1688
Black Mesa: Source
-
#968 Linket tudsz? -
#967 Ha valaki nekisikerült tegyen már fel egy videót a videómegosztóra ami youtu betűvel kezdődik vagy pőőár képet ide. De csak ha van kedve. :) -
#966 Nyugi én is gondolkoztam hogy ma már leszedem de ismerve azt a helyzetet mikor milliók elkezdenek tölteni valamit, és behal az egész rendszer inkább még kivárok pár napot :) -
yooyoo #965 Tévedtem, úgy tűnik csak épp szerencsém volt, most megint nem megy. -
#964 Még a végén kiderul, hogy ez megint kamu volt a bms-ek részérol. -
#963 Miert ne lenne erdemes tolteni? A hivatalos torrentrol mar 2 megaval jon.... -
#962 a gamefronton én csak egy 800 kbyte-os exe-t (part 2)és egy 101 byte-os blackmesa.md5-öt (part3) találok. hol a pokolban van a part1??? -
yooyoo #961 Úgy tűnik helyre jött a hivatalos oldal. -
#960 Facebook BMS oldala. Nézzétek a kommenteket :D -
#959 Én nem tudok várni. Kiakarok próbálni. :) De ahogy érzed. -
Tibbbor #958 Kiváncsi vagyok, mit érez a készítő csapat, látván ezt az óriási tülekedést.De szerintem megérdemlik a sikert, hatalmas munka lehet benne. -
#957 Most mit csodálkoztok? a fél univerzum rácuppant, a szerverek már el is füstöltek :D Sztem most nem érdemes tölteni én max kedd szerda körül próbálkozok sztem.
Ha már ennyit kellett várni az a pár nap nem oszt vagy szorozz. Addig kiderül milyen lett :) -
Tibbbor #956 Vagy inkább az, aki feltette a fake-et.
-
Tibbbor #955 Köszi, eddig 1 mega körül jön, úgyhogy tűrhető.Még kb. 25 perc, ha a végée felé be nem hal.De akkor a monitor megismerkedhet Freemen crowbar-jával!!! -
#954 a méretéből adódóan az, aminek látszik, azonban nekem is van 1 sanda gyanúm hogy ez valami fake -
#953 Szerintem jó lesz. Nyugi. -
Tibbbor #952 Lejött már valakinek a Shacknews verzió?Mert nekem 60 %-nál jár, de nem szeretnék itt ülni egy jó is vírus vagy egy fake verzió miatt...:( -
#951 nah szerverke 2 megával tépi lefelé, remélem igy marad :D -
#950 de ez nem source xDXD -
#949 Az a half-life source... -
#948 download:
http://games.on.net/file/50858/ -
#947 Hát az biztos, hogy jobban jártuk volna, ha steamen jelenik meg. -
#946 bazmeg valaki már játszik :D
Live
http://hu.twitch.tv/gtafreak112 -
#945 kamu cucc? -
#944 addig halgassatok egykis zenét :D
Tűzön vizen át! Irónikus :D -
#943 seeders: 47 leechers: 3055
honlapom ez van. -
Rony94 #942 Állítólag ez a Shacknews-os vírusos. :S -
#941 bocs resource ... :) -
#940 Good morning and a welcome to the black mesa sorcue ... -
#939 Na, most szereztem meg a feszítővasat... Ja ti még töltitek? -
#938 Azért a Valve-nek elküldhették volna az anyagot előre és akkor most nem lenne ekkora szívás. -
#937 Nekem ez az uj Jason fele torrent szalad.... egyelore 200k korul, de egyre gyorsul. Valodinak tunik, es ez is csak 3 giga, ugyhogy talan igazi a Shack News is... -
#936 torrent megse nyikkan, még szerverrel se :D -
#935 Viszont ez a torrent jonak tuni!!! No a seederek szama is, leecherbol meg tobb ezer van. De beindult!!! :) -
#934 Nekem is egyre lassabb a shacknews. :S -
#933 nekem most már 1 óra 14 percet ír, egyre lassul. tényleg behalasztja ez a rengeteg letöltő -
#932 Én is azt töltöm, de a csoport oldalán azt írták erre, hogy nem ellenőrzött forrás.
"Shack news, fastest download but unconfirmed source." -
#931 Viszont lassul ez is :) kezdtem 28 percel, mostmar 38 percet ir, eddig 800 mega jott le. 80 megabites a netem. Ahogy egyre tobben tolti, meg a vegen meghal ez is mielott lejonne :) -
#930 Torrent. -
#929 ott a link alant.
onnan szedem a zip file-t