Jurassic Park IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mekkora a vastosaurus rex hány méter és hány tonna?
bocs az elõbbiért.
-a veloci raptornál nagyobb ,okosabb raptor,olyan 6m hosszú a venatosaurus.

venatosaurus
bocs más képet nem találtam
az extra lemezen az van h,azért maradtak fenn,mert a szigetük vúlkanikus gázokkal a meleget megtartotta,de a sziget felfedezése után 15 évvel,az az 1948-ban elsüllyedt.ugyan is ezen a lemezen azt akarják állítani h.megtörtént eset.
az elveszett világ c.fílmben(nem a jp2-ben)csak annyi utalás van a túlélésükre h,ki kellett emelkedniük a többi dino közül(mármint a környezetnek kellett kiemelkednie)de nem értem mit keresett d-amerikában az allosaurus és az iguanodon,és eggyütt 1 helyen.
a king kong -ban sem a jól ismert dinok vannak( akinek nincs meg eredeti 2 lemezes változatban,v.csak a moziban látta v.nem látta ,az azt hiheti mert pár internetes oldalon az a nevük van írva,a fílmbõl nem derûl ki csak az extra dvd-n)
vastatosaurus rex
a tirannosaurus rex-nek az evolúció során tovább fejlõdött változata.nagyobb,okosabb,a bordái és a csípõje keskenyebb,de a lábai szélesebb a könnyebb járásért,3 karma van a karján és a fogai az állkapcsán kicsit kintebb állnak.
vastatosaurus rex
a tirannosaurus rex-nek az evolúció során tovább fejlõdött változata.nagyobb,okosabb,a bordái és a csípõje keskenyebb,de a lábai szélesebb a könnyebb járásért,3 karma van a karján és a fogai az állkapcsán kicsit kintebb állnak.

de a fílmbeli spino csak 14,4m volt.
tegnap utánna olvastam h,miért nagyobb a fílmben a velociraptor:
-így sokkal félelmetesebb
-Michael Crichton a könyvében a deinonycust a velociraptor szinonímájaként említi.A 2 faj 1 családba tartozik,valószínûleg ezért.
A fílmfelsorolásnál írtam azt,h. nemtudom mi a címe,de 3 brontosaurus volt benne(2 szülõ 1 kölyök).még most se tudom a címét,de már tudom azt,h.mi volt az alapja: afrikában néhány törzs szerint élnek a kongó medencében hosszú nyakú a vízilónál nagyobb,elefántszerû lények,krokodílfarokkal,úgy hívják Mokele Mbembe õket .pár kutató is látta õket,de nincs rájuk bizonyíték.tehát ha fennmaradt dinosaurusok akkor tovább fejlõdtek és nem brontosaurusok.
tegnap utánna olvastam h,miért nagyobb a fílmben a velociraptor:
-így sokkal félelmetesebb
-Michael Crichton a könyvében a deinonycust a velociraptor szinonímájaként említi.A 2 faj 1 családba tartozik,valószínûleg ezért.
A fílmfelsorolásnál írtam azt,h. nemtudom mi a címe,de 3 brontosaurus volt benne(2 szülõ 1 kölyök).még most se tudom a címét,de már tudom azt,h.mi volt az alapja: afrikában néhány törzs szerint élnek a kongó medencében hosszú nyakú a vízilónál nagyobb,elefántszerû lények,krokodílfarokkal,úgy hívják Mokele Mbembe õket .pár kutató is látta õket,de nincs rájuk bizonyíték.tehát ha fennmaradt dinosaurusok akkor tovább fejlõdtek és nem brontosaurusok.
a Charca tudomásom szerint 1 méterrel kisebb mint a T-rex
a Charca kisebb volt mint a T-rex.
Baryonyx 10m
Suchomimus 12m
Allosaurus 12m
Acrocanthosaurus 13m
Torvosaurus 13m
Mapusaurus 13m
Saurophaganax 13m
Carcharodontosaurus 14m
Tyrannotitan 14m
Giganotosaurus 15m (néhány centi híján)
Tyrannosaurus 15m
Spinosaurus 18m
Baryonyx 10m
Suchomimus 12m
Allosaurus 12m
Acrocanthosaurus 13m
Torvosaurus 13m
Mapusaurus 13m
Saurophaganax 13m
Carcharodontosaurus 14m
Tyrannotitan 14m
Giganotosaurus 15m (néhány centi híján)
Tyrannosaurus 15m
Spinosaurus 18m
Magyar dinoszauruszokat?
