1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
W B #836 nem 100% DNSű? hm ami a filmben van.
amúgy a veloci embert tuti nem nézné kajának ha simeri és nem rossz tapasztalatok árán, vagy ha nem akor megismeri. amúgy ha emberre támad akkor Roti erejú vagy annál is brutálisabb. -
#835 Pedig én biztos vok benne hogy ha 1 100%ossal zárnának össze nem dzsungel környezetben akkor én jönnék ki győztesen -
Dexantreal #834 Aha, oké és thanks infokat!
Tirian, akkor kívánom, hogy eresszenek össze egy Velociraptorral téged és összecsinálnád magad negyed óra után, mikor kiengednének cafatokban lógó ruhában. Szal nem lenne éles.
Ha élne persze.
100%-os, nem 100%-os, mi a különbség.
Nah jó, senkinek se kívánom a talit egy Velociraptorral, szal ezt csak úgy mondtam. -
#833 de nem az írta az idézetet az biztos -
garex #832 biztos létezik ilyen nevü ember -
#831 Dehogy létezik!!
Kitalált személy -
garex #830 a Szörnyek szigete alapján kézült a JP 2 -
garex #829 Ian Malcolm egy létező személy lenne? -
garex #828 a Szörnyek szigete c. könyv elejéről valók.
A "Minden rend mélyén ott lapul a káosz" Stuart Kauffman idézetének az első mondata
"A következmények erdendően megjósolhatatlanok" alá pedig Ian Malcolm(?) van írva -
#827 Hát mindenesetre nem félnék egytől.Ahogy ha megtámadna egy kutya attól se.(De lehetőleg ne Rotweiler vagy Dobbermann)
Szal ha megtámadna mondjuk nem egy dzsungel környezetben akkor nem félnék.Ha hátulról rám vetné magát eg dzsungelből akkor is.
És nem végezne simán velem az biztos.(Továbbra is a 100%-os Dns-űről beszélek) -
Dexantreal #826 Amúgy az utolsó két idézet kitől van?
Az elsőt azt tutira vágom. -
garex #825 hogy nem szabad lebecsülni őket az biztos
-
Dexantreal #824 kvöetne=követne -
Dexantreal #823 Lehet, hogy, akkor is megpróbálná, de inkább segítséget hívna. Ha nincs, akkor meg valamit kiagyalna, vagy figyelne, kvöetne és várna a megfelelő alkalomra, mit tudom én.
Okosak, tanulékonyak voltak, ez a lényeg. Nem szabad lebecsülni őket. -
#822 amúgy simán legyőzne. -
#821 én úgytom h, a veloci kb 40kg volt,és nem hiszem h, repulne 30m-ert.az tény h, egyedül nem nagyon támadna 1m es magasságával rád tirian,bár nem tom mekkora vagy. -
Dexantreal #820 Ok, csak gondoltam rákérdezek.
Tirian, na látod: W B is megmondta.
Embernek van esze, de a Velociraptornak is, ne feledd!
Jó, nem szószerint kell érteni, hogy bekapja a fél lábad és hamm! Hanem megsebez és már nem tudsz futni olyan jól és, akkor véged vele szemben. -
garex #819 igen az Utahraptort Uttahban találták. -
#818 Tán az embernek nincs esze?Mindenesetre én nem tartom úgy hogy egy Veloci okosabb nálam -
W B #817 a kis dínók tollsak voltok. ébrsztő.
a másik, egy veloci ellen sincs esélyed, túl gyors és eszes -
#816 Hát te tényleg h*lye vagy.Leharapná a fél lábamat??Nem is férne bele a szájába...És ha valóban a kisebb dínók voltak hidegvérűek akkor nem olyan biztos hogy nagyon gyorsak voltak. -
Dexantreal #815 Thanks a linket!
Első ránézésre nem nagyon különbözik a Velociraptortól. Miért hívták, vagy hívják Utahraptornak? Utahnál találták? :S -
Dexantreal #814 Azt meglesem én, hogy te fejbe rúgod. Nem érted, hogy mire lendítenéd a csukád, ő leharapná a fél lábad, vagy valami hasonló?
