1688
Black Mesa: Source
-
RAMyMamy #1568 ha a saját hozzászólásodra nem emlékszel, amit 5 perce írtál, arról már nem én tehetek -
#1567 elmesélem neked akkor hogy is van ez.
feltelepíted a steamet.letöltöd a source base sdk 2007-et,leszeded a black mesa-t,elolvasod az nfo-t és vagy readme.txt-t,követed az utasításokat és hálás vagy hogy ingyen játszhatsz!!
de ha itt is visszaolvasol legalább két oldalt ráhossz hogy kilépsz steamből és újra belépsz hogy a listában legyen.nem kell az egész gépet újratelepíteni,sőt nem kell lekapcsolni a biztosítékot a lakásban.
egy dolog nem lesz vicc ha te nem vagy képben.
köszönöm.pá! -
jaho #1566 a steamot indítottam újra nem tudsz olvasni KLIENS==STEAM
A Black Mesa Installation Troubleshooting Tips LÉTEZIK HIÁBA IS OKOSKODSZ -
RAMyMamy #1565 NEM A GÉPET KELL ÚJRAINDÍTANI, hanem a steamet
attól, hogy te nem értesz hozzá, és szarsz a segítő hozzászólásokra, attól még nem a programnak van baja -
jaho #1564 hány játéknál kell a telepítés után a gépet újraindítani meg hasonlók mert nem érzékeli a telepítést!! a kiváló steam, VICC!!!!!!!!
ugyis lesznek akik védik mert rajta bassza a rezet
nom1 -
RAMyMamy #1563 1-2száz mb szerintem "párnak" számít. és kapd be te :( -
jaho #1562
pár mega mi?
-
RAMyMamy #1561 kb. 20 hozzászólásban lett leírva csak, hogy hogy csináld
btw, steammel semmi baj nincsen
és a black mesa-t is simán lehet telepíteni -
Noodlee #1560 Szerintem baromira nem felhasználóbarát.
Neked is csak azért tetszik, mert már régóta használod, és ismered :) -
jaho #1559 black mesa telepítés
CSAK EGY MOD TELEPÍTÉS
RENDSZER ÚJRAINDÍTÁST KIHAGYTÁK nálam kellett -
jaho #1558 rég kínlódtam ennyit na szóval EGY MEGHAJTÓRA kell telepíteni minden szart mert különben nem találja, ja és ez nem elég, mindent felraktam újraindítom a klienst library ben SEMMI,mielött törölnék mindent a fenébe
majdnem sikerült próba szerencse ,gép ÚJRAINDÍTÁS kell csak utána jelenik meg play, borzalom
black mesa telepítés
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=96750601
RENDSZER ÚJRAINDÍTÁST KIHAGYTÁK nálam kellett -
#1557 több mint három éve használok steamet.
aki szerint szar az csak lusta, hogy két percig is utánaolvasson!
kb a kezed alá dolgozik -
Noodlee #1556 Ha elindítod a szaros steamet, akkor felül klikk library... vagy az óra melletti steam ikonon jobb klikk, és felül black mesa.
(Mekkora egy szar ez a steam!) -
#1555 Jaja. Elég ha csak simán áthelyezed az egészet.
A rendszer újrapakolása esetén sem kell telepíteni a steamet, csak simán elindítod, és a felhaszn. név és jelszó beírása után simán működni fog. :) -
#1554 rakd át a steamet a másik meghajtóra. Megéri jó játék. Uplink Source is kijött már :) -
jaho #1553
elegem van a steamből, máshol is most olvastam hogy ugyanarra a meghajtóra kell telepíteni ahol a steam is van, különben hiába indítod újra soha nem fogja látni a Black Mesa-t
ez kibaszás nins elég helyem a Black Mesa nak is a rendszermeghajtón, játékokat meg minden mást D re rakok szerintem nem vagyok egyedül ezzel
-
#1552 Nem vágom.
Nekem így ment.
Steamon belül felrakod a Source SDK 2007et.
utána steam/steamapps/sourcemods ba felrakod a black mesat.
Újra inditod a steamet és már megy is. -
jaho #1551 lécci írja le már valaki hogy telepítsem hogy Steam és sdk C megajtó Black Mesa D meghajtón legyen -
jaho #1550 Source SDK 2007 is fent van -
RAMyMamy #1549 nem tök mindegy hogy hova települ az a szerencsétlen pár megás program? :( -
#1548 Egyhelyen kell legyen asszem az egész és kell Source SDK 2007 -
jaho #1547 a f.. kivan az egésszel, feltelepítettem a Steam et a Black Mesa t
be is jött Black Mesa kezdőkép new game stb kiléptem hagytam a fenébe,
és most nem tudom hogy lehet elindítani
library play csak újratelepülni akar..
please?
steam fül->settings->download+cloud->steam library folders egy D mappát hozzáadtam létrehozott benne SteamApps mappát és steam.dll
újratelepítettem ide, ugyanaz library play csak újratelepülni akar,itt tartok
lécci írja le már valaki hogy telepítsem hogy Steam C megajtó Black Mesa D meghajtón legyen -
Noodlee #1546 Megszültem, egy reinstallal. -
Noodlee #1545 Source SDK Base 2007 tools települ, és utána mi a teendő?
Elindítás után egy video stress test, options, és egy quit felirat virít, semmi több. -
Noodlee #1544 Ty. Akkor leszedem megint, és próbálkozok újra :) -
#1543 az érzés kölcsönös :D -
#1542 dehogynem lehet..
steam fül->settings->download+cloud->steam library folders gomb.
aztán innen tied a pálya! -
#1541 A Steam oda akarja telepíteni, ahova a Steamet telepítetted. Előrelátóbbnak kellett volna lenned. -
Noodlee #1540 Sziasztok.
Nem tudtok olyan verzióról, amihez nem kell steam?
Feltettem a játékot, de még valami szart fel akar rakni a steam, ami több GB, és persze nem lehet kiválasztani, hogy melyik meghajtóra rakja, a nyamvadt steam meg a C-re akarja, amin persze alig van hely. -
jaho #1539 utálom a steam et -
Borg #1538 És ez most kifiaborja?
Mert a Black Mesa-sok azt mondták, hogy nem fognak ilyeneket megcsinálni, mint a blueshift, uplink stb... -
kjhun #1537 Black Mesa Source: Uplink
Telepítős verzió
ZIP verzió -
#1536 Egy oldal, ahonnan letölthető a Black Mesa. Értelmét nem látom mondjuk, mert a hivatalos oldalról sokkal gyorsabb, egyszerűbb. -
#1535 Ez micsoda? -
#1534 Több, mint 3 hónapja:) -
steweee #1533 öööö, nem is tudtam hogy megjelent :
http://planetsuzy.org/t539099-p5-jizzxx-pc-games.html
? ? ? -
#1532 Ja meglepett amikor, elbújtam majd hirtelen elém került és bumm. -
#1531 No persze a shotis soldier 1 lovéssel kap le ha ahhoz van kedve, hiába a full hp + energia. -
#1530 No meg easyn végig lehet rusholni, még ott is ahol katonák jonnek, hardon ez nem igazán jon ossze, mert 2 lovéssel leszednek... -
RAMyMamy #1529 engem a medium néha megizzasztott rendesen :D