Azokról beszélsz akiknek árpádsávos zászló van az oldalukra tetoválva?

Azokról beszélsz akiknek árpádsávos zászló van az oldalukra tetoválva?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
a Patagónia Óriásain ki van állítva a Hungarosaurus és a Bakonydraco
ti milyen magyar dinosaurusokat ismertek?én csak a hungarosaurust(ankylosauria)bakonydraco(pterosauria)magyarosaurus(romániában találták meg.sauropoda/rólam lett elnevezve:) amúgy a nevemben benne van az ország neve.)komlosaurus carbonis.placodus(tengeri) és egy östeknõst(tengeri).az a baj h.itt akkor tenger volt és nem sok kövület maradt fenn.jó lenne ha valamelyik szerepelne a 4.részben,de úgy sem fognak mert nem olyan híresek.
Találtam a google-ben egy új IV plakátot és egy Charcharodontosaurus van az elején...azis lehet h a charcha fogja kinyírni a Spino-t és a Rex-et????? KÖTVE HISZEM!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ezt én sem értem
én is úgy tom hogy a nõstény méterekkel nagyobb volt
én is úgy tom hogy a nõstény méterekkel nagyobb volt
a 2. részben azt állítják, hogy a hím t-rex volt a nagyobb,pedig a nöstény volt sokkal nagyobb.
bocs,de a fílmbõl nem derül ki,hogy több is van.
szerintem lehet õket szõrnynek hívni ,mert félni kell tõlük( a ragadozók tól.)
szerintem lehet õket szõrnynek hívni ,mert félni kell tõlük( a ragadozók tól.)
na egynél több Dilophosaurus van!
sziget térkép
amúgy meg a szigeten csak 3 veloci volt, és kétlem, hogy túl élte volna a fagyasztó karmrát.
sziget térkép
amúgy meg a szigeten csak 3 veloci volt, és kétlem, hogy túl élte volna a fagyasztó karmrát.
bocs nem öbb hanem több
lehet hogy van öbb raptor :az egyik kiszabadulhatott a hútõkamrából és az elején van egy csomó Raptor tojás. és ha amelyik kiszabult gondozta õket akkor lehet 1 egész falka
a NUBLA-val az a baj h, csak 1 rex van,1 dilophosaurus,és talán 1 raptor ami ha túlélte a bezárást.tehát nem sok van ami üldözze az embert.
nem egyszerû kerítés,és ez amolyan hátsó kapu,az emberek elõl járnának ki,be.
az tényleg jó lenne ha vissza térnének a nublárra.
a dinos fílmek felsorolásánál kihagytam a yonggary-t,ami egy földönkívüli óriás dinosaurus, a történet elmenne,de sz...rul van megcsinálva.
az tényleg jó lenne ha vissza térnének a nublárra.
a dinos fílmek felsorolásánál kihagytam a yonggary-t,ami egy földönkívüli óriás dinosaurus, a történet elmenne,de sz...rul van megcsinálva.
az lenne a legjobb ha visszatérnének a Nubla-ra
AZOK NEM SZÖRNYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és a kerítéses dolog ott sántítit: hogy több kapunak kell leni a kerytésen, a másik: ilyen helyen még a hülye is tartana fegyvert.
és a kerítéses dolog ott sántítit: hogy több kapunak kell leni a kerytésen, a másik: ilyen helyen még a hülye is tartana fegyvert.
szép történet.<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
de azon a képen amit olvastam 1 szörfözõs van a cápa elõtt.
