Black Mesa: Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#smile>#smile>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
sdk, utána black mesa, steam reset
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A teleportos marhulás is megvolt :D. ááá de utáltam ezt régen is.
Az a rész viszont amikor a hibás vasúttal utazol (olyannal amivel érkezel is) ami a végén leszakad, az kimaradt vagy benne se volt (esetleg a sima HL-be se volt benne hanem az Opposing force része volt vagy a Blue Shiftté.. :D)?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
a black mesa mappának meg az említett könyvtárban kell lennie
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy letöltöttem a játékot, elvileg fel is telepítette, de nem tudom elindítani, nincs is exe fájl a játék könyvtárában, szóval, hogy kéne megoldani, hogy elinduljon, valaki tudna segíteni azt megköszönném.
egyáltalán örülj hogy mászás közben két kézzel tudsz lõni :))
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
a napokban játszottam végig, nagyon jól sikerült szerintem. bár azért voltak olyan klasszikus hangok, amiket hiányoltam, de a látvány és a játékmenet kárpótolt. nálam is voltak indokolatlan fps dropok, fagyások, ezért 2 percenként nyomkodnom kellett az f5-öt, de nem zavart annyira.
nagyon kíváncsi vagyok már a xenes részekre <#idiota>#idiota>
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Lehet rajta nyavajogni, hogy sok benne az ugrálás és az ügyességi rész, de ez egy ilyen FPS-volt (mellesleg gondolom a Portal játékot vagy a Mirror Edget sem ismeritek. Mert a HL-nél készült durvább ügyességi FPS is egy pár). Egy adott szituációra lett ráhúzva az egész és nem egy játékmenetet erõltet végig. Itt a játék volt végig egyben nem a "stílusa" :P én sem azért játszottam vele anno mert olyan szuper volt technikailag. A monotonitás törték meg az ilyen részek. Megnézitek volt egy "szoba" ahol a harcon volt a hangsúly volt egy ahol az ügyességin és volt olyan is ahol kicsit mindkettõn (a Xen részek azért nem hiányoztak mert ott már durván volt mindkettõben ).
Nézzétek így. Adott egy kutatólaboros dolgozó aki a közepébe kerül egy katasztrófának. Eluralkodik a káosz, õ pedig keresi a kiutat. Közben bejut olyan helyekre is a kutatóbázison belül ahová eredetileg nincs bejárása. Így rá lehet csodálkozni az idegen lények boncolására (mikor ez elején még úgy gondoltad, hogy ez az elsõ contact), a különféle fejlesztésekre. Betámad a katonaság és lehet szívni :D. Hátborzongató, hogy lesz egyre durvább a bázis megszállása. A vége felé a katonák már külön készülnek rád. Közben persze megy a harc az idegenek, a bázis személyzete és a katonaság között.
A játék legelején ha valaki emlékszik még rá a tudós újraéleszti a biztonsági õrt :) a sima HL-ben sikerül neki :D ezt kár, hogy a BM nem utánozta már. Nekem tetszett az a rész.
Viszonylag jól bírod a strapát (te vagy a player elvégre) de bizony ha nem vagy észnél hamar elhalálozol. Nem egy instant, zacskós hamis sikerélmény + legálisan tolhatja mindenki ingyen :) sok panaszkodónak lehet ez az elsõ ilyen játéka :D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Többekkel együtt kell értenem, ez a mai korba már nem való, és a mai játékok hibája a rövid játékidõ és a gondolkodás csökkentése (hiánya?).
A monotonitást nem értem egyeseknél. Egy mai FPS azért nem monoton, mert nincs idõd szétnézni, csak jönnek az ellenfelek és rohanunk. Itt ha körbenézünk mindenhol apró meglepetéseket fedezhetünk fel, bár jónéhány csak a fanatikusoknak fog feltûnni.
Már évek óta ha FPS-rõl van szó, akkor hard//veterán fokozaton játszom, hogy adjon is valami nehézséget, itt megizzaszt a medium. Öröm volt látni (újra), hogy a 100/100-as élet/pajzs kb egy-két percig elég, utána 30-40 élettel nyomultam elõre. Sokszor elõfordult, hogy 10 alatt voltam és ilyenkor bizony kellett figyelni rendesen, nem segített ha megállok 2 másodpercre, hogy visszatöltõdjek, mert ilyen nincs :D
Nincsenek hatalmas villogó feliratok, hogy "Erre menj" vagy "Ezt nyomd meg!", bizony így nehéz <#nevetes1>#nevetes1>
Nekem nagyon tetszik, elismerés a készítõknek. Szívesen látnék egy-két játékot még így.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Mondjuk ami tény, hogy konzolon és a multiplatform játékoknál 2005 óta gyakorlatilag megállt az idõ. De PC only játékoknál azért lenne mit látni.
A gyors piacra kerülés meg anno is, most is kiadónként és fejlesztõnként változik. Húsz éve is voltak, akik nyomták magukból a fost futószalagon, meg ma is vannak, akik nem akarnak szart kiadni a kezük közül ("When it's done").
Az meg, hogy mivel játszol szívesen, tök szubjektív. Itt a topikban egy HL rajongó (nem keresem most vissza, ki volt) mondta, hogy oké, hogy szép volt meg jó volt anno a HL, de ma, 2012ben már fárasztja az eltévedés meg a szellõzõkben csúszásmászás. Hiába szeretett '99ben eltévedni meg csúsznimászni, ma már nem szeret.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Mert az, hogy több pixel van a játékokban pl. az még nem az szvsz.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Én még mindig szívesebben tökörészek esténként egy Half Life-al, RTCW-vel vagy Doom 3-mal (akár régi Doommal is) mint egy ilyen rohand végig a játékot Call of Dutyval....
ezért is örültem, hogy megjelent a Black Mesa :)
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
<#vigyor5>#vigyor5>
* Scomcomputers the future of computing!*