Turning Point: fall of Liberty

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jah, az nekem se tetszett...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nekem is tetszett. Viszont a köv a játékuk a Legendary az szerintem gyalázat...

Qwerty4
Na, én ezt a szart befejezem.Ugyan még két fejezet hátravan, de itt a 7. chapter elején (ahol a hajó támad) úgy akadozik, hogy játszhatatlan.
Ráadásul látni sem lehet rendesen.Amikor ilyen sötét pálya van, akkor legalább olyan fegyverrel kezdhettem volna, amire lámpa van szerelve, de nem...

Ez a játék kritikán aluli, program szempontjából...
<#levele><#levele><#levele>

Qwerty4

Narxis
Szerintem nincs új munkájuk: http://www.sparkunlimited.com/projects.html

Am. nekem ez a játék tetszett csak ne lett volna ennyire bugos. De lehet csak az emlékeim szépültek meg...

Qwerty4
Hát ez van.
Ilyen okádék módon kiadni egy játékot, szégyen...

A Spark Unlimited következõ játéka, a Legendary, azért szerencse magasabb minõséget képvisel.Bár az se nagy szám, egyáltalán.

Ezek után egyáltalán kaptak új munkát?

Qwerty4

Narxis
Nekem XP-n még jól mûködött de Vistara/Win 7-re fel se tudtam telepíteni, kompatibilis módban sem...valami errort írt ki telepítés befejezése elõtt. 😞

Qwerty4
Én is kipróbáltam a tegnap.
Elõször is Win ME kompatibilisre kellett állítani az indítófájlnál, hogy ne úgy szaggasson, mint az állat (még a menüben is)...így már játszható volt.
De, ennek ellenére a grafika ronda és még így is szaggat... <#lookaround>
A játék különben nem lenne rossz, ha jól mûködne a progi.Jól összerakottan, jó sebességgel akár sikeres is lehetett volna, van annyi az egész alapötletben, mint a tucat CoD-félékben.Csak ez borzasztó amatõr munka lett...egyáltalán hogy gondolták, hogy ezt kiadják, ilyen formában? <#wow3>

Azért a Hour of Victorynál szerintem sokkal jobb.Én most így jól elvagyok vele, csak ne szaggatna. <#smile>

Qwerty4

Brutál modon szaggat nálam ez a játék.2 giga memoria .geforce 9500as kártyám van.
Narxis
gamecopyworld

vki feltudna dobniegy mõködõ cracket? kösszi
Narxis
Jó is. 😉 Nekem tetszett.

poppe
az fasza... pedig a sztori jónak tûnik...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Narxis
kuka

poppe
ez most komoly, h nem tudom 1024x768-nál nagyobbra állítani, és még szaggat is? kurva érdekes, mert mindent 1080p felbontáson játszok max graffal, és semmi nem szaggat... lesz peccs, v kuka?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Narxis
Ez ilyen.

elvileg high-ra vettem mindent... de tényleg nincs semmi grafikai beállítás? vagy csak a konfigot nem találtam meg?

Looooool, ez a játék nagyon durva(negatív értelemben). Játszottam már sok nem túl jónak mondott játékkal, de ez....hát 1 lövés 1 ember, meg el sem találnak, robbanás borzalmas már az elején, nem értem, h miért 1024x 768 a max felbontás....túl könnyû még legnehezebben is, és.....

áá komolyan 1024x768 a max felbontás??? és a víz meg az ejtõernyõ grafja is tényleg olyan szar??? hát videókon meg még a telepítõ képeken is szebb.

üdv. a magyar nyelvi fájlokat honnan lehet leszedni???

ui.: nem azt a választ várom, h hagyd, úgyis szar játék, meg h magyarul adták ki.

