1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
garex #676 linkeld be a lapod .
Az enyém ez : dinoszauruszokrol -
#675 Eza kép az én lapomon van és én csináltam:D -
garex #674 de amúgy igazad van -
garex #673 helyesbítek 15 méter -
#672 Ennyi.... -
#671 dehogy volt. Persze akkor pont azt nem fedeztékk fel. És nem dögevő volt. És ha most találkoznál vele mit csinálnál, azt mondanád hogy jajj ez egy 6 tonnár 7 méter magas 14 méter hosszú dögevő, szarjuk le?!!
szerintem nem! Te sem hiszed el hogy dögevő, és senki szerintem. Egy csúcsragadozó és kész. Mint a tigris! -
garex #670 az a (hosszú füttyszó) Hornersemmibe veszi a többi paleontológus véleményét és felál l abszolút b++++++-sággal. a Rex magasan fejlett érzékszervei és a falka egyszerűen túl sok a dögevéshez!!!!!!!!
indok 1
indok 2
és még jópár van emmellett -
#669 Na midnegy. Holnap re. Addig felébredni. Csáó -
#668 Dögevő volt és kész.Olyan mint mondjuk a hiéna.(persze az se kizárólag dögevő)
Megette a dögöket és elvette más állat zsákmányát.
(mint a hiéna a leopárdtól meg a gepárdtól)
És egyáltalán nem biztos hogy nem volt mitől félnie.
Biztos hogy volt a Rexnél nagyobb és erősebb csúcsragadozó(abban a korban) csak épp nem fedezték még fel.Mert előtte ugyebár volt. -
#667 JREX Trexes vagy? -
#666 Lassúak vagytok.. Nem írtok. -
#665 Szerintem nem dögevő volt, és tőlem vitázhatunk:P
Szerintem igen is ragadozó volt, mert ha nem az lett volna, akkor kisebb feje, kevésbé izmosabb teste lett volna. Izmos: Menekülésre nem haszálta az izmait, mert nem volt mi elől menekülni, maximum üldözésre.
A T- Rex egy csúcsragadozó volt! Sok száz paleontológus szerint. Azért mert egy elkényeztett Horner:D azt mondja az azárt még nem 100%!
Te jössz:D -
#664 nem csak ő. -
#663 Hornerrel az a baj hogy sokat bizonygat.Viszont eddig is bejött pár elmélete.Ebben egyet értek vele mert sztem is dögevő volt.
(Mindjárt ha benéz ide W.B akkor leordítja a fejemet) -
#662 Aki T-rwx fan annak van egy rossz hírem, ami nekem is az.
Horner, akit én nem bírok kiöntötte a T-rex koponyáját, és kiderült, hogy alig van látószöge, szinte semmit nem lát, és így nehezen tudott vadászni! Na én ennek nem örülök. És úgy néz ki hogy mágis dögevő volt. De szerintem nem! -
#661 Sziasztok. Na beszélgetünk egy jót?:) -
garex #660 nem. én 4-5 évvel utána születtem -
#659 Neked vette meg? -
garex #658 az apám ahogy kiadtá egyből megvette mindkettőt -
#657 Mindkettő?Én is meg akartam venni de későn ébredtem rá hogy mióta nem árulják őket -
garex #656 nekem az 1 és a 2 videón a 2 és a 3 dvd-n és mindkét könyv megvan -
#655 volt már h, én is elnéztem. -
#654 az 1-2 nekem megvan kazettán,az 1 és 3 írott cd-n és 1-2-3 megvan eredeti dvd-n is. -
W B #653 2 kazetea (JP1-2) és egy harmadik ami felvet (Jp3) JP:OG, és egy veloci figura, padláson -
#652 ja ez tényleg rossz mert elsőre nem lehet megállapítani melyik kié.
