1688
Black Mesa: Source
-
#1528 Akkor is max azért nehéz mert három tárat kell belelőni minden ellenfélbe és az irreális...
Easy-n jó volt. Élethűbb a sebzés.
Nem szeretem azt a nehezitést amikor egy ellenfélbe egy csomó golyót kell löni. Inkább jöjjön 10db minthogy 1 és bele kell löni 3 tárat. -
#1527 Toltad volna hardon. -
#1526 Amúgy meg egyáltalán nem is nehéz :D Tök egyszerű. Sőt nekem unalmas is volt ez a BMS olyan könnyen végig vittem... :D 1x sem akadtam el :D:D
Half-Lifeon nőttem fel. -
RAMyMamy #1525 én sem
legalább nem unalmas így, nem csak folyton a space-t kell csapkodni -
#1524 Még mindig nem értem mi a baj az ugrás és guggolás kombinációval. -
#1523 Igen igen, mert csak mész és lősz. Tisztelet a kivételnek. -
#1522 ezek a mai játékosok milyen bénák -
kissssss #1521 na ennek utánanézek. -
kissssss #1520 pc guru teszt természetesen itt is csak a rinya megy az ugrálás miatt, most tényleg ennyire nehéz megtanulni 3 istenverte gomb használatát a klaviatúrán??? -
jelina09 #1519 Megoldva, játékhiba.
Visszatöltöttem egy előző mentést, és láss csodát, már át is slisszantam. A három prés, jóval rövidebb időközzel követte egymást az előző két napos próbálgatások alatt, mint most, hogy visszatöltöttem.
Azért Köcee -
Borg #1518 Én a 3 nagy présnél játszottam azt meg, hogy feldobáltam rájuk a hordókat, hogy kiakasszam :)
Csak a gecik gondoltak erre, mert ha ki van akasztva, akkor instant megöl ahogy ráugrasz. Szal tölthettem vissza a mentést, mert persze kiszedni nem lehet a beszorított hordókat már... -
#1517 csak simán a lehető legközelebbről át kell sprintelni alattuk,meg lehet csinálni lazán. -
jelina09 #1516 Újra próba után sem megy. Állandó futás bekapcsolva. Sem guggolásból indítva, ahogy a videón látható, sem futásból, sem futásból guggolásba átmenve. Valakinek megvannak még a mentései? Mert kb. 2 nap után sem tudok átmenni, s lassan uninstall lesz ebből, pedig soha nem akasztott meg egyik HL sem.
-
jelina09 #1515 Úgy sem.
-
#1514 Sprintelve sem? -
jelina09 #1513 Oké, oké. De át futni sem lehet alatta. Azaz én nem tudok. -
#1512 az a trükk,hogy nem osonni kell. -
jelina09 #1511 Az előző videóért bocs, nem tudom mér ez került oda.
-
jelina09 #1510 -
jelina09 #1509 Sziasztok!
Tolom a BM-et, a szeméttelepes ügyeskedős részen próbálok átjutni. Van 2x 3 db tömörítő prés,ami alatt át kéne osonni, de sehogy sem sikerül.
BM
Amire pontosan gondolok, az a fenti videón 20:15-nél látható.
Ki hogyan vészelte ezt át? Mert nekem a videón látható módon sem sikerül.
Köszi előre is! -
#1508 Mehet :) -
bgabor #1507 De azt nem vágom, minek kellett a célkereszt? Rányomsz a térképen a kívánt helyre, és a célkereszt ugye azonnal odaugrik, ezt a youtube videón is láthattad. Tehát annyi a dolgod hogy a térképen rányomsz a kívánt helyre, és tűz, nem kell hogy a piros célkereszt mutassa, hová tetted a jelet. -
#1506 Bannernak?
-
shootme99 #1505 Nah köszi, hát addig kínlódtam vele, míg sikerült, áttettem könnyű fokozatra, aztán egy régebbi mentéstől újra megcsinálva elsőre lebombáztam a behemótot, szépen látszott a célkereszt, tudtam célozni, viszont utána mikor meghalt, és a tornyot szerettem volna lőni, megint úgyanúgy eltűnt, és használhatatlan volt a célkereszt, de sok szentségelés után sikerült. Azóta már végig is vittem.