Prince23
Extracikk

Hozzáfüznivalóm:
Nem kellett volna ennyire a sárgaföldig lehordani... pedig írásából ítélve kb 5.5 pontot ér... lehet felhúzta a garfikai engine.

szevasztok nekem lenne pár hozzászolásom a játékal kapcsolatban ½`····ìz egy vacak és nincs semmi különlegesség benne ,az ellenfelek idioták,a nem ezt várná az ember egy mostani játéktól a grafika elnagyolt szerintem még a medal of honor elsö része is kidolgozottab és élvezetesebb volt,a legjob a falra tapado gránát,meg az hogy a bazukával 2-tárat löttem a héliummal teli lághalyoba ami nem tul realisztikus szerintem .Nameg a gránát megint ,olyat robban mint egy gyujto bomba ...........érdekes

doncarlos
Hali! Semmiképp nem lehet quicksave-t csinálni? Mert ha csak pontonként ment, akkor nem is folytatom.. a far cry-nál is meg lehetett buherálni, itt van ilyesmi?

Ez azt jelenti, hogy 20%-ban egyezik meg a géped a minimum gépigénnyel!
Szal ahogy a másik oldal is írta, nem éri el a minimumot! Ha 100% lenne a minimum akkor az azt jelentené hogy a géped teljesen jó a játék futtatásához minimális szinten!

/ott is van fórum (www.gepigeny.extra.hu), ott is lehet nyugodtan kérdezni/<#wink>
gio1969
Na jó,ez is megoldódott...azért durva,hogy ezért pénzt mernek kérni.Nem azt mondom,hogy rossz volt,mert igazából teljesen hangulatos,csak csúnya,optimalizálatlan,és egyértelmûen konzol-feelinges dolog.
A másik hatalmas probléma,hogy hardon kb.5 óra volt végigvinni.
Piros pont a készítõknek viszont,hogy csináltak egy "hogyan készült" filmet.

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

gio1969
Amokor az a feladat,hogy a tower tetejére kell feljutni Londonban,van egy rész,ahol egy romos helység külsõ falán kell felhúznunk magunkat...Viszont nekem ez a jenki parasztgyerek mindig csak lefelé hajlandó ugrani.Hiába nyomom meg a felfelé gombot a space elõtt,akkor is csak leugrik.Vagy ez direkt ilyen szuicid emós gyerek?

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

Narxis
Ha nem eredeti lehet a crack miatt van mivel nem tudtak egy normális törést csinálni hozzá. Ha eredeti akkor lehet driver hiba, hardver stb.

gio1969
Van egy problémám:kb. fél-egy órát játszok a játékkal,és kékhalálom lesz....abszolút nem értem a dolgot,mivel eddig soha nem volt ilyen problémám.A másik érthetetlen dolog,hogy a játék állandó 62fps-sel fut (mivel a monitorom 60Hz-es),de néhol teljesen váratlanul leesik 10 fps alá.Másnak is van ilyen problémája?

Narxis
Ezek az oldalak csak kb. értéket tudnak mondani, mert ha teszem azt mondjuk van egy kurvajó videokártyád 256MB memóriával, de a gépigénynél minimum 512-õt ír akkor már szarnak írja a géped, nem veszi figyelembe, hogy lehet, hogy kevesebb memóriája van de mondjuk magasabb az órajele vagy újabb típusú stb.

helo mindenkienk .volna egy kérdésem hogy lehetséges az hogy a gépigény.hu 20% ot adott rá hogy elindul . ponotsan itt lehet megnézni :http://www.gepigeny.extra.hu/games.php?lookup=165 Ja és egy másik gépigény tesztelõ oldal azt hozta ki hogy a minimum konfigot se éri el a gépem :http://www.systemrequirementslab.com/bonus/t/analysis2.tmpl?PHPSESSID=b98e99bd5fc769178acf59c547daf94a
Pedig a simán akads nélkül fut 😊 akkor most én nézem félre valamit vagy pedig rosszul van megadva a játék gépigénye ? aki tud annak a segitséget köszönöm .

Narxis
Szar a crack.