én a jp4-et olyan fílmnek gondolom,h. amerikában vannak azok a nagy viharok,hurrikánok...(tudjátok amik nemrég voltak)és amerikának "kevés" lett a jövedelme, ezért kitalálják,h. beindítják a parkot,mert a dínokat ugyebár mindenki szeretné látni.el is készül a park,de a szigetet/ket körül vették valami "fal"-lal ahol a tengeri lények lehetnek.1 zsilipkapu van,ott lehet bejutni a szigetre. a park be is indul ,jönnek a látogatók meg minden. van 1-2 hotel(hon juras),ebédlõ stb.de 1 kiránduló csoport vagy osztály a kirándulóútról letérnek a busszal 1kicsit.(lecsusznak a/nem annyira meredek szikláról,de nem tudnak visszamenni/ szikláról ,a busz is , vagy valami)a mobilok,rádió ado-vevõk elromlottak(eltörtek,lemerultek?)el kezdik keresni a visszavezetõ utat,közben sok dinoval találoznak(szaporodási idõszak van).egyre fogy a csapat mert tizedelik öket a raptorok,rex...a tengerpart felé mennek,az egyik táborozáson felfigyelnek 1 dimorphodon-ra(a kedvenc szárnyasdinom)ami a partot jelzi(az ingen keresõ csapatai azért nem keresik õket mert nem tudják h. eltûntek,mert több napos kiruccanásra mentek.)mivel minden osztályban vannak kövérebbek,gyengébbek akik lassítják a csapatot,ezért külön kell vállniuk a,de csak reggel.reggel látják még a rexet és a spino-t harcolni,ezuttal a rex javára.a giganto is megjelenik,h. lássuk ki a nagyobb,de felméri a helyzetet és behódol a királynak.na szóval ketté válik a csoport(ami megmaradt belõle).a lassabb továbbra is a tenger felé, a mássik a központ felé.a központ felé igyekezve rájuk támad pár dilophosaurus,késöbb raptorok.eljutnak a központot(ahol a hotelek,bolto,ebédlõk,stb-k vannak)körülvevõ áramos kerítéshez,ki kell kapcsolnijuk ahhoz h,bejussanak,amikor bejutottak nem tudják/elfelejtik vissza kapcsolni.be jutnak a központba szolnak a fejeseknek,elindulnak,hellikopterekkel a másik csoport után.
e közben a dinok bejutnak az áramtalanított kerítésen.
vissza hozzák a másik csoport tagjait.a dinok betörnek és zsétverik az egész központot.alig tudnak kimenekülni a szigetröl.helikopterekkel,repülõkkel,hajókkal.az egyik elszabadult motorcsónak neki megy a zsilipnek és nagyot robban,ezen a résen kijutnak a tengeri szörnyek is.a történet másik alapja(minden fílmnek van szintepl: az 1.-ben alan nem szereti a gyerekeket,és kikkel kerül bajba,a végére megszereti õket,vagy a 3.-ban összejönnek a gyerek szülei.)az h. az egyik gyerek a csoportból olyan dolgozatot ír amiben 1 albínó dino van és rosz jegyet kap rá,a tanár indoka az h,ne olyanról írjanak ami nem biztos,nem lehet igazolni....a szigeten dolgozók befognak pár dinot tanulmányozás céljából,és itt van köztük az albínó velociraptor,a végén el engedik.
a szrep osztás:hammond unokálya Lex a park igazgatónõje,a testvére Tim próbálja lebeszélni a gyerekkori emlékek miatt.
-Ian lánya a néger kiscsaj a csoporttal van mint tanár
több szreplöt nem tudok most kitalálni.a történet folytatásra szorul mert nem derül ki mire döntenek a sziget sorsáról ezért legyen 5. is
JELZEM EZT A TÖRTÉNETET ÉN TALÁLTAM KI,SEMMILYEN OLDALRÓL NEM LEHET LESZEDNI VAGY OLVASNI, HA A VALÓSÁGGAL HASONLÓ LESZ AKKOR AZ CSAK IS AZ ÉN JÓSLÓ TEHETSÉGEMNEK KÖSZÖNHETÕ.LE VAN VÉDETTVE.:)
én a jp4-et olyan fílmnek gondolom,h. amerikában vannak azok a nagy viharok,hurrikánok...(tudjátok amik nemrég voltak)és amerikának "kevés" lett a jövedelme, ezért kitalálják,h. beindítják a parkot,mert a dínokat ugyebár mindenki szeretné látni.el is készül a park,de a szigetet/ket körül vették valami "fal"-lal ahol a tengeri lények lehetnek.1 zsilipkapu van,ott lehet bejutni a szigetre. a park be is indul ,jönnek a látogatók meg minden. van 1-2 hotel(hon juras),ebédlõ stb.de 1 kiránduló csoport vagy osztály a kirándulóútról letérnek a busszal 1kicsit.(lecsusznak a/nem annyira meredek szikláról,de nem tudnak visszamenni/ szikláról ,a busz is , vagy valami)a mobilok,rádió ado-vevõk elromlottak(eltörtek,lemerultek?)el kezdik keresni a visszavezetõ utat,közben sok dinoval találoznak(szaporodási idõszak van).egyre fogy a csapat mert tizedelik öket a raptorok,rex...a tengerpart felé mennek,az egyik táborozáson felfigyelnek 1 dimorphodon-ra(a kedvenc szárnyasdinom)ami a partot jelzi(az ingen keresõ csapatai azért nem keresik õket mert nem tudják h. eltûntek,mert több napos kiruccanásra mentek.)mivel minden osztályban vannak kövérebbek,gyengébbek akik lassítják a csapatot,ezért külön kell vállniuk a,de csak reggel.reggel látják még a rexet és a spino-t harcolni,ezuttal a rex javára.a giganto is megjelenik,h. lássuk ki a nagyobb,de felméri a helyzetet és behódol a királynak.na szóval ketté válik a csoport(ami megmaradt belõle).a lassabb továbbra is a tenger felé, a mássik a központ felé.a központ felé igyekezve rájuk támad pár dilophosaurus,késöbb raptorok.eljutnak a központot(ahol a hotelek,bolto,ebédlõk,stb-k vannak)körülvevõ áramos kerítéshez,ki kell kapcsolnijuk ahhoz h,bejussanak,amikor bejutottak nem tudják/elfelejtik vissza kapcsolni.be jutnak a központba szolnak a fejeseknek,elindulnak,hellikopterekkel a másik csoport után.
