75 ezer Ft lesz a magyar Xbox

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
én csak a teljes elõzõ Box-os játékokkal való kompatibilitást hiányolom belõle 😞
elõzõ Boxos játékok egy részét csak akkor lehet futtatni rajta, ha van hozzá merevlemez és még akkorse mindet...
tök szopás így 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ez így van. Az ilyen szûk keresztmetszetû piacokon, mint Magyarország is, leginkább az nyer, aki elõbb tudja piacra dobni a masináját. Na persze kivételt képeznek a PS3-fanok, akik nyilván kivárják a saját gépüket.

Annak ellenére, hogy nem tervezek játékkonzolba való beruházást, valahogy mindig szimpatikusabb volt az Xbox. Ez most nem vörös posztó akart lenni a PS-fanok számára, csak személyes vélemény.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Hali! Egyre inkább az a gyanúm,hogy a Playstation el lesz kalapálva,és az Xbox fogja elfoglalni a 'trónt' a játékkonzolok közt...,Magyaroaszágon meg fõképp, hisz nálunk még sokat kellene várni a ps3-ra és baromi drága lesz,duplája mint az Xbox 360,és a Magyar az egy árérzékeny piac.
Ebben tévedsz a fent emlegetett játékok mind magyar nyelven jelennek meg.Az xbox "kezelõfelülete" a dashboard is magyar nyelvû lesz.

Alwares
Obliviont nem is fogják forgalmazni?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

johnz: Én ugy tudom, hogy ezt nem chippelni kell, hanem a dvd olvasón kell a firmware-t frissiteni.
talán a Saint's Row ami csak 360-ra lesz
Tinman
Erre magyar játékot akkor találsz, majd ha magyar fejlesztõk fejlesztenek rá + a magyarítás portál tagjai beleadnak apait-anyait.
Amúgy nekem nem kell még olcsóbban sem... inkább veszek majd egy Wii-t , meg egy PS3-at.
Mondjatok nekem húzós, ütõs játékneveket Box-ra... én egy olyat sem tudok ami érdekelne és már van Pc-re /vagy majd lesz/.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ez aszt akarja jelenteni, hogy magyar játékok érkeznek ,meg hogy magyar lesz a gép menûje, vagy csak az ,hogy hivatalosan is kapható lesz?
látom a cikkeket hogy mikor jelenik má meg meg igy meg ugy emberek vagy én vaok hülye de már kb fél éve lehet kapni!!! chippelve is <#mf1><#crazya>
"Magyarországon is egyre erõsebben hallatják a hangjukat azok, akik az Xbox 360-at követelik"

Haha, akinek kell, az bemegy pl. a Media Marktba, és megveszi. Mondjuk az nem magyar nyelvû lesz, de ezt azért túl lehet élni 😊

Ú de gáz markeig szóvegek 😊

← ElőzőOldal 2 / 2