Hober Mallow
Valaki tud segíteni? valamiért azt irja hibát észlelt és leált:S mikor indítanám

DarkSector
Háát azért van ettõl jóval szarabb és nem egy..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mama2
Nem kicsit..nagyon. Ilyen szar grafikát még ország nem látott.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

DarkSector
KICSIT???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na ez is megvolt.
Nem rossz játék, de azért a grafikán tényleg lehetett volna még egy kicsit dolgozni.:-)
Narxis
Használd a létrát.

Na ez is meg volt.
De most meg nem tudok felmászni a tetõre.
A pálya ugyan az csak kicsit elõrébb vagyok.
Mit kell csinálni a léghajóval.
Beugrottam egy törött tartályba, ott van egy korlát ha felfelé nézek akkor meg egy léghajó.
12 rakétavetõ lõszerem.
Aztán hiába lövöm a zeppelint semmi.
Mit kell csinálni?
Narxis
Ugyanezzel küszködök, hiába cseréltem cracket. Így már elindul a game de random idõközönként kidob.

Helló. Van az a pálya, amikor meg kell menteni egy generálist. De amikor át megyek az egyik ajtón, becsukódik mögöttem és így a generális nem tud követni. Nem tud valaki segíteni?<#nemtudom><#nemtudom>
Prince23
nagyon sajnálom az alkotókat, pedig annyira szerettem volna átlagban 8 pontot adni rá😞
és csak ennyi hsz magáért beszél😞 míg Frontlines tündököl a topikban, igaz a 80%-a multi hamachizás.

Prince23
Így van!

Shep
Ja Freedom Fighters 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
FF az melyik játék akar lenni, akárhogy erõlködök, csak a Final Fantasy jut eszembe 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Na én is végigtoltam. Az elsõ pályák okésak, de nem egy FF feltámasztó játék volt.
Különben is a játék címe el van rontva. Ez a cím passzolna neki: Legenda vagyok
Spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Carson hõsünk meghalt a Zeppelinen, az atombomba hatástalanítása miatt

A történet átlagos, tetszett maga a fantáziája, de ez is csak az elején ütött, utána jókorát csorbult, vagy is taknyolt egy nagyott.
Nagyon rosszul optimalizált játék, ez tény.
Végezetül egy összegzés: 10-es skálán
Grafika: 7.5
Hangok: 6
AI: 4.5
Küldetések felépítése: 6
Hangulat: 7
Játszhatóság: 8
Ez a játék csak a játszhatósággal tudott meggyõzni. Mert ugyebár, ha nem tetszett volna az elsõ benyomásomkor, azon nyomban töröltem volna. A játék végig tolásával feloldottuk a chaeteket, pl. 1000 lõszer meg ilyenek. Hogy ennek a játéknak miért van multyja? na mindegy, nem volt egy nagy eresztés a gamma. A FF mindenben elveri, független attól, h ott csak a zászló felvonása volt a téma, de emellett volt történetje is.

akkor 1xrübben: a RLD verziót itt is elb...ák? az FLT jobban fut?
Prince23
Sajnos nem freedom fighters beütése van, csak az elsõ act tûnik annak. Sztem én már nagyon a végén tartok, az atombombát felronbbantottam, doki megmenekült... most valami Zeppelinrõl beszéltek, a hídnál vagyok. Mennyi van még belõle?

nekem bejönne a game de 10-15 perc játék után kidob hibaüzivel a Reloaded-es verzio van meg mi lehet a gáz? a GBW -rõl leszedtem a crashfix crack-et de kidob
grebber
Na végigtoltam.Nem a legjobb game volt meg rövid is.
A fejlesztõ következõ játékától többet várok! (Legendary The Box ha valaki nem ismerné)

Next PC upgrade: 2022

mássz be az étel-liftbe...
Ez is unreal 3 motoros játék....nagyon gáz!... baj van!
Oldal 1 / 8Következő →