631
Ki segít a felvidéki magyarokon?
  • Garfield
    - Kik lennének Magyarország vezető, ha nem lett volna rendszerváltás?
    - Most kik?

Ostoba demagógia. "+1" kérdés:
    - Kik voltak 1990 és 1994, illetve 1998 és 2002 közt? Ők is a rendszerváltás előtti garnitúrához tartoznak? Vagy mégsem működik a Stockholm-szindrómáról kreált elmélet?

Ideje tudomásul venni, hogy politikai váltógazdálkodás van, és nem mindig az van hatalmon, akiket minden ember szeretne.
  • NFP
    Mert szlovákiában nincs nemzetellenes sajtó, ami azon sportol, hogy minél több negatívumot közöljön az országról.

Azért, mert az ő országuk nem szenved egyetlen nagy Stockholm-szindrómában. :(
    Ez nekünk hatalmas bajunk. :(
    Elég csak két kérdést feltenni magunknak, hogy lássuk, mennyire.

- Kik lennének Magyarország vezető, ha nem lett volna rendszerváltás?
    - Most kik?
  • tattooed
    a nagyapám harcolt a 2.-ban.
    ő tőle csak úgy hallottam,-
    hogy a puliszkás tótok!
  • tattooed
    "kárpátia"
  • tattooed
    Szárnyaszegett

Oly időket élünk, hogy elég egy szikra,
    És az egész országot lángtenger borítja.
    Tűzzük ki a zászlót, hogy mindenki lássa:
    Leszünk mi még újra Kossuth katonája.

Most kell odaállni, most amíg még lehet,
    És átkozott kiben már nincs hazaszeretet.
    Vállvetve egyként mind állunk csatasorba,
    Nem prolik tovább már, eggyé forrt a szikla.

Szárnyaszegett árva madár,
    Szállj, szállj magasra, szállj!
    Bilincsbe többé senki se zár.
  • Voltan
    Az a knédli. Puliszka Erdélyben van.
  • tattooed
    itt a kopasz tót szmájlik változata.

• tattooed
    nem ezek nem idegenek!
    a rengeteg puliszkától lett ilyen tápos, az az amúgy is nagy tót fejük.
  • Mr Csé
    sztem az anyukájuk alien volt az apjuk meg a jeti :I
  • Wawro
    Azok ott a fantomképen tényleg inkább az E.T.-hez hasonlitanak...
  • TS Zolly
    Ilyeneket szoktam fiatalabb koromba reggelizni. :DD
  • Gerbill
    Azért hunyorít
  • bazza
    Miért te az ország mostani helyzetét hogy irnád le pozitívan?
  • Sir Quno Jedi
    LOÁL! A kiscsóka még a szemüvegét is levette, hogy macsóbbnak látszon a képen! Mer hogy néz már ki egy szemüveges fákkoló kopasz, ugye?!! LOÁL!
  • Garfield
    Magyarországon per pillanat a magát nemzetinek tartó sajtó csinál sportot abból, hogy minél több negatívumot közöljön az országról. Bár ez feltehetően annak függvénye, hogy az általa favorizált pártok hatalmon vagy ellenzékben vannak.
  • BlackShadow
  • Gerbill
    De te már megint kiforgatod, a szavait, mivel gondolom tudod mire gondolt, vagy mire akart célozni, csak te azért is belekötsz.
  • Emmegki
    Nem érdekli őket. Elverhetnek még néhány magyart, talán valami bulvárlap utolsó oldalán olvashatnak róla nyugaton. Miért? Mert szlovákiában nincs nemzetellenes sajtó, ami azon sportol, hogy minél több negatívumot közöljön az országról. Bal- vagy jobboldal, mindegy, csak ne a negatívumot lássa a külföld. Jó lenne itt is ilyen.
  • DJviolin
    Ok. Így korrekt.
  • hunbasser
    osztás van -.-
  • Borg
    Kapjál már a fejedhez ember, itt egyedül te nem érted miről van szó.
    Azt mondod az a különbség csak, hogy "mi" nem verünk szlovák lányokat.

A szlovákok vernek magyar lányokat? Nem.

Vagy a szlovák neonácik vertek magyar lányokat? Igen, egyet.
    Tehát akkor a te hozzászólásodban a "mi" logikusan a magyar neonácikat takarja, még ha te csak a fogalmazásképtelenséged miatt írtad úgy, akkor is.

És a magyar neonácik sosem vertek mást nemzetiségi indíttatásból?

