1688
Black Mesa: Source
  • JaSoN HuNTeR #1528
    Akkor is max azért nehéz mert három tárat kell belelőni minden ellenfélbe és az irreális...

Easy-n jó volt. Élethűbb a sebzés.

Nem szeretem azt a nehezitést amikor egy ellenfélbe egy csomó golyót kell löni. Inkább jöjjön 10db minthogy 1 és bele kell löni 3 tárat.
  • TreDoR
    Toltad volna hardon.
  • JaSoN HuNTeR #1526
    Amúgy meg egyáltalán nem is nehéz :D Tök egyszerű. Sőt nekem unalmas is volt ez a BMS olyan könnyen végig vittem... :D 1x sem akadtam el :D:D
    Half-Lifeon nőttem fel.
  • RAMyMamy
    én sem
    legalább nem unalmas így, nem csak folyton a space-t kell csapkodni
  • jackoneill90
    Még mindig nem értem mi a baj az ugrás és guggolás kombinációval.
  • JaSoN HuNTeR #1523
    Igen igen, mert csak mész és lősz. Tisztelet a kivételnek.
  • jackoneill90
    ezek a mai játékosok milyen bénák
  • kissssss
    na ennek utánanézek.
  • kissssss
    pc guru teszt természetesen itt is csak a rinya megy az ugrálás miatt, most tényleg ennyire nehéz megtanulni 3 istenverte gomb használatát a klaviatúrán???
  • jelina09
    Megoldva, játékhiba.
    Visszatöltöttem egy előző mentést, és láss csodát, már át is slisszantam. A három prés, jóval rövidebb időközzel követte egymást az előző két napos próbálgatások alatt, mint most, hogy visszatöltöttem.
    Azért Köcee
  • Borg
    Én a 3 nagy présnél játszottam azt meg, hogy feldobáltam rájuk a hordókat, hogy kiakasszam :)
    Csak a gecik gondoltak erre, mert ha ki van akasztva, akkor instant megöl ahogy ráugrasz. Szal tölthettem vissza a mentést, mert persze kiszedni nem lehet a beszorított hordókat már...
  • HTS s3rg1nh00
    csak simán a lehető legközelebbről át kell sprintelni alattuk,meg lehet csinálni lazán.
  • jelina09
    Újra próba után sem megy. Állandó futás bekapcsolva. Sem guggolásból indítva, ahogy a videón látható, sem futásból, sem futásból guggolásba átmenve. Valakinek megvannak még a mentései? Mert kb. 2 nap után sem tudok átmenni, s lassan uninstall lesz ebből, pedig soha nem akasztott meg egyik HL sem.
  • jelina09
    Úgy sem.
  • TreDoR
    Sprintelve sem?
  • jelina09
    Oké, oké. De át futni sem lehet alatta. Azaz én nem tudok.
  • HTS s3rg1nh00
    az a trükk,hogy nem osonni kell.
  • jelina09
    Az előző videóért bocs, nem tudom mér ez került oda.
  • jelina09
  • jelina09
    Sziasztok!

Tolom a BM-et, a szeméttelepes ügyeskedős részen próbálok átjutni. Van 2x 3 db tömörítő prés,ami alatt át kéne osonni, de sehogy sem sikerül.
    BM
    Amire pontosan gondolok, az a fenti videón 20:15-nél látható.
    Ki hogyan vészelte ezt át? Mert nekem a videón látható módon sem sikerül.

Köszi előre is!
  • JaSoN HuNTeR #1508
    Mehet :)
  • bgabor
    De azt nem vágom, minek kellett a célkereszt? Rányomsz a térképen a kívánt helyre, és a célkereszt ugye azonnal odaugrik, ezt a youtube videón is láthattad. Tehát annyi a dolgod hogy a térképen rányomsz a kívánt helyre, és tűz, nem kell hogy a piros célkereszt mutassa, hová tetted a jelet.
  • k0trapali #1506
    Bannernak?
  • shootme99
    Nah köszi, hát addig kínlódtam vele, míg sikerült, áttettem könnyű fokozatra, aztán egy régebbi mentéstől újra megcsinálva elsőre lebombáztam a behemótot, szépen látszott a célkereszt, tudtam célozni, viszont utána mikor meghalt, és a tornyot szerettem volna lőni, megint úgyanúgy eltűnt, és használhatatlan volt a célkereszt, de sok szentségelés után sikerült. Azóta már végig is vittem.
    A legvégén jó kis diavetítés lett, szaggatott mint állat, a teleportálásnál felzabálta a gépemet, majdnem kigyulladt :)
  • Szabi84
    nálam is alig látszódott a célkereszt, de nagy nehezen szétlőttem, utána meg a tornyot is lődd szét
  • Borg
    Normalon.
  • shootme99
    Te milyen fokozaton játszottad?
  • Borg
    Nekem sem látszott valami jól az a kijelző, de addig baszakodtam vele, amíg csak eltaláltam a szörnyet :)
  • shootme99
    Hello!

