Turning Point: fall of Liberty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
De ott a portal is szintén source enginnel. U3 enginnel sztem nem is lett volna lehetséges megcsinálni, akárcsak a Dark Messiahot.
Bioshock zárt térben van, arra nagyon jó az u3 engine, nem hiszem h szükség lett volna AI -ra se nagyon. Abban a játékban nyilván teljes mértékben ki tudták használni az engine-t és nem ütköztek akadályokba.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Ez van.
Ez igaz ebben a játékban sem túl nagy az AI.
De a HL még csúnyább ettõl. Úgyhogy valszeg a source motort is más szemmel látjuk.
Szerintem akkor végképp senki nem játszott volna a játékkal.
A HL2-nek sem a grafika volt az erõssége. Csak a fizika meg a nagy terep volt a jó benne.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem a grafikában kellene változtatás, hanem mondjuk az AI -ban, vagy a játékbak a lehetõségek bõvítésében. Dehát te tudod.
Elméletileg nem kellene, hogy kizárják egymást, egy ideig jól is ment a fejlõdés. Mostmár grafikus fejlesztést én feleslegesnek tartom, fõleg így, hogy a játék meg egyre gyengébb. Az ellenségek inteligenciája lassan a Doom 1-hez fog hasonlítani (bár ebbe sincs messze attól, csak jobban scriptelt...)
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
De azért én inkább U3-as párti vagyok, és én személyessen igenis elvárom, hogy több poligonból álljanak a textúrák, és élethûbbek legyenek, és ne ragadjunk le 1 szinten.
És ez végképp nem zárja ki, hogy optimizáltabb, részletessebb vagy jobb játékot készíthessenek.
Az U3 engine, csak egy ezköz. A játékmenet meg a többi a fejlesztõktõl függ...
De ugye itt is pénzrõl szól a dolog és nem a játékosokról.
Hát ha ezekkel is megelégszünk akkor nem fog semmi se megváltozni. Mi vagyunk a fogyasztók, õk a készítõk. Sajnos nem nagyon akarnak fejlõdést mutatni.
Én például a CoD 4-ben egyáltalán nem csalódtam, úgy érzem tökéletesen azt kaptam amire vártam és amit ígértek, buggal sem találkoztam a játékban. És a grafika is gyönyörû.
Sokan várnak normális single-re. A jó grafika az relatív. Én úgy látom, hogy a szép grafikát egyre inkább a részletesség váltja fel, ráadásul ez a játékmenet szinvonalának gyengítésével jár. Emellett a gépigény növekedésével is, és egyre inkább felejtik el az optimalizációt is...
CoD 4 grafikája sem a részletessége miatt gyönyörû, hanem a - mondhatni mûvészi - megvalósítástól. Chermobylnál például a zöldes szín meg homályosság, hajónál a sötétkék színek, stb.. Ez az amit legtöbb játéknál elfelejtenek, helyette jön hogy hány poligonból áll a fegyver meg a ***** objektum... köszönnyjük, és akkor kapunk egy ilyen játékmenetet.
És szerintem meg fog ez változni, fel fognak ébredni a játék készítõk is. Remélem nem fogják mostmár erõltetni ezt az unreal 3 engine-t.
Viszont aki valami normális single-re vágyik, és mindezmellett jó grafikra, az joggal fogja ezt a (véleményem szerint) kissebb hibbákkal küszködõ alkotást választani.
Jah és fogalmam sincs, hogy a fejlesztõk milyen mézes madzagot húztak el a leendõ játékosok elõtt....de azt csak sajnálni tudom, aki manapság bedõl mindenféle extra igéretnek.
Sajnos 2008-ban sem fog semmi megváltozni....a készítõk leígérik a csillagokat is....de amit a tányérodba kapsz, annak köze sem lesz az ígért matériához.
Remélem nem csak én vagyok ezzel így.
Valyon melyik játék az, amit a végsõkig teljesítettek a fejlesztõk?
Háát....ismereteim szerint...még nem létezik ilyen.
AC-hoz hasonló egyenlõre még nincs....
Jah és ez nem FPS
De a Frontline???
Kérem...háát az egy multis játék (csak aréna-harc van).
Ott aztán semmilyen történetvezetés nincs.
Multira viszont nagyon jó.
Még valami?
vártam mert tetszett a történet, eredetinek gondoltam
de a megvalósítás...
fél órát játszottam vele kínkeservesen aztán heves uninstall lett a vége
brrr
mi a francnak ölnek sok munkát egy ilyen trutyiba
GOOBY, pls
Vegyél ikszbokszot?
Se egy bill beállítási lehetõség se normális grafikai beállítások. Vagy csak én nem látom?
Nem tudom 1440x900-ra rakni mert 1024x768 a max.
Mi van ezzel? Télleg ilyen? Meg doboz kontroller kell hozzá?
Ha ez ilyen akkor kuka már most.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A hangulat kellõen megvan, na meg az emelte a mércét, amikor elõször lekellett szedni egy Zeppelin léghajót, az brutál volt, mikor lezuhant😄
A fegyverek hangja inkább rossz, olyan semmilyenek. XD ez a vámpír mód tetszik XD
Most ott tartok, h lessük az egyik náci tisztet katonáival az ablakból, miként halgatja ki polgártársainkat..
most léptem ki szal nem tom mi jön ezekután, ja meg jött egy tank, leugrottam, erre meghaltam vagy valaki lezsedett überbrutál távolságról. De ki szedett le? tiszta volt a terep...
Amúgy mellesleg könnyen megtanultunk fegyvert kezelni civil munkás révén xd. Azért megnehezítették volna az elsõ mappán, h nehezen célozzunk.. bár ki tudja, lehet fõhõsünk építészszakmája elõtt elvégezte a tiszti iskolát, lol nem lehet tudni.
Eddig jó gamma. De nem kiemelkedõen ám😄 CoD szinten nincs, csak a fantázia az erõssége a játéknak.
sárga -> Y
piros -> R
zöld -> G
kék -> B
Aktiválni meg majd az E betûvel kell.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Csak sokak szerint ez egy romhalmaz.
na bye és thx a helpet elõre is