Jurassic Park IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊 Mindegy. Mindenidõk legelismertebb dinoszaurusa az a T- rex
Szerintem.
Szerintem.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
a Spino halakat és dögöket egyaránt fogyasztott
😊 Ott a pirospont😛
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Sam Neil és az hogy Richard A. képe alá Laura Dern van írva
Na mi a baki a képen?
http://lelievre.olivier.free.fr/image/jurassic_park4.jpg<#vigyor1>#vigyor1>
http://lelievre.olivier.free.fr/image/jurassic_park4.jpg<#vigyor1>#vigyor1>
Sziasztok. Volt ez a T-Rex vs. Spino.
Hát egyértelmûen a T- Rex. A spino egy dögevõ, nem túl nagy, kisfogú,
valami volt. Elbújhatott a T- Rex melett. Egyébként nem tudjátok mikor lesz igazi jó bemutató a JP4-rõl?
www.sniper10.fw.hu
ez a lapom😊
Hát egyértelmûen a T- Rex. A spino egy dögevõ, nem túl nagy, kisfogú,
valami volt. Elbújhatott a T- Rex melett. Egyébként nem tudjátok mikor lesz igazi jó bemutató a JP4-rõl?
www.sniper10.fw.hu
ez a lapom😊
teljesen mind1. lényeg hogy egy barom
nem, mert Az a balf*sz Honer is ott volt
-a jp2-ben elb@szták,mert vadászni akart a legnagyobb vadra,és gondolom mint pl: az elefántoknál a rendezõk a hímet azt hitték nagyobb.
-az 1.-ben nem változott át a t-rex,az nõstéy volt.
-a 3.-ban pedig ha kifejlett lett volna biztos õ nyer.
-az 1.-ben nem változott át a t-rex,az nõstéy volt.
-a 3.-ban pedig ha kifejlett lett volna biztos õ nyer.
alá mivan?! 11m az a T-rexek esetében még nem kifejlet egyed, magyarán egy fiatalt volt az
találtam 1 olyan képet ahol az van hogy a 3 ban egy alárendelt T-rex van de még ez sem magyarázza a kis méretet
hát a JPben egyenlõ méretek voltak. de ez logikus, nösténybõl lett hím.
vagy még sem? a T-rex-nek pl. meg volt a 100% DNS-se. vagyis a B telephelyen klonoztak hímeket is. akkor meg a nöstény volt kicsi
vagy még sem? a T-rex-nek pl. meg volt a 100% DNS-se. vagyis a B telephelyen klonoztak hímeket is. akkor meg a nöstény volt kicsi
amúgy is max a nõstények lehetnének akkorák,a hímek sokkal kissebbek voltak,lehet ez kavar be a méreteknél.
mért kissebítik? jó kérdés, de ezt csinálják
a T-rex harcos v. nyafka úgy kezdõdött hogy:"a legtöbben 1 15 m hosszú gyilkológépnek ismerik..."
Robert Burghs(nem tom hogy kell írni)pedig azt mondta:" egy 12m hosszú dögevõ..."a végére persze kiderült hogy vadászott de a dögöket sem hagyta kárbaveszni
Robert Burghs(nem tom hogy kell írni)pedig azt mondta:" egy 12m hosszú dögevõ..."a végére persze kiderült hogy vadászott de a dögöket sem hagyta kárbaveszni
de akkor azt mond már meg h, mért kissebbítenék?mikor õ a legismerteb,õt kell "magasztalni".az a baj h, minden hova más adatot írnak szinte.mert gondolom mindenki mást vesz átlagnak.de még ha így is van, a többit mért nem kissebbítik?
-de ha nekem van igazam,és nagyobbítják az azért lehet mert biztos kerekítenek.