De azért vicces, ahogy itt értetlenkedsz - a saját hülyeségeden. De ne félj nem vagy egyedül vele. Többen is vannak itt, akik szerintük okosakat beböfögnek, aztán eltűnnek amikor érteni is kellene valamit.
  • DJviolin
    leferdíteni = elferdíteni
  • DJviolin
    A legkönnyebb utólag leferdíteni a kimondott szavainkat.
  • DJviolin
    Nem vagyok neonáci! Te leneonáciztál? Vajon ebből mit értettem rosszul?
  • Borg
    És akkor én forgatom ki a te szavaidat... te meg egy betűt se értettél meg abból, amit írtam.
    Nem baj, nem is kell. Itt csak üres jelszavakat, meg okoskodásokat kell tudni, mást még senki nem várt el ebben a topikban.
  • DJviolin
    Én a magyarok nevében beszélek.

Hihetetlen, hogy így képes valaki kiforgatni az ember szavát. Rögtön le neonáciztál, mert a MI gyűjtőszót használtam, amibe te is, és az itt lévő összes fórumozó is beletartozik, vagyis a magyar nép.

Idézet tőled Borg:
    "Tudod, ha rájuk azért amit ott művelnek tarkónlövés vonatkozna, már itt sem fórumoznának páran."

Ezek szerint te az ide fórumozó összes fórumtagot rajtad kívül neonácinak tartod. Hallottátok! Borg leneonácizott minket! Azonnal utáljuk ki!!!

Csak hogy te is érezd Borg. Milyen érzés az, amikor valakinek kiforgatják a szavait. :) Ugye milyen király érzés? :) Ezt a nenonáci sértést pedig nagyon a szívemre vettem. Pontolyan emberre mondtad ezt, akinek mindeki a felebarátja, és soha senkit nem utál faji alapon. Különösen egy moderátortól nem vártam ezt, akinek okosabbnak kellene lennie e többi láma fórumozótól, és okítani kellene őket, és nem ocsmánymód vagdalkoznia. Picit kultúráltabban kellene fórumozni.

A sértést pedig sohasem felejtem el.

Na, repül a bünti nekem Borg? Kíváncsi vagyok, mit írsz az indoklásba.
  • NFP
    toleranciatábort

Erről nekem az idevágó South Park epizód jut eszembe.
    "Itt megtörünk benneteket!"

Mi itt nem toleráljuk az intoleranciát!!
  • NFP
    Már csak azért is nehéz lenne megverniük bárkit is, mivel nem léteznek :D
  • Borg
    Majd ő elmondja.
    De biztos vagyok benne (*), hogy magyar neonácik még sosem vertek meg senkit nemzetiségi indíttatásból. Hogy is feltételezhet ilyet bárki...
  • bazza
    miért azok vernek?
  • Borg
    Ki az a mi?
    A magyar neonácik nevében beszélsz?
  • DJviolin
    Azonban van egy "aprócska" kis különbség:

Mi nem verünk agyon ártatlan szlovák lányokat.
  • Borg
    Tudod, ha rájuk azért amit ott művelnek tarkónlövés vonatkozna, már itt sem fórumoznának páran.
  • pikk8
    szépdarab szarzsákok.
    tarkón kellene lőni az összeset!
  • DJviolin
    Egyszerűen szánalmasak. Remélem a világsajtó is látja ezeket a képeket a szlovák "nacionalistákról".
  • Grenzjager
    "Az Európa Tanács toleranciatábort szervez Szlovákiában, hogy növelje a fiatalokban a romák és a muzulmánok iránti megértést."(NOL)

Bravó Európa!!
  • Darkboy
    Hőbörög?
  • Garfield
    Hát azok nem égetnek zászlót, hanem kiállnak és szépen megemlékeznek az őseinkről, az elesett katonákról, semmi elítélendőt nem csinálnak. Tisztelik a hazájukat, a nemzetüket, ez szerintem nem elítélendő...

Az az igazán nevetséges, hogy nem veszitek észre: ugyanezt csinálja minden nacionalista. A V&B itt, Magyarországon hőbörög és lenget Nagy-Magyarországos transzparenseket, míg a szlovák soviniszták meg odaát. Mindkettőről elmondhatók a fentiek, a különbség csak olyan apróságokon múlik, hogy pl. ki mit tekint a saját hazájának.

Szóval a magyar soviniszta csürhe semmivel sem jobb bármelyik másiknál, beleértve a szomszéd országban találhatóakat.
  • Grenzjager
    és nyitrai magyar verők itt jobban felismerhetőek:

a feketebaseball satyis és piros pulcsis az két droid.
  • Grenzjager
    Tiltakozás Nyitrán, gyér részvétellel
    Nyitra. Több volt az újságíró és a rendőr, mint a civil résztvevő a tegnapi nyitrai felvonuláson, amelyet a Városfejlesztési Központ szervezett, tiltakozásul a magyar diáklányt múlt pénteken ért támadás ellen. (ÚjSzó)