Black Mesa: Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a legdurvább mikor úgy sikerült quick save-lnem mikor az ellenség lövedéke épp a falba csapódott. Azonnali lag kb 5 fpssel, betöltés után szintén, játék újraindítás után szintén megmaradt, a mentés használhatatlanná vált.
A legvégén is 10 fps-re zuhant úgy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugrottam bele a teleportba.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
4 magos procim 4 gbram és gamer vga. és mégis. HL2 sose akadt igy be.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
A telepítõ az eredeti fájlokat ugyanabban a könyvtárban .HUNbak kiterjesztéssel elteszi, a magyarítás eltávolításkor az uninstaller visszaállítja õket.
..BMS\resource mapppa:
ClientScheme.res
credits_english.txt
..\BMS\scripts mappa:
credits.txt
A többi nyelv használhatóságára kihat a magyarítás?
Szomszédnál meglestük, mûködik a NonSteam-es standalone verzióval is. A játék(ok) nyelvét, a törteknél is alapból a Steam nyelve (registry!) határozza meg, de soknál egy fájlt kell szerkeszteni, a nyelv átállításához. Ha standalone verziód van, akkor általában kell lennie egy rev.ini fájlnak a játék fõkönyvtárában lennie, és ott megkeresni a Language sort.
Pl.:
Language=English
Ezt átírni, mondjuk German/Spanish-ra, vagy egyébre, a magyarhoz meg Hungarian-t kell beírni. Mert például a HL2EP2-nél a registry bejegyzés határozza meg, tört ide vagy oda.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Az itt kommentezõk közül nem használja valaki a Source SDK-t, azon belül is a Hammer Editor pályaszerkesztõt?Ha igen, legyen szíves kukkantson már át a Source SDK topikba! A #485-ös hozzászólásban leírtam egy komoly problémámat, hátha tud segíteni.Elõre is köszönöm!
Angolra állított Steam esetén a closecaption_hungarian.dat fájl closecaption_english.dat-ra való átnevezésével is ki lehet erõszakolni a magyar feliratok használatát, de ez nem javasolt, inkább csak végszükség esetén alkalmazható megoldás.
Õ alaposan meg lett büntetve.
Õ már összecsinálta magát a félelemtõl.
Õt mégjobban büntettem mivel ilyet csinált a kezével.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nektek mûködik a magyarítás?
Nálam egyelõre nem megy. Igaz én a Steam Library listájából indítom a játékot, mert az install mappában nem találok ikont hozzá (pedig újra indítottam a rendszert). De sztem így is mûködnie kéne nem?
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Nem a pörgés és a rail shooter féle játékmenet a fontos, ahol másodpercenként kell 25 ellenfelet lelõni, ahol az ellenfelek csak asszisztálnak. Pont ezért untam meg a COD-okat, ahhoz már lassan kötelezõ tartozék lesz az extasy tabletta, mert minden rész gyorsabb, és gyorsabb a régebbinél.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kedvenc játékaim közé tartozik a Half-Life széria és a mod is nagyon tetszett, jó volt nosztalgiázni általa. Azonban a fenti kijelentéseddel mélységesen nem értek egyet és nem tudok elmenni mellette hozzáfûzés nélkül. Többször olvasom elég sok helyen, hogy "ha nem tetszik csinálj jobbat" és ennek változatait. A tõled származó fenti idézet is ebbe az irányba megy el. Én ilyenkor csak ezt mondogatom magamban: Szakácsnak kéne talán lennem, hogy kritizáljam az ételt?
If you give a little love you can get a little love of your own
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Látom megint, mint minden fórumban van "hõs" hozzászóló.
Gyerekek ez csak egy mod. Egy rajongói mod. Mi a reteknek kell harsogni, hogy szar? Így nehéz ugrani, divatjamúlt,stb.
Nem tetszik ne játsz.
Lehet hazahúzni és csinálni ingyen egy saját játékot.
Ember, egy 1000 éves játékról beszélünk.
Sajna az idei felnövekvõ társadalomnak ez kell, mert sajna ilyenek vagytok:
ostobán egyszerû pályák, csak a látvány, mert tartalom már nem lényeg.
A mai emberek ebben élnek.
Ez szerintem most is és akkor is egy hangulatos és jó játék lett, tény hogy vannak benne hibák de ismét kiemelném, hogy nem 2 év alatt készült el 1000 ember segítségével. Mellesleg egy-két mai több évig készült játék egy nagy fos. Sajnos ma másra van igény, akkor semmi baj, lehet másik játékot "lelopni" a hálóról meg megvásárolni sem divat.
Ez akkoris hangulatos lett. Ja és egy slussz. A crysis 2 is jó )))
Senkit nem állt szándékomban "bántani" csupán véleményt formáltam...
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ez kb olyan mint mikor élõben közvetítették a játékot még megjelenés napján és a srác ott bénázott a nagy zöld dobozokkal a csatornás pályán még az elején. Amik sínen futnak és a dobozokon át vezetett az út alul meg csatorna volt vízzel és leesve instant halál. Bammeg kb 25X eset le az a szerencsétlen, ennyire béna játékosok vannak? Ott kb az utolsó elõtti ládánál haltam meg elsõre, addig is rém egyszerû volt eljutni. Összesen ha kétszer háromszor ha lezuhantam és az is inkább azért mert kapkodtam.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
ha valami nem ment akkor nekiálltam gondolkodni vagy kikeresni a netröl a megoldás nem nekiállni rinyálni meg verni az asztal habzó szájal.
na és amit a surface tension résznél levágott az már inkább röhejes volt.
-turns flashlight on and walks into the open with a bright orange suit-
phil-> "HOW THE FUCK DID THEY SEE ME?!"