Turning Point: fall of Liberty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
A Fehér Háznál vagyok, az étkezde részlgnél, a haverok cipeltek vmi demolitiont a lift mellé, aztán a liftbõl nekünk rontott vagy 3 wehrmacht... itt akadtam el... ugyanis a lift nem mûködik, nem tudok felmenni az emeletre... szal nem értem az egészet
vki?

SZAR egy gém lett <#szomoru1><#szomoru1>
Viktorr
Sziasztok!
Patch mikor várható a játékhoz?

megtörtént

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Prince23
Szóljár akkor hamar, mert én szóltam, rakasd be akkor ezt😊

?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Prince23
Nekem is a 2. jobban tetszik

Eagle16
A 2. szerintem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Shep
A második jobb szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mama2
Elsõ az tetszik nekem, csak oda kéne valahogy a jmáték nevét is biggyeszteni, azt jó lesz😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Prince23
Melyik lenne jó bannernak?

Balumann
Dark Messiah -al játszottál? (az is source motorral készült). Nagyon sok lehetõséget nyújt az az engine, fizika és AI terén is, és a grafika is számomra gyönyörû. HL2 -t én épp hogy elkezdtem és én igencsak gyönyörködtem a geforce 4-el is a játékban. Közel sem csak a fizika meg a nagy terep ami jó benne.
De ott a portal is szintén source enginnel. U3 enginnel sztem nem is lett volna lehetséges megcsinálni, akárcsak a Dark Messiahot.
Bioshock zárt térben van, arra nagyon jó az u3 engine, nem hiszem h szükség lett volna AI -ra se nagyon. Abban a játékban nyilván teljes mértékben ki tudták használni az engine-t és nem ütköztek akadályokba.

DarkSector
Akkor te nem sok játékkal játszhttál eddig életedben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

erieskrisz
Ahhhh ez a grafika brutalisan szar es meg akkad a geme loooool csak nem ertem mitol xDDD<#wow1><#gun><#taps>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

DarkSector
A Bioshock is a grafikáról szól és még csak csekély AI sincs benne, mégis istenítik sokan...
Ez van.

Ez igaz ebben a játékban sem túl nagy az AI.
De a HL még csúnyább ettõl. Úgyhogy valszeg a source motort is más szemmel látjuk.
Szerintem akkor végképp senki nem játszott volna a játékkal.
A HL2-nek sem a grafika volt az erõssége. Csak a fizika meg a nagy terep volt a jó benne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Balumann
A motornak azért vannak korlátai, ahogy láthatod. Ha mondjuk Source motorral csinálták volna ezt, akkor szerintem minden játékot ütött volna ez, dehát mind1, fontos volt nekik meg néhány játékosnak a több poligon... (soha nem fogom megérteni miért).
Nem a grafikában kellene változtatás, hanem mondjuk az AI -ban, vagy a játékbak a lehetõségek bõvítésében. Dehát te tudod.

Elméletileg nem kellene, hogy kizárják egymást, egy ideig jól is ment a fejlõdés. Mostmár grafikus fejlesztést én feleslegesnek tartom, fõleg így, hogy a játék meg egyre gyengébb. Az ellenségek inteligenciája lassan a Doom 1-hez fog hasonlítani (bár ebbe sincs messze attól, csak jobban scriptelt...)

DarkSector
Igazad van. van választásod. Játsz mással.

Mi ez a förmedvény ilyent kiadni 2008-ban? Xbox 360-on probáltam a demót az sem volt valami nagy szám, de ez a Pc-s még grafikailag is rondább kár volt letölteni.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

DarkSector
Háát. Nem rossz a cod4.
De azért én inkább U3-as párti vagyok, és én személyessen igenis elvárom, hogy több poligonból álljanak a textúrák, és élethûbbek legyenek, és ne ragadjunk le 1 szinten.
És ez végképp nem zárja ki, hogy optimizáltabb, részletessebb vagy jobb játékot készíthessenek.
Az U3 engine, csak egy ezköz. A játékmenet meg a többi a fejlesztõktõl függ...
De ugye itt is pénzrõl szól a dolog és nem a játékosokról.

Balumann
Frontline -ba nagyon jó story van, igaz játékmenetben már nemnagyon érzõdik a story lényege, csak egy jó kis lövöldözés.

Hát ha ezekkel is megelégszünk akkor nem fog semmi se megváltozni. Mi vagyunk a fogyasztók, õk a készítõk. Sajnos nem nagyon akarnak fejlõdést mutatni.

Én például a CoD 4-ben egyáltalán nem csalódtam, úgy érzem tökéletesen azt kaptam amire vártam és amit ígértek, buggal sem találkoztam a játékban. És a grafika is gyönyörû.

