat hangulatos ez a külsõ+belsõ nézet keresztezése, meg a közelharcok.
Számomra top10-ben van mindenképpen!!!!!!!!!
Én mindenkinek azt tudom mondani, hogy ezt megéri megvenni.
Bár erõs masina kell, hogy totálissan röccenõmentessen futhasson a játék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Grafika? Lol? Az. Szerintem jó kiindulási alap, ha a Mafiával hasonlítjuk össze, mert hasonló környezetben, hasonló idõszakban van az is, csak nácik helyett digókkal. És a Mafia szebb. 😄DD - Na, ez itt a vicc, kérem.
Szerintem kérj Propy-s crack-et valahonnan, azzal mûködik rendessen.
De ezt csak úgy hallottam.<#whatever>#whatever>
elvileg ez azért van mert egy program nem támogatja ami a gépemen van de ez volt a dirt,julicet 2, nemtom mi lehet pedig minden más megy<#rinya>#rinya>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
i7 azt szevasztok :P
tele van buggal ,meg mi ez az akadozás,közben töltés meg ilyen régi pár évvel ezelötti hibák.
hangulat se kárpótol sajna mert az sincs neki.
és hogy egy 8800GT-vel is igy fusson ráadásul max 1024x768-ban?
kéremszépen ez már 2008,ezek aludtak eddig?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
úgy látszik, h az elsõ negyedévet az Fairlightosok nyerik, rld-ék meg az uccsó helyen futnak be xd
csak vicc
nah a lényeg h rldvel meg se probáld mert nem müködik 😛 flt kell az a jo 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
mondjuk bugzani bugzik az tuti, de azért egynek jo, mindenestre nem ezt fogom most megvenni eredetin, a frontlines sokkal jobb és majd holnap talán az assasin's creedet is tolhatom-remélem az el fog futni...
aztán majd vmikor ha meglesz végre a motorom akkor veszek utána egy boxot is, olcsobb még akkor is ha 2-3 évente ujat veszek
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
A befejezés sem az a megszokott ending 😊
Ebbõl nagyon sok mindent ki lehetett volna hozni!

Tudja a megoldást valaki arra, hogy hogy tudnám 5.1-be megszólaltatni a hangot?
Az új UE3-as gamék csak 2.1-ben szólnak nálam! :-(
Megoldás?
Elõre is köszönöm!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Ami pozitívum:
-jó hangulata van, nem csak mi vagyunk ott
-menet közbe nem is tûnik olyan rondának mint képeken, nem lenne semmi gond vele
negatívum (így elsõ feladatot megcsinálván):
-iszonyatosan gagyin hatnak 1-2 dolgok, az ellenség nem is reagál még gránátra se, odadobom és semmi, csak a bescriptelt hely és lövés, meg ha eltalálom akkor fáj neki de az se mindig.
-bugok, fõleg a fegyver, meg a holttestek helyzete.
-jön egy hangulatos videó, és akkor az emberek meg átrohannak az autókon, nem is a hátsó hanem az elsõ, feltûnõen.
-a holttest megállt így hídba, odamegyek h megnézzem erre az orrom elõtt eltûnik.
-A hangok valami kegyetlen rosszak, fõképp a fegyverek hangja. Ráadásul csak sztereo hang van benne.
Egy vicces helyzet, fennt volt egy ilyen kis tetõn az emberke, elekzdett rám lõni, oda néztem erre elfutott, oldalt volt egy létra. Látom elkezd lemászni erre vmitõl így állva leesik, rám néz fegyverrel, majd így összeesik magától, mintha beleütöttek volna neki egyet oldalról.
Borzasztóan gagyin vannak megcsinálva a gép álltal irányított emberek.
Ettõl függetlenül játszható a játék. A Freedom Fighters -el én régen játszottam, és nagyon szerettem. Amíg meg nem jelent az elsõ ellenség addig azt hittem ez a játék überelni fogja. Viszont ez teli van olyan dolgokkal, amik miatt én nem tudom igazán bele élni magam.
Lenézek és az autók (szines kockák 😄) nyugodtan mennek lent, más házakon szintén semmi se történik.
Sajnálom, jó játék lehetett volna pedig. Másik motort kellett volna adni a játéknak.
és itt 1 kis peccsváró kép: