1688
Black Mesa: Source
  • JaSoN HuNTeR #848
    ás 403 hiba xD
  • kill3r21
    403 forbidden :D
  • fuszhi
    5 4 3 2
  • wantonly
    Még egy perc.... Wake up, Mr. Freeman!
  • kill3r21
    azt letom tölteni valahonnan?
  • Devv
    Na na na!
  • fuszhi
    ...bontok egy ser öveket bekapcsolni 2 perc...
  • JaSoN HuNTeR #841
    SDK 2007 kell hozzá.
  • fuszhi
  • kill3r21
    srácok, annyira nem olvasgattam, nemsokára kijön ha kijön, kell valami a gépre hogy fusson? hl2 vagy valami? pls help had készüljek fel :D
  • JaSoN HuNTeR #838
    Ez nem is az :D Ez max Operation Black mesa :S
  • tutituti
    Azaz.ettől félek én is.Szétszakadnak a szervergépek.Bár ha torrent link is lesz akkor fél siker vagy ha felkerül egyből steamre is.
  • Seth
    Szerintem nem látsz te semmit fél óra múlva ,max "503 Service unavailable" :D
  • fuszhi
    A videó alapján kicsit szokatlan lesz de megtudom szeretni majd.
    ha egyáltalán még így néz ki. de még félóra és meglátjuk a csodát :)
  • tutituti
    huhú már nagyon a finish felé megyünk:)
  • fuszhi
    :) bip bip :)))) 52 perc
  • JaSoN HuNTeR #832
    Remélem nem lesz csalódás. :S :)
  • fuszhi
    1 óra harminc 4 perc :)))))) Mr. gordon érkezéséig kérjük lassan fejezzék be az étkezést és a harmadik figyelmeztető jelzésnél legyenek kedvesek bekapcsolni a biztonsági öveket mert érkezik freeman úr.
  • RMarvin
    Nekem is izgalmas volt a mai nap eddig:
    - anyósom ma 59 éves...
    - egész délelőtt a nyugdíját intéztük
    - délben kaptam egy 210 ezres csekket a NAV-tól, nejem szintén.

Remélem old majd valamit a BMS
  • TreDoR
    Nekem spec már 0-n van a számláló reggel óta (tegnap este 7 órát írt ki), de csak egy pillanatra látszik, utána átdob a http://release.blackmesasource.com/-ra, de az egy ures oldal. Chrome és IE alatt is ez van.
  • setchoo
    Micsoda nap ez a mai! jupié, megyek sörért.
  • Zero 7th
    A torrent léte szerencsére nem csak az ő szavukon múlik, úgyhogy szerintem aggódni nem kell ezen.
  • RMarvin
    Szerintem kár próbálkozni a letöltéssel a következő 1-2 hétben, ha nincs torrent. A szerverük ki fog gyulladni.

Én igazából nem tudom mit várjak a modtól. Azt nehezen hiszem, hogy vissza tudná adni a HL1 feelinget, valszeg azoknak fog jobban bejönni, akik a HL2-n nevelkedtek.
  • bgabor
    Én azt sem értem hogy akinek nincs nete, az hogyan ír ide, hogy nincs nete?

Mellesleg kinek nincs nete manapság?
  • TreDoR
    Steam ingyen leszedheto, account létrehozása ingyenes, SDK is. Akinek nincs nete az így járt.
  • kjhun
    És van ebből standalone verzió?? Akinek nincs netje/Steam-je, az ne is játsszon vele??

16 óra 45-kor +1-2 percre 0-ra ér a számláló. Szerintem eléggé leterhelt lesz a szerver, amikor sokan ráugranak a Download gombra.

Gondolom nem torrenten fogják terjeszteni.
  • Jani21
    Steamen egyelőre nem lesz fent a játék, erre ne készüljön senki, mert még nem kötötték meg a szerződést a készítők a Valve-vel. Szóval letöltési lehetőséget a hivatalos oldalon keressétek.
  • RAMyMamy
    nem teljes, a Xen-es részeket még most csinálják
  • CigányaCalver
    Nyilván okosabbak.Lehet úgy állnak hozzá,hogy ez jó beugró a valvehez/ea/akárkihez.Sikerüljön nekik!
  • fuszhi
    Szeretném megemlíteni hogy semmi értelme a munkájuknak ha végül nincs anyagi hasznuk. A Illetve a boltok polcairól is lefogyott a hl úgyhogy ha csak nem adnak hozzá egy tokot játékot akkor a kutyának se kell, hiszen nem hiszem hogy pár embernek készítették. Meg aztán ki az az agyhalott aki poénból keményen belenyúl egy programba s még csak anyagi javakat se remél?
    Tehát úgy gondolom játékkal együtt fog a boltok polcaira kikerülni, mert ha mégse így döntenének, sok pénztől fosztják meg saját magukat hiszen a játék nélkül használhatatlan. Én hiszem ennél jóval okosabbak :)
  • Eftörsokk
    úú már csak 3 óra 42 perc :D

meghallgattam yutyúbon a soundtracket hát, nagyon adja a hl feelinget, főleg a we got hostiles, már alig várom játék közben :D
  • Ryder62
    Most vagyok fent, még nem találtam semmit. Majd megjelenés után pár órával ismét ránézek hogy mizu.
  • RMarvin
    javítás: a BMS megjelenésének bejelentését követően
  • RMarvin
    Azon viszont jó poén volt, hogy a BMS megjelenését követően hirtelen le lett akciózva a HL2 a Steam-en. Szóval van ezeknek üzleti érzékük! :)))

Ti megtaláltátok már a BMS-t a Steam-en?
  • Ryder62
    "Requires only a FREE installation of the Source Sdk Base 2007!"

Ingyenes, nem tudom honnan szeded hogy játék is kell hozzá. Ezt a mondatot nem lehet másként értelmezni.

Letöltöd az ingyenes SDK-t, telepíted utána letöltöd az ingyenes BMS-t.

Még régen beszéltek olyanról hogy egy Source motoros gém kell hogy legyen telepítve hogy játszani tudjál a BMS-al.
  • alert
    Lehet, hogy rosszul tudom, de az SDK 2007 (Software Development Kit) már néhány éve ingyenes, így az is letöltheti Steam-en keresztül, akinek nincs Source engine-es játéka. Ha pedig van SDK telepítve, akkor a Source engine a gépeden van. Ergo mégis ingyenes a BMS. Javítsatok ki.
  • cs1rk3
    nekem van egy felesleges portalom ha kell vagy valaki másnak nincs sourceos játékja :)
  • bgabor
    Bár most nézem, nekem van Steamen fullos Portalom abból az időből, amikor ingyenes volt, úgyhogy engedi telepíteni az SDK 2007-et. Akkor ha ezt most felrakom, fel fogom tudni tenni a modot ha ma kijön?

Ez amúgy a végleges verziója lesz a modnak, tehát elkészült végre? Vagy valami demó még csak?
  • bgabor
    Nem ingyenesen letölthető, hanem ingyen magkapod HA már van egy source-os játékod megvásárolva a Steamen. Ha nincs, nem töltheted le ingyen. Szóval nem ingyenes.
  • bgabor
    Lehet, hogy gáz kérdés manapság, amikor olcsón lehet venni HL2-őt, de fog ez vajon menni warez példánnyal is? (nincs online képes bankkártyám, hogy steamról beszerezzem)