A Nokia a legkörnyezetbarátabb gyártó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok. rossz 6210-es keresek. megis venném. ha valaki tud irjatok a [email protected], köszi.
de, bocs, elírtam, tényleg kínai
Mobiltelefon-gyártókról van ott szó.
És a Lenovo tényleg kínai. Õk vették meg az IBM PC részlegét.
És a Lenovo tényleg kínai. Õk vették meg az IBM PC részlegét.
Nekem Motorola-m van, nagyon meg vagyok vele elégedve, nem volt még jobb Nokia-m pedig volt egy-két nívósabb darab.
A Lenovo pedig nem kínai cég?
A Lenovo pedig nem kínai cég?
hát akinek motorolája van az jobban jár ha tényleg jó messzire dobja... Nokia rulz
a lenovoról meg annyit hogy a ruszkikat soha nem érdekelte a környezetvédelem, és nyílván nem most fogják elkezdeni...
a lenovoról meg annyit hogy a ruszkikat soha nem érdekelte a környezetvédelem, és nyílván nem most fogják elkezdeni...
az hogy milyen messze repül egy telefon fõleg a súlyától és a dobás módjától függ... na meg a telefon dizájnjától is 😊)
lehet, hogy a motorola az utolsó helyen áll, de az tuti, hogy jobban repül, mint a nokia....
tapasztalat. (egyszer volt motorolám, és úgy eldobtam, hogy tán még ma is repül)
nokia rule
tapasztalat. (egyszer volt motorolám, és úgy eldobtam, hogy tán még ma is repül)
nokia rule
"második lett a SonyEricsson, harmadik a Samsung, negyedik az LG. A legrosszabb minõsítést 1,7 ponttal a Motorola kapta"
Szerintem meg 2. lett a Dell 3. a HP... és így tovább! jah és a legroszabb sztem a Lenovo... de nemtom akkor most a kép a hibás vagy a szöveg?!<#conf>#conf><#wilting>#wilting><#nemtudom>#nemtudom>
Szerintem meg 2. lett a Dell 3. a HP... és így tovább! jah és a legroszabb sztem a Lenovo... de nemtom akkor most a kép a hibás vagy a szöveg?!<#conf>#conf><#wilting>#wilting><#nemtudom>#nemtudom>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
a kérdésed rossz, helyesen így hangzik:
mi haszna van egy rossz telefonnak? telefonhajító bajnokságot lehet vele rendezni.
mi haszna van egy rossz telefonnak? telefonhajító bajnokságot lehet vele rendezni.
Mi haszna van egy 89 méterre repülõ telefonnak?
"Egyébként Finnországban számos különleges módját is választják a kiszolgált termékek újrahasznosításának, elég például csak a mobiltelefon-dobó világversenyt megemlítenünk. Idén 89 méterre repült a nyertes dobás, a készülék egy Nokia telefon volt."
már nem azért de ennek olyan se füle, se farka vége lett:S
már nem azért de ennek olyan se füle, se farka vége lett:S
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.