-de ha nekem van igazam,és nagyobbítják az azért lehet mert biztos kerekítenek.
az a vicc. hogy a T-rex méretét DIREKT kicsinek mondják. vagyis:
az "õsvilági kaland" címû filmben a T-rex 15 méter volt, a film honlapján megnézetm (15m hosszó rexek mászkáltak benne) de a TVben már csak 14. a Spektrumon szokot menni ez a mûsor. Ha nevsebb tudományos csatornán lett volna 100% hogy kisebbet mondtak volna. magyarán: a T-rex méretét direkt kisebbnek mondják. Látam már olyat is hogy a T-rex max testhossza 9m...
az "õsvilági kaland" címû filmben a T-rex 15 méter volt, a film honlapján megnézetm (15m hosszó rexek mászkáltak benne) de a TVben már csak 14. a Spektrumon szokot menni ez a mûsor. Ha nevsebb tudományos csatornán lett volna 100% hogy kisebbet mondtak volna. magyarán: a T-rex méretét direkt kisebbnek mondják. Látam már olyat is hogy a T-rex max testhossza 9m...
kicsit jobban átgondoltam és W B nek igaza van
hülyeség... a T-rex átlag mérete 13-14 m volt...
a T-rex átlag mérete van a képen és többi ragadozónak is de viszont ha a végleteket nézzük a Rex 15
csak azért kérdeztem mert elég hülyén néz ki és nem voltam ,benne biztos h,igazi.
megnézted amit belinkeltem,ott oldalt a top carnivoles-t?mert ott össze van hasonlítva mind,és nem alatta van.
megnézted amit belinkeltem,ott oldalt a top carnivoles-t?mert ott össze van hasonlítva mind,és nem alatta van.
ez egy õs kroki.
amúgy a Gigantho és Cracha kb egy szinten vannak. a T-rex alatt. amúgy ha nagyon akarod: a Gigantho erõsebb mint a Carcha
amúgy a Gigantho és Cracha kb egy szinten vannak. a T-rex alatt. amúgy ha nagyon akarod: a Gigantho erõsebb mint a Carcha
szerintetek a Charca vs. Giganto küzdelembõl ki kerülne ki gyõztesen?
kik?
ebben van igazság bõven
akkor sem lehet, mert addig 100% hogy kiírtjuk magunkat
én a Dino újra élesztést nem feltétlenül a közeljövõben értettem hanem egyszer akár 50 000 év mulva is
szerintem az ember mindent elfog érni amit kitûz magának a jövõben(kivéve az örök életet)de ha a dino klónozásban netalántán mégis neked lenne igazad,akkor ott lesz a fluxuskondenzátor(segítek:vissza a jövõbe),vagy más földönkívüliek amelyek abban az idõben jártak a földön és elvittek pár egyedet.és utoljára,de nem utolsósorban az általam már említett "relytett élõlények".amit az avp2 fórumban említettem az ezekre a DINO-kra értettem.
amúgy meg a 2 kép között nem sok eltérés van.
amúgy meg a 2 kép között nem sok eltérés van.
láttam az utazás a föld középpontja felé c. filmet
láttátok az utazás a föld középpontja felé-t? jó lenne ha lennánek olyan értelmes dinok?mondjuk ha nem lett volna fülkagylójuk élethûbbek lettek volna.
ja és természetesen a Pteranodon longiceps "hippocratesi" és csak a sornán él
Pteranodon longiceps
csontváz.
ez a faj mind kétszigeten megtalálható.
Pteranodon sternbergi
csontváz.
ez a faj látható a JP2 végén.
Ez a faj csak a Sornán található.
bal felsõ sarokban szárnyal, egy példány
a JP2 végi képet nem találtam.
Pteranodon longiceps "hippocratesi"
Az Ingen "speciális" Tenyésztésü fajtája, mely elég agreszív...
van még kérdés?
csontváz.
ez a faj mind kétszigeten megtalálható.
Pteranodon sternbergi
csontváz.
ez a faj látható a JP2 végén.
Ez a faj csak a Sornán található.
bal felsõ sarokban szárnyal, egy példány
a JP2 végi képet nem találtam.
Pteranodon longiceps "hippocratesi"
Az Ingen "speciális" Tenyésztésü fajtája, mely elég agreszív...
van még kérdés?
nem egy volt, volt több is!!! csak egyet látál leszálni a fára. hajól emlékszem 3 drab repült...
a Sorna szigeten hány Ptero kalitka van?
Sztem 3. mert:
2 100% DNSsû Pterosaurus fajta van.
És a JP3ban látható Pterosaurus Hipokratesis (vagy mi a szösz)
Sztem 3. mert:
2 100% DNSsû Pterosaurus fajta van.
És a JP3ban látható Pterosaurus Hipokratesis (vagy mi a szösz)