Felvidéki támadások!

Oldal 1 / 13Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
rofl.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hunbasser
ezért kapni fogsz a többiektõl rendesen...
yaaa,h te nem is élsz Magyarországon?felvidéken laksz?
mert ha igen,akkor hozzászólhatnál a témához is
sztem itt senki nem rasszista,úgyh le lehet állni,aki meg igen,az majd jelzi neked priviben ha akarja.

ReaL MaDRid x siempre

Hunnenkoenig
Ez nem politikai topic?
Nem kene ezt bezarni?

Rasszista faszsagaitok kit erdekelnek?
Foglalkozzatok mar valami ertelmes dologgal, ha meg nem tudtok, akkor kussoljatok.

Ha meg akkora magyarok akartok lenni, költözzetek magyarorszagra....
Vagy inkabb megse...
Hülyeböl van eleg ott is...

Falconer
Jah, csak itt sokkal jobban megy az embereknek mint otthon.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Hat szerintem egesz egyszeruen a valasztopolgarokat minositi. Masreszt meg alapveto kulonbseg, hogy az MSZP oldalan sokkal tobb a penz, ergo sokkal tobbet tudnak kolteni reklamra, es a media tulnyomo tobbsege is az o oldalukon. Ezzel csak irto nehezen lehet szembeszallni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

pikk8
csak válaszoltam, de igazad van

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

hunbasser
hát körülbelül,de asszem ez nem idetartozik.

ReaL MaDRid x siempre

pikk8
nincs itt demokrácia, ez egy aranyköntösbe bújtatott diktatúra.
"jó" amcsi módra

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

Ezt hívják parlamentáris demokráciának...

Mellesleg valahol az ellenzéket is minõsíti, hogy nem képesek olyan alternatívát felmutatni, hogy az emberek huzamosabban azt válasszák.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Falconer
Nem akarom szetoffolni vele a topikot, mert nem a felvideken volt, hanem keleten.

Falconer
Gondoltam ironikusan irtad.

pikk8
"rágd meg mielõtt kiköpöd"
egyébbként itt nincs durva hangulat, max egészséges veszekedés!
(de ez lehet, hogy csak szerintem van így)

Viszlát, itt se voltam, nem hittem volna h iyen durva a hangulat, te tévedtem

ellenkezõleg, én is tudok jó sztorikat nagyapámtól, amin még én is csodálkoztam,
gondoltam megér külön témát

pikk8
te meg kapd be!

pikk8
?????

kössz a beszélgetést.

Falconer
Nagyon unod magad ujreg?

Helyetekben már írnám is a "nagyfati a fronton topikot", nyissatok ilyet modik<#eljen>

Falconer
Neked szoval ket reged van?
En naffaterom visszatert, es egy eve halt meg... Olyan tortenetei voltak, pff. Nem lott le senkit, meg ilyenek, de voltak nagyon poen dolgai, amit huszonevesen nyomott le a fronton 😄

pikk8
bocs de már annyi mindent górtak a fejemre, nem itt hanem egyébbként,
hogy már mindenre ugrok'.
az öreg a nemtom. hanyadik lovasságnál volt, de most valahol ott nyugszik a Nyitra környékén egy jelöletlen sírban.
én büszke vagyok rá!

SLOTA UNPLUGGED !!!!!!!!!!! ez egy marha
Bemondónõ: Ján Slota ismét botrányt okozott. Az egyik pozsonyi vendéglõbe már az alkoholtól jelentõsen felerõsödve lépett be, ahol saját nézeteit hangoztatta. Ezúttal sem tagadta meg önmagát, mert nem hiányoztak az alpári kifejezések. Tévéstábunknak sikerült minderrõl exkluzív beszámolót készíteni. Kérem, tekintsék meg.

