1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
W B #1036 tegél fel pár olyan kérdést -
blackgamer #1035 a 3-ban azért látszódott műnek, mert a legtöbb bábu volt és nem animáció
megtaláltam a 3. dvd-n az extrát, a kvízjáték tetszett, tényleg, létezik ilyen magyarban? érdemes lenne lefordítani -
#1034 Garex, Jrex tudtok nekem ilyen avatart csinálni:)? -
#1033 Garex, Jrex tudtok nekem ilyen avatart csinálni:)? -
#1032 Garex, Jrex tudtok nekem ilyen avatart csinálni:)? -
#1031 Garex, Jrex tudtok nekem ilyen avatart csinálni:) -
#1030 :( Én sem:(
Pedig kijöhetne már. És már csinálják magát a filmet?:) -
garex #1029 én nem láttam mostanában -
#1028 Jrex nincs uj videó?:( -
#1027 LoL. Vannak ilyen jó poszterek;) -
#1026 nekem olyan h, fekszik Steven és be akarja kapni a t-rex -
#1025 Az 1.-ben nagyon meg volt csinálva. Alkalmaztak robotokat, és számítógépes technikát is. Az nagyon tetszett! Volt egy poszterem, ahol Steven bácsi a robot T-rex szájában ült:) -
#1024 Sziasztok! Na, van már valami kis videó a IV-ről?:) -
#1023 ja és folytatható legyen -
#1022 én is remélem,h hosszabb lessz az utolsónál,a rex ragadozó lesz benne,lesznek új fajok is benne,jó történet és ne látszódjon(annyira)h, számítógépes animációk mint a 3.ban,inkább olyan legyen mint az 1-ben és a 2-ben -
W B #1021 + bizonyítot tény hogy a fiókák 80-90% felnőt. ehez még a kétszülő sem elég, de egy kisebb csapat sem. Ide egy nagyobb összatartó jólszervezet falka kell. És több mint valószínű, hogy más állatoktól eltérően a fiatalok kaptak elöbb a zsákmányból, és a sérültek.
Magyarán: kevés a dög.
amúgy pontosítok: 15.2m -
garex #1020 abban egyet érek hogy legyen hosszabb másfél óránál de a Rex dögevésében NEM !!!!!!!!!!!! mivel a Rex ahogy W B szokott fogalmazni "passzív" dögevő volt mint az oroszlán. Horner azt mondta hogy túl kicsi a keze de azt nem vette figyelembe hogy minden nagytestű vadászó Therapoda keze kicsi. továbbá avval is bizonygatta hogy a fogai nem élesek hanem "banán" alakúak. a mai ragadozók között is a legtöbb krokodilé és varánoszé is nagyon hasonló. és ha nem "szakmai" szemmel nézünk rá akkor is túl nagy (15m hoszzú, 7 tonna) a dögevéshez. -
blackgamer #1019 remélem hosszabb lesz mint másfél óra, izgalmas történet (ne csak a humorra játszon), szimpatikus szereplