Black Mesa: Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Half Life 2 + EP1+EP2 ezekben is van space ctrl ugrás amit használni is kellet jó párszor a továbbjutás érdekében.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

grebber
Valve cuccal csak a Half Life 2 + EP1+EP2-vel játszottam soha semmi mással.
Most játszok elõször a Half Life 1-el.

Next PC upgrade: 2022

vrtg
Úristen, ez most komoly? Kb 15 éve létezik a crouchjump gyakorlatilag minden valve játékban és valakinek 2013-ban is problémát okoz felugrani egy dobozra a játék elején? Wow...

Kíváncsi vagyok HL1-ben a longjumpot hogyan sikerült kivitelezni a Xen-en, ha már itt elakadnak egyesek.

Szabi84
Csak a HL-ben kellett így ugrálni? Nekem úgy rémlik több játék is hasonló volt, mostanában nincsenek ilyenek.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

<#szomoru1> (fogom a fejem)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

HTS s3rg1nh00
space+ctrl?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

grebber
Korábban mintha lett volna valami fix az ugrásra.Valaki tudná linkelni?

Mára legelejétõl kezdve csak szenvedek,mert alig ugrik Freeman.

Most eljutottam egy olyan pontra ahol dobozokon kéne feljutni de esélyem sincs mivel egy elfektetett hordóra is alig bír felugrani :(

Next PC upgrade: 2022

A jó munkához idõ kell, a TF2-re is 6 évet kellett várni. x]

MerlinW
A BM majd' 10 évig készült (és be sem lett még fejezve), szóval ne teríts még meg:)

[merlinw.org]

Az anno a HL1 demójaként megjelent Uplink remake-je.
Tulajdonképpen egy plusz kieg. a BMS-hez, mert azon keresztül lehet tolni.
Az tetszik, hogy ha felrakom, akkor az Uplink-el kezdi a new game-et, csak azután kezdõdik a normál HL1-sztori, miután ezt kivittem.
Sztem történetben nagyjából különálló az egész.
De jól meg lett csinálva, igazi nosztalgia-érzés így a HL2 engine alatt. :P

Amit még nagyon várok, az az Operation Black Mesa és a Guard Duty. xP
Csak sztem az még odébb van, amíg elkészülnek, de remélem a legjobbakat. Az pozitívum, hogy egy fejlesztõcsapat dolgozik mindkettõn, vagyis ha lehet úgy mondani, egálban haladnak. Jó lenne ha egyszerre jönnének ki. :]

zozyk
Az uplink egy kiegészítõ,vagy elvileg külön történet?

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Na most gondoltam letesztelem, ha már ennyit vártam rá.
Felraktam hozzá az Uplink-ot is, hát egyelõre nagyon nem erre számítottam. :/
Pár animációs gebasz azonnal befigyel, pl. az õr a lift hívógombjánál csak egyszerûen belenyúl a falba...meg ahogy a pisztolyát elõkapja, hát nem túl életszerû, inkább mint valami robot...nehezen tudom beleélni magam.
Jó, tudom fura, hogy ilyen apróságokon akadok fent, dehát na, ez van. :D
Mondjuk a HL2-vel asszem 2007-ben játszottam utoljára, szal öröm volt, hogy egyáltalán most fel tudtam rakni a steam-re és el is indult a BMS. :]
Lehet kicsit vissza kell rázódnom, mert kijöttem a feeling-jébõl nagyon. Majd idõvel talán jobb lesz. Összességében eddig amúgy nem rossz, nem rossz.

Jaka923
Ha már így pörög a topik, akkor arról nem tudni valamit, hogy mikor kerül ki normálisan Steamre a játék? Még szeptemberben az elsõk között érte el azon a Greenlight-on, hogy felkerüljön Steamre, de azóta már 12 játék beelõzte, köztük olyan is, ami nemrég lett kész.

Az SDK Base 2007 kell a steamrõl, meg maga a játék, semmi más. Mindkettõ ingyenes.

tutituti
na akkor hivatalos infó

HDD: At least 8 GB (Not including the Free Source SDK, installed separately)
+
source sdk 2007 kell.(3,6 Gb)
a 2006 nem és az alap sincs fenn nekem!

De ma akinek nincs felesleges 20Gb-ja és ez probléma,hááát akkor <#nemtudom>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Nem csak a Source SDK Base 2007 kell, kell a 2006 is, meg a Source SDK is, ez magában is ~2.1GB! (sourcesdk.gcf)

Source SDK + Source SDK 2006 + 2007, emezek 12 db (ha nem 13 fájl, a 13.-dik elvileg ez lenne: source sdk base 2.gcf) GCF fájlból állnak, és 6GB< fölötti helyet foglalnak.

Nekem, van egy DVD5-ös! NoSteam verzióm, ami nincs fent a neten sehol, ebben a méretben, mind a 13 gcf fájlt tartalmazza, és a BMS-al együtt 13.22GB-ot foglal felrakva.
igazatok van SDK Base 2007 pár mega ahogy Black Mesa is végül is a gb mb áll lol

akkár milyen hihetetlen nálam a STEAM KLIENS csak gép újraindítása után érzékelte a modot és lett elérhetõ

befejeztem
Devv
noob!
tutituti
teljesen imbecilis.értelmetlen vitázni vele.

ugyis lesznek akik védik mert rajta bassza a rezet

nom1<#taps><#taps>
ha a saját hozzászólásodra nem emlékszel, amit 5 perce írtál, arról már nem én tehetek
tutituti
elmesélem neked akkor hogy is van ez.

