1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
KMeyer #1637 Üdv!
Vki ezt a díszdobozos kiadást látta mostanában vhol?A netes DVD-üzleteknél már nincs készleten szerepel általában. -
#1636 engedd meg, h figyelmedbe ajánljak1finom bannt :D. nekem is küldté privit, gondolom máshova is betetted a linked. reklámér bann jár itt. -
blackgamer #1634 áh, akkor változtassák meg a nevet és valamelyik stúdió forgasson már dinoszauruszos filmeket pls!
úgyis addig vacakoltak hogy az eredeti színészek már vén trottyok, el se tudnának futni már a velociraptorok elől.
Totál új szereplőkkel meg amúgy se lenne érdemes a JP nevet továbbvinni.
szerintem odáig jut a dolog hogy majd valami amatőr animációs csapat készít egy folytatást
azt mondják közeledünk ahhoz a korhoz amikor halott vagy megöregedett színészek 3D-s modelljeivel készülnek a filmek
kívánom hogy valaki készítsen így egy szinvonalas alkotást, talán észbekapnak a filmgyártók is hogy nem lehet a rajongókat évtizedekig váratni, semmibevenni -
#1633 Ez nem mentség! -
Darkoo #1632 Nem lesz több Jurassic Park... -
Xerxész #1631 Egyelőre nincs JP4 -
#1630 az is jó lenne sztem :D. -
W B #1629 ha én rendezem az inkább dokumentum film lenne sok vérrel :p -
#1628 rendezd te a filmet :DDDDDDDDDDD. és vegyél a pénzből nekem Karácsonyra xbox 360-t :D. -
W B #1627 valóság hűség 0... mint mindig.
-
Bullitt #1626 Régi hír már, de Dubaiban építik a robot Jurassic Parkot... -
blackgamer #1625 Meghalt Michael Crichton az Őslénypark írója.
"Michael 66 évesen hunyt el, hosszú idő óta küzdött a rákkal, de a családtagok szerint váratlanul jött a halál. Az író felesége szűk körű temetést tervez, de a részletekről nem hajlandóak további információt közölni."
megdöbbentett a hír, főleg hogy épp olvasom a könyvét -
#1624 -
blackgamer #1623 tehát: Laura Dern vállalná a következő részt
Sam Neill és Alessandro Nivola (Billy) nem
de annyi idő eltelt, semmi se biztos
most megszólították Jeff Goldblum-ot, ha megkeresik akkor "talán" tud rá időt szakítani
ennyi bizonytalanságot...
Indiana Jones már dvd-n is kijött, nem arról volt szó hogy forgatás utána már hallunk valamit a JP4-ről?
ez a csönd a legrosszabb, ezek a hírek pedig csak az idegeket csigázzák -
#1622 :D -
#1621 Tom h nincs film belőle, arra gondoltam h ha pdf fájlban is meglenne átküldhetnéd :) -
W B #1620 nem igazán. volt ott jó pár tapasztalt harcos. -
#1619 Elég lesz az Off-ból, de maradjunk annyiban, hogy a tucat Predator tapasztalatlan harcos volt, aki 3-4 háttérben állt, az meg azért volt ott, ha rosszra fordul a dolog, akkor simán leverjék a dínót. A plazmakarabélyt nem vetik be a királynő ellen, mivel élve kell nekik, csak rettegésben tartják és a sima "herék" ellen vetik be, akik a királynőt akarják védeni. Szóval elhiheted, hogy lazán legyőzik a T-rexet, ha akarják :)
OFF vége. -
W B #1618 nem. kb. egy tucat predátor volt ott. ebből 3-4 háttérben állt, plazmakarabéllyal (ezt csak alien királynők elfogásánál használják, ergó T-rex = alien királynő)) A többiek közelharci fegyverekkel próbálták megölni.
azt tudni kell, hogy az a bolygó a predátoroknak tradícionális vadász hely volt. csak éppen az emberek maguk izlésére kicsit megváltoztatták, olyan vadász paradicsommá amien nekik kellet.
azt nem írják le, hogy megölték-e végül a rexet vagy sem. predátor ldalról az a vonatkoztatás hogy igen, az emberi oldalról az hogy nem. -
#1617 De miért nem tudták kinyírni? Mert tapasztalatlan vadászok voltak és mert nem használhattak plazmavetőt. :D -
W B #1616 az AvP Vadászok bolygója a könyvtriológia utolsó könyve. igen. könyvben (ezekből a könyvekből nincs film) -
#1615 Apropó könyv: Nekem meg volt a Jurassic Park könyv és kurvajó volt(az első rész, a többi rész könyv változatát nem tudom hol szerezhetném meg Magyarországon) -
#1614 Könyvbe van meg neked? -
W B #1613 annyira nem dínó de van benne egy T-rex: Aliens vs. Predator: Vadászok bolygólya. (kb. öt oldal szól a T-rexről, meg a vele küzdő tucatnyi predátorrol... eh nem bírták kinyírni)
-
#1612 én azt megnéztem! :) és jó volt, ki is írtam dévédére és nem a nemi élet miatt teccett, érdekel minden, ami dinoszaurusz téma. -
Anonnim #1611 Amúgy "Dinoszauruszok, a föld urai" a magyar címe! -
#1610 Az igaz. -
pauly #1609 -
garex #1608 Az Ösvilági kaland című film valahol a határon van. De tényleg sokkal reálisabb mint a Walking with Dinosaurs. -
blackgamer #1607 ezek mikezek? dokumentum vagy kalandfilmek? -
W B #1606 de sokkal több tudományossággal. -
#1605 Az meg majdnem a JP utánzása... -
garex #1604 ebben egyetértek, de ha a párzásra kiváncsi akkor nem igazán van más film... -
W B #1603 a Walking with Dinosaurs egy rakás szar.
az ősvilági kaland-ban több a realizmus. -
garex #1602 ha annyira érdekel akkor nézd meg pl. a "Walking with Dinosaurs" című filmet... -
garex #1601 Ez nagyon tetszik -
#1600 -
Anonnim #1599 Szerintem jól jönne egy ojan Jurassic Park fil amely a dinoszauruszok nemi életét mutatja be! -
#1598 Az redeti jobb,de azért elmegy :) -
#1597 Amúgy R.I.P.