Ján Slota:- Köpök rád, fuj, köpök rád, érted, pfuj! Pfuj, milyen nagylegény vagy, szarházi, érted?
Riporter: Ebbõl a pohárból hörpintgette Ján Slota a drága konyakot.
Ján Slota: -- Nem vagyok én disznó...
Riporter: -- E bizonygatás ellenére Ján Slota már alaposan lerészegedve tért be ebbe a vendéglõbe. Olyannyira, hogy azt hitte, nem Pozsonyban, hanem Zsolnán van. A vendégeket harsány hangon gyõzködte a nézeteirõl.
Ján Slota: Kipicsázzuk a magyarokat! Éljen a Magyar Köztársaság! Te fogsz engem kioktatni, a szlovák földön? Te disznó!
Riporter: A sértegetéseit a magyaroknak és a homoszexuálisoknak címezte. Eközben Ján Slota nem tett szalvétát a szája elé...
Ján Slota: Basszad meg, te kibaszott beszari!
Ján Slota: -- Engem figyelmeztetsz? Minket, szlovákokat, akik Krisztus születése óta szlovákok vagyunk?
Riporter: Ján Slota az egyik legutóbbi sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a Szlovák Nemzeti Párt választási kampánya mérsékelt lesz. Tegnapi jelenete nem ezt igazolta.
Az egyik vendég vagy felszolgáló: -- Ján Slota alaposan felöntött a garatra, durva volt, felháborította a vendégeket, akik ilyen megnyilvánulásokkal még nem találkoztak.
Samuel Migalt, a JoJ riporterét látták

Falconer
Hat szekely himnusz is vmennyire passzol azert.

Falconer
Nem ugy ertem, hogy meghalt, hanem megutotte a fejet vagy ilyesmi, hogy puliszkasokkent emlegeti a totokat.
Egyebkent en nagyapam is harcolt akkoriban hatarvadaszkent.

a székely himnusz kivételével, sztem igem.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Ismerem ;-)
És szerintem ide illenek 😊

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

ez kárpátia

úgy gondoltam beteszek egy-két számot, de csak olyat ami ide illik.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

pikk8
azt én is értem, de ez az -"Eltalalta egy repesz a fejet?"-nem érthetõ
számomra.
mivel az én öregem is kinn volfelvidéken a 2.-vh-ban(haza sem, jött).
azt hittem zrikkolod'

<#taps> Nagyon szépek ezek a megzenésített versek!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Falconer
Hat szerintem eleg ertheto. Tattoed naffaterjat, aki a totokat puliszkasokkent emlegette. (Mivel a 2.VHban harcolt).

pikk8
kinek a fejét találta el repesz???

fogalmazd már meg rendesen!!!
mert könnyen félre értem!

hunbasser
ne politizálj,de amúgy igazad van 😊

ReaL MaDRid x siempre

Falconer
Dehogy demagogia, ne viccelj mar 😄
Most ugyanazok a vezetok vannak a kormanyban, akik a kommunista idokben vezeto szerepet vallatak.
90-94 es 98-02 kozott nem ez volt. (Nehany szemely elvetve, de ossze nem lehet hasonlitani)

Falconer
Eltalalta egy repesz a fejet?

pikk8
ez csak lét szám volt.

köszi!

Ismerjük a Kárpátiát, de azért egész munkásságukat légyszi, ne másold be. Köszi.

Egy az Isten, egy a nemzet

Egy az Isten, egy a nemzet
Bármily gyenge, bármily sebzett.
Ahol a fák égig nõnek,
Állnak még a határkövek.

Szent koronánk
Óvd, vigyázd Hazánk
Hajnal csillag szép keresztünk,
Ragyogj fel reánk.

Zúgó erdõk, kéklõ sziklák
Esõverte árva kopják
Visszhangozzák, mennydörögnek
Egy az Isten, egy a nemzet.

Elvérzett a nemzet nagy Magyarországért
Most sír, zokog a lelkünk hegyekért, rónákért.
Aki azt majd egyszer újra feltámasztja,
Áldja meg az Isten és minden magyar ajka.

Most hát okulásul figyelj a szavamra,
Figyelj, s kezed merítsd a hûs patakba,
Érzed a pataknak sebes rohanását,
Az ország szívének minden dobbanását.

Hallgasd a köveket, hallgasd, amint mondják,
Idegen hatalmak õket összezúzták.
Kõnek és embernek ugyanaz volt sorsa,
Mostoha gyermekét egy világ taposta.

"kárpátia"

Székely Himnusz

Ki tudja merre, merre visz a végzet
Göröngyös úton sötét éjjelen
Vezesd még egyszer gyõzelemre néped
Csaba királyfi csillag ösvényén

Maroknyi székely porlik, mint a szikla
Népek harcának zajló tengerén
Fejünk az ár, jaj százszor elborítja
Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk

Ameddig élünk magyar ajkú népek
Megtöni lelkünk nem lehet soha
Szülessünk bárhol, Földünk bármely pontján
Legyen sorsunk jó vagy mostoha

Keserves múltunk évezredes balsors
Tatár-török dúlt, a labanc rabigált
Jussunk e honban, székely magyar földön
Szabad hazában éljük boldogan.

