Jurassic Park IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mikro torrent az az uTorrent
csak épp az nem u betû hanem egy görög betû melynek elentése a micro
Milyen az a microTorrent? Miért nem szeded le a BitCometet, vagy uTorrentet?
Ingyenes midnegyik.
Amúgy emberek, szerettek szerepjátékozni?
Ha igen, készíthetnénk egy szerepjáték oldalt, ami a Jurassic Park valamelyik részérõl szólna, vagy csak lenen egy JP-s szerepjáték, de más idõben, mint a filmek, viszont egy-két, vagy akár mindegyik régi szereplõ lehetne benne és újak.
Mit szóltok?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Lentebb van link, hogy honnan töltheted.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Az oké, hogy, ha hat hónapig él egy és a hatodik hónapban, akkor azért beteg, mert mondjuk öreg, vagy azért csökken az élete, mert mindjárt meghal, de; ha nem ez a helyzet, akkor miért csinálják ezt?
Na midnegy.
#668: mi volt dögevõ?
ezt most találtam
Nem nagyon van olyan paleontológus aki ne tévedt volna ilyesmiben legalább egyszer
Tom hogy a rexet hozzák ki gyõztesnek de A Gigát írják nagyobbnak...
Sõt még A CArchát is...
-attolmég h, valaki a t-rex-et szereti nem biztos h, elfogult.pl:én
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Csak kitalálta valaki hogy pénzt csináljon belõle....
És a rex már csak egyre lentebb csúszik a méret rangsorban,csak azért zavar ez titeket és kapaszkodtok találgatásokba mert a Rex a kedvencetek...A Tényekre meg nem reagáltok.
Te meg elég könnyen eldöntötted a vitát azzal hogy: ,,Nekem van igazam"
JP Forever!<#ejnye1>#ejnye1>
www.clickclickclick.com klikkeljetek hungaryért.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
gigantosaurus, TYRANNOSAURUS.
Na melyik a nagyobb?
a Spino maroccannus mekkora volt? mert mindenhol csak az aegyi van írva.
Deinocheirus-ról csak annyit tudonk hogy nagy kezei voltak. lehet hogy csak nagy kezei voltak de a teste nem volt több 15 méternél de lehet hogy huszonvalahány méter volt. sõt még az sem biztos hogy ragadozó volt. pl.: ott a Theri a nagy kezeivel de növényevõ. bár máfajta kezei vannak....
Na mindegy. Nekem van igazam van és kész😊😉