Black Mesa: Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3nap 23 óra 50 perc x másdoperc
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
GET OVER HERE!
Nézz meg egy Crysis2-õt, csúcsmodern grafika, és annyira unalmas és jellegtelen az egész hogy az ember három pálya után abbahagyja. Mi nem ezt akarjuk.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
a pályák újraformálása igenis szükséges (ha minden igaz a layout marad)
a hangokra is ráfér egy kis minõségjavítás, és ami részleteket hallottam nem csinálják rosszul.
@
Remélem a hl klasszikus scriptelt eseményei benne maradnak a játékban (katonák lövik a gargantuát ; power up) vagy amikor Freemant elkapják (body? what body?)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Azért kell, mert a source motort használja a játék, mint a Half-Life 2 az Orange Box-ban. Viszont mivel a Source SDK ingyenes letölthetõ már, ezért nem szükséges hozzá más, örüljetek neki, hogy a Valve ingyenessé tette.
majd biztosan leírják valahol, de valaki magyarázza már el, hogy fog mûködni ez az egész, letöltöm a játékot, ezekkel a source sdk-kkal mit kell csinálnom?
a másik kérdésem hogy ha "Black Mesa is a FREE modification" akkor miért kellene hozzá egy gyári Orange box?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
fõleg hogy ünnepekkor potom pénzért hozzá lehet jutni.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Black Mesa will require the Source SDK Base 2007 to run. Many Source games purchasable through Steam come with the Shared Resources, including the SDK, that you will need in order to run Black Mesa. To see if you can run Black Mesa, open Steam and look in the tools tab. If you see an entry titled Source SDK Base 2007, you can run Black Mesa.
If your computer can run any of the Orange Box games:
Half-Life 2: Episode 2
Team Fortress 2
Portal
It should be able to run Black Mesa. However, if your computer struggles to run those games, it may not be able to run Black Mesa very well. <5>5>
Orange Box Recommended System Requirements
Processor: 2.4 GHz
RAM: 512 MB
Graphics Card: DirectX 9 capable graphics card with 256 MB VRAM
(Above requirements are based on the recommended for Team Fortress 2, minimum specs probably won't work very well with Black Mesa)
Orange Box Ideal System Requirements <6>6>
Processor: 3.4 GHz
RAM: 1 GB (1024 M😎
Graphics Card: Radeon X800 or Geforce 6800 or higher.
(The above specifications are based on ideal requirements for Team Fortress 2)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Amúgy akik a torrentes letöltés mellett voksolnak azok nagy reményt ne fûzzenek hozzá.
Én sem vagyok pénzpazarló, de ezt eredetiben jobb megvenni.(az biztos hogy mûködik)
Szóval a pénztárcánknak jó de az innováció lelassult.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Az, hogy a multiplatform játékokat még mindig xbox360-ra fejlesztik, garantálja azt hogy a legújabb cuccok is elmennek a 2007-ben beszerzett gépemen.
Szerintem ha nem lenne a multiplatfotm révén hozzákötve a fejlõdés egy-egy kozolgenerációhoz, a PC fejlesztés megint irreálisan gyorsá válna, és megint lehetne évente új gépet venni, hogy a legújabb játékokat tudjad futtatni. Elvégre akkor nem lenne semmi, ami indokolná hogy a régi hardveren is menjen, a hardvergyártóknak meg az az érdekük, hogy évente vegyél tõlük új hardvert. A szoftverfejlesztõk pedig jó pénzért kiszolgálják õket. (Lásd nvidia logo a játékok elején)
Szóval jó ez így.
A lényeg, hogy a kedvenc fejezetem benne lesznek még (Surface Tension)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
PSN ID.: Beegabor