e közben a dinok bejutnak az áramtalanított kerítésen.
vissza hozzák a másik csoport tagjait.a dinok betörnek és zsétverik az egész központot.alig tudnak kimenekülni a szigetröl.helikopterekkel,repülõkkel,hajókkal.az egyik elszabadult motorcsónak neki megy a zsilipnek és nagyot robban,ezen a résen kijutnak a tengeri szörnyek is.a történet másik alapja(minden fílmnek van szintepl: az 1.-ben alan nem szereti a gyerekeket,és kikkel kerül bajba,a végére megszereti õket,vagy a 3.-ban összejönnek a gyerek szülei.)az h. az egyik gyerek a csoportból olyan dolgozatot ír amiben 1 albínó dino van és rosz jegyet kap rá,a tanár indoka az h,ne olyanról írjanak ami nem biztos,nem lehet igazolni....a szigeten dolgozók befognak pár dinot tanulmányozás céljából,és itt van köztük az albínó velociraptor,a végén el engedik.
a szrep osztás:hammond unokálya Lex a park igazgatónõje,a testvére Tim próbálja lebeszélni a gyerekkori emlékek miatt.
-Ian lánya a néger kiscsaj a csoporttal van mint tanár
több szreplöt nem tudok most kitalálni.a történet folytatásra szorul mert nem derül ki mire döntenek a sziget sorsáról ezért legyen 5. is
JELZEM EZT A TÖRTÉNETET ÉN TALÁLTAM KI,SEMMILYEN OLDALRÓL NEM LEHET LESZEDNI VAGY OLVASNI, HA A VALÓSÁGGAL HASONLÓ LESZ AKKOR AZ CSAK IS AZ ÉN JÓSLÓ TEHETSÉGEMNEK KÖSZÖNHETÕ.LE VAN VÉDETTVE.:)
a fílmben lehet hogy benne lesz, a fílmben olyan dínok is eggyütt láthatóak amelyek soha nem is találkozhattak.
egyébként iigen ezt a képet akartam berakni.
egyébként iigen ezt a képet akartam berakni.
látod ezt én sem értem. ráadásul a Megalodon lassú hogy egy Mossasaurust utólérjen
az én információim szerint a Megalodon kb. 50 millió évvel ezelõtt jelent meg a Mosasaurus és a Pteranodon 65 millió éve kihalt.Nem tom hogy kerültek össze.
nem az amikor egy Mosasaurus van a szájában?
miért ezen a képen mi van?<#conf>#conf>
helyesbítek:
szinte semmi
szinte semmi
észre vettem pl:
nincs rajta semmi amirõl olvasni lehetett
nincs rajta semmi amirõl olvasni lehetett
de még a színvonalasabb fake-ek közé tartozik ;)
észre veheted, hogy nem igazi
csak ézt találtam
nem hozza a be a képet.
a másik NEM LESZ benne Megalodon
a másik NEM LESZ benne Megalodon
azt olvastam lesz benne megalodon.hogy kerül oda?(a cápa)
bocs az elõbb azt akartam írni,én is szerepelnék benne.
bocs,de nem ugyan az.
remélem Laura Dern többet fog szerepelni,ebben mint a 3-ban,az egyik kedvencem.
én is szerepelni benne.
remélem Laura Dern többet fog szerepelni,ebben mint a 3-ban,az egyik kedvencem.
én is szerepelni benne.
oh. akkor most mi is van?
Több siteon is írják hogy megkeresték Laura Dern-t, még nem biztos de lehet hogy õ szerepel a negyedik részben a régiek közül