Jurassic Park IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy W B-nek igaza van az biztos
most miben is? amit én mondtam?
a kétéltûekbõl fejlõdtek ki a hüllõk és a dinoszauruszok õsei(mint az ember és a majom õsei h, egy õstõl származnak)én nem mondtam h,hüllõk,de nem is madarak pl:minden madárnak van szárnya,csõre,nincs foguk...a dinoknál ezek "kivételes"esetek.olyan mintha azt mondanád h, a farkos kétéltûek(gõték,szalamandrák)hüllõek lennének mert ugyan úgy néznek ki vagy valami.a színekrõl meg annyit h, hány olyan nagytestû állatot ismersz amelyek még a papagájoknál is mintásabbak?(mert az ilyen relytõszín mint pl:zsiráf az ok.)
tudom hogy a Dimi emlõsszerû hüllõ
a Dimetrodon emlõsszerû hüllõ
az elmélet a konvengens evolucióra alapszik.
vagyis: a kétéltüekbõl kifejlõdtek a hüllõk, a dínók és az emlõsök. ez a közös õs. (most a hüllõ emlõs dolgot hagyu)
vagyis a dinosaurusok csak hasonlítanak a hüllõkre. a kültakaró miatt, és pár apróság. de tényleges rokonság nincs. (igaz egyes fajok tollasak)
a Dínokhoz csontok vizsgálatával (sajna csak képek) a Pterosaurusok és Pliosaurusok amik rokoníthatok, vagyis dínókkal együt váltak ell a kétéltüeknél. a Plesiosaurusok hát... jó kérdés, számomra a szem gyürû ami miatt azt mondom hogy lehet, de ezen kívül nincs más dolog ami bizonyítaná.
vagyis: a kétéltüekbõl kifejlõdtek a hüllõk, a dínók és az emlõsök. ez a közös õs. (most a hüllõ emlõs dolgot hagyu)
vagyis a dinosaurusok csak hasonlítanak a hüllõkre. a kültakaró miatt, és pár apróság. de tényleges rokonság nincs. (igaz egyes fajok tollasak)
a Dínokhoz csontok vizsgálatával (sajna csak képek) a Pterosaurusok és Pliosaurusok amik rokoníthatok, vagyis dínókkal együt váltak ell a kétéltüeknél. a Plesiosaurusok hát... jó kérdés, számomra a szem gyürû ami miatt azt mondom hogy lehet, de ezen kívül nincs más dolog ami bizonyítaná.
vmi közük biztos van de csak mint az embernek pl. a Dimetrodonhoz
Olyan nincs hogy semmi közük a hüllõkhöz bár azt egy szóval se mondtam hogy nincs közük a madarakhoz..
én kiváncsi lennék az elméletedre
a közük hülökhöz semmi!
én jobban utána néztem a T-rex szövetnek! a kutatásból kiderült hogy madarak izomzata amihez leges legjobban passzol. melékesen még a kétéltüek. a hüllõk... hehe, azokhoz NEM!
ha kapnék megfelelõ támogatást utána néznék, mert ezek szerint a kétéltüekbõl fejlõdtek ki, és nem a hüllõkbõl... vagyis ez sokkal bonyolultabb, had ne írjam le, mi az elméletem
én jobban utána néztem a T-rex szövetnek! a kutatásból kiderült hogy madarak izomzata amihez leges legjobban passzol. melékesen még a kétéltüek. a hüllõk... hehe, azokhoz NEM!
ha kapnék megfelelõ támogatást utána néznék, mert ezek szerint a kétéltüekbõl fejlõdtek ki, és nem a hüllõkbõl... vagyis ez sokkal bonyolultabb, had ne írjam le, mi az elméletem
én azt mondom hogy a Dinosaurusok átmenetek a madarak és a hüllõk közt de sokkal közelebb álnak a madarakhoz mint a hüllõkhöz
khm. a madarak dínók! ma élõk.
amásik, te is elavult vagy... görcsösen ragaszkodc a dínók mint hüllõk dolog hoz. holot számomra úgytûnik hogy a hüllõkel való rokonságuk ennyi mint az emlõsökkel való rokonságuk.... szinte semmi
amásik, te is elavult vagy... görcsösen ragaszkodc a dínók mint hüllõk dolog hoz. holot számomra úgytûnik hogy a hüllõkel való rokonságuk ennyi mint az emlõsökkel való rokonságuk.... szinte semmi
nekem toll nélkül jobban tetszenek,meg nem annyira agyonmintázva mint az újabb képeken szokott.meg a dinosaurus nem egyenlõ a medarakkal, a madarak a dinosaurusok továbbfejlõdött leszármazottai.
-a jp fílmeket szerintetek mért adta át az rtl klub a tv2-nek?
-a jp fílmeket szerintetek mért adta át az rtl klub a tv2-nek?
nem csúnya......
amit linkeltem? sztem meg szép
nem értem a kérdést.
milyen értelemben?
milyen értelemben?
na honan ered a tollas Ceratopsida??? én tudom
nem rossz egyik tollas Centro sem
de maradok én a pajzsnál...
amúgy a tollas pentaceratops szép! de szebblene ha jobban megcsinálták volna
és a tollas Centrosaurus is szép... lenne a ha szeben megcsinálta volna
amúgy a tollas pentaceratops szép! de szebblene ha jobban megcsinálták volna
és a tollas Centrosaurus is szép... lenne a ha szeben megcsinálta volna
épp azér koponyát linkeltem... és többféle pjzstipusút hogy aki kételkedik elhigye
bár nem koponyák a képeken jól lehet látni hogy lyuk van a gallérukon
itt van még 1 pár Cera
anchiceratops
chasmosaurus
pentaceratops
és ugye a torosaurus
ezeknek sem volt tömör csont galléruk
anchiceratops
chasmosaurus
pentaceratops
és ugye a torosaurus
ezeknek sem volt tömör csont galléruk
ihazi pajzsa csak a Ticeratopsnak van! csak neki tömör csont! vagyis csak õ használja védekezésre... a többinek "lukas"
Triceratops
Pentaceratops
Styracosaurus
Protoceratops
persze a Pistáról azért nincs szó mert nem volt galérja... stb.
Triceratops
Pentaceratops
Styracosaurus
Protoceratops
persze a Pistáról azért nincs szó mert nem volt galérja... stb.
Olvastam valami leírást és azt találtam hogy a JP4-ben lesznek valami génmódosított Deinonychusok
amúgy 2.4m a toró pajzsának hossza
az pajzs, én nem taraj... sok a külömbség
Nem csak hogy mernek akár le is gyõzhetik...Tyrannotitan meg ezek sztem mernének.Csak valahogy szolidan át kellene alakítani vagy bele se kéne tenni a Spinot.
Giganto, Carcha... sztem ezek lenének jók... de ezek is olyanok hogy mernek kekeckedni vele
Tõlem lehet a rex csúcsragadozó de legyen egy riválisa is csak ne az a szar Spino mert az nem is rendes ragadozó tök elhûltem mikor legyõzte a T-rexet.Bár az igaz hogy nagyobb nála