Jurassic Park IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tirian
Ezt nem tudtam :O
Viszont ezzel magyarázható lenne az a sok hasonlóság....

Jah, okés, nem tudtam, thanks!

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jrex
mint már egyszer írtam, michael(aki a könyvet írta) szinonímaként használta a velociraptort a deinonycussal+nagyobban félelmetesebb.
és a végén 2 raptor van.

a JP:OG ben a JP3ban látható nõstény van, illetve még mindig túl nagyog JP:OGban a velocik

Mi nagy hülyeség? A méretük? Ebben nem vagyok otthon annyira, csak pár dinó nevét tudom, sry.
Szal nem mondok véleményt.
Játékban nekem a szürkés, vagy milyen színûk okozott ksi meglepetést, hiszen a filmekben, mintha más színe lett volna :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mármint méretüek

viszont a játékban jó minõségüek

Tirian
Egyébként nagy hülyeség mert a Velociraptor sokkal kisebb mint amit a filmben mutanak...A filmbeli inkább a Deinonychus-ra emlékeztet.

A végén lévõ 3-4 vagy kitudja mennyi Velociraptorra gondoltam, akik a csarnokban beakarták cserkészni Grantéket :P.
Ahogy Tirian is írta, ki rég látta, már felejthett. Bár a hetekben megnéztem JP 2-t és 3-t, de egyet már régebben láttam.
A Galimimust lehetetlen összetéveszteni a Velociraptorral lol, zárás képpen csak ennyit. Tehát tudom mirõl beszélek.
Egyébként a filmekben a raptoroknak barnás féle volt a bõrük, nem?
JP: OG-ben pedig fekete, vagy szürke, nem tudom pontosan :S. Szal kissé furcsa ez.

Tirian
jójó,de aki már régen látta...Én is nem rég néztem meg újra és határozottan úgy emlékeztem hogy a végén 3 raptor van.Aztán láttam hogy mégse..

Jrex
ja meg ott nem szalad,a végén.

Jrex
nekem azért volt gyanus mert "nem tudom hány",pedig az jól láthatóan 2 szerintem.

Tirian
arra gondo nyilván ami a végén van....aki egy picit is ért a dínókhoz nem hinném hogy összetéveszt egy Gallimimust a Raptorokkal..Nem igaz?<#ravasz1>

Jrex
azzal h, kotkodácsoBárlnak<#hehe>,amúgy arréb azt írtad: "Jurassic Park 1-be elkapta azt a nem tudom hány Velociraptort, de az is igaz, hogy ott sündörögtek körülötte és csak nyakát kellett nyújtania. " azt a végén azt a 2 velocira gondoltál amik rá ugranak,vagy amiket akkor mikor Alan,Lex és Tim nézik?mert azok nem velociraptorok hanem gallimimusok(már csak azért is mert csak 3 veloci van a jp-ben )

Mégpedig?

nekük vannak csírkéink, és eléggé éskori hangulatott tunak teremteni

Úgy, hogy ezé tettem be, jószándék rulz.

Tirian
Én se rég

Jó, de én nem rég jöttem a topikba :P.

arrol már volt betéve link hogy a Rex és csirke

Huhh, ezt viszont nem tudtam és kicsit meglepett, lolA Tyranosaurus Rex legközelebbi ma is élõ rokona: a csirke.
Emellett rögtön az elején egy érdekes mondat, miszerint Adolf Hitler volt az "Év embere" a Time magazin választásán<#idiota><#hehe>.
Ha tudták volna, hogy mi lesz ebbõl az Adolf Hitlerbõl pár év múlva... mást választanak. Jól benézték.
Amúgy T-Rexrõl ott csak ez az egy mondat van, de gondoltam beteszem a linket, nehogy hülyének nézzetek.