Sokan várnak normális single-re. A jó grafika az relatív. Én úgy látom, hogy a szép grafikát egyre inkább a részletesség váltja fel, ráadásul ez a játékmenet szinvonalának gyengítésével jár. Emellett a gépigény növekedésével is, és egyre inkább felejtik el az optimalizációt is...

CoD 4 grafikája sem a részletessége miatt gyönyörû, hanem a - mondhatni mûvészi - megvalósítástól. Chermobylnál például a zöldes szín meg homályosság, hajónál a sötétkék színek, stb.. Ez az amit legtöbb játéknál elfelejtenek, helyette jön hogy hány poligonból áll a fegyver meg a ***** objektum... köszönnyjük, és akkor kapunk egy ilyen játékmenetet.

És szerintem meg fog ez változni, fel fognak ébredni a játék készítõk is. Remélem nem fogják mostmár erõltetni ezt az unreal 3 engine-t.

DarkSector
Még ez lemaradt:

Viszont aki valami normális single-re vágyik, és mindezmellett jó grafikra, az joggal fogja ezt a (véleményem szerint) kissebb hibbákkal küszködõ alkotást választani.

Jah és fogalmam sincs, hogy a fejlesztõk milyen mézes madzagot húztak el a leendõ játékosok elõtt....de azt csak sajnálni tudom, aki manapság bedõl mindenféle extra igéretnek.

Sajnos 2008-ban sem fog semmi megváltozni....a készítõk leígérik a csillagokat is....de amit a tányérodba kapsz, annak köze sem lesz az ígért matériához.

Remélem nem csak én vagyok ezzel így.
Valyon melyik játék az, amit a végsõkig teljesítettek a fejlesztõk?
Háát....ismereteim szerint...még nem létezik ilyen.

DarkSector
Igaz.
AC-hoz hasonló egyenlõre még nincs....
Jah és ez nem FPS

De a Frontline???
Kérem...háát az egy multis játék (csak aréna-harc van).
Ott aztán semmilyen történetvezetés nincs.
Multira viszont nagyon jó.

Még valami?

Balumann
Hangok nem annyira rosszak? Iszonyat gyenge minõségû hangok vannak és még csak nem is 5.1 surround. Fegyverek hangja is gáz, de ha nem látom a játékot én még a futást se ismerném fel sztem :d

PhantomAss
ez mekkora fos egy játék
vártam mert tetszett a történet, eredetinek gondoltam
de a megvalósítás...
fél órát játszottam vele kínkeservesen aztán heves uninstall lett a vége
brrr
mi a francnak ölnek sok munkát egy ilyen trutyiba

GOOBY, pls

Kösz,megtaláltam,és mivel nem is volt más dolgom,végignyomtam egyhuzamba a játékot. Hát,sajnos ezt annyira elrontották amennyire csak lehet. Grafika 1-2 effektet leszámítva botrányos,bõven 10évvel elmaradott,eszméletlen h Assassins Creedet,Crysisok idején ilyen jelenik meg,ráadásul U3 engine-nel. Sztori épphogy van,csak odaböffentettek vmit,párbeszédeket,karaktereket mellõzve,mert az h odatolnak 1-2alakot meg egy fõszereplõt én nem nevezném annak. Zene önismétlõdõ,hangok végülis annyira nem rosszak. Rengeteg a bug,volt h elment a hang,vagy csak nem tudtam aktiválni egy kapcsolót,de grafikai bugokból is van elég. Gépigény nevetséges,jobban mozgott alatta a gép mint a Crysis vagy Assassins Creed alatt,de ezen csak röhögni tudtam. Nem nagyon van jó oldala a játéknak - pedig én nem szoktam lehúzni sûrûn stuffokat -,max. azért lehet elszórakozni vele egy délutánt mert 3óra alatt végig lehet tolni,a kivégzések meg pár percig élvezetesek. Szerintem a készítõk is tudták h iszonyat low-budget játékot készítenek,csak akkor illett volna úgy is beharangozni,de õk még az xbox360as kijövetelét követõ sírás után is szabadkoztak,holott abba nagyjából a játék legjobb része,az eleje került tudtommal. Nemhiszem h lesz ennél nagyobb csalódás az évbe..
Endiman
hogy lehet beállítani hogy a billentyûzet-kurzorokkal mozogjon? vagy ez ennyire konzolos game?

Zinaj
nagy szar ez a jatek....inkabb frontline vagy AC...ez vicc.

i7 azt szevasztok :P

DarkSector
Hamachin lehet nyomatni???