A legvégén jó kis diavetítés lett, szaggatott mint állat, a teleportálásnál felzabálta a gépemet, majdnem kigyulladt :) -
#1504 nálam is alig látszódott a célkereszt, de nagy nehezen szétlőttem, utána meg a tornyot is lődd szét -
Borg #1503 Normalon. -
shootme99 #1502 Te milyen fokozaton játszottad? -
Borg #1501 Nekem sem látszott valami jól az a kijelző, de addig baszakodtam vele, amíg csak eltaláltam a szörnyet :) -
shootme99 #1500 Hello!
Segítsetek, mert kezdek idegbajt kapni ettől a játéktól, pedig eddig élveztem.
A Surface Tension pálya legvégén tartok, ahol azt a behemótot kell kinyírni a légicsapás segítségével. Ugye fenn vagyok a tartály vagy micsoda tetején, ez a rohadt dög állandóan rázza az egész vackot, örülök, ha nem esek le róla, és persze a monitoron kellene közben becélozni a dögöt. Ez oké is lenne, de a célkereszt a piros pöttyel, meg a fehér célkereszt sem igazán kezelhető, vagy abszolút nem látszik, vagy ha elő is villan ritkán akkor sem tudom irányítani.
Kínomban már youtubos végigjátszást is néztem, azon gyönyörűen ott a piros pötyi, a fehéret ráviszi, aztán alul tűzre rányom, sztán bomba zuhan. Hát nálam k*vára nem így működik. Leginkább nem is működik. Esetleg másnak is volt ilyen gond, vagy a végigjátszó easyn nyomta, én meg mediumon és akkor ez a nehezítés, mert akkor így szerintem nem fogom tudni továbbvinni... -
#1499 Ass Shot!
-
#1498 Hmm..Surface Tension résznél átraktam hard-ba. kalandos :) főleg hogy az eredeti katona hangokkal játszok, nekem a legjobb játékélmény ez :))
*iron sight;én egyszer sem használtam-az eredetiben sem volt, itt sincs rá szükségem, anélkül is jól használható a 357, meg a többi fegyó is :)
Na és akkor most ezek után jöhet majd a Half Life 2 :) meg majd remélem az Operation Black Mesa is kész lesz egyszer -
bgabor #1497 Tedd fel a menüben mediumra a nehézséget, és rögtön visszajön a régi Half Lifeos nehézség. :D -
#1496 Én mindig offline játszok. -
#1495 Nem tudok játszani mert nem tudok belépni steamre valamiért. :S Csak folyamatosan kapcsolodik... -
#1494 mivan vele? nem láttam, nem értem. -
#1493 Nekem se, eddig mindig úgy jottem le, hogy lecsúsztam a teherlift mellett (hátra felé futással lehet lassítani a csúszást, akár meg is állhatsz rajta) -
#1492 Nekem nem ugráltak, és nem easy-n játszottam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha dobozokat, székeket, stb. raksz a lift elé akkor nem ugrálnak!
-
Borg #1491 Mindenkinek ugráltak, aki nem easyn játszik... -
#1490 nekem ugráltak a nyakamba! -
KON #1489 Köszönöm a segítségeket, közben sikerült megoldani, kiderült, hogy én vagyok a vak :S. Végül is nem lett ez rossz, a grafikát azt nem lehet szidni, egy-két dolog van amit vártam volna, de nem történt meg, például amikor még az elején levitetem magam a rámpával ott vártam , mikor ugrálnak a nyakamba a rágcsák, de semmi. Úgy vettem észre, hogy az ügyességi akadályokon eléggé könnyítettek, az eredetiben többet szenvedtem velük. És egy nagyon negatív élményem az Iron Sight, a fele fegyveren nem is lehet használni, akkor meg minek? Jó, hogy csináltak ilyet is, megérdemelte ez a játék és nem lett rossz, de engem furcsa módon még mindig jobban vonz az eredeti (persze a high definition packal).