Black Mesa: Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ez most kifiaborja?
Mert a Black Mesa-sok azt mondták, hogy nem fognak ilyeneket megcsinálni, mint a blueshift, uplink stb...
Black Mesa Source: Uplink

Telepítõs verzió
ZIP verzió
MerlinW
Egy oldal, ahonnan letölthetõ a Black Mesa. Értelmét nem látom mondjuk, mert a hivatalos oldalról sokkal gyorsabb, egyszerûbb.

[merlinw.org]

jackoneill90
Ez micsoda?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

MerlinW
Több, mint 3 hónapja:)

[merlinw.org]

öööö, nem is tudtam hogy megjelent :

http://planetsuzy.org/t539099-p5-jizzxx-pc-games.html

? ? ?

jackoneill90
Ja meglepett amikor, elbújtam majd hirtelen elém került és bumm.

TreDoR
No persze a shotis soldier 1 lovéssel kap le ha ahhoz van kedve, hiába a full hp + energia.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
No meg easyn végig lehet rusholni, még ott is ahol katonák jonnek, hardon ez nem igazán jon ossze, mert 2 lovéssel leszednek...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

engem a medium néha megizzasztott rendesen :D
JaSoN HuNTeR
Akkor is max azért nehéz mert három tárat kell belelõni minden ellenfélbe és az irreális...

Easy-n jó volt. Élethûbb a sebzés.

Nem szeretem azt a nehezitést amikor egy ellenfélbe egy csomó golyót kell löni. Inkább jöjjön 10db minthogy 1 és bele kell löni 3 tárat.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

TreDoR
Toltad volna hardon.

JaSoN HuNTeR
Amúgy meg egyáltalán nem is nehéz :D Tök egyszerû. Sõt nekem unalmas is volt ez a BMS olyan könnyen végig vittem... :D 1x sem akadtam el :D:D
Half-Lifeon nõttem fel.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

én sem
legalább nem unalmas így, nem csak folyton a space-t kell csapkodni
jackoneill90
Még mindig nem értem mi a baj az ugrás és guggolás kombinációval.

JaSoN HuNTeR
Igen igen, mert csak mész és lõsz. Tisztelet a kivételnek.

jackoneill90
ezek a mai játékosok milyen bénák

<#wow1> na ennek utánanézek.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

pc guru teszt természetesen itt is csak a rinya megy az ugrálás miatt, most tényleg ennyire nehéz megtanulni 3 istenverte gomb használatát a klaviatúrán???

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Megoldva, játékhiba.
Visszatöltöttem egy elõzõ mentést, és láss csodát, már át is slisszantam. A három prés, jóval rövidebb idõközzel követte egymást az elõzõ két napos próbálgatások alatt, mint most, hogy visszatöltöttem.
Azért Köcee
Én a 3 nagy présnél játszottam azt meg, hogy feldobáltam rájuk a hordókat, hogy kiakasszam :)
Csak a gecik gondoltak erre, mert ha ki van akasztva, akkor instant megöl ahogy ráugrasz. Szal tölthettem vissza a mentést, mert persze kiszedni nem lehet a beszorított hordókat már...
HTS s3rg1nh00
csak simán a lehetõ legközelebbrõl át kell sprintelni alattuk,meg lehet csinálni lazán.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Újra próba után sem megy. Állandó futás bekapcsolva. Sem guggolásból indítva, ahogy a videón látható, sem futásból, sem futásból guggolásba átmenve. Valakinek megvannak még a mentései? Mert kb. 2 nap után sem tudok átmenni, s lassan uninstall lesz ebbõl, pedig soha nem akasztott meg egyik HL sem.
Úgy sem.
TreDoR
Sprintelve sem?

Oké, oké. De át futni sem lehet alatta. Azaz én nem tudok.
HTS s3rg1nh00
az a trükk,hogy nem osonni kell.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Az elõzõ videóért bocs, nem tudom mér ez került oda.
http://www.youtube.com/v/ufXpML65vio&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/N-6iNzwXEg0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Sziasztok!

Tolom a BM-et, a szeméttelepes ügyeskedõs részen próbálok átjutni. Van 2x 3 db tömörítõ prés,ami alatt át kéne osonni, de sehogy sem sikerül.
BM
Amire pontosan gondolok, az a fenti videón 20:15-nél látható.
Ki hogyan vészelte ezt át? Mert nekem a videón látható módon sem sikerül.

