Black Mesa: Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Ez nem is az :D Ez max Operation Black mesa :S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

tutituti
Azaz.ettõl félek én is.Szétszakadnak a szervergépek.Bár ha torrent link is lesz akkor fél siker vagy ha felkerül egybõl steamre is.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Seth
Szerintem nem látsz te semmit fél óra múlva ,max "503 Service unavailable" :D

PSN ID.: Beegabor

fuszhi
A videó alapján kicsit szokatlan lesz de megtudom szeretni majd.http://www.youtube.com/v/JerZwoVfPG0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB ha egyáltalán még így néz ki. de még félóra és meglátjuk a csodát :)

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

tutituti
huhú már nagyon a finish felé megyünk:)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

fuszhi
:) bip bip :)))) 52 perc<#alien2>

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

JaSoN HuNTeR
Remélem nem lesz csalódás. :S :)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

fuszhi
1 óra harminc 4 perc :)))))) Mr. gordon érkezéséig kérjük lassan fejezzék be az étkezést és a harmadik figyelmeztetõ jelzésnél legyenek kedvesek bekapcsolni a biztonsági öveket mert érkezik freeman úr.

Nekem is izgalmas volt a mai nap eddig:
- anyósom ma 59 éves...
- egész délelõtt a nyugdíját intéztük
- délben kaptam egy 210 ezres csekket a NAV-tól, nejem szintén.

Remélem old majd valamit a BMS

TreDoR
Nekem spec már 0-n van a számláló reggel óta (tegnap este 7 órát írt ki), de csak egy pillanatra látszik, utána átdob a http://release.blackmesasource.com/-ra, de az egy ures oldal. Chrome és IE alatt is ez van.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Micsoda nap ez a mai! jupié, megyek sörért.

A torrent léte szerencsére nem csak az õ szavukon múlik, úgyhogy szerintem aggódni nem kell ezen.

Szerintem kár próbálkozni a letöltéssel a következõ 1-2 hétben, ha nincs torrent. A szerverük ki fog gyulladni.

Én igazából nem tudom mit várjak a modtól. Azt nehezen hiszem, hogy vissza tudná adni a HL1 feelinget, valszeg azoknak fog jobban bejönni, akik a HL2-n nevelkedtek.

Én azt sem értem hogy akinek nincs nete, az hogyan ír ide, hogy nincs nete?

Mellesleg kinek nincs nete manapság?

TreDoR
Steam ingyen leszedheto, account létrehozása ingyenes, SDK is. Akinek nincs nete az így járt.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

És van ebbõl standalone verzió?? Akinek nincs netje/Steam-je, az ne is játsszon vele?? <#szomoru1>

16 óra 45-kor +1-2 percre 0-ra ér a számláló. Szerintem eléggé leterhelt lesz a szerver, amikor sokan ráugranak a Download gombra. <#nevetes1>

Gondolom nem torrenten fogják terjeszteni.
Jani21
Steamen egyelõre nem lesz fent a játék, erre ne készüljön senki, mert még nem kötötték meg a szerzõdést a készítõk a Valve-vel. Szóval letöltési lehetõséget a hivatalos oldalon keressétek.

nem teljes, a Xen-es részeket még most csinálják
Nyilván okosabbak.Lehet úgy állnak hozzá,hogy ez jó beugró a valvehez/ea/akárkihez.Sikerüljön nekik!
fuszhi
Szeretném megemlíteni hogy semmi értelme a munkájuknak ha végül nincs anyagi hasznuk. A Illetve a boltok polcairól is lefogyott a hl úgyhogy ha csak nem adnak hozzá egy tokot játékot akkor a kutyának se kell, hiszen nem hiszem hogy pár embernek készítették. Meg aztán ki az az agyhalott aki poénból keményen belenyúl egy programba s még csak anyagi javakat se remél?
Tehát úgy gondolom játékkal együtt fog a boltok polcaira kikerülni, mert ha mégse így döntenének, sok pénztõl fosztják meg saját magukat hiszen a játék nélkül használhatatlan. Én hiszem ennél jóval okosabbak :)

úú már csak 3 óra 42 perc :D

meghallgattam yutyúbon a soundtracket hát, nagyon adja a hl feelinget, fõleg a we got hostiles, már alig várom játék közben :D

Ryder62
Most vagyok fent, még nem találtam semmit. Majd megjelenés után pár órával ismét ránézek hogy mizu.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

javítás: a BMS megjelenésének bejelentését követõen

Azon viszont jó poén volt, hogy a BMS megjelenését követõen hirtelen le lett akciózva a HL2 a Steam-en. Szóval van ezeknek üzleti érzékük! :)))

Ti megtaláltátok már a BMS-t a Steam-en?

Ryder62
"Requires only a FREE installation of the Source Sdk Base 2007!"

Ingyenes, nem tudom honnan szeded hogy játék is kell hozzá. Ezt a mondatot nem lehet másként értelmezni.

Letöltöd az ingyenes SDK-t, telepíted utána letöltöd az ingyenes BMS-t.

