1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
#956 az király lenne,és mutathatnának gyakrabban a tv-ben olyan BBC-s dínó-dokumentum filmeket is. -
blackgamer #955 én azt várom, hogy talán beindul újra a dinoszaurusz őrület és elkezdenek sorozatban mondjuk 2-3 évente hasonló szinvonalú filmeket készíteni -
#954 Ez az általános a dínóknál,a legtöbbnek a nősténye a legnagyobb. -
#953 a rex a filmben csúcs(azaz a szigeten).és nem minden rex volt(ha akkora volt)14.85,nem mindenki ugyan akkora,és a nemek közti eltérést is vedd figyelembe,mert a nőstény sokkal nagyobb mint a hím. -
#952 a Jp-ben nem mondják a méretét arra csak rákerestél.
És ha végre mnegmutatnád hogy honnan tudod olyan biztosan ezeket a méreteket akkor talán bizonyíthatnál vele valamit!Anélkül csak ugyanazt szajkózod. -
W B #951 az a gond, hogy te építettél fel egy téves hitet.
Ha a JP alapján ismerném a T-rexet akkor nem 15m hosszunak mondanám. (jó igazad van csak 14m 85cm)
-
#950 nem ő volt a csúcs mert a közel azonos méretű riválisai lehet hogy jóval gyorsabbak voltak.
Az viszont még nem eldöntött tény hogy dögevő volt-e.Ha kiderül majd mondhatjátok hogy tényleg az volt-e. -
#949 az a baj h, tényleg kezd leomlani,de nem volt lomha és dögevő.ragadozó volt,és nem a második legnagyobb!!!de azért jöhetnének új ragadozók is,de a rex a csúcs. -
#948 a T-rex egy lomha dögevő volt és akármit mondhatsz ezt nem csak Horner véli így...Az a bajod hogy felépítettél egy bálványt a Jp alapján és kezd leomlani.. -
#947 T-rex második legnagyobb?
ezek mind nagyobbak:
Tyrannotitan,Giganotosaurus,Carcharodontosaurus,Mapusaurus,Torvosaurus és még sorolhatnám -
#946 dögevésben talán amúgy meg nem vok Honer párti te bohóc -
W B #945 aha, te tényleg Honer párti barom vagy. azt már tudjuk. amúgy a rex volt a valságban is a "csúcs" -
garex #944 mert nem volt olyan ragaddozó Dinosaurus ami le tudta volna győzni mivel a Spino után ő volt a legnagyobb. minek egy új moziszörny(mint a Spino) -
#943 minek maradjon a Rex a csúcs?? Volt már eleget -
W B #942 ha megnézed a JP szerepjáték forumot rá jösz. igaz a könyv állatait is bele vettük.
pl, így vannak bent a sztoriban
vagy pl, a JP2ben van egy hadrosaurus koponya, de maga az állat nincs -
#941 hogy lenne a sztoryban ha nincs a fílmben?amúgy mik azok? -
garex #940 én szeretném a vásznon látni a Carnotaurus-t -
W B #939 úgy mos kb, sacra 5-6 ragadozó ami a film sztoriában bent van még. csak nem mutatkoznak -
garex #938 én azt szeretném hogy legyen benne új ragadozó de a Rex maradjon a csúcs -
W B #937 már megint... minek megint egy újabb nagy ragadozó??? ígyis a film sztoriában egyrakás húsevő van amit még nem láttunk, nem kell új -
#936 és a rex lesz a csúcsragadozó és nem halnak ki. -
#935 azt hogy lesz benne egy új csúcsragadozó és hogy több fajt is megmutatnak,nem csak az emberek menekülését -
garex #934 én legalább abban reménykedek hogy felülmúlja a 3. részt -
garex #933 tu mit vártok a 4. résztől?????????? -
#932 mert nincs téma
-
#931 sajna -
garex #930 tényleg nagyon kihalt ez a topik....... -
garex #929 nekem is így történt -
Dexantreal #928 Jah, akkor jó. Természetesen pár perc múlva behozta sok frissítés után és azóta már jó. -
garex #927 nekem is volt ilyen vele kb. 5 napja de akkor az összes cwissel. -
Dexantreal #926 "Adatbázis hiba történt. Kérem frissitse az oldalt." -
Dexantreal #925 Nekem nem hozza be most fullra az oldalt.
Nektek? -
garex #924 a ködösítést én is utálo -
blackgamer #923 első körben úgy volt, de már semmi sem biztos
ha idén elkezdik a forgatást (ahogy sok pletyka állítja), jó lenne ha valami normális infók jönnének, mondjuk kezdetnek egy hivatalos oldalt indíthatnának
ha még ilyeneken vacakolnak hogy ki rendezi, akkor idén már nem hiszem hogy komolyabb dolog fog történni
ezt a ködösítést utálom legjobban... -
W B #922 én nem -
garex #921 én mindig úgytuttam hogy Spilberg rendezi -
blackgamer #920 [szin=red]Mégse Joe Johnston rendezi a 4. részt? cikk -
garex #919 kihaltunk???!!!!!! -
garex #918 az lehet -
Dexantreal #917 Aha, kár. Bár, akkor már lehet, hogy Terminátorok rohangálnának az utcán, ha agyon fejlesztenék az MI-t lol.