Jurassic Park IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tirian
Ja van már olyan oldal.
a mikro torrent az az uTorrent
csak épp az nem u betû hanem egy görög betû melynek elentése a micro

már van JP szerepjáték forum. MAGYAR

Jah ok, azt nem vettem észre, hogy mondtad. Amúgy nm.
Milyen az a microTorrent? Miért nem szeded le a BitCometet, vagy uTorrentet?
Ingyenes midnegyik.
Amúgy emberek, szerettek szerepjátékozni?
Ha igen, készíthetnénk egy szerepjáték oldalt, ami a Jurassic Park valamelyik részérõl szólna, vagy csak lenen egy JP-s szerepjáték, de más idõben, mint a filmek, viszont egy-két, vagy akár mindegyik régi szereplõ lehetne benne és újak.
Mit szóltok?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

a Brachiosaurus 100 évig él. legaláb is nálam

Tirian
egyébként kösz

Tirian
tom de mondtam hogy microTorrentel nem...Majd kölcsönkérem unokatesómtól

Jahh ok, csak elvoltam három napos táborba és tegnap jöttem meg, aztán most kezdtem el nézegetni a topikot, hogy mi volt.
Lentebb van link, hogy honnan töltheted.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Tirian
Trespasser volt..

Milyen játék? Nekem az elsõ van meg kazin, a második kettõ a gépen, emellett a JP: OG-el játszogatom néha, de azzal is kezd tököm tele lenni, hogy állandóan a dinóim lebetegednek, pedig a vaccinák, vagy mik már megvannak és úgy születnek, hogy bevannak oltva. Szóval fárasztó ez mrá, hogy állandóan ide-oda rohangálni a parkban egyik-másik dinó miatt.
Az oké, hogy, ha hat hónapig él egy és a hatodik hónapban, akkor azért beteg, mert mondjuk öreg, vagy azért csökken az élete, mert mindjárt meghal, de; ha nem ez a helyzet, akkor miért csinálják ezt?
Na midnegy.
#668: mi volt dögevõ?

igen

Tirian
jaja

Jrex
és a kezem az akváriumnál 😄

Tirian
Látszik a fejed búba a narancslésnél

Jrex
ja és pár hal már nem él(a vitorlások még igen),mert már régebbi felvétel,csak most tudtam megcsinálni.

Jrex
thanksz.amúgy van benne elég baki...

nekem is ilyen halaim vannak . gratula <#worship><#worship><#worship><#worship>

Jrex
nézzétek végig please.

Valakki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jrex
valaki...

Tirian
Én is épp ezt akartam mondani....
Terminátor??

ennek mi köze van a JP-hoz??????????????

http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=10&t=9160151&na_order=

ezt most találtam
Tirian
Na és?? Te meg azt bizonygatod hogy a Rex a nagyobb én meg azt hogy a Giga.De addig amíg végleg be nem bizonyítják az egyiket addig mi nem fogunk engedni.Emelett emlékeztetnélek:
Nem nagyon van olyan paleontológus aki ne tévedt volna ilyesmiben legalább egyszer

pl. azt írta hogy nem lát elõre, mert nagy az "orra" holot már rég bebizonyítoták hogy csak elõre látott, és az "orra" nem hátráltatja ebben. De még mindig bizonygatja hogy az orra miat nem látott elõre...

Tirian
W.B csak egy kérdés:
Miért barom szerinted?

Tirian
Ja ezt én is láttam már W.B...
Tom hogy a rexet hozzák ki gyõztesnek de A Gigát írják nagyobbnak...
Sõt még A CArchát is...

URL beszúrása

Jrex
ja,garex hogy kell azt csinálni h, a belinkelt youtub video azt tegye be?

Jrex
továbbá a giganto,tyrannotitan...

igaz. bá 100% hogy van a Spinonál is nagyobb szárazföldi ragadozó

nehezen a legnagyobb. egy szárazföldi lelõzi, ez a SPinosaurus a maga 18méterével. amúgymeg ne hagyuk ki a kékbálnát se! 30m és 150 tonna, húsevõ. (igaz hogy kis krileket eszik)

JP Forever
Meg én.

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Jrex
W.b.:ez is egy gagyi oldal.nem csak honér mondja azt h kissebb volt a rex,vagy olyan sok könyvet és weboldalt tudott csinálni?
-attolmég h, valaki a t-rex-et szereti nem biztos h, elfogult.pl:én

JP Forever
Figylj. Lehet hogy T-rexes vagyok, de nem vagyok elfogult, és én csak a tényeket mondom. És az az igazság hogy a Tyranno a világ legnagyobb húsevõje volt, és ennyi😊

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

ez sem tökély

amúgy te nem akarod fel fogni, hogy Honer egy "barom"

Tirian
Egyébként ez a klikkelõs szar nem ér semmit még ha nyerünk is vele...(Mo.)
Csak kitalálta valaki hogy pénzt csináljon belõle....

Tirian
Az egyébként nem giganto hanem giganoto....A giganto az egy növényevõ volt...
És a rex már csak egyre lentebb csúszik a méret rangsorban,csak azért zavar ez titeket és kapaszkodtok találgatásokba mert a Rex a kedvencetek...A Tényekre meg nem reagáltok.
Te meg elég könnyen eldöntötted a vitát azzal hogy: ,,Nekem van igazam"
JP Forever!<#ejnye1>

JP Forever
Nem hülyéskedünk. És miért ne?
www.clickclickclick.com klikkeljetek hungaryért.

ne hülyéskedjetek!

JP Forever
😊

<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes> az állatok közül is a Rex a nagyobb

JP Forever
Nézzétek meg hogy nagyobb,

gigantosaurus, TYRANNOSAURUS.

Na melyik a nagyobb?

mármint a gigánál nagyobb a REX

a Rex a nagyobb!!!!!!!!!!!!!
a Spino maroccannus mekkora volt? mert mindenhol csak az aegyi van írva.
Deinocheirus-ról csak annyit tudonk hogy nagy kezei voltak. lehet hogy csak nagy kezei voltak de a teste nem volt több 15 méternél de lehet hogy huszonvalahány méter volt. sõt még az sem biztos hogy ragadozó volt. pl.: ott a Theri a nagy kezeivel de növényevõ. bár máfajta kezei vannak....

Jrex
<#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma>

JP Forever
Hahó van valaki?

JP Forever
Ja tényleg. Bocs...
Na mindegy. Nekem van igazam van és kész😊😉

Spinosaurus aegyiptikus, csak ilyen van.

JP Forever
Rexnél nem nagyon volt nagyobb. A gigantosaurus kisebb volt mint a rex. A spinosaurusok is, kivéve egy amit egyiptomban találtak, a spinosaurus egyiptikusz. Az állítólag nagyobb volt. Szóval nem vagyok elfogult, csak az igazat mondom.