Segítsetek, mert kezdek idegbajt kapni ettől a játéktól, pedig eddig élveztem.
    A Surface Tension pálya legvégén tartok, ahol azt a behemótot kell kinyírni a légicsapás segítségével. Ugye fenn vagyok a tartály vagy micsoda tetején, ez a rohadt dög állandóan rázza az egész vackot, örülök, ha nem esek le róla, és persze a monitoron kellene közben becélozni a dögöt. Ez oké is lenne, de a célkereszt a piros pöttyel, meg a fehér célkereszt sem igazán kezelhető, vagy abszolút nem látszik, vagy ha elő is villan ritkán akkor sem tudom irányítani.
    Kínomban már youtubos végigjátszást is néztem, azon gyönyörűen ott a piros pötyi, a fehéret ráviszi, aztán alul tűzre rányom, sztán bomba zuhan. Hát nálam k*vára nem így működik. Leginkább nem is működik. Esetleg másnak is volt ilyen gond, vagy a végigjátszó easyn nyomta, én meg mediumon és akkor ez a nehezítés, mert akkor így szerintem nem fogom tudni továbbvinni...
  • Diezel
    Ass Shot!

• Diezel
    Hmm..Surface Tension résznél átraktam hard-ba. kalandos :) főleg hogy az eredeti katona hangokkal játszok, nekem a legjobb játékélmény ez :))

*iron sight;én egyszer sem használtam-az eredetiben sem volt, itt sincs rá szükségem, anélkül is jól használható a 357, meg a többi fegyó is :)

Na és akkor most ezek után jöhet majd a Half Life 2 :) meg majd remélem az Operation Black Mesa is kész lesz egyszer
  • bgabor
    Tedd fel a menüben mediumra a nehézséget, és rögtön visszajön a régi Half Lifeos nehézség. :D
  • jackoneill90
    Én mindig offline játszok.
  • JaSoN HuNTeR #1495
    Nem tudok játszani mert nem tudok belépni steamre valamiért. :S Csak folyamatosan kapcsolodik...
  • jackoneill90
    mivan vele? nem láttam, nem értem.
  • TreDoR
    Nekem se, eddig mindig úgy jottem le, hogy lecsúsztam a teherlift mellett (hátra felé futással lehet lassítani a csúszást, akár meg is állhatsz rajta)
  • Világpolgár
    Nekem nem ugráltak, és nem easy-n játszottam.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha dobozokat, székeket, stb. raksz a lift elé akkor nem ugrálnak!

• Borg
    Mindenkinek ugráltak, aki nem easyn játszik...
  • tutituti
    nekem ugráltak a nyakamba!
  • KON
    Köszönöm a segítségeket, közben sikerült megoldani, kiderült, hogy én vagyok a vak :S. Végül is nem lett ez rossz, a grafikát azt nem lehet szidni, egy-két dolog van amit vártam volna, de nem történt meg, például amikor még az elején levitetem magam a rámpával ott vártam , mikor ugrálnak a nyakamba a rágcsák, de semmi. Úgy vettem észre, hogy az ügyességi akadályokon eléggé könnyítettek, az eredetiben többet szenvedtem velük. És egy nagyon negatív élményem az Iron Sight, a fele fegyveren nem is lehet használni, akkor meg minek? Jó, hogy csináltak ilyet is, megérdemelte ez a játék és nem lett rossz, de engem furcsa módon még mindig jobban vonz az eredeti (persze a high definition packal).