Nekem megvan az a könyv ami alapján csinálták a 2, részt,egyébként (a három DVD-n kívül) nincs semmi jp-s cuccom.Volt játékom.(PC-s) -
Dexantreal #651 Már azt hittem, hogy Jrex magában társalog, mert elsőre a logó tök ugyanaz, aztán leesett, mi a különbség. -
garex #650 a nagy nekem sem jp-os
-
#649 ja,poszter nekem is van 2,egy kicsi amin steven spielberg fekszik a t-rex alatt,és egy nagy t-rex poszter de nem jp-os. -
garex #648 nekem:
-játok
-pc játékok
-volt pólóm amin 1 raptor tört ki vmi feketeségből
-kártya
-bögre
-matrica
-filmek
-2 méter hosszú és kb. 1,5 széles popszter
-egérpad
-több kisebb poszter
-dino csontvázak , koponyák -
#647 tényleg milyen jp-os/dinos "cuccaitok" vannak?gondolom könyvek mindenkinek.
nekem:-jurassic parkos baseball sapka.
-jurassic parkos kártyák/matricák(még mindig megvannak amit 1.ős koromban mindenki gyűjtött.
-stegosaurus bögre
-egy olyan polo(már kicsi rám)amin 1 t-rex épp corythosaurust kap el.
-régen volt 1 jurassic park2-ős polom de már nincs meg:(
-filmek
-és persze még megvannak a dinos játékok. -
#646 nekem is -
garex #645 múnyagból nekem i volt sok -
#644 Garex dobj képet a másikban -
#643 én nem szerettem a plüssöket,egy volt,nem sokáig.müanyagból volt sok. -
garex #642 nekem azt mondják hogy szerettem a JP elött is a dinokat de nem emlékezem rá (3 éves koromban kaptam meg vidin) volta könyveim meg 1 csomó kiifetőm meg rajzfilmjeim meg filmjeim sőt tele voltam játékokkal . legalább is ezt mondják. meg volt 1 160 cntis plüs Sauropodám -
Dexantreal #641 Töröltem a Trespassert. Gépen még fent vannak azért a letöltött fáljok. -
Dexantreal #640 Miért vagyok mázlista? Simán megy, patcheltem is, de elég szar :S és, mikor telepítésnél mondtam, hogy nem akarom a szar directx 6.0-t feltenni, mert fent van a 9, vagy nem tudom melyik verzió már, akkor kiírta, hogy valami drow izé nem lesz, na mindegy. 800x600 a legmagasabb felbontás lol.
Szerintem törlöm :S, a JP: OG sokkal jobb.
Amúgy az Acrochantosaurus nagyon durva és eléggé hasonlít a T-Rexhez. Amikor betettem egyet, rögtön széttépte a safari kocsit és az újabbat is, úgy, hogy ott nincs fuvar lol. Aztán, mikor még egy került mellé, akkor széttépte egy idő után, de most már hárman megférnek egymás mellett.
Amúgy szépen alakul a parkom, van két T-Rex-em, jópár növényevőm, az előbb említett Acrochantosaurusok és jön a Velocie Raptor is hamarosan
Elején a T-Rexek is széttépték a kocsit és megölték az embereket is, de most nyugis minden szerencsére és vannak vaccinák is vagy mik és kifejlesztettem, hogy úgy szülessenek az új dinók, hogy bevannak már oltva kapásból.
Dinókat nem tudom, nem emlékszem már, hogy szerettem-e, vagy sem JP előtt, de nagyon úgy sejtem, hogy igen. -
#639 Én is már azelőtt szerettem őket Jrex :)
DEX:
Amúgy nagyon király a Trespasser!! Ha működik akkor te egy mázlista vagy!!
Egyébként ha találkozol egy T-rexxel benne,ne próbáld megölni mert csak egy fegyver tudja elpusztítani:) -
#638 én már az előtt szerettem a dinokat mielőtt láttam volna a jp-t.
mert mindíg néztem az őslények országát,és a haveromnak voltak dino játkai amik olyan ismerősek voltak(lehet h, a meséből)azért is a ragadozókat szeretem inkább mert a mesében a /növényevő/főszereplőket olyan hülyén ábrázolták sztem,és nekem is lettek játékok,aztán unokatestvérem szülei mondták,h akkor biztos szeretem a jurassic parkot(de nem tudtam mi az),aztán láttam a jp-s flippert,és később az unokatesóm apja megszerezte kölcsönbe kazettán a jp-t megnéztem egy csomószor,aztán vissza kellett adni,de aztán megkaptam karácsonyra,később kaptam dinos könyveket,kifestőket is. -
Dexantreal #637 Leejöött a Trespass,er leejöööt a Trespasser!
Ti letöltöttétek már? :S