1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
#796 ja meg ott nem szalad,a végén. -
#795 nekem azért volt gyanus mert "nem tudom hány",pedig az jól láthatóan 2 szerintem. -
#794 arra gondo nyilván ami a végén van....aki egy picit is ért a dínókhoz nem hinném hogy összetéveszt egy Gallimimust a Raptorokkal..Nem igaz? -
#793 azzal h, kotkodácsoBárlnak,amúgy arréb azt írtad: "Jurassic Park 1-be elkapta azt a nem tudom hány Velociraptort, de az is igaz, hogy ott sündörögtek körülötte és csak nyakát kellett nyújtania. " azt a végén azt a 2 velocira gondoltál amik rá ugranak,vagy amiket akkor mikor Alan,Lex és Tim nézik?mert azok nem velociraptorok hanem gallimimusok(már csak azért is mert csak 3 veloci van a jp-ben ) -
Dexantreal #792 Mégpedig? -
W B #791 nekük vannak csírkéink, és eléggé éskori hangulatott tunak teremteni -
Dexantreal #790 Úgy, hogy ezé tettem be, jószándék rulz. -
#789 Én se rég -
Dexantreal #788 Jó, de én nem rég jöttem a topikba :P. -
garex #787 arrol már volt betéve link hogy a Rex és csirke -
Dexantreal #786 Huhh, ezt viszont nem tudtam és kicsit meglepett, lolA Tyranosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
Emellett rögtön az elején egy érdekes mondat, miszerint Adolf Hitler volt az "Év embere" a Time magazin választásán.
Ha tudták volna, hogy mi lesz ebből az Adolf Hitlerből pár év múlva... mást választanak. Jól benézték.
Amúgy T-Rexről ott csak ez az egy mondat van, de gondoltam beteszem a linket, nehogy hülyének nézzetek. -
Dexantreal #785 Ahamm, nem tudom, nem vagyok diplomatikus tudós; de számomra, akkor is egyértelmű, hogy egy ilyen böhöm állat, mint a T-Rex, csakis vadász lehetett.
Csúcsragadozó volt a maga idejében.
A lassúsága is köztudott.
Ekkora tohonya, állat testtel nem is csoda, hogy nem vágtázott mondjuk 50 km/h-s sebesség fölött. Lehet, hogy ezzel is sokat mondtam. Nem tudom.
Tehát, akkor ebből következik, hogy az általad felsorolt dinoszauruszok lehettek a prédái, meg a nem annyira gyorsan futó állatoké még.
Bár Jurassic Park 1-be elkapta azt a nem tudom hány Velociraptort, de az is igaz, hogy ott sündörögtek körülötte és csak nyakát kellett nyújtania. -
#784 Egyaltálán nem volt olyan egyértelmű ahogy te látod főleg az utóbbi időben vitatkoztak nagyon rajta.De az a cikk azt is írja hogy nagyon lassú volt a Rex szóval inkánn Aklyra meg Tricire vagy Torora vadászhatott meg az ilyen lassabbakra. -
Dexantreal #783 Lol, már sry, de ez olyan felesleges hír...
T-Rex, mint dögevő? Pff, akkor nem sokáig élt volan szerintem.
Naná, hogy vadász volt, legyilkolászta a dinókat.
Szóval nem tudom, kissé meglepődtem ezen a bejelentésen. Valahogy egyértelmű, hogy a T-Rex vadászott és nem döglött állatok, meg miegyebek húsát zabálta.
Az a kompikna kvaló feladat. Sry, nem tudom rendes nevét.
Meg a lolért is sry, csak hát megdöbbentett a hír, hogy ezt muszáj berakni, mert van, aki nem tudja esetleg. -
garex #782 mármint azt hogy a Rex vadászott -
garex #781 ezt már rég tudtam -
W B #780 vadász volt a rex, és nem dögevő -
#779 nincs mit -
#778 Megnézed az előtörténeted oda írnak majd egy választ. -
garex #777 és honnan tudom meg ha egyszer valamikor elfogadják? -
garex #776 köszi -
#775 Ja és persze előbb várd meg hogy elfogadják-e az előtörid.
Ha nem veszik észre szólj W.B-nek hogy nézze meg -
#774 Kiválasztasz egy szimpatikus topikot a Sornán aztán elkezded a történeted.Kóborolsz,próbálsz kijutni összetűzésbe kerülsz dínókkal emberekkel találkozol,fegyvereket keresel...amit akarsz és tudsz egy ilyen helyen -
#773 Már meg is írtad? -
garex #772 elősztori. és most hogyan tovább? -
garex #771 kész az alapsztori!!!!!!!!!!!! -
garex #770 kösz -
#769 MOndjuk egy bűnoző vagy aki egy vadászgépen menekült és lelőtték ezért lezuhant a gép a Sornára de túlélted....Szóval akármilyen lehet a történet akár cserkésztábort is szervezhetsz a szigeten csak előtte beszéld meg a gyerekek anyukájával hogy általában csak a gyerekek 50% jut ki a szigetről... -
garex #768 nekem nem jut eszembe semmi történet ahhoz hogy hogy kerültem kapcsolatba a szigettel -
Dexantreal #767 Oké, jah látta megy mesterlövészt, csak már ne mtudom melyiket.
W B: jah, látom, de hát nem is lenne úgy értelme, meg a filmekben is mindenféle foglalkozású ember fordult már elő.
Szóval így a jó. -
W B #766 igen lehetsz, itt anyira nincs megkötve a kezed mint az AVP forumon -
#765 Én mesterlövész vagyok:P (mármint a karakterem) -
Dexantreal #764 Lol, az nem akarok lenni.
Csak azért kérdeztem, mert nem sok paelontológust láttam első ránézésre az oldalon. -
#763 Te találod ki hogy mi az ember foglalkozása vagy volt foglalkozása.
(Lehetsz akár Chippandale is mármint a karaktered) -
Dexantreal #762 Jó és lehetek paelontológus palánta is? Azt szívesen tenném az oldalon, más most nem nagyon jut eszembe. -
#761 regisztrálj te is minél többen legyünk -
Dexantreal #760 Thanks!
Helyes, mármint gondolom a szerepjáték oldalon és nem az sg topikban, mert azt látom
A szerepjáték odlalon milyen néven? -
W B #759 tessék
amúgy igen az AVPon is ott vagyok -
Dexantreal #758 Jó, nekem tök nyolc, nem tudom mi bajod vele, én már azzal is töltöttem és szerintem azzal is lejönne a Trespasser. -
Dexantreal #757 Akkor adj linket, lemaradtam róla.