Még régen beszéltek olyanról hogy egy Source motoros gém kell hogy legyen telepítve hogy játszani tudjál a BMS-al.

alert
Lehet, hogy rosszul tudom, de az SDK 2007 (Software Development Kit) már néhány éve ingyenes, így az is letöltheti Steam-en keresztül, akinek nincs Source engine-es játéka. Ha pedig van SDK telepítve, akkor a Source engine a gépeden van. Ergo mégis ingyenes a BMS. Javítsatok ki.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

cs1rk3
nekem van egy felesleges portalom ha kell vagy valaki másnak nincs sourceos játékja :)

Bár most nézem, nekem van Steamen fullos Portalom abból az idõbõl, amikor ingyenes volt, úgyhogy engedi telepíteni az SDK 2007-et. Akkor ha ezt most felrakom, fel fogom tudni tenni a modot ha ma kijön?

Ez amúgy a végleges verziója lesz a modnak, tehát elkészült végre? Vagy valami demó még csak?

Nem ingyenesen letölthetõ, hanem ingyen magkapod HA már van egy source-os játékod megvásárolva a Steamen. Ha nincs, nem töltheted le ingyen. Szóval nem ingyenes.

Lehet, hogy gáz kérdés manapság, amikor olcsón lehet venni HL2-õt, de fog ez vajon menni warez példánnyal is? (nincs online képes bankkártyám, hogy steamról beszerezzem)

HTS s3rg1nh00
azt nem tudom,bár gondolom ezt már inkább a fejlesztõk döntötték el,így senkinek nem kell szabit kivenni :)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ryder62
Lol és pénteken volt az incidens? <#idiota>

fuszhi
Na most jól megkavartál <#vigyor2> :)))) Nem nem esett le. Ilyesmi nem is foglalkoztatott. Megmondom a frankót. Te én nem számolgattam ennyire, hogy náluk akkor reggel 8 lesz, mert a rám vonatkozó rész az érdekes, hiszen mi itt várjuk. Legalább is én így gondolom.

HTS s3rg1nh00
akkor gondolom nem esett le,hogy az incidens amerikai(vagy új mexikói,elvégre ott volt a BM) idõpontjában (azaz reggel 8 óra 47 perckor) lesz odaát elérhetõ,és nálunk csak az idõeltolódás miatt lesz ebbõl 1647...

fuszhi
Gondolom valaki 3d maxal vagy blenderrel összehozta az általa elképzelt half-os kis kicsikéket azt hogy milyen volna egy fiktív valóságban ha tényleg megjelennének. Hát... :))) Amúgy szerintem jópofán el lett találva. Csak szórakoztatás ként mutattam addig ameddig itt várakozunk.
Még is egy kis köze van a jó öreg Half hoz.

fuszhi
0 nap 7 óra 37 perc kb kilenc óra körül van olyan délután négy óra félõt tájt érdemes lehet az oldalukat nézni. Legalább is ezt gondolom. http://www.blackmesasource.com/ :)))

TreDoR
Asszem behalt az oldaluk <#hehe>

zooleeh
Ja ezt akartam kerdezni hogy mi bocs azt tudom en is:)A belinkelt videora gondoltam csak melle ment

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Ryder62
Hmmm, most hogy írtad szívesen végigvinném a D3-t megint. <#finom> Azért nem vettem elõ újra mert 1, nincs win7 támogatás 2, 4:3 felbontások vannak csak. De sebaj jön újra ezúttal széles felbontásokkal és gondolom teljeskörû win7 támogatással.

Amúgy szerintetek a BMS mikor kerülhet föl steamre? Inkább onnan tölteném le. Én várok még kicsit, 1-2 hét max, aztán lerántom majd én is, addig kirajzolódik hogy milyen lett :)

Aki meg már a hétvégén Gordonnal szaladgál a kutatólaborok falai közt és közölne majd pár képet a "Screenshotok játékokból" topikba, azt megköszönném :)

Aquir
nem házigazda, csak témaindító :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Diezel
Na holnap munka után, e gyönyörû esõs estén végre újra kalandozhatok a black mesán :) A komplexumos szörnyes játékok ideje végre újra eljött, mert a BM Source után Doom 3 BFG Editon következik :)))

Nem kell nekem ide Crysis hipertechnológiás ultra ruha csak Freeman a szörnyek és a HECU ellen a Black Mesa hûvös betonsilóiban, meg egy Anonym marine a marson most már puskára szerelt zseblámpával :)

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

HTS s3rg1nh00
a házigazda...
Utolsó látogatás idõpontja: 2012. 02. 02. 11:19

wantonly
Már párszor le lett írva, de a Source SDK Base 2007 kell hozzá, ami ingyenesen letölthetõ.

Ez a link felkerülhetne a bannerba:
http://wiki.blackmesasource.com/System_Requirements
Shep
Na akkor most pontosan mi is kell majd ennek a futtatásához, mert nekem van HL1-2 CS-k de epizódok nincsenek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HTS s3rg1nh00
mindjárt kevesebb,mint 1 nap...

scomcomputers
Köszi szépen,közben utánna néztem már a hivatalos oldalon!
<#worship><#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

JaSoN HuNTeR
Amúgy nekem az egyik legszebb szülinapi ajándék lesz ez a játék :) (Y)

JaSoN HuNTeR
Source SDK 2007 elég.

Ryder62
Ezaz végre arany lemezre került XD

scomcomputers
Akkor elég neki a HL2-EP2,mert akkor feltelepítem most,más nem kell?

* Scomcomputers the future of computing!*