Black Mesa: Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
PSN ID.: Beegabor
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
- anyósom ma 59 éves...
- egész délelõtt a nyugdíját intéztük
- délben kaptam egy 210 ezres csekket a NAV-tól, nejem szintén.
Remélem old majd valamit a BMS
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Én igazából nem tudom mit várjak a modtól. Azt nehezen hiszem, hogy vissza tudná adni a HL1 feelinget, valszeg azoknak fog jobban bejönni, akik a HL2-n nevelkedtek.
Mellesleg kinek nincs nete manapság?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
16 óra 45-kor +1-2 percre 0-ra ér a számláló. Szerintem eléggé leterhelt lesz a szerver, amikor sokan ráugranak a Download gombra. <#nevetes1>#nevetes1>
Gondolom nem torrenten fogják terjeszteni.
Tehát úgy gondolom játékkal együtt fog a boltok polcaira kikerülni, mert ha mégse így döntenének, sok pénztõl fosztják meg saját magukat hiszen a játék nélkül használhatatlan. Én hiszem ennél jóval okosabbak :)
meghallgattam yutyúbon a soundtracket hát, nagyon adja a hl feelinget, fõleg a we got hostiles, már alig várom játék közben :D
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ti megtaláltátok már a BMS-t a Steam-en?
Ingyenes, nem tudom honnan szeded hogy játék is kell hozzá. Ezt a mondatot nem lehet másként értelmezni.
Letöltöd az ingyenes SDK-t, telepíted utána letöltöd az ingyenes BMS-t.
Még régen beszéltek olyanról hogy egy Source motoros gém kell hogy legyen telepítve hogy játszani tudjál a BMS-al.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Ez amúgy a végleges verziója lesz a modnak, tehát elkészült végre? Vagy valami demó még csak?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Még is egy kis köze van a jó öreg Half hoz.
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Amúgy szerintetek a BMS mikor kerülhet föl steamre? Inkább onnan tölteném le. Én várok még kicsit, 1-2 hét max, aztán lerántom majd én is, addig kirajzolódik hogy milyen lett :)
Aki meg már a hétvégén Gordonnal szaladgál a kutatólaborok falai közt és közölne majd pár képet a "Screenshotok játékokból" topikba, azt megköszönném :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem kell nekem ide Crysis hipertechnológiás ultra ruha csak Freeman a szörnyek és a HECU ellen a Black Mesa hûvös betonsilóiban, meg egy Anonym marine a marson most már puskára szerelt zseblámpával :)
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Utolsó látogatás idõpontja: 2012. 02. 02. 11:19
Ez a link felkerülhetne a bannerba:
http://wiki.blackmesasource.com/System_Requirements
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
* Scomcomputers the future of computing!*