Köszi elõre is!
JaSoN HuNTeR
Mehet :)

De azt nem vágom, minek kellett a célkereszt? Rányomsz a térképen a kívánt helyre, és a célkereszt ugye azonnal odaugrik, ezt a youtube videón is láthattad. Tehát annyi a dolgod hogy a térképen rányomsz a kívánt helyre, és tûz, nem kell hogy a piros célkereszt mutassa, hová tetted a jelet.

k0trapali
Bannernak?
Nah köszi, hát addig kínlódtam vele, míg sikerült, áttettem könnyû fokozatra, aztán egy régebbi mentéstõl újra megcsinálva elsõre lebombáztam a behemótot, szépen látszott a célkereszt, tudtam célozni, viszont utána mikor meghalt, és a tornyot szerettem volna lõni, megint úgyanúgy eltûnt, és használhatatlan volt a célkereszt, de sok szentségelés után sikerült. Azóta már végig is vittem.
A legvégén jó kis diavetítés lett, szaggatott mint állat, a teleportálásnál felzabálta a gépemet, majdnem kigyulladt :)

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

Szabi84
nálam is alig látszódott a célkereszt, de nagy nehezen szétlõttem, utána meg a tornyot is lõdd szét

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Normalon.
Te milyen fokozaton játszottad?

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

Nekem sem látszott valami jól az a kijelzõ, de addig baszakodtam vele, amíg csak eltaláltam a szörnyet :)
Hello!

Segítsetek, mert kezdek idegbajt kapni ettõl a játéktól, pedig eddig élveztem.
A Surface Tension pálya legvégén tartok, ahol azt a behemótot kell kinyírni a légicsapás segítségével. Ugye fenn vagyok a tartály vagy micsoda tetején, ez a rohadt dög állandóan rázza az egész vackot, örülök, ha nem esek le róla, és persze a monitoron kellene közben becélozni a dögöt. Ez oké is lenne, de a célkereszt a piros pöttyel, meg a fehér célkereszt sem igazán kezelhetõ, vagy abszolút nem látszik, vagy ha elõ is villan ritkán akkor sem tudom irányítani.
Kínomban már youtubos végigjátszást is néztem, azon gyönyörûen ott a piros pötyi, a fehéret ráviszi, aztán alul tûzre rányom, sztán bomba zuhan. Hát nálam k*vára nem így mûködik. Leginkább nem is mûködik. Esetleg másnak is volt ilyen gond, vagy a végigjátszó easyn nyomta, én meg mediumon és akkor ez a nehezítés, mert akkor így szerintem nem fogom tudni továbbvinni...

Diezel
Ass Shot!

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Diezel
Hmm..Surface Tension résznél átraktam hard-ba. kalandos :) fõleg hogy az eredeti katona hangokkal játszok, nekem a legjobb játékélmény ez :))

*iron sight;én egyszer sem használtam-az eredetiben sem volt, itt sincs rá szükségem, anélkül is jól használható a 357, meg a többi fegyó is :)

Na és akkor most ezek után jöhet majd a Half Life 2 :) meg majd remélem az Operation Black Mesa is kész lesz egyszer

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Tedd fel a menüben mediumra a nehézséget, és rögtön visszajön a régi Half Lifeos nehézség. :D

jackoneill90
Én mindig offline játszok.

JaSoN HuNTeR
Nem tudok játszani mert nem tudok belépni steamre valamiért. :S Csak folyamatosan kapcsolodik...

jackoneill90
mivan vele? nem láttam, nem értem.

TreDoR
Nekem se, eddig mindig úgy jottem le, hogy lecsúsztam a teherlift mellett <#idiota> (hátra felé futással lehet lassítani a csúszást, akár meg is állhatsz rajta)

Világpolgár
Nekem nem ugráltak, és nem easy-n játszottam.

Ha dobozokat, székeket, stb. raksz a lift elé akkor nem ugrálnak!<#idiota>

Mindenkinek ugráltak, aki nem easyn játszik...
tutituti
nekem ugráltak a nyakamba!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Köszönöm a segítségeket, közben sikerült megoldani, kiderült, hogy én vagyok a vak :S. Végül is nem lett ez rossz, a grafikát azt nem lehet szidni, egy-két dolog van amit vártam volna, de nem történt meg, például amikor még az elején levitetem magam a rámpával ott vártam , mikor ugrálnak a nyakamba a rágcsák, de semmi. Úgy vettem észre, hogy az ügyességi akadályokon eléggé könnyítettek, az eredetiben többet szenvedtem velük. És egy nagyon negatív élményem az Iron Sight, a fele fegyveren nem is lehet használni, akkor meg minek? Jó, hogy csináltak ilyet is, megérdemelte ez a játék és nem lett rossz, de engem furcsa módon még mindig jobban vonz az eredeti (persze a high definition packal).