Synit HUN
Ez a játék valami vicc?
Vegyél ikszbokszot?
Se egy bill beállítási lehetõség se normális grafikai beállítások. Vagy csak én nem látom?
Nem tudom 1440x900-ra rakni mert 1024x768 a max.
Mi van ezzel? Télleg ilyen? Meg doboz kontroller kell hozzá?
Ha ez ilyen akkor kuka már most.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

XenHai
Mi lehet a hiba?nekem 32 van fent.
én vistaval 64bit épp most játszottam le

XenHai
Valakijavik vistava a jatekal? Mert nekem mindig ki rak 1 hiba uzit hogy le alt az exe mukodese es bezar vagy megoldas keresese neten , Van ra gyogyir?
Prince23
A reloaded verziót szedtem,de az ottani crack-kel,és ezzel sem mûködik,hiába másolgatom a binaries könyvtárba,indításnál rögtön hibát észlel. Volt már vkinek ilyen problémája vele?
Prince23
Találtam neked egy rapidos cracket, ha már rapidos kell:

Crack Only reloaded

Prince23
Crack kell?

Vki feltenné nekem a reloaded rapidra,vagy mutatna egy müködõ linket? Ami be volt linekelve halott,torrent sincs épeszû,bár én az egész torrenttõl max ideges leszek,de most még azt is megpróbáltam. Szal ez így kicsit szar h 10mega választ el a játéktól..elõre is kösz
Prince23
Nekem is egyre jobban tetszik, így elsõ benyomásra, meg összvissz 1 óra után, mondjuk a Freedom fighterst már eleve semmi sem überelheti, csak a 2. rész😄DDDDD
A hangulat kellõen megvan, na meg az emelte a mércét, amikor elõször lekellett szedni egy Zeppelin léghajót, az brutál volt, mikor lezuhant😄
A fegyverek hangja inkább rossz, olyan semmilyenek. XD ez a vámpír mód tetszik XD
Most ott tartok, h lessük az egyik náci tisztet katonáival az ablakból, miként halgatja ki polgártársainkat..
most léptem ki szal nem tom mi jön ezekután, ja meg jött egy tank, leugrottam, erre meghaltam vagy valaki lezsedett überbrutál távolságról. De ki szedett le? tiszta volt a terep...

Amúgy mellesleg könnyen megtanultunk fegyvert kezelni civil munkás révén xd. Azért megnehezítették volna az elsõ mappán, h nehezen célozzunk.. bár ki tudja, lehet fõhõsünk építészszakmája elõtt elvégezte a tiszti iskolát, lol nem lehet tudni.
Eddig jó gamma. De nem kiemelkedõen ám😄 CoD szinten nincs, csak a fantázia az erõssége a játéknak.

mama2
Ez egyre jobban tetszik. Ott tartok, hogy van egy ajtó kinyitják ott felül, mint amikor ilyen titkos találkozok vannak, és kérik a jelszót. Itt is csak a csávó szeme látszik, beenged, aztáán megint megyek, kinyitok egy ajtót, és ot van egy csávó, a karjaiban meg egy nõ sír. Na ott tartok. Mennyi van még a játékból? Rakétavetõm is van már.

DarkSector
Mindig a színeknek megfelelõt kell.
sárga -> Y
piros -> R
zöld -> G
kék -> B

Eagle16
Y-t próbltad megnyomni? (néha azt is kell ám)
Aktiválni meg majd az E betûvel kell.

Prince23
Én sem csalódtam, de van aegy hatlamas nagy bug a játék második pályáján, mikor atankokat kell likvidálni, az elsõ sikerült, de másodiknál bug van... a szálakat vsak az egyiket tudom vagy 2-õt, de az utolsót nem tudom rá tenni, nem is beszélvén a dinamit aktiválásán?((( segirsetek már, pls... tudjam már mi lehet a gond :S

DarkSector
Én is ezen a véleményen vagyok.
Csak sokak szerint ez egy romhalmaz.

Prince23
Úgy tûnik bug mi? és nem tudok tovább jutni😞

mama2
Amikor egy Tankra kell bombát helyezni, akkor ott mit kell csinálni? Mert bemegyek a csatornába, de ott semmi nincs. Nem lehet a tankhoz férni.

mama2
Na a probléma megoldva. Leszedtem a vytalitis krekket😄. A játék, ULTRABRUTÁLKECIJÓKIRÁLYSÁG!! Ennyi. Más hozzá fûzni valóm nincs. A grafika nem egy crysis, de az nem is számít, mert a hangulat nagyon ott van😄. Rohadt jó, nem csalódtam.

mama2
Leszedtem a játék Reloadedes verzióját, crackoltam, elindítanám, de valami hibára hivatkozik:"A "0x262b1fd9" címen található utasítás a "0x262b1fd9" memória címre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet:"read". A program befejezéséhez kattintson az OK gombra." Ez mi lenne?

Endiman
warez itt megengedett?

Prince23
Amásodik tankot nem tudom felrobbantani, pedig úgy csinálom mint az elsõnél😮 et h lehetséges? az egyik szált nem tudom rátenni, hiába váltogatva nyomtam R-G-B gombokat, az egyik az istennek sem moccan meg. ez bug?
na bye és thx a helpet elõre is

Eagle16
Nálad van a hiba.