382
A CoD Finest Hour készítőinek új játéka
  • DarkSector
    Igen a MoH igenis nagyon királyul néz ki.
    És még tartom amit mondtam a katonák kidolgozottságáról.
    Ja vagy a Bioshock az élethűbb...jaj bocs ezt észre sem vettem.
    Csak sok agyament köcsög ugrál a nyakadba, azt valami szar fegyverrel puffogtatsz össze vissza benne.
    Az elementálok jok a játékban, de ez nem adja meg a hangulatot hogy leszegezzen a képernyő elé.
    Na az AC vagy éppen ez a gém ezt teszi.
    Hiába vannak hibái a játéknak, akkor is király a mostani palettán. Bioshock-kal meg nem fogok 50x végigmenni.
    Én újjat akarok, és ez jo.
  • DarkSector
    Jah valszeg velem van a baj azt az AC egy nagy szar.....
    Gondolkozzatok már el egy kicsit. Vagy próbáljátok ki a játékot.
  • Shep
    Alapvetően nem rossz járék ha csak kikapcsolódni akarsz, arra tökéeletes, nem nehéz, egyszerű irányítás, pörgős, és a kivégzés sokat dob rajta, mondjuk a grafika tényleg hulladék és nekem érthetetlene módon vannak ezek az akadozások is, xp-n vistan egyaránt. FINISH HIM !!!! :)
  • grebber
    Jó már ott kezdödnek a gondok nála ,hogy a Medal of honor airborne isten grafikájú.
  • Prince of Máté
    Na én is kipróbáltam a játékot, nagyon vártam, mert jó a története.
    Menü szar, beállítások szegények, irányítás szar, grafika szar, hangulat közepes.
    DarkSector meg nem tud játékot értékelni.
    AC-ben a legelején aszondja, hogy ez az eddigi legjobb játék...
  • grebber
    Unreal Engine 3-ból miket kitdunak hozni ezek a cégek lol.
    Hour of Victory is hasonlóan gyenge eresztés.
    Csak tudnám ilyen cégek akkor mi a ráknak veszik meg a brutál grafengine-t ha ilyen fost hoznak össze belőle!
  • NeoMaN
    Ja, ezt a Bioshock-hoz hasonlítani azért röhej....
  • Shep
    A végefele mikor a zepellinre kellene feljutnom akkor az a zepelinről lőnek mint az állat gyakorlatilag ép hogy felérek a híd tetejére már halott vagyok, mi itt a trükk?
  • NeoMaN
    Rettenetesen vártam ezt a játékot. Nagyon szerettem anno a Freedom Fighterst és azt reméltem ez még jobb lesz. Játszogattam vele kb. 2 órát adtam neki.
    De ez valami elképesztően gagyi nekem, olyan mintha egy freeware game lenne. A programozókra pedig szégyen, hogy ezt tudták kihozni az Unreal Engine-ből. Ezt a Wolfenstein rommáveri bármilyen tekintetben.
    Sajnálom.
  • DarkSector
    Jóhogy 6-kor ráérek
    csak monj egy szervercímet.
  • laracroft
    Bocsi...Szóval itt a 3. képnél
    kép
  • laracroft
    Sziasztok! Másnál nincs fagyás még az első pályán ahol kilépek az épületbe csapódott repülőgéppből? Ahogy lelépek a gép törzséről a game mindíg egy fekete képernyővel elszáll... (Maxtreme 160-as hozzászólásának 3. képénél)
    köszi
  • Shep
    Hihetetlen, hogy 2perc játék után már tölteni kell, ettől még a doom-ban is nagyobb pályák voltak.
  • Boroskóla
    Jó ez a grafikai beállitás sokat lehet rajta finomitani :)
    Akár hova állitom ugyanúgynéz ki meg ugyanolyan szarul is megy.
    Egyébként nemtudja valaki hova menti a beállitásokat ?
  • Shep
    Azt hiszem a 3. pályán mikor az utcán van egy tank nekem meg a kötélen át kellene mászni két ház között akkor azt, hogy kellene csinálni, hogy ne halljak meg, mert mikor a közepére érek mindig instakill van.
  • Boroskóla
    Köszi, akkor meglesem.
  • Shep
    Ok, kösz.
  • Mor3llo
    Mikor a megfelelő szín a megfelelő kapocshoz ért, nyomd meg a lövés gombot.Akkor rátekeri h ott maradjon.
  • Balumann
    Nekem a MoH A kb. úgy hatott mint a Hour of Victory, na jó annál kicsit jobb. Főképpen az ellenségek miatt nem tetszett, és ebben a játékban is az a bajom.
    Mondanám, hogy a u3 enginebe nem sikerült még rendes ilyen ellenségeket berakni, de a RS Vegas-ba nagyon jók, tehát lehet (bár attól tartok az az egyetlen u3-as amibe nem gagyin hatnak a gépi játékosok).

