1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
#756 Ja van már olyan oldal.
a mikro torrent az az uTorrent
csak épp az nem u betű hanem egy görög betű melynek elentése a micro -
W B #755 már van JP szerepjáték forum. MAGYAR -
Dexantreal #754 Jah ok, azt nem vettem észre, hogy mondtad. Amúgy nm.
Milyen az a microTorrent? Miért nem szeded le a BitCometet, vagy uTorrentet?
Ingyenes midnegyik.
Amúgy emberek, szerettek szerepjátékozni?
Ha igen, készíthetnénk egy szerepjáték oldalt, ami a Jurassic Park valamelyik részéről szólna, vagy csak lenen egy JP-s szerepjáték, de más időben, mint a filmek, viszont egy-két, vagy akár mindegyik régi szereplő lehetne benne és újak.
Mit szóltok? -
W B #753 a Brachiosaurus 100 évig él. legaláb is nálam -
#752 egyébként kösz -
#751 tom de mondtam hogy microTorrentel nem...Majd kölcsönkérem unokatesómtól -
Dexantreal #750 Jahh ok, csak elvoltam három napos táborba és tegnap jöttem meg, aztán most kezdtem el nézegetni a topikot, hogy mi volt.
Lentebb van link, hogy honnan töltheted. -
#749 Trespasser volt.. -
Dexantreal #748 Milyen játék? Nekem az első van meg kazin, a második kettő a gépen, emellett a JP: OG-el játszogatom néha, de azzal is kezd tököm tele lenni, hogy állandóan a dinóim lebetegednek, pedig a vaccinák, vagy mik már megvannak és úgy születnek, hogy bevannak oltva. Szóval fárasztó ez mrá, hogy állandóan ide-oda rohangálni a parkban egyik-másik dinó miatt.
Az oké, hogy, ha hat hónapig él egy és a hatodik hónapban, akkor azért beteg, mert mondjuk öreg, vagy azért csökken az élete, mert mindjárt meghal, de; ha nem ez a helyzet, akkor miért csinálják ezt?
Na midnegy.
#668: mi volt dögevő? -
garex #747 igen -
#746 jaja -
#745 és a kezem az akváriumnál :D -
#744 Látszik a fejed búba a narancslésnél -
#743 ja és pár hal már nem él(a vitorlások még igen),mert már régebbi felvétel,csak most tudtam megcsinálni. -
#742 thanksz.amúgy van benne elég baki... -
garex #741 nekem is ilyen halaim vannak . gratula -
#740 nézzétek végig please. -
garex #739 Valakki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#738 godzilla -
garex #737 valaki... -
#736 Én is épp ezt akartam mondani....
Terminátor?? -
garex #735 ennek mi köze van a JP-hoz?????????????? -
saw1234 #734 http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=10&t=9160151&na_order=
ezt most találtam -
#733 Na és?? Te meg azt bizonygatod hogy a Rex a nagyobb én meg azt hogy a Giga.De addig amíg végleg be nem bizonyítják az egyiket addig mi nem fogunk engedni.Emelett emlékeztetnélek:
Nem nagyon van olyan paleontológus aki ne tévedt volna ilyesmiben legalább egyszer -
W B #732 pl. azt írta hogy nem lát előre, mert nagy az "orra" holot már rég bebizonyítoták hogy csak előre látott, és az "orra" nem hátráltatja ebben. De még mindig bizonygatja hogy az orra miat nem látott előre... -
#731 W.B csak egy kérdés:
Miért barom szerinted? -
#730 Ja ezt én is láttam már W.B...
Tom hogy a rexet hozzák ki győztesnek de A Gigát írják nagyobbnak...
Sőt még A CArchát is... -
garex #729 URL beszúrása -
#728 ja,garex hogy kell azt csinálni h, a belinkelt youtub video azt tegye be? -
#727 továbbá a giganto,tyrannotitan... -
garex #726 igaz. bá 100% hogy van a Spinonál is nagyobb szárazföldi ragadozó -
W B #725 nehezen a legnagyobb. egy szárazföldi lelőzi, ez a SPinosaurus a maga 18méterével. amúgymeg ne hagyuk ki a kékbálnát se! 30m és 150 tonna, húsevő. (igaz hogy kis krileket eszik) -
#724 Meg én. -
#723 W.b.:ez is egy gagyi oldal.nem csak honér mondja azt h kissebb volt a rex,vagy olyan sok könyvet és weboldalt tudott csinálni?
-attolmég h, valaki a t-rex-et szereti nem biztos h, elfogult.pl:én -
#722 Figylj. Lehet hogy T-rexes vagyok, de nem vagyok elfogult, és én csak a tényeket mondom. És az az igazság hogy a Tyranno a világ legnagyobb húsevője volt, és ennyi:) -
W B #721 ez sem tökély
amúgy te nem akarod fel fogni, hogy Honer egy "barom" -
#720 Egyébként ez a klikkelős szar nem ér semmit még ha nyerünk is vele...(Mo.)
Csak kitalálta valaki hogy pénzt csináljon belőle.... -
#719 Az egyébként nem giganto hanem giganoto....A giganto az egy növényevő volt...
És a rex már csak egyre lentebb csúszik a méret rangsorban,csak azért zavar ez titeket és kapaszkodtok találgatásokba mert a Rex a kedvencetek...A Tényekre meg nem reagáltok.
Te meg elég könnyen eldöntötted a vitát azzal hogy: ,,Nekem van igazam"
JP Forever! -
#718 Nem hülyéskedünk. És miért ne?
www.clickclickclick.com klikkeljetek hungaryért. -
W B #717 ne hülyéskedjetek!