Jurassic Park IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jrex
amelyikben 3 t-rex van a szülõk és a kölyök,és a végén valami ilyen van:és a holdról tisztelegnek nekik,vagy valami ilyesmi?mert nekem az van meg,de nem tudtam h,olyan régi.azért nem tudom eldönteni mert sok fajtát láttam már:nagy all balladája.meg azt amiben az a fickó nigel marven visszament az idõben mindíg,de nem ami most szokott menni a tv2-õn,hanem tavaly, meg még volt valami nagyon régen a tv2-õn azt is láttam,de a címüket nem tudom,vagy összekeverem.

én nem örülnék ha csinálnának 1 új moziszörnyet én azt szeretném ha a Rex térne vissza a csúcsragadozó helyére

Tirian
Ja és remélem a JP4-ben lesz még egy új csúcsragadozó.

Tirian
Én nem láttam de jónak tûnik.
Méreteiben a Triceratops volt a nagyobb vagy a Torosaurus??
(tömeg,hosszúság magasság?)

csak azt kérdeztem hogy ezt a filmet látta e valaki

??? mivan? te most bekavarsz! de nagyon!

vki látta a"Dinosaurusok az õsvilág urai"c. filmet.
nem rossz mert a raptorok tollasak es a Rex falkában jár.(már 3 éve megvan)

Tirian
én azt még sose láttam

a magyarországon "Õsvilági kaland" néven futó sorozat ami a Spektrumon ment elõszö (karácsony környéékén)és most szombaton volt az utolsó rész a TV2-n?(Nigel Marven)

figyelj amit linkeltem... az 2006ban készült dokumentum film, igaz megfûszerezve némi idõutazással meg ilyesmivel... de mégis az az egyetlen dok. film ami a leg élethûbb azok közül amit eddig látam.

Jrex
én nem pártolom honért,csak mert a t-rex nem volt 15m,mert nem csak õ nem mond akkora számokat,de ezen kívül õ szerintem többször látott t-rex maradványt élõben,mint mi itt együttvéve(én 1-et sem),és én a wikipediának,és hasonló oldalaknak jobban hiszek mint egy ilyen "gagyi"oldalnak.most amit írni fogok kicsit úgy fog hangzani mintha nem szeretném a t-rex-et(pedig a kedvencem/különben máshogy hívnának pl:j-giganto stb.)de az igazság(amit te csinálsz,és még páran) szerintem az,mint a vallásban:mindenki a saját istenét magasztalja,h.õ a legjobb,a legerõsebb...és sokszor elfelejtik az igazságot(sztem nincs),mert az enyémnek tökéletesnek kell lennie.de ha mégsem az,attol még lehet szeretni,ez nem attol függ mekkora milyen erõs stb.
ezzel nem akartam megbántani senkit,csak nekem ez jött le.

Tirian
Ha nem értetek egyet akkor mind1,ne vitatkozzunk.Valószínüleg voltak még nagyobb theropodák amiket még nem fedeztek fel vagy még hiányos a csontvázuk.(pl Deinocherius)

Tirian
Nekem most bejött.
De nem tom elfogadni.A legtöbb oldalon más van.
Viszont a wikipediát több százezren használják szal én inkább afelé hajlok.

most sem jön be

URL-t én sem tudom megnyitni

miért van az hogy a T-rex(ALEGNAGYOBB VADÁSZÓ DINOSAURUS) max. méretét sosem említik bezzeg pl.:a Spinoét mindig?soha nem értem

Tirian
Nem tom megnyitni az URL-edet.

ajaj. tudtad lanok.

a T-rex leg nagyobb mérete 16.5m (ez a becsült) a sztem maradjunk a 15méternél. az átlag a 13 volt.
és a rohat életbe!!!!!! ide van írva hogy 15 méter!!!!!!!! és agyatokkal nem fogtátok fel: ticeratos max mérete 9m, a stegoé is, és mindenhol ezek vannak. de akkor a Rexnek mért az átlagát mondjátok??????

ha az átlagot vesszük az is van legalább 13.5

A 12.3 -MAS T-REX TÚLZÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tirian
Itt is azt írják a Rexrõl:
40-50 feet
Gigáról:47 feet
De rexbõl még nem találtak AKKORÁT.
Leghosszab és legnehezebb dínók,külön csportokra osztva.(Sauropodák,Theropodák...)

de még ez sem olyan jó

http://www.livescience.com/animals/060301_big_carnivores.html
másképp nem tudom

bocs rossz URL-t írtam be itt van

a T-rex nagyobb mint a Giga!!!!!!!!!!!!!!! találtam olyan oldaltahol ezt le is írják

figyelj! a leg nagyobb T-rex méret ami olvasható 16.5m...
a másik itt látszik ki pártolja Honert...

Tirian
jaja.A legpontosabb a dinodata, és onnan szerzi az infóit a wikipedia.
Szal ha te nem tudsz oldalt hát akkor szivacs

Jrex
több olyan van.egyik ezt írja másik anazt.én annak hiszek amekyiket többet hallottam de a 15m-es rexet csak itt hallottam még.

ott ahol normálisan utánna néztek a dolgoknak.

Tirian
Melyik oldalon írják hogy a T-rex nagyobb mint a Giga??hmm?

Jrex
én majd késõbb írom le,mert most nincs elég idõm rá.

én szavarkba leírni nem tudom

szerintem egy elég tiszteletteljes gyönyörû zene

lenne egy kérdésem:

neketem mien a JP zene? mi az amit ki vált belõletek?

bocs bonusát

megnéztem a film onusát és tényleg

Jrex
a jp3 dvd-bonus menüjében a fotó galériájában van ugyan ez a kép csak 3-as van rajta,utánna van az egész állat h,ugrik és egy raptor.ha nincs meg akkor lefoiózom,ha kell valakinek(megbizonyosodni)mert az nem hasonlít a velociraptor koponyájára.

"enyhén" szólva furcsa és a képen szerintem se Charca van

figyuz! 16.5m amit mondanak hogy akár akorára is... a Gigantonál 15m amit mondanak hogy akár akorára is... izééé furcsa

Jrex
ez nem charca.

Tirian
Megnézted azt az oldalt amit beírtam???
T-rex bõl nem találtak 15m-es példányt csak azt mondják hogy AKÁR akkorára is nõhetett.A talált csontok alapján a Giga nagyobb.

a T-rex szerintem is nagyobb volt mint a Giga

Jrex
hiába mondom én is neki.

figyelj! NEM VOLT NAGYOBB! kisebb volt, néhány centivel.
Abelisaurus 10 (pár centi híján)
Baryonyx 10m
Afrovenator 12m
Suchomimus 12m
Allosaurus 12m
Acrocanthosaurus 13m
Torvosaurus 13m
Mapusaurus 13m
Saurophaganax 13m
Carcharodontosaurus 14m
Tyrannotitan 14m
Giganotosaurus 15m (néhány centi híján)
Tyrannosaurus 15m
Spinosaurus 18m

Tirian
A Giganotosaurus nagyobb volt mint a T-rex.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dinosaur_size

az biztos hogy "aljas kis hapcis"

madár influenza... ajasik kis hapcis...

Jrex
miért,van olyan gerinctelen ami erõsebb nála?

T-rex: 15m, 50 km/h, falkák, magas inteligenci, gondos szülõ...
a T-rex az idõk leg sikeresebb és leg erõsbb szárazföldi ragadozója (gerincesek közt)