Jurassic Park IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már nem tudom mien honlapon
HMelyik oldalon olvastad ezeket az adatokat??
A centiméterpontosakat.
nem... bedölsz a Honeréknek
Csak szeretnéd ha nagyobb lett volna,mert elfogult vagy a T-rex felé.
Az azért mond valamit hogy 20 rexet találtak és 2 gigát mégis mindkettõ giga nagyobb volt az összes talált Rexnél...
Emelett nem csak az hanem A Tyrannotitan is.
amúgy meg a Rex-nek maga élõhelyén olyan vetéjtársa nem volt ami életére törne, csak a kajájára.
A Rexnél mai tudás szerint a Spino a legnagyobb. De a Mongol nagy kezût ne feledjük el, csak a keze van meg ami 2,5m hosszú. Sztem az az állat nagyobb lehetett mint a Spino
a másik:
mi szol a rex dögevése mellet? ami ténylegesen igaz?
Biztosan már akkoriban is klónozták õket😄DD
http://joeperry.blog.hu/
Lehetett a Rexnek attól még vetélytársa csak épp nem fedezték fel.
És mivan ha kiderül hogy mégis dögevõ volt?
a Giganto 14m 65cm
amúgy a rexnek a látásával csa annyi volt a baja, hogy csak elõre látott, oldalra szinte egyáltalán nem. a T-rexnek maga élõhelyén nem volt vetély társa, csak saját maga. (a falkák szószó szerint gyilkolták egymást)
amúgy egy közepes T-rex harapási ereje nagyobb mint egy kifejlet Carcái (közepes vagyis még nem kifejlet kb 8-10m) a kifejlet Carca 14m. És akkor egy 14-15 méteres rex? az brutális
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
6-7 méter magas?
5méteres volt a magassága, a legjobb számítások szerint is.
A leghosszabb megtalált példány 12.6méteres volt.
Úgy hogy több mint húszat találtak.
Ja és még valami:
A T-rex mellsõ végtagjai sz*rt se értek.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Sniper10Sniper10
Az enyém ez : dinoszauruszokrol
szerintem nem! Te sem hiszed el hogy dögevõ, és senki szerintem. Egy csúcsragadozó és kész. Mint a tigris!
indok 1
indok 2
és még jópár van emmellett<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Megette a dögöket és elvette más állat zsákmányát.
(mint a hiéna a leopárdtól meg a gepárdtól)
És egyáltalán nem biztos hogy nem volt mitõl félnie.
Biztos hogy volt a Rexnél nagyobb és erõsebb csúcsragadozó(abban a korban) csak épp nem fedezték még fel.Mert elõtte ugyebár volt.
Szerintem igen is ragadozó volt, mert ha nem az lett volna, akkor kisebb feje, kevésbé izmosabb teste lett volna. Izmos: Menekülésre nem haszálta az izmait, mert nem volt mi elõl menekülni, maximum üldözésre.
A T- Rex egy csúcsragadozó volt! Sok száz paleontológus szerint. Azért mert egy elkényeztett Horner😄 azt mondja az azárt még nem 100%!
Te jössz😄
(Mindjárt ha benéz ide W.B akkor leordítja a fejemet)
Horner, akit én nem bírok kiöntötte a T-rex koponyáját, és kiderült, hogy alig van látószöge, szinte semmit nem lát, és így nehezen tudott vadászni! Na én ennek nem örülök. És úgy néz ki hogy mágis dögevõ volt. De szerintem nem!