Black Mesa: Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Most játszok elõször a Half Life 1-el.
Next PC upgrade: 2022
Kíváncsi vagyok HL1-ben a longjumpot hogyan sikerült kivitelezni a Xen-en, ha már itt elakadnak egyesek.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mára legelejétõl kezdve csak szenvedek,mert alig ugrik Freeman.
Most eljutottam egy olyan pontra ahol dobozokon kéne feljutni de esélyem sincs mivel egy elfektetett hordóra is alig bír felugrani :(
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Tulajdonképpen egy plusz kieg. a BMS-hez, mert azon keresztül lehet tolni.
Az tetszik, hogy ha felrakom, akkor az Uplink-el kezdi a new game-et, csak azután kezdõdik a normál HL1-sztori, miután ezt kivittem.
Sztem történetben nagyjából különálló az egész.
De jól meg lett csinálva, igazi nosztalgia-érzés így a HL2 engine alatt. :P
Amit még nagyon várok, az az Operation Black Mesa és a Guard Duty. xP
Csak sztem az még odébb van, amíg elkészülnek, de remélem a legjobbakat. Az pozitívum, hogy egy fejlesztõcsapat dolgozik mindkettõn, vagyis ha lehet úgy mondani, egálban haladnak. Jó lenne ha egyszerre jönnének ki. :]
Felraktam hozzá az Uplink-ot is, hát egyelõre nagyon nem erre számítottam. :/
Pár animációs gebasz azonnal befigyel, pl. az õr a lift hívógombjánál csak egyszerûen belenyúl a falba...meg ahogy a pisztolyát elõkapja, hát nem túl életszerû, inkább mint valami robot...nehezen tudom beleélni magam.
Jó, tudom fura, hogy ilyen apróságokon akadok fent, dehát na, ez van. :D
Mondjuk a HL2-vel asszem 2007-ben játszottam utoljára, szal öröm volt, hogy egyáltalán most fel tudtam rakni a steam-re és el is indult a BMS. :]
Lehet kicsit vissza kell rázódnom, mert kijöttem a feeling-jébõl nagyon. Majd idõvel talán jobb lesz. Összességében eddig amúgy nem rossz, nem rossz.
HDD: At least 8 GB (Not including the Free Source SDK, installed separately)
+
source sdk 2007 kell.(3,6 Gb)
a 2006 nem és az alap sincs fenn nekem!
De ma akinek nincs felesleges 20Gb-ja és ez probléma,hááát akkor <#nemtudom>#nemtudom>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Source SDK + Source SDK 2006 + 2007, emezek 12 db (ha nem 13 fájl, a 13.-dik elvileg ez lenne: source sdk base 2.gcf) GCF fájlból állnak, és 6GB< fölötti helyet foglalnak.
Nekem, van egy DVD5-ös! NoSteam verzióm, ami nincs fent a neten sehol, ebben a méretben, mind a 13 gcf fájlt tartalmazza, és a BMS-al együtt 13.22GB-ot foglal felrakva.
akkár milyen hihetetlen nálam a STEAM KLIENS csak gép újraindítása után érzékelte a modot és lett elérhetõ
befejeztem
nom1<#taps>#taps><#taps>#taps>
feltelepíted a steamet.letöltöd a source base sdk 2007-et,leszeded a black mesa-t,elolvasod az nfo-t és vagy readme.txt-t,követed az utasításokat és hálás vagy hogy ingyen játszhatsz!!
de ha itt is visszaolvasol legalább két oldalt ráhossz hogy kilépsz steambõl és újra belépsz hogy a listában legyen.nem kell az egész gépet újratelepíteni,sõt nem kell lekapcsolni a biztosítékot a lakásban.
egy dolog nem lesz vicc ha te nem vagy képben.
köszönöm.pá!
A Black Mesa Installation Troubleshooting Tips LÉTEZIK HIÁBA IS OKOSKODSZ
attól, hogy te nem értesz hozzá, és szarsz a segítõ hozzászólásokra, attól még nem a programnak van baja
ugyis lesznek akik védik mert rajta bassza a rezet
nom1<#taps>#taps>
pár mega mi?<#mf1>#mf1>
btw, steammel semmi baj nincsen
és a black mesa-t is simán lehet telepíteni
Neked is csak azért tetszik, mert már régóta használod, és ismered :)
majdnem sikerült próba szerencse ,gép ÚJRAINDÍTÁS kell csak utána jelenik meg play, borzalom<#csodalk>#csodalk>
black mesa telepítés
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=96750601
RENDSZER ÚJRAINDÍTÁST KIHAGYTÁK nálam kellett
aki szerint szar az csak lusta, hogy két percig is utánaolvasson!<#nezze>#nezze><#ejnye1>#ejnye1>
kb a kezed alá dolgozik
(Mekkora egy szar ez a steam!)
A rendszer újrapakolása esetén sem kell telepíteni a steamet, csak simán elindítod, és a felhaszn. név és jelszó beírása után simán mûködni fog. :)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
elegem van a steambõl, máshol is most olvastam hogy ugyanarra a meghajtóra kell telepíteni ahol a steam is van, különben hiába indítod újra soha nem fogja látni a Black Mesa-t
ez kibaszás nins elég helyem a Black Mesa nak is a rendszermeghajtón, játékokat meg minden mást D re rakok szerintem nem vagyok egyedül ezzel
Nekem így ment.
Steamon belül felrakod a Source SDK 2007et.
utána steam/steamapps/sourcemods ba felrakod a black mesat.
Újra inditod a steamet és már megy is.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
be is jött Black Mesa kezdõkép new game stb kiléptem hagytam a fenébe,
és most nem tudom hogy lehet elindítani
library play csak újratelepülni akar..
please?
steam fül->settings->download+cloud->steam library folders egy D mappát hozzáadtam létrehozott benne SteamApps mappát és steam.dll
újratelepítettem ide, ugyanaz library play csak újratelepülni akar,itt tartok
lécci írja le már valaki hogy telepítsem hogy Steam C megajtó Black Mesa D meghajtón legyen
Elindítás után egy video stress test, options, és egy quit felirat virít, semmi több.
steam fül->settings->download+cloud->steam library folders gomb.
aztán innen tied a pálya!
@
Nem tudtok olyan verzióról, amihez nem kell steam?
Feltettem a játékot, de még valami szart fel akar rakni a steam, ami több GB, és persze nem lehet kiválasztani, hogy melyik meghajtóra rakja, a nyamvadt steam meg a C-re akarja, amin persze alig van hely.