1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
JPFAN #1677 Az első rész zenéje Isten király!!!
2 változatban is elérhető. Az egyiken, a filmben elhangzott összes zenei részek megtalálhatóak. A másikon a főbb részek zenéi vannak. Mindkettő szuper. :) -
#1676 megvan a trilógia díszdobozban, meg díszdoboz nélkül is, meg a második rész zene cd-je
nekem most ennyi elég :) -
JPFAN #1675 A különbséget sajnos nem tudom, de biztosan sokan rácuppannak a témára.
Én az eredeti gyári filmeket részesítem előnyben (szeretek igényesen mozizni, főleg, hogy a DVD meg is fizethető) A Blu ray most nagyon drága, de az is le fog menni egyszer és akkor a polcomon lesz ez a gyöngyszem. -
#1674 nincs Blu-ray-em :/ egyébként már fent a neten a HDTV verzió, az is tűéles, Blu-ray jobb lesz? -
JPFAN #1673 Jurassic Park Blu-ray 2011-ben?
Link: http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=106035535573753569238955188 -
#1672 Igen én is tartok tőle,mert pár dolog ellent mond neki,de reménykedek:D -
#1671 huh, ezen meglepődtem, de kamu szagot érzek, ne éljük bele magunkat :/ -
#1670 Végre 1 jó hír :) -
#1669 Nekem van matricás albumom, igaz néhány hiányzik belőle. Meg van külön egy pár matricám, ha érdekel írj privit. -
JPFAN #1668 Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni! Van olyan rajongó köztetek, akinek megvan az első rész lutra albuma matricákkal vagy matricásan? Bármilyen tanácsot, segítséget örömmel fogadok. Mindenhol kerestem embereket de sajnos nem jártam sikerrel(bolhapiacok, fórumok, vatera, stb.). :((((
Egyébként, király a Jeep!!!!!!!
Köszi! -
#1667 tessék :)
-
#1666 Még nemolvastam el,de a rajzokat nézve egyértelmű h a film... -
#1665 Nekem ilyen kocsi kell!,vagy nem hanem inkább az az elektromos zöldes amit a T-rex felborít:) -
#1664 hehe JP-s Jeep, elfogadnám
-
#1663 őszintén nekem kimaradtak a képregények -
Rambo27 #1662 szerintetek a képregény jobb vagy a film? -
#1661 Köszi,már kerestem őket.
mondjuk a Jurassic Parktól elvárható minőségű rajzokat vártam volna... -
#1660 új képregény folyamatosan jelenik meg, eddig ezek érhetők el, ha valaki gondolja esetleg fordíthat
Jurassic Park 01 (2010) (Minutemen - Queen of the Damned).cbr
Jurassic Park 02 (2010) (Minutemen-Queen of the Damned).cbr
Jurassic Park 03 (of 05) (2010) (two covers) (Minutemen-Zombie).cbz
Jurassic Park 04 (2010) (Minutemen-Ungodly Sith).cbr
Jurassic Park 05 (of 05) (2010) (Minutemen-Zombie).cbz -
#1659 kijött mobilra egy elég gyengus játék, gameplay -
#1658 alatta a spoilert nem kellett volna elolvasnom -
#1657 Összegyűjtöttem a regényekben és a filmekben szereplő fajokat összehasonlításként. -
#1656 Multhét pénteken kivettem a könyvtárból az Öslényparkot,és ma fejeztem be.Szerencse h nem így filmesítették meg,mert nem tetszik,főleg a vége nem!
Tudtam h sokban eltér a filmtől, mert Régebben olvastam 1 oldalon ahol össze volt hasonlítva,de ott csak pár dolog van kiemelve,inkább olyat kellett volna csinálni h miben hasonlítanak,mert alig lehet ráismerni a történetre.Igaz 1 része ami nem került bele a filmbe,azt felhasználták a 3.részben(pl a madárház,v a folyós jelenet).
Remélem,ha lesz 4. része nem ilyen véget akarnak neki szánni!!!
SPOILER!
Tudni illik elpusztítják az egész szigetet...
-
#1655 kalandjáték lesz,amit meg lehet jóra is csinálni és gagyira is, reménykedjünk, honosítani is kéne ha jó, magyar felirat és házi szinkron
végül nem jött össze a bolt, mert elfelejtettem licitálni vaterán :) na majd legközelebb...
negyedik részről én nem tudok infókat, Crichton halála óta leült a dolog -
Compongnathus #1654 reméljük hogy jó is lesz.... , meg az a játék is jó lesz de az nem oan lesz hogy saját parkot építeni?? és amugy a grafikája reméljük hogy nagyon faxa lesz ... -
Compongnathus #1653 oska reméljük, sikerül! és amugy nagy Jurassic Park imádó vagyok!!! gondolom te is és télleg jó lenne ha készülne egy 4. rész is ugy néz ki hogy fog, -
#1652 én benne vagyok, most akarom bővíteni a gyűjteményemet, ha sikerül a bolt majd linkelem... -
Compongnathus #1651 mért nem írtok gyakrabban egész jól el lehet beszélgetni pedig!!!!!!!! -
Compongnathus #1650 hát reméljük, hogy komoly lesz!!!!!!!!! a játék mert azért az elvárás! D::D:D: -
#1649 valahonnan elérhető a képregény? -
#1648 Jurassic Park játékok készülnek, még idén megjelenik az első, remélem nem lesz gyerekes -
Anonnim #1647 http://kasyfilm.buzz.hu/archives/2010/03/27/Jurassic_Park_kepregeny/ -
Anonnim #1646 Egy jó hírhttp://kasyfilm.buzz.hu/archives/2010/03/27/Jurassic_Park_kepregeny/remélem ez végre új irányba viszi el a történetet!!!!! -
Anonnim #1645 Egy jó hír:http://kasyfilm.buzz.hu/archives/2010/03/27/Jurassic_Park_kepregeny/remélem ez végre új irányba viszi el a történetet!!!!!! -
Compongnathus #1644 szerintem király lesZ! remélem is! és lehet h lesznek benne tengeri dínók is :D meg persze minden! :D -
#1643 Új trilógia -
#1642 Azt h azóta jött olyan hír ami megcáfolta. -
#1641 Én úgy hallottam hogy mivel az író Michael Crichton meghalt, ezért nem lesz 4. rész. erről mit tudtok? -
#1640 A godzillát rajzfilmben folytatták,de am tényleg lehetne 2. része. -
#1639 Ennyi erővel lehetne, Godzilla 2 is. A végén maradt egy tojás a filmben :D
Függetlenség napja 2 viszont lesz :D
Amúgy a Jurassic Park IV-ről, én is hallottam hogy lesz állítólag. -
#1638 Joe Johnston akarja rendezni a JP4-et.....
Én nem örülök neki,lehet jó rendező,de inkább térjen vissza a jumanjijához,mert a JP-hoz nem sokat ért...