Tényleg eltalálták a hangulatot, de az első ellenség megjelenése teljesen lerombolta. Amikor nem tud lemászni a létreráról és állva esik le, majd oldalra ugrik és meghal, gránátra nem reagáló ellenségek, magason lévő léghajóból előre lövő ellenség, de eltalál, ráadásul a szörnyű hangok ebben. Sajnálom mert tényleg jó játék lehetett volna.

Conflict Denied Ops nekem nagyon tetszett, viszonylag normális átlagos ellenfelek, társ is van benne, változatos pályák és küldetések, minden megvan ami egy FPS játékhoz kell, korábbi conflict játékokat is imdátam.
  • Shep
    Á a fene, nyilván én vagyok bamba ég is a bőr a pofámon, hogy így jártam ennyi játékos évvel a hátam mögött, de a hülye drótokat a bombánál hogy kell összekötni, mert ha az azonos színűt kötöm akkor simán leesik, ha meg másikat akkor szikrázik. Akkor mit bénáztam el?
  • Bence94
    a bind keys-ben van a billentyűzet kiosztás
  • Boroskóla
    csak egy gyors kérdés emberek:
    a Controlersben az a 3 lehetősegvan oszt annyi ?
    Semmi egér vagy bill kiosztás ?
  • Bence94
    darksector megpróbáljuk a multit hamachin?
  • DarkSector
    Jah...
    Igazad van.
    Nem is akarom senkire ráerőszakolni, csak jobb hallani mindkét félnek, hogy mit gondol a másik, hátha van 1-2 olyan momentum, amire rávilágit az ellenkező álláspont.
    Mindenképpen fontosnak tartom, és nem győzőm hangsullyozni, hogy NEM tökéletes a játék, hanem a piacot tekintve sirály.
    És nem mindegy. Mit mihez viszonyítunk.
    Mivel nem találkoztam túl sok minőségi játékkal mostanában, ezért ez dicséretes.
    És én nem foglalkozok olyan játékokkal, amiket már rég végigjátszottam.
    PL.:Bioshock.

Maradjunk a 2008-as felhozatalnál. És már egyből más a helyzet.
    Hour of Victory (fujj.. gagyi.. szar..)
    Conflict Denied Ops (egy nagy rakás.. NO COMMENT)
    Übersoldier 2 (még nem láttam, de tutira gyenge)
    Ha kihagytam volna valami jot, akkor szoljatok.
  • wedge31
    Ez is egy vélemény amit elkell fogadni az enyém éppen az ellenkezöje dehát igy kerek a világ.
  • DarkSector
    Yes!!!
    Remélem elleszünk vele.
  • DarkSector
    Na pl. ettől áll fel a szőr a hátamon.
    Mindenki ezthajtogatja. a Bioshock így - a bioshock úgy..... ezt nyert meg azt nyert....
    Jah...igen.... szép a játék...
    Csak a célzással, meg az ellenfelekkel, meg a fegyókkal enyhe ellenszenves érzetem támadt, mikor belejátszottam. Meg ott már annyi bizz-bazz effect volt, hogy majdnem megvakultam.
    Kik szerint jó?
    És milyen játékok között???
    Én magasról szarok egy játékra, ha nem tud lekötni.