feltelepíted a steamet.letöltöd a source base sdk 2007-et,leszeded a black mesa-t,elolvasod az nfo-t és vagy readme.txt-t,követed az utasításokat és hálás vagy hogy ingyen játszhatsz!!

de ha itt is visszaolvasol legalább két oldalt ráhossz hogy kilépsz steambõl és újra belépsz hogy a listában legyen.nem kell az egész gépet újratelepíteni,sõt nem kell lekapcsolni a biztosítékot a lakásban.

egy dolog nem lesz vicc ha te nem vagy képben.
köszönöm.pá!

a steamot indítottam újra nem tudsz olvasni KLIENS==STEAM

A Black Mesa Installation Troubleshooting Tips LÉTEZIK HIÁBA IS OKOSKODSZ
NEM A GÉPET KELL ÚJRAINDÍTANI, hanem a steamet

attól, hogy te nem értesz hozzá, és szarsz a segítõ hozzászólásokra, attól még nem a programnak van baja
hány játéknál kell a telepítés után a gépet újraindítani meg hasonlók mert nem érzékeli a telepítést!! a kiváló steam, VICC!!!!!!!!

ugyis lesznek akik védik mert rajta bassza a rezet

nom1<#taps>
1-2száz mb szerintem "párnak" számít. és kapd be te :(

pár mega mi?<#mf1>

kb. 20 hozzászólásban lett leírva csak, hogy hogy csináld <#wow3>

btw, steammel semmi baj nincsen
és a black mesa-t is simán lehet telepíteni
Szerintem baromira nem felhasználóbarát.
Neked is csak azért tetszik, mert már régóta használod, és ismered :)

black mesa telepítés
CSAK EGY MOD TELEPÍTÉS
RENDSZER ÚJRAINDÍTÁST KIHAGYTÁK nálam kellett
rég kínlódtam ennyit na szóval EGY MEGHAJTÓRA kell telepíteni minden szart mert különben nem találja, ja és ez nem elég, mindent felraktam újraindítom a klienst library ben SEMMI,mielött törölnék mindent a fenébe
majdnem sikerült próba szerencse ,gép ÚJRAINDÍTÁS kell csak utána jelenik meg play, borzalom<#csodalk>

black mesa telepítés
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=96750601
RENDSZER ÚJRAINDÍTÁST KIHAGYTÁK nálam kellett
tutituti
több mint három éve használok steamet.
aki szerint szar az csak lusta, hogy két percig is utánaolvasson!<#nezze><#ejnye1>

kb a kezed alá dolgozik

Ha elindítod a szaros steamet, akkor felül klikk library... vagy az óra melletti steam ikonon jobb klikk, és felül black mesa.

(Mekkora egy szar ez a steam!)

Maxtreme
Jaja. Elég ha csak simán áthelyezed az egészet.
A rendszer újrapakolása esetén sem kell telepíteni a steamet, csak simán elindítod, és a felhaszn. név és jelszó beírása után simán mûködni fog. :)

JaSoN HuNTeR
rakd át a steamet a másik meghajtóra. Megéri jó játék. Uplink Source is kijött már :)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

<#boxer>

elegem van a steambõl, máshol is most olvastam hogy ugyanarra a meghajtóra kell telepíteni ahol a steam is van, különben hiába indítod újra soha nem fogja látni a Black Mesa-t
ez kibaszás nins elég helyem a Black Mesa nak is a rendszermeghajtón, játékokat meg minden mást D re rakok szerintem nem vagyok egyedül ezzel
JaSoN HuNTeR
Nem vágom.

Nekem így ment.
Steamon belül felrakod a Source SDK 2007et.
utána steam/steamapps/sourcemods ba felrakod a black mesat.
Újra inditod a steamet és már megy is.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

lécci írja le már valaki hogy telepítsem hogy Steam és sdk C megajtó Black Mesa D meghajtón legyen
Source SDK 2007 is fent van
nem tök mindegy hogy hova települ az a szerencsétlen pár megás program? :(
JaSoN HuNTeR
Egyhelyen kell legyen asszem az egész és kell Source SDK 2007

a f.. kivan az egésszel, feltelepítettem a Steam et a Black Mesa t
be is jött Black Mesa kezdõkép new game stb kiléptem hagytam a fenébe,
és most nem tudom hogy lehet elindítani
library play csak újratelepülni akar..
please?

steam fül->settings->download+cloud->steam library folders egy D mappát hozzáadtam létrehozott benne SteamApps mappát és steam.dll
újratelepítettem ide, ugyanaz library play csak újratelepülni akar,itt tartok

lécci írja le már valaki hogy telepítsem hogy Steam C megajtó Black Mesa D meghajtón legyen
Megszültem, egy reinstallal.

Source SDK Base 2007 tools települ, és utána mi a teendõ?
Elindítás után egy video stress test, options, és egy quit felirat virít, semmi több.

Ty. Akkor leszedem megint, és próbálkozok újra :)

tutituti
az érzés kölcsönös :D

tutituti
dehogynem lehet..
steam fül->settings->download+cloud->steam library folders gomb.

aztán innen tied a pálya!

armageddon666
A Steam oda akarja telepíteni, ahova a Steamet telepítetted. Elõrelátóbbnak kellett volna lenned.

@

Sziasztok.

Nem tudtok olyan verzióról, amihez nem kell steam?
Feltettem a játékot, de még valami szart fel akar rakni a steam, ami több GB, és persze nem lehet kiválasztani, hogy melyik meghajtóra rakja, a nyamvadt steam meg a C-re akarja, amin persze alig van hely.

utálom a steam et