12
-
Laalaa #12 Sziasztok. rossz 6210-es keresek. megis venném. ha valaki tud irjatok a [email protected], köszi. -
Deffyant #11 de, bocs, elírtam, tényleg kínai -
Yeti #10 Mobiltelefon-gyártókról van ott szó.
És a Lenovo tényleg kínai. Ők vették meg az IBM PC részlegét. -
moha #9 Nekem Motorola-m van, nagyon meg vagyok vele elégedve, nem volt még jobb Nokia-m pedig volt egy-két nívósabb darab.
A Lenovo pedig nem kínai cég? -
Deffyant #8 hát akinek motorolája van az jobban jár ha tényleg jó messzire dobja... Nokia rulz
a lenovoról meg annyit hogy a ruszkikat soha nem érdekelte a környezetvédelem, és nyílván nem most fogják elkezdeni... -
#7 az hogy milyen messze repül egy telefon főleg a súlyától és a dobás módjától függ... na meg a telefon dizájnjától is :)) -
#6 sztem a cikkíró a mobiltelefon gyártókra gondolt -
brueni #5 lehet, hogy a motorola az utolsó helyen áll, de az tuti, hogy jobban repül, mint a nokia....
tapasztalat. (egyszer volt motorolám, és úgy eldobtam, hogy tán még ma is repül)
nokia rule -
#4 "második lett a SonyEricsson, harmadik a Samsung, negyedik az LG. A legrosszabb minősítést 1,7 ponttal a Motorola kapta"
Szerintem meg 2. lett a Dell 3. a HP... és így tovább! jah és a legroszabb sztem a Lenovo... de nemtom akkor most a kép a hibás vagy a szöveg?! -
Cat #3 a kérdésed rossz, helyesen így hangzik:
mi haszna van egy rossz telefonnak? telefonhajító bajnokságot lehet vele rendezni. -
Gabest #2 Mi haszna van egy 89 méterre repülő telefonnak? -
Mice #1 "Egyébként Finnországban számos különleges módját is választják a kiszolgált termékek újrahasznosításának, elég például csak a mobiltelefon-dobó világversenyt megemlítenünk. Idén 89 méterre repült a nyertes dobás, a készülék egy Nokia telefon volt."
már nem azért de ennek olyan se füle, se farka vége lett:S