Ahamm, nem tudom, nem vagyok diplomatikus tudós; de számomra, akkor is egyértelmû, hogy egy ilyen böhöm állat, mint a T-Rex, csakis vadász lehetett.
Csúcsragadozó volt a maga idejében.
A lassúsága is köztudott.
Ekkora tohonya, állat testtel nem is csoda, hogy nem vágtázott mondjuk 50 km/h-s sebesség fölött. Lehet, hogy ezzel is sokat mondtam. Nem tudom.
Tehát, akkor ebbõl következik, hogy az általad felsorolt dinoszauruszok lehettek a prédái, meg a nem annyira gyorsan futó állatoké még.
Bár Jurassic Park 1-be elkapta azt a nem tudom hány Velociraptort, de az is igaz, hogy ott sündörögtek körülötte és csak nyakát kellett nyújtania.

Tirian
Egyaltálán nem volt olyan egyértelmû ahogy te látod fõleg az utóbbi idõben vitatkoztak nagyon rajta.De az a cikk azt is írja hogy nagyon lassú volt a Rex szóval inkánn Aklyra meg Tricire vagy Torora vadászhatott meg az ilyen lassabbakra.

Lol, már sry, de ez olyan felesleges hír...
T-Rex, mint dögevõ? Pff, akkor nem sokáig élt volan szerintem.
Naná, hogy vadász volt, legyilkolászta a dinókat.
Szóval nem tudom, kissé meglepõdtem ezen a bejelentésen. Valahogy egyértelmû, hogy a T-Rex vadászott és nem döglött állatok, meg miegyebek húsát zabálta.
Az a kompikna kvaló feladat. Sry, nem tudom rendes nevét.
Meg a lolért is sry, csak hát megdöbbentett a hír, hogy ezt muszáj berakni, mert van, aki nem tudja esetleg.

mármint azt hogy a Rex vadászott

ezt már rég tudtam

Tirian
nincs mit

Tirian
Megnézed az elõtörténeted oda írnak majd egy választ.

és honnan tudom meg ha egyszer valamikor elfogadják?

köszi

Tirian
Ja és persze elõbb várd meg hogy elfogadják-e az elõtörid.
Ha nem veszik észre szólj W.B-nek hogy nézze meg

Tirian
Kiválasztasz egy szimpatikus topikot a Sornán aztán elkezded a történeted.Kóborolsz,próbálsz kijutni összetûzésbe kerülsz dínókkal emberekkel találkozol,fegyvereket keresel...amit akarsz és tudsz egy ilyen helyen

Tirian
Már meg is írtad?

elõsztori. és most hogyan tovább?

kész az alapsztori!!!!!!!!!!!!

kösz

Tirian
MOndjuk egy bûnozõ vagy aki egy vadászgépen menekült és lelõtték ezért lezuhant a gép a Sornára de túlélted....Szóval akármilyen lehet a történet akár cserkésztábort is szervezhetsz a szigeten csak elõtte beszéld meg a gyerekek anyukájával hogy általában csak a gyerekek 50% jut ki a szigetrõl...<#circling><#eljen>

nekem nem jut eszembe semmi történet ahhoz hogy hogy kerültem kapcsolatba a szigettel

Oké, jah látta megy mesterlövészt, csak már ne mtudom melyiket.
W B: jah, látom, de hát nem is lenne úgy értelme, meg a filmekben is mindenféle foglalkozású ember fordult már elõ.
Szóval így a jó.

igen lehetsz, itt anyira nincs megkötve a kezed mint az AVP forumon

Tirian
Én mesterlövész vagyok:P (mármint a karakterem)<#banplz>

Lol, az nem akarok lenni.
Csak azért kérdeztem, mert nem sok paelontológust láttam elsõ ránézésre az oldalon.

Tirian
Te találod ki hogy mi az ember foglalkozása vagy volt foglalkozása.
(Lehetsz akár Chippandale is mármint a karaktered)

Jó és lehetek paelontológus palánta is? Azt szívesen tenném az oldalon, más most nem nagyon jut eszembe.

Tirian
regisztrálj te is minél többen legyünk

Thanks!<#wave>
Helyes, mármint gondolom a szerepjáték oldalon és nem az sg topikban, mert azt látom
A szerepjáték odlalon milyen néven?

tessék

amúgy igen az AVPon is ott vagyok

Jó, nekem tök nyolc, nem tudom mi bajod vele, én már azzal is töltöttem és szerintem azzal is lejönne a Trespasser.

Akkor adj linket, lemaradtam róla.