Bocs ez a nyers fogalmazás a játékot illeti, és nem téged akartalak szapulni.
  • Bence94
    mint mondtam nekem is nagyon tetszik csak van egy-két idegesítő dolg benne.turokot én is várom milyen lesz főleg a pc-s verz.egyébként megnéztem a játék multi részét és nem ez a szar liv-os van benne lan mod is esetleg megpróbálhatnánk.
  • DarkSector
    Mi az ami olyan rossz benne.
    Én megnézegettem a mostani játékokat.
    Háát...bazzeg a Frontlines-on kívül egy rakás szar az egész bagázs.
    Én összetettem a két kezemet, hogy játszhatok végre egy ilyen játékkal.
    Egyik játék sem tökéletes.
    Viszont a játékok mostanság 85% szemét.
    Ez nekem új játékélményt jelent. a Közelharcok meg egyszerűen mintha a TUROK iránti vágyam csillapítására készültek volna.
    Hibák ide vagy oda.
    Ilyen játék ritkán jelenik meg!!!
  • CitizenX
    A Bioshockot miféle szempontok alapján soroltad ebbe a listába? Csak mert 2007 egyik legjobbjáról ejtettél szót ennek a játéknak a személyében.
  • DarkSector
    Mihez képes pocsék.
    Láttad te már mondjuk a Blackside Area 51-et, a Bioshock-ot.....és még sorolhatnám.
    Egyetlen1 játék van csak, amire azt mondom, hogy tökéletes az emberek mozgása, animációja....(és ráadásul szerintem az egyik legszebb játék is) a MEDAL OF HONOR AIRBORNE!!!
    A többi elbújhat etéren mögötte.
  • Bence94
    nekem is teszik de ilyen egyszerű dolgokkal vágják tönkre a játékot.
  • DarkSector
    Szerintem meg rég nem készült ilyen fantasztikus hangulatú 2.vh-s FPS, és főleg nem ilyen grafikai tálalásban.
    Iszonyat hangulatos ez a külső+belső nézet keresztezése, meg a közelharcok.
    Számomra top10-ben van mindenképpen!!!!!!!!!
    Én mindenkinek azt tudom mondani, hogy ezt megéri megvenni.
    Bár erős masina kell, hogy totálissan röccenőmentessen futhasson a játék.
  • Bence94
    ja ahogy mozognak az emberek istenem!ma már alap hogy motion capture van én nekem nem lenne baj hogy nem az de hogy lehet ilyen pocsék mozgást csinálni.
  • CitizenX
    Alapban vicc ez a 1024-es cucc. Én bizakodtam, amikor megláttam az Unreal logót - nem is tudtam, de jó lesz ez is... -, aztán miután leértem a felhőkarcolóról és jött az első német hullám, hát hánynom kellett. Fegyverek hangjai olyanok, mint egy 1995-ös Sega játéktermi gépben, a játékmenet is hasonló volt az első küldiben. (Barrikád mögül egy vonal mentén haladva osszad a géppuska elé kerülő csúfnácikat, tiszta House of Dead feeling volt...) Az ellenség hogy néz már ki, meg azok az animációk is istentelen igénytelenek.

Grafika? Lol? Az. Szerintem jó kiindulási alap, ha a Mafiával hasonlítjuk össze, mert hasonló környezetben, hasonló időszakban van az is, csak nácik helyett digókkal. És a Mafia szebb. :DDD - Na, ez itt a vicc, kérem.
  • Bence94
    helo nincs megoldás nagyob felbontásra?kipróbáltam a lentebb írt megoldást de azarik rá vissza állítja ugyanúgy 1024-be.nekem elmegy a játék de én elég sokat vártam tőle ami sajnos nem sikerült.
  • DarkSector
    Ez azért van, mert reloaded-hez csomagolt crack-et használsz.
    Szerintem kérj Propy-s crack-et valahonnan, azzal működik rendessen.
    De ezt csak úgy hallottam.
  • Djemba
    nekem azt írja ki hiba történt a művelet leáll dik
    elvileg ez azért van mert egy program nem támogatja ami a gépemen van de ez volt a dirt,julicet 2, nemtom mi lehet pedig minden más megy
  • Balumann
    Nem normális. Próbáld lejjebb venni ideiglenesen a graffot, aztán vissza.
  • Mor3llo
    No végigtoltam.Jó kis móka volt azért, a vége elég nehézecske volt 1-2 helyen.A befejezés személy szerint nekem tetszett, főleg az a keci nagy léghajó :D