Black Mesa: Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, el fogja érni a mai csúcsPC szintet. Éljen...

Nekem valahogy mindig megtetszik a Valve játékainak Soundtrack-je.
Hagy dolgozzák át, úgy is jobb lesz csak 😊

JaSoN HuNTeR
Megvan 😊 Én is most hallgatom.
We've Got Hostiles sajnos átdolgozták, szerintem a youtubes jobb.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Én is a Sooundtrack-ot hallgatom

JaSoN HuNTeR

Ez a zene nagyon jó.!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Állítólag saját motorja és történet módja lesz tehát szerintem semmi.

JaSoN HuNTeR
Amúgy mi kell majd a játék futtatásához?
Alap eredeti HL2 telepítve kell legyen?

JaSoN HuNTeR
Egyetértek. Hát ja nincs valami egetrengetõ fejlõdés de szerény véleményem szerint annyira nem is baj.

De gondolj bele ha elvileg kijön jövõre az új konzol generáció akkor meg akár aznap vehetnek a gamerek új gamer PCket mert akkorát fog ugrani a grafika,fizika stb fejlõdése.!

Új generáció nagyon ütõs lesz.

Kipróbálhatjuk a játékot, de nem a teljes játékot, mivel pár pálya(a nagy része) még feldolgozás alatt van.
A Xen tényleg jó pálya, de állítólag a kivitelezése eltérne a többi pályáétól(nem tudom miben).
De amúgy az összes pálya megvan ugye a Half-Life sorozatban, csak gyenge grafikával és kis kiterjedéssel, meg 2-3 karakterrel, most viszont lesz vagy 100 különbözõ karakter.
Tehát valószínû hogy az összes pálya a Half-Life-ból játszható lesz, egy idõ múlva a complet játékban.

Én rosszul vagyok, ha _bármilyen_ játékra rá kell néznem, ami nem PC exkluzív. Ami multiplatform, az a szar 2005-ös XBOX vasra van írva. És kurvára látszik is. Nagyon, nagyon rühellem, hogy hét éve nincs fejlõdés.

Nekem azért hiányzik Xen, remélem hamar összedobják. Mondjuk két év alatt.

tutituti
hát a xen kihagyása nálam se olyan eget rengetõ probléma.az már csak platform szerû ugrabugra nagyrészt.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Gondolom a megjelenésen nem keveset lökött az, hogy az OBMS és GD is erõsen motoszkál. Azt írják, hogy a Lambda Core fejezetig tart majd a játék, a többit késõbb adják ki. Mondjuk ha a Xen kimarad, még nem tragédia. Kb 1x vittem végig azt a részt, de sosem éreztem késztetést az ismétlésre.

tutituti
Látom ez régi videó.sebaj.tizenegy nap és ha minden jól megy, kipróbálhatjuk.

tutituti

Nem azt mondtam, hogy nem remake, viszont az is elég pontatlan meghatározás, hogy az eredeti részt rakják source alá. Tudtommal nem igazán használnak fel semmit az eredeti tartalomból, értsd modell, textúra vagy map(mert ugye azt is újra kell tervezni a hammerbe, nem csak úgy átmásolod). A hivatalos HL: Source(amit ugye a valve adott ki), nah ott tényleg az eredeti contentet rakták source alá. Modellek, textúrák, animációk, hangok, stb, minden megegyezik az eredetivel, csak használ egykét feature-t a source engine-bõl, mint pl fények, fizika, stb...

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Fpocok
Ha az eredeti részt rakják source motor alá, akkor az remake.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha meg ostobaságot írsz, ne várj rá valami fennkölt reakciót.

Te is eléggé leírtad az értelmi szinted. A remake nem textúra cserét jelent. Teljesen új mapeket készítettek(modellek, stb-rõl nem is beszélve). Az egy dolog, hogy az eredeti játék újragondolása és ebbõl kifolyólag a történet, valamint a mapek alapvetõ felépítése ugyanaz. Nah és persze nem sokkal kevesebb vele a munka mint egy saját ötlettel(legalábbis hobby project terén). Ha nem értesz hozzá legalább ne okoskodj!

tutituti
Én sokáig azt mondtam, hogy az új cs már új motorral jön.Tévedtem.
Rettenet hogy se hl3,se l4d3 se semmi ami új motorral jönne.

tutituti
És ki állított mást?

Fpocok
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már rosszul vagyok, ha csak ránézek egy source engines játékra... most ez nem a bms ellen szól, hanem úgy általában... cs:go? 2012ben?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jaka923
Igen, "csak" egy remake, és? Egy legendás játék remake-je.

TreDoR
Vagy a régi teasert, csak lecserélik benne a 2009-es dátumot <#nevetes1>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

tutituti
Nincs kedvem veled messzemenõ vitába keveredni,de amíg nincs új történeti szál, addig is maximum remake lehet!ami azt jelenti, hogy az original mapokon végeznek textúracserét vagy újabb motorra ültetik át.

Ezzel nem leírom a modot,csak sikerült megint az értelmi szintedet megütõ hozzászólást írnod.Mint mindig!

értelmetlen->helytelen

Fölösleges bõvebben kifejteni. Több szempontból is értelmetlen amit írtál. 😊

tutituti
Bõ a szókincsed pajti

Faszt.

JaSoN HuNTeR
Kíváncsi leszek hogy ez mi ez?!

Én csak akkor hiszem el, ha már végigvittem.

Devv
Remélem igaz.
nem igazán, elég sok dolgot át kellett dolgozniuk a moddereknek
tutituti
igen.
ez csak újratextúrázott mod lesz.

grebber
Akkor ez most a grafikát leszámítva 1az1be egy Half Life 1 lesz?

Next PC upgrade: 2022

Seth
Majd kiadnak egy új trailert 😊

PSN ID.: Beegabor

hát én magam alá hugyozok, ha ez tényleg kijön 12 nap múlva
TreDoR
Már megint a beetetés.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Jaka923
Véééééééééééééééégre!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd ezt elhisszük ha itt fut a gépen...
http://blackmesasource.com/
Még 12 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztosan bennünk van a hiba, de rohadtul nem hoznak már lázba ezek a képek (elnézést a linkelõtõl, természetesen nem neki szól a kritika)

scomcomputers
Teljesen igazad van én is így érzek ezzel kapcsolatban!
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

JaSoN HuNTeR
Nincs is kedvem már találgatni csak felb*ssza az agyam úgy mint a Operation Black Mesa meg a Guard Duty...

Mondjuk ezzel szerintem nem csak én vagyok így. Nagyon királyjak a képek, videók de nehéz és fáj nézni mivel már nagyon várom.!

scomcomputers
Lesz ebbõl valaha is játszható játék,mert képek videók vannak, de játék szerintem soha nem lesz belõle!
<#sir><#shakehead>

* Scomcomputers the future of computing!*

tutituti
Képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viszont jó látni, hogy legalább az Operation Black Mesa és a Guard Duty igen szépen haladnak. Pedig annak idején bennük kevésbé hittem.

JaSoN HuNTeR
Nekem nagyon tetszik. De nagyon gyenge a videó minõsége sajnos 😞

armageddon666
"We've added an option to the main menu to completely disable that functionality, as a result of the feedback we've received from the video."

lol ... nem értem miért megy a rinya, emlékeim szerint lehetett zoomolni a HLben a .357-essel, csak ironsight nem volt.

@