Édes Szûzanyánk könyörögve kérünk
Mentsd meg e népet, vérzõ nemzetet
Jussunk e honban, székely magyar földön
Szabad hazában éljük boldogan.

Ki tudja, innen merre visz a végzet
Országhatáron, óceánon át
Jöjj hát királyunk, itt vár a Te néped
Székely nemzeted Kárpát bérceken

Õs szabadságát elveszti Segesvár
Madéfalvára fájón kell tekints
Földed dús kincsét népek élik s dúlják
Fiadnak sokszor még kenyere sincs

Már másfél ezer év óta Csaba népe
Sok vihart élt át, sorsa mostoha
Küldõ ellenség jaj de gyakran tépte
Nem értett egyet otthon sem soha.

Magyar föld

Felvidéken, Ipoly partján
Szól a magyar nóta
Fújja, fújja ezer éve
Mindig ezt dalolta
Magyar föld e róna
Magyar vér áztatta
Fújja, fújja ezer éve
Mindig ezt dalolta.

Délvidéken szilveszterkor
Éjfélt üt az óra
Magyar himnusz köszönti
Az új évet az Ó-ra
Magyar föld e róna
Magyar vér áztatta
Magyar himnusz köszönti
Az új évet az Ó-ra

Kárpátalján Vereckénél
Száll repül egy gólya
Viszi a hírt nem, nem soha
Nem mondunk le róla
Magyar föld e róna
Magyar vér áztatta
Viszi a hírt nem, nem soha
Nem mondunk le róla.

Erdély felõl hideg szelek
Imádkoznak sírva
Hiszünk, hiszünk
Magyarország feltámadásában.
Hisz magyar föld e róna
Magyar vér áztatta
Hiszünk, hiszünk
Magyarország feltámadásában.

"kárpátia"

Ha nem is teljesen pozitívan, a végsõ megsemmisülés szakadékának szélén tántorogva ("rosszabbul élünk, mint 4 éve") biztos nem, ahogy az ellenzéki sajtó szeretné beállítani.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

- Kik lennének Magyarország vezetõ, ha nem lett volna rendszerváltás?
- Most kik?

Ostoba demagógia. "+1" kérdés:
- Kik voltak 1990 és 1994, illetve 1998 és 2002 közt? Õk is a rendszerváltás elõtti garnitúrához tartoznak? Vagy mégsem mûködik a Stockholm-szindrómáról kreált elmélet?

Ideje tudomásul venni, hogy politikai váltógazdálkodás van, és nem mindig az van hatalmon, akiket minden ember szeretne.

NFP
Mert szlovákiában nincs nemzetellenes sajtó, ami azon sportol, hogy minél több negatívumot közöljön az országról.

Azért, mert az õ országuk nem szenved egyetlen nagy Stockholm-szindrómában. 😞
Ez nekünk hatalmas bajunk. 😞
Elég csak két kérdést feltenni magunknak, hogy lássuk, mennyire.

- Kik lennének Magyarország vezetõ, ha nem lett volna rendszerváltás?
- Most kik?

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

a nagyapám harcolt a 2.-ban.
õ tõle csak úgy hallottam,-
hogy a puliszkás tótok!

"kárpátia"

Szárnyaszegett

Oly idõket élünk, hogy elég egy szikra,
És az egész országot lángtenger borítja.
Tûzzük ki a zászlót, hogy mindenki lássa:
Leszünk mi még újra Kossuth katonája.

Most kell odaállni, most amíg még lehet,
És átkozott kiben már nincs hazaszeretet.
Vállvetve egyként mind állunk csatasorba,
Nem prolik tovább már, eggyé forrt a szikla.

Szárnyaszegett árva madár,
Szállj, szállj magasra, szállj!
Bilincsbe többé senki se zár.

Voltan
Az a knédli. Puliszka Erdélyben van.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

itt a kopasz tót szmájlik változata.

<#hawaii>

nem ezek nem idegenek!
a rengeteg puliszkától lett ilyen tápos, az az amúgy is nagy tót fejük.

Mr Csé
sztem az anyukájuk alien volt az apjuk meg a jeti :I

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Azok ott a fantomképen tényleg inkább az E.T.-hez hasonlitanak...<#vigyor2>
Oldal 1 / 13Következő →