Turning Point: fall of Liberty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul látni sem lehet rendesen.Amikor ilyen sötét pálya van, akkor legalább olyan fegyverrel kezdhettem volna, amire lámpa van szerelve, de nem...
Ez a játék kritikán aluli, program szempontjából...
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Qwerty4
Am. nekem ez a játék tetszett csak ne lett volna ennyire bugos. De lehet csak az emlékeim szépültek meg...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ilyen okádék módon kiadni egy játékot, szégyen...
A Spark Unlimited következõ játéka, a Legendary, azért szerencse magasabb minõséget képvisel.Bár az se nagy szám, egyáltalán.
Ezek után egyáltalán kaptak új munkát?
Qwerty4
Elõször is Win ME kompatibilisre kellett állítani az indítófájlnál, hogy ne úgy szaggasson, mint az állat (még a menüben is)...így már játszható volt.
De, ennek ellenére a grafika ronda és még így is szaggat... <#lookaround>#lookaround>
A játék különben nem lenne rossz, ha jól mûködne a progi.Jól összerakottan, jó sebességgel akár sikeres is lehetett volna, van annyi az egész alapötletben, mint a tucat CoD-félékben.Csak ez borzasztó amatõr munka lett...egyáltalán hogy gondolták, hogy ezt kiadják, ilyen formában? <#wow3>#wow3>
Azért a Hour of Victorynál szerintem sokkal jobb.Én most így jól elvagyok vele, csak ne szaggatna. <#smile>#smile>
Qwerty4
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
áá komolyan 1024x768 a max felbontás??? és a víz meg az ejtõernyõ grafja is tényleg olyan szar??? hát videókon meg még a telepítõ képeken is szebb.
ui.: nem azt a választ várom, h hagyd, úgyis szar játék, meg h magyarul adták ki.
Hozzáfüznivalóm:
Nem kellett volna ennyire a sárgaföldig lehordani... pedig írásából ítélve kb 5.5 pontot ér... lehet felhúzta a garfikai engine.
Szal ahogy a másik oldal is írta, nem éri el a minimumot! Ha 100% lenne a minimum akkor az azt jelentené hogy a géped teljesen jó a játék futtatásához minimális szinten!
/ott is van fórum (www.gepigeny.extra.hu), ott is lehet nyugodtan kérdezni/<#wink>#wink>
A másik hatalmas probléma,hogy hardon kb.5 óra volt végigvinni.
Piros pont a készítõknek viszont,hogy csináltak egy "hogyan készült" filmet.
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Pedig a simán akads nélkül fut 😊 akkor most én nézem félre valamit vagy pedig rosszul van megadva a játék gépigénye ? aki tud annak a segitséget köszönöm .
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem rossz játék, de azért a grafikán tényleg lehetett volna még egy kicsit dolgozni.:-)
De most meg nem tudok felmászni a tetõre.
A pálya ugyan az csak kicsit elõrébb vagyok.
Beugrottam egy törött tartályba, ott van egy korlát ha felfelé nézek akkor meg egy léghajó.
12 rakétavetõ lõszerem.
Aztán hiába lövöm a zeppelint semmi.
Mit kell csinálni?
és csak ennyi hsz magáért beszél😞 míg Frontlines tündököl a topikban, igaz a 80%-a multi hamachizás.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Különben is a játék címe el van rontva. Ez a cím passzolna neki: Legenda vagyok
Spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A történet átlagos, tetszett maga a fantáziája, de ez is csak az elején ütött, utána jókorát csorbult, vagy is taknyolt egy nagyott.
Nagyon rosszul optimalizált játék, ez tény.
Végezetül egy összegzés: 10-es skálán
Grafika: 7.5
Hangok: 6
AI: 4.5
Küldetések felépítése: 6
Hangulat: 7
Játszhatóság: 8
Ez a játék csak a játszhatósággal tudott meggyõzni. Mert ugyebár, ha nem tetszett volna az elsõ benyomásomkor, azon nyomban töröltem volna. A játék végig tolásával feloldottuk a chaeteket, pl. 1000 lõszer meg ilyenek. Hogy ennek a játéknak miért van multyja? na mindegy, nem volt egy nagy eresztés a gamma. A FF mindenben elveri, független attól, h ott csak a zászló felvonása volt a téma, de emellett volt történetje is.
A fejlesztõ következõ játékától többet várok! (Legendary The Box ha valaki nem ismerné)
Next PC upgrade: 2022