1688
Black Mesa: Source
-
ás 403 hiba xD -
403 forbidden :D -
5 4 3 2 -
Még egy perc.... Wake up, Mr. Freeman! -
azt letom tölteni valahonnan? -
Na na na! -
...bontok egy ser öveket bekapcsolni 2 perc... -
SDK 2007 kell hozzá. -
-
srácok, annyira nem olvasgattam, nemsokára kijön ha kijön, kell valami a gépre hogy fusson? hl2 vagy valami? pls help had készüljek fel :D -
Ez nem is az :D Ez max Operation Black mesa :S -
Azaz.ettől félek én is.Szétszakadnak a szervergépek.Bár ha torrent link is lesz akkor fél siker vagy ha felkerül egyből steamre is. -
Szerintem nem látsz te semmit fél óra múlva ,max "503 Service unavailable" :D -
A videó alapján kicsit szokatlan lesz de megtudom szeretni majd. ha egyáltalán még így néz ki. de még félóra és meglátjuk a csodát :) -
huhú már nagyon a finish felé megyünk:) -
:) bip bip :)))) 52 perc
-
Remélem nem lesz csalódás. :S :) -
1 óra harminc 4 perc :)))))) Mr. gordon érkezéséig kérjük lassan fejezzék be az étkezést és a harmadik figyelmeztető jelzésnél legyenek kedvesek bekapcsolni a biztonsági öveket mert érkezik freeman úr. -
RMarvin #830 Nekem is izgalmas volt a mai nap eddig:
- anyósom ma 59 éves...
- egész délelőtt a nyugdíját intéztük
- délben kaptam egy 210 ezres csekket a NAV-tól, nejem szintén.
Remélem old majd valamit a BMS -
Nekem spec már 0-n van a számláló reggel óta (tegnap este 7 órát írt ki), de csak egy pillanatra látszik, utána átdob a http://release.blackmesasource.com/-ra, de az egy ures oldal. Chrome és IE alatt is ez van. -
setchoo #828 Micsoda nap ez a mai! jupié, megyek sörért. -
Zero 7th #827 A torrent léte szerencsére nem csak az ő szavukon múlik, úgyhogy szerintem aggódni nem kell ezen. -
RMarvin #826 Szerintem kár próbálkozni a letöltéssel a következő 1-2 hétben, ha nincs torrent. A szerverük ki fog gyulladni.
Én igazából nem tudom mit várjak a modtól. Azt nehezen hiszem, hogy vissza tudná adni a HL1 feelinget, valszeg azoknak fog jobban bejönni, akik a HL2-n nevelkedtek. -
bgabor #825 Én azt sem értem hogy akinek nincs nete, az hogyan ír ide, hogy nincs nete?
Mellesleg kinek nincs nete manapság? -
Steam ingyen leszedheto, account létrehozása ingyenes, SDK is. Akinek nincs nete az így járt. -
kjhun #823 És van ebből standalone verzió?? Akinek nincs netje/Steam-je, az ne is játsszon vele?? 
16 óra 45-kor +1-2 percre 0-ra ér a számláló. Szerintem eléggé leterhelt lesz a szerver, amikor sokan ráugranak a Download gombra.
Gondolom nem torrenten fogják terjeszteni. -
Steamen egyelőre nem lesz fent a játék, erre ne készüljön senki, mert még nem kötötték meg a szerződést a készítők a Valve-vel. Szóval letöltési lehetőséget a hivatalos oldalon keressétek. -
RAMyMamy #821 nem teljes, a Xen-es részeket még most csinálják -
CigányaCalver #820 Nyilván okosabbak.Lehet úgy állnak hozzá,hogy ez jó beugró a valvehez/ea/akárkihez.Sikerüljön nekik! -
Szeretném megemlíteni hogy semmi értelme a munkájuknak ha végül nincs anyagi hasznuk. A Illetve a boltok polcairól is lefogyott a hl úgyhogy ha csak nem adnak hozzá egy tokot játékot akkor a kutyának se kell, hiszen nem hiszem hogy pár embernek készítették. Meg aztán ki az az agyhalott aki poénból keményen belenyúl egy programba s még csak anyagi javakat se remél?
Tehát úgy gondolom játékkal együtt fog a boltok polcaira kikerülni, mert ha mégse így döntenének, sok pénztől fosztják meg saját magukat hiszen a játék nélkül használhatatlan. Én hiszem ennél jóval okosabbak :) -
Eftörsokk #818 úú már csak 3 óra 42 perc :D
meghallgattam yutyúbon a soundtracket hát, nagyon adja a hl feelinget, főleg a we got hostiles, már alig várom játék közben :D -
Most vagyok fent, még nem találtam semmit. Majd megjelenés után pár órával ismét ránézek hogy mizu. -
RMarvin #816 javítás: a BMS megjelenésének bejelentését követően -
RMarvin #815 Azon viszont jó poén volt, hogy a BMS megjelenését követően hirtelen le lett akciózva a HL2 a Steam-en. Szóval van ezeknek üzleti érzékük! :)))
Ti megtaláltátok már a BMS-t a Steam-en? -
"Requires only a FREE installation of the Source Sdk Base 2007!"
Ingyenes, nem tudom honnan szeded hogy játék is kell hozzá. Ezt a mondatot nem lehet másként értelmezni.
Letöltöd az ingyenes SDK-t, telepíted utána letöltöd az ingyenes BMS-t.
Még régen beszéltek olyanról hogy egy Source motoros gém kell hogy legyen telepítve hogy játszani tudjál a BMS-al. -
Lehet, hogy rosszul tudom, de az SDK 2007 (Software Development Kit) már néhány éve ingyenes, így az is letöltheti Steam-en keresztül, akinek nincs Source engine-es játéka. Ha pedig van SDK telepítve, akkor a Source engine a gépeden van. Ergo mégis ingyenes a BMS. Javítsatok ki. -
nekem van egy felesleges portalom ha kell vagy valaki másnak nincs sourceos játékja :) -
bgabor #811 Bár most nézem, nekem van Steamen fullos Portalom abból az időből, amikor ingyenes volt, úgyhogy engedi telepíteni az SDK 2007-et. Akkor ha ezt most felrakom, fel fogom tudni tenni a modot ha ma kijön?
Ez amúgy a végleges verziója lesz a modnak, tehát elkészült végre? Vagy valami demó még csak? -
bgabor #810 Nem ingyenesen letölthető, hanem ingyen magkapod HA már van egy source-os játékod megvásárolva a Steamen. Ha nincs, nem töltheted le ingyen. Szóval nem ingyenes. -
bgabor #809 Lehet, hogy gáz kérdés manapság, amikor olcsón lehet venni HL2-őt, de fog ez vajon menni warez példánnyal is? (nincs online képes bankkártyám, hogy steamról beszerezzem)