382
A CoD Finest Hour készítőinek új játéka
  • csabika1982
    én vistaval 64bit épp most játszottam le
  • XenHai
    Valakijavik vistava a jatekal? Mert nekem mindig ki rak 1 hiba uzit hogy le alt az exe mukodese es bezar vagy megoldas keresese neten , Van ra gyogyir?
  • Prince23
    Akkor ez a te oldalad!
  • IgH
    A reloaded verziót szedtem,de az ottani crack-kel,és ezzel sem működik,hiába másolgatom a binaries könyvtárba,indításnál rögtön hibát észlel. Volt már vkinek ilyen problémája vele?
  • Prince23
    Találtam neked egy rapidos cracket, ha már rapidos kell:

Crack Only reloaded
  • Prince23
    Crack kell?
  • IgH
    Vki feltenné nekem a reloaded rapidra,vagy mutatna egy müködő linket? Ami be volt linekelve halott,torrent sincs épeszű,bár én az egész torrenttől max ideges leszek,de most még azt is megpróbáltam. Szal ez így kicsit szar h 10mega választ el a játéktól..előre is kösz
  • Prince23
    Nekem is egyre jobban tetszik, így első benyomásra, meg összvissz 1 óra után, mondjuk a Freedom fighterst már eleve semmi sem überelheti, csak a 2. rész:DDDDDD
    A hangulat kellően megvan, na meg az emelte a mércét, amikor először lekellett szedni egy Zeppelin léghajót, az brutál volt, mikor lezuhant:D
    A fegyverek hangja inkább rossz, olyan semmilyenek. XD ez a vámpír mód tetszik XD
    Most ott tartok, h lessük az egyik náci tisztet katonáival az ablakból, miként halgatja ki polgártársainkat..
    most léptem ki szal nem tom mi jön ezekután, ja meg jött egy tank, leugrottam, erre meghaltam vagy valaki lezsedett überbrutál távolságról. De ki szedett le? tiszta volt a terep...

Amúgy mellesleg könnyen megtanultunk fegyvert kezelni civil munkás révén xd. Azért megnehezítették volna az első mappán, h nehezen célozzunk.. bár ki tudja, lehet főhősünk építészszakmája előtt elvégezte a tiszti iskolát, lol nem lehet tudni.
    Eddig jó gamma. De nem kiemelkedően ám:D CoD szinten nincs, csak a fantázia az erőssége a játéknak.
  • mama2
    Ez egyre jobban tetszik. Ott tartok, hogy van egy ajtó kinyitják ott felül, mint amikor ilyen titkos találkozok vannak, és kérik a jelszót. Itt is csak a csávó szeme látszik, beenged, aztáán megint megyek, kinyitok egy ajtót, és ot van egy csávó, a karjaiban meg egy nő sír. Na ott tartok. Mennyi van még a játékból? Rakétavetőm is van már.
  • DarkSector
    Mindig a színeknek megfelelőt kell.
    sárga -> Y
    piros -> R
    zöld -> G
    kék -> B
  • Eagle16
    Y-t próbltad megnyomni? (néha azt is kell ám)
    Aktiválni meg majd az E betűvel kell.
  • Prince23
    Én sem csalódtam, de van aegy hatlamas nagy bug a játék második pályáján, mikor atankokat kell likvidálni, az első sikerült, de másodiknál bug van... a szálakat vsak az egyiket tudom vagy 2-őt, de az utolsót nem tudom rá tenni, nem is beszélvén a dinamit aktiválásán?((( segirsetek már, pls... tudjam már mi lehet a gond :S
  • DarkSector
    Én is ezen a véleményen vagyok.
    Csak sokak szerint ez egy romhalmaz.
  • Prince23
    Úgy tűnik bug mi? és nem tudok tovább jutni:(
  • mama2
    Amikor egy Tankra kell bombát helyezni, akkor ott mit kell csinálni? Mert bemegyek a csatornába, de ott semmi nincs. Nem lehet a tankhoz férni.
  • mama2
    Na a probléma megoldva. Leszedtem a vytalitis krekket:D. A játék, ULTRABRUTÁLKECIJÓKIRÁLYSÁG!! Ennyi. Más hozzá fűzni valóm nincs. A grafika nem egy crysis, de az nem is számít, mert a hangulat nagyon ott van:D. Rohadt jó, nem csalódtam.
  • mama2
    Leszedtem a játék Reloadedes verzióját, crackoltam, elindítanám, de valami hibára hivatkozik:"A "0x262b1fd9" címen található utasítás a "0x262b1fd9" memória címre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:"read". A program befejezéséhez kattintson az OK gombra." Ez mi lenne?
  • Endiman
    warez itt megengedett?
  • Prince23
    Amásodik tankot nem tudom felrobbantani, pedig úgy csinálom mint az elsőnél:O et h lehetséges? az egyik szált nem tudom rátenni, hiába váltogatva nyomtam R-G-B gombokat, az egyik az istennek sem moccan meg. ez bug?
    na bye és thx a helpet előre is
  • Eagle16
    Nálad van a hiba.
  • lalakov
    Nálam van a hiba vagy tényleg nem lehet bill.+egérrel játszani ezt?
  • Eagle16
    Na jó, annyira nem volt az, de azért mikor fel kellett jutni a léghajóra, és huszonötödjére sem sikerült, "kicsit" ideges lettem. (aztán huszonhatodjára mázlim volt...)
  • Shep
    Dehogy volt nehéz.
  • Prince23
    Hehehe:DDDDDD Respect, tudom mit éreztél át!
  • DarkSector
    Fáj a fejed?
  • Eagle16
    Amúgy 5 perce vittem végig...hát a legvége normalon szerintem nehéz volt.
  • Eagle16
    "E" betűt meg kell nyomni emberek.
  • peter01
    Én is ott akadtam el esetleg meg tudtad oldani?
  • zombysoad
    Uccsó előtti pályán mit kell csinálni mikor a torony tetejére kell érni,az megvan.hogy a párkányon végig nyesek,de nem tudom,hogy kell felhúzni magam.Help Pls!
  • deestroy
    kösz kösz!
  • Shep
    Na akkor meglesem. Kösz.
  • Balumann
  • tonyr #270
    ha a játék folytatásra megyek, töltés közben kilép desktopra...
    valami ötlet? köszi
  • tibiszabo
    JO a 2 jobb mint az 1
  • Bence94
    mennyél a konyhába és ott van egy kis kaja lift lehordó vagy mi oda bújj be és lemész.
  • deestroy
    Hali! Mit kell csinálni azon a pályán, ahol lifttel megyek fel, aztán lenyomok pár nácit, egyet berugok a kemencébe, aztán jön két haver egy doboz robbanóanyaggal. Utána megint pár náci érkezik lifttel. És ezek után nem tom mit kell tenni.
  • Shep
    4-5 óra kb, valamivel rövidebb mint a Frontlines.
  • strebacom
    Kb mennyi a játékidö??
  • strebacom
    Hát nem rossz game, de a graf a siralmas.....ilyen....
  • Shep
    Na végigvittem, elég rövid volt bár így belegondolva pont elég. A vége meglepő volt és nem mulatságos.

Az Übersodlier 2 ehez képes milyen, az 1 jó volt de a 2?