1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
#876 egy embernek több esze van mint egy Protonak és nem mindig a Veloci nyert az ellen....Amúgy a protot is simán verném.... MEG A REXET IS HEHE -
garex #875 a Protoceratopsot is elejtették akart lenni -
Dexantreal #874 Lol
Amúgy meglehet, de engem a filmbeli érdekel. -
garex #873 az eredeti 1 méter és 40 kg. egyy ember majdnem 2-szer ekkora de a 250kg.-os lehetett de mégis akár a magányos velocik is elejtették.(a paleontológusok szerint) pedig ő kicsit jobban fel van fegyverkezve mint 1 ember bottal a kezében.Protoceratops -
Dexantreal #872 Biztos kisebb, mint a filmbeli :P, de neki is van esze, ereje, még, ha nem is akkora, mint a filmben lévőnek;szóval verne téged :P.
Oszt leszarom, én voksom a filmbeli mellett teszem le és kész, az szarrá verne. -
#871 Tudod te egyáltalán hogy mekkora az ,,eredeti" Velociraptor?! -
Dexantreal #870 Akármelyiket is nézzük, mindkettő a ringben szerintem verné Tiriant. -
#869 Végülis még folytathatjuk így pár napig.. vagy hagyhatjuk is a francba -
#868 Én meg nem becsülöm le -
W B #867 nem értékelem túl. -
#866 Nem becsültem le hanem te értékelted túl... -
W B #865 könnyű holtakat lebecsülni. ugye? -
#864 És azt is megjegyeztem hogy nem pusztakézzel hanem bottal vagy késsel...
Pár üzivel ez előtt. -
#863 De ugyanarról beszélsz ugye W.B?
Én nem a filmesre gondolok hanem a pulykaméretűre.Egyébként meg nem azt írtam hogy simán elbánnék vele hanem azt hogy kétesélyes lenne és hogy nem félnék tőle.És egy harci kutya erősebb annál a pulyka termetű Velocinál.Ha nem sebesíti meg rögtön a Harc kezdetén a kutyát akkor sztem biztos hogy legyőzné azt. -
W B #862 a veloxi ereje kb egy harcikutyáé. vagyis neked kampec -
#861 most váljunk meg a jp-ben szereplő velocitól,az igazi másabb volt(főleg a tollai miatt).a veloci "túl"törékeny ahhoz h, egyedűl megtámadjon valamit v. valakit,de így is eléggé megsebezve kerűlne ki tirian a harcból úgy h, a veloci még él. -
#860 Tisztában vagyok a Velociraptor erejével.Ezért turbóztam fel a pulykát. -
Dexantreal #859 Ha pulykának hasonlítod, nekem nyolc, de ez a pulyka eléggé halálos pulyka tud lenni. -
Dexantreal #858 Nah erről beszélek.
Valakinek téged felkéne világosítania a Velociraptor erejéről.
No comment. -
#857 A Veloci az olyan mint egy nagyobb pulyka erős lábakkal fogókezekkel meg pár baszott nagy karommal.(Meg persze sokkal okosabb és gyorsabb) -
#856 Kettőnk közül nem én vagyok a hülye.Kétszer megfojtom mire belém vájná a karmát ennyi erővel!Abszolút kétesélyes lenne a dolog!! -
Dexantreal #855 Te nem fogod fel a Velociraptor erejét és alábecsülöd még mindig lazán. Most már tényleg megnéznék közted és egy Velociraptor közt lévő csatát :P. Tessék, harcolj, adok neked öt percet, utána már a véredben fetrengenél szerintem és a Velociraptor zabálna.
Jah és a Velociraptorra fogadnék :P.
Gonosz voltam ja :P, de nem igaz, hogy nem látod a különbséget. -
W B #854 apszolut hülye vagy. a veloci a melkhasadba vagy simán a hasadba vájja a karmát, és a torkodba harap... nincs esélyed -
#853 csak azért mert nem fogják fel hogy egy térdemig érő Veloci nem tudna elbánni velem.(Vagy egy emberrel teljesen mind1) -
#852 minek? -
#851 Vagy fordítva.Fejbe rúgóm,elájul aztán én hasítóm fel a hasát. -
garex #850 szerintem nem lenne esélyed. fel ugrik rád , széthasítja a hasad, kizabálja a belső szerveid aztán próbálkodhatsz rugdosódni -
#849 Te tudod -
Dexantreal #848 Szerintem nem számít :P. Nekem, akkor is Velociraptor marad :P. -
#847 Nem én vagyok az aki nem vágja.Amikor elkészült az első film akkor még a nemrég felfedezett Deinonychus csontvázat egy Velociraptor alfajnak tekintették TÉVESEN.Viszont miután újra besorolták immár Deinonychus néven,az egész világon Velociraptor néven vált híressé,ezért se cserélték le ezt a nevet a többi részben sem.
Amúgy meg a magasság is számít bármennyire is próbálod tagadni.
Egyébként kösz -
Dexantreal #846 Nah, nem!
Ne próbáld nekem azt bemesélni, hogy azok nem Velociraptorok. Szerintem nagyon is azok voltak!
Egyébként király az aláírásod!
Mellesleg meg még mindig nem vágod. Nem a magasság a lényeg, de hagyjuk. -
#845 Az ok hogy okosak meg minden de a filmekben DEinonychusok vannak...
És én arról beszéltem hogy ha egy Velociraptor (melynek átlagmagassága a térdem körül mozog) megtámadna akkor egyáltalán nem biztos hogy ő jönne ki győztesen.Ha viszont egy olyan támadna meg ami a filmben van,egyétrelmű lenne a végeredmény.. -
Dexantreal #844 Nem flejtettem el. Az előbb is mondtam ezerrel, hogy le ne becsüljétek, mert intelligens és ravasz meg stb.
#840: ha ők így cserkészik be az áldozatot ,akkor így. Szerintem azért támadtak néhanapján szemből is. -
W B #843 egy dolgot elfelejtetél! a ragadozó dínók inteligensek voltak. -
garex #842 szerintem ő lesz -
#841 Muldoon? -
#840 Amúgy a velociakban az a vicces, hogy sosem szemből támadnak. A szemben álló kis görény csak azért van ott, hogy elvonja a figyelmedet, míg a 2 másik oldalról feltárja a lépedet.
A vadász is így szívta meg, az 1-ben. -
Dexantreal #839 Ne azt nézd, hogy rossz, vagy jó tapasztalat, hanem azt, hogy húsevő, ragadozó.
Vagyis neki mindegy, hogy mi kerül az útjába, megeszi és kséz.
Ha tudja. -
#838 Még az se biztos ha az embernél lenne fegyver vagy leglább egy bot. -
ez egyedül elég nehezen végezne egx emberrel,de csapatba simán legyőzne.