1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
  • Jrex
    ja meg ott nem szalad,a végén.
  • Jrex
    nekem azért volt gyanus mert "nem tudom hány",pedig az jól láthatóan 2 szerintem.
  • Tirian
    arra gondo nyilván ami a végén van....aki egy picit is ért a dínókhoz nem hinném hogy összetéveszt egy Gallimimust a Raptorokkal..Nem igaz?
  • Jrex
    azzal h, kotkodácsoBárlnak,amúgy arréb azt írtad: "Jurassic Park 1-be elkapta azt a nem tudom hány Velociraptort, de az is igaz, hogy ott sündörögtek körülötte és csak nyakát kellett nyújtania. " azt a végén azt a 2 velocira gondoltál amik rá ugranak,vagy amiket akkor mikor Alan,Lex és Tim nézik?mert azok nem velociraptorok hanem gallimimusok(már csak azért is mert csak 3 veloci van a jp-ben )
  • Dexantreal
    Mégpedig?
  • W B
    nekük vannak csírkéink, és eléggé éskori hangulatott tunak teremteni
  • Dexantreal
    Úgy, hogy ezé tettem be, jószándék rulz.
  • Tirian
    Én se rég
  • Dexantreal
    Jó, de én nem rég jöttem a topikba :P.
  • garex
    arrol már volt betéve link hogy a Rex és csirke
  • Dexantreal
    Huhh, ezt viszont nem tudtam és kicsit meglepett, lolA Tyranosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
    Emellett rögtön az elején egy érdekes mondat, miszerint Adolf Hitler volt az "Év embere" a Time magazin választásán.
    Ha tudták volna, hogy mi lesz ebből az Adolf Hitlerből pár év múlva... mást választanak. Jól benézték.
    Amúgy T-Rexről ott csak ez az egy mondat van, de gondoltam beteszem a linket, nehogy hülyének nézzetek.
  • Dexantreal
    Ahamm, nem tudom, nem vagyok diplomatikus tudós; de számomra, akkor is egyértelmű, hogy egy ilyen böhöm állat, mint a T-Rex, csakis vadász lehetett.
    Csúcsragadozó volt a maga idejében.
    A lassúsága is köztudott.
    Ekkora tohonya, állat testtel nem is csoda, hogy nem vágtázott mondjuk 50 km/h-s sebesség fölött. Lehet, hogy ezzel is sokat mondtam. Nem tudom.
    Tehát, akkor ebből következik, hogy az általad felsorolt dinoszauruszok lehettek a prédái, meg a nem annyira gyorsan futó állatoké még.
    Bár Jurassic Park 1-be elkapta azt a nem tudom hány Velociraptort, de az is igaz, hogy ott sündörögtek körülötte és csak nyakát kellett nyújtania.
  • Tirian
    Egyaltálán nem volt olyan egyértelmű ahogy te látod főleg az utóbbi időben vitatkoztak nagyon rajta.De az a cikk azt is írja hogy nagyon lassú volt a Rex szóval inkánn Aklyra meg Tricire vagy Torora vadászhatott meg az ilyen lassabbakra.
  • Dexantreal
    Lol, már sry, de ez olyan felesleges hír...
    T-Rex, mint dögevő? Pff, akkor nem sokáig élt volan szerintem.
    Naná, hogy vadász volt, legyilkolászta a dinókat.
    Szóval nem tudom, kissé meglepődtem ezen a bejelentésen. Valahogy egyértelmű, hogy a T-Rex vadászott és nem döglött állatok, meg miegyebek húsát zabálta.
    Az a kompikna kvaló feladat. Sry, nem tudom rendes nevét.
    Meg a lolért is sry, csak hát megdöbbentett a hír, hogy ezt muszáj berakni, mert van, aki nem tudja esetleg.
  • garex
    mármint azt hogy a Rex vadászott
  • garex
    ezt már rég tudtam
  • W B
    vadász volt a rex, és nem dögevő
  • Tirian
    nincs mit
  • Tirian
    Megnézed az előtörténeted oda írnak majd egy választ.
  • garex
    és honnan tudom meg ha egyszer valamikor elfogadják?
  • garex
    köszi
  • Tirian
    Ja és persze előbb várd meg hogy elfogadják-e az előtörid.
    Ha nem veszik észre szólj W.B-nek hogy nézze meg
  • Tirian
    Kiválasztasz egy szimpatikus topikot a Sornán aztán elkezded a történeted.Kóborolsz,próbálsz kijutni összetűzésbe kerülsz dínókkal emberekkel találkozol,fegyvereket keresel...amit akarsz és tudsz egy ilyen helyen
  • Tirian
    Már meg is írtad?
  • garex
    elősztori. és most hogyan tovább?
  • garex
    kész az alapsztori!!!!!!!!!!!!
  • garex
    kösz
  • Tirian
    MOndjuk egy bűnoző vagy aki egy vadászgépen menekült és lelőtték ezért lezuhant a gép a Sornára de túlélted....Szóval akármilyen lehet a történet akár cserkésztábort is szervezhetsz a szigeten csak előtte beszéld meg a gyerekek anyukájával hogy általában csak a gyerekek 50% jut ki a szigetről...
  • garex
    nekem nem jut eszembe semmi történet ahhoz hogy hogy kerültem kapcsolatba a szigettel
  • Dexantreal
    Oké, jah látta megy mesterlövészt, csak már ne mtudom melyiket.
    W B: jah, látom, de hát nem is lenne úgy értelme, meg a filmekben is mindenféle foglalkozású ember fordult már elő.
    Szóval így a jó.
  • W B
    igen lehetsz, itt anyira nincs megkötve a kezed mint az AVP forumon
  • Tirian
    Én mesterlövész vagyok:P (mármint a karakterem)
  • Dexantreal
    Lol, az nem akarok lenni.
    Csak azért kérdeztem, mert nem sok paelontológust láttam első ránézésre az oldalon.
  • Tirian
    Te találod ki hogy mi az ember foglalkozása vagy volt foglalkozása.
    (Lehetsz akár Chippandale is mármint a karaktered)
  • Dexantreal
    Jó és lehetek paelontológus palánta is? Azt szívesen tenném az oldalon, más most nem nagyon jut eszembe.
  • Tirian
    regisztrálj te is minél többen legyünk
  • Dexantreal
    Thanks!
    Helyes, mármint gondolom a szerepjáték oldalon és nem az sg topikban, mert azt látom
    A szerepjáték odlalon milyen néven?
  • W B
    tessék

amúgy igen az AVPon is ott vagyok
  • Dexantreal
    Jó, nekem tök nyolc, nem tudom mi bajod vele, én már azzal is töltöttem és szerintem azzal is lejönne a Trespasser.
  • Dexantreal
    Akkor adj linket, lemaradtam róla.