Azért gondolkozz picit reálisan. -
#813 Utahraptor
Hasonlít a Velocira de nagyobb annál nehezebb. 3-6 méter hosszú 2-3 méter magas. -
#812 úgy fejbe rugnám ha élne hogy 15 métert repülne a 30 kilós testsúlyával
-
Dexantreal #811 Aha, arról az Utahraptorról link infot pls, mert nem nagyon vágom a dinókat, csak pár fajt, jobbára azokat, amik a filmben vannak.
Áhá, azt mondod, hogy egy Velociraptorral elbánnál? Mivel ,hogy ő menekülne.
Kétlem.
Egyet pislantasz, rád ugrik, beléd vájja a lábán lévő karmait és felhasítja a hasad, aztán felzabál.
Ha meg futsz előle, ő úgy is utolér, lévén rohadt jó futó. Hiába vna egyedül, a nyers fizikai erő fölény győzedelmeskedik és a javára billenti a kettőtök közt lévő kis csatát.
Örülj, hogy már nem él, mert te szívnád meg. -
#810 Nem tisztelem és kész.Bár tudom hogy egy falka elbánna velem attól még nem tisztelem.Ha meg egyedül lenne akkor inkább ő menekölne szerintem mint én...Tod mitől félnék az Utahraptortól.Az már épp elég nagy ahhoz hogy leterítsen... -
Dexantreal #809 Dr. Alan Grantet akartam írni, sry.
Jah és msot nem a szerepjátékon lévőre gondolok, hanem a filmben lévőre. -
Dexantreal #808 Szerintem a Velociraptortól is féljél :P.
Vagy hívjam Dr. lan Grantet és előad olyan előadást, mint az 1-ben a kis kölöknek?
Aztán rögtön máshogy látod a helyzetet.
Én tisztelem és kedvenceim is a Velociraptorok a T-Rex mellett.
Meg még a Dylophosaurus is tetszik! -
#807 Végülis egy Deinonychustól inkább félnék mint 1 raptortól ha 100%-os DNS-ű -
#806 Ezt nem tudtam :O
Viszont ezzel magyarázható lenne az a sok hasonlóság.... -
Dexantreal #805 Jah, okés, nem tudtam, thanks! -
#804 mint már egyszer írtam, michael(aki a könyvet írta) szinonímaként használta a velociraptort a deinonycussal+nagyobban félelmetesebb.
és a végén 2 raptor van. -
W B #803 a JP:OG ben a JP3ban látható nőstény van, illetve még mindig túl nagyog JP:OGban a velocik -
Dexantreal #802 Mi nagy hülyeség? A méretük? Ebben nem vagyok otthon annyira, csak pár dinó nevét tudom, sry.
Szal nem mondok véleményt.
Játékban nekem a szürkés, vagy milyen színűk okozott ksi meglepetést, hiszen a filmekben, mintha más színe lett volna :S. -
garex #801 mármint méretüek -
garex #800 viszont a játékban jó minőségüek -
#799 Egyébként nagy hülyeség mert a Velociraptor sokkal kisebb mint amit a filmben mutanak...A filmbeli inkább a Deinonychus-ra emlékeztet. -
Dexantreal #798 A végén lévő 3-4 vagy kitudja mennyi Velociraptorra gondoltam, akik a csarnokban beakarták cserkészni Grantéket :P.
Ahogy Tirian is írta, ki rég látta, már felejthett. Bár a hetekben megnéztem JP 2-t és 3-t, de egyet már régebben láttam.
A Galimimust lehetetlen összetéveszteni a Velociraptorral lol, zárás képpen csak ennyit. Tehát tudom miről beszélek.
Egyébként a filmekben a raptoroknak barnás féle volt a bőrük, nem?
JP: OG-ben pedig fekete, vagy szürke, nem tudom pontosan :S. Szal kissé furcsa ez. -
#797 jójó,de aki már régen látta...Én is nem rég néztem meg újra és határozottan úgy emlékeztem hogy a végén 3 raptor van.Aztán láttam hogy mégse..