1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
  • W B
    nem, igazából nics megoldás. a mesterséges inteligenciát kellene fejleszteni, de addig sem én, sem a GEP nem jutott el
  • Dexantreal
    Ok. Telepítsem a Dilophosaurusokat a park elejébe? :S
    A csapathoz meg, akkor türelmes leszek, választ thanks!
  • W B
    mertrosszul van megírva a játék.

kutatócsapatokhoz türelem
  • Dexantreal
    Elmondaná nekem valaki, hogy a Dilophosaurusokhoz a JP: OG-ben a park végén miért nem mennek az emberek? Megvna építve az út és senki nincs ott, csak a takarító munkások.
    jah meg ne mtudok új csapatot se venni, pedig zsé az van és 3 csillagos a park és elvilleg egy újabb csillag megszerzésekor lehetne területet is megnyitni, de ezt se.
  • garex
    habogott, aztán azt mondta hogy ott van valaki aki úgy tünik még nem ismeri ezt a fajt
  • W B
    tényleg? ezt meséld el!
  • Jrex
    nálunk csak alkoholisták vannak,meg egy drogos asszem,a tobbi ilyen mulya(nem mind)pl még azt se vette észre h, veszik.
  • Tirian
    Megértem az elképedését.
    Amúgy meg nálunk is vannak perverzek.
  • garex
    amikor másodszorra voltam a múzeumban megkérdeztem az egyik embertől aki ott dolgozik hogy miért mondják a Rexnél nagyobbnak a Gigát holott a Rex volt a nagyobb . aztán mint amikor lefagy a gép olyan volt.
  • garex
    az én osztályomban 2 van . szerencsére még nincs több
  • Dexantreal
    Lol, akkor kapják be. Ne foglalkozz velük.
    Majd lesz még ilyen állás ajánlatod szerintem.
  • W B
    az ossztály társaim, van pár perverz, és hülyének néznek amiatt hogy én nem vagyok az...

én egy 15 éves kis dínó őrült hímnemű ember. és nekem akartak komolyabb állást ajánlani
  • Dexantreal
    Miért, ki vagy?
    Nekem dinó tudásom eléggészegényes, jobbára a filmekre alapozódik, a JP 1, 2, 3-ra.
    Viszont nem is akarok nagyra vágyó terveket, jó ez így nekem.
    Pervezeknek mi köze ehhez? De végülis mindegy.
  • W B
    vagy perverzek.
    engem a dínók jobban lekötnek, amúgy a tudásomnak hála már egyszer állást is akartak ajánlani. aztán rájöttek hogy kivagyok
  • Dexantreal
    Lol.
    Azzal meg ne foglalkozzatok, hogy hülyének néznek a dinoszauruszok mániája miatt. Legalább nem drog mániás, vagy piás vagytok, mint mások pl.
  • W B
    naja.
    kiszemelve egy nőstény Adasaurus. tudom kissebb és másfaj, de legalább én leszek felül. (ranglétra)
  • garex
    nekem van 1 osztálytársam aki "ért" a dinosaurusokhoz jobbanmond va régebben jobban érdekelték . amúgy a suliba úgy 1000 diák van abból ha 80 tud róluk valamit.
    W B: te 1 magányosan kóborló hím vagy
  • Jrex
    de te elkergetted a "nőstényeket"?egy rex nem csinálna ilyet.
  • W B
    a fizikatanár "tudos", és a tapasztalatait mondta el
  • Jrex
    várj, ezt nem nagyon értem,kifejtenéd bővebben?(az első 2 sort)
  • W B
    a fizika tanárom azt mondta, hogy aki ilyenekkel foglalkozik (tudomány és nem alapfokon) annak nincs sok esélye a párkapcsolat terén.
    nade évelején számomra az volt a gond, hogy elkergessem az ellenkező nemet. SIKERREL, rá jöttek ki vagyok :)
    az én kedvencem a rex, és ő falkában élt... naja én jelenleg megányos rec vagyok...
  • Jrex
    az én osztályomban meg mindenki-mindenkit fikázik azzal amivel tud(najó csak egy része)és engem ezzel szoktak(van mással is).de ez a sok ilyen hülye danonino hülyeségek miatt,mert nem tudják milyenek igazábol a dinok.multkor is mikor mondták h, mondjak pár dinonevet a parasaurolophuson,dilophosauruson,pacycephalosauruson úgy elképedtek,és nem tudták kimondani....
  • Tirian
    Engem is hülyének néznek de én vállalom ha egyszer érdekelnek ezek az állatok
  • W B
    engem hülyének néznek. csak az a gond hogy amihez értek EZ normális
  • Tirian
    nekem meg egy olyan osztálytársam van aki ért hozzájuk de már őt se annyira érdekli.
    Ezen kívül az egész suliban senki.
  • garex
    nekem az osztálytársaim nem tudják kiejteni a neveket ezért ijen neveket találnak ki: IQmaraton (iguanmodon) nem normálisak
  • Tirian

Pókemberosaurus
  • Tirian
    nem.... ja de:
    pl: a Dilophosaurus fejére ejtettek egy téglát
  • garex
    ha ha ha....
    minden dinosaurusról van ilyesmi véleményed?
  • Tirian
    itt épp egy pulyka megtámad egy minitehenet
  • Tirian
    Én King Kong??? Spiderman vagyok...
  • W B

• garex
    ezekkel a velociraptorokkal biztosan elbánnál
  • garex
    ezt biztos
  • Bokafix2
    ezt a proto-t biztos levernéd
  • garex
    ha azt belevesszük akkor is több lehetett 150 kg.-nál
  • W B
    a proto bőven nem volt 250 kg. nem vették figyelembe az üreges csontokat a légzsákokat...
  • garex
    Tirian te King Kong vagy Superman vagy? (bár av Kongban V-rex van)
  • garex
    pedig többek közt ez a könyv is ezt írja
  • Jrex
    protoceratops nem lehetett 250kg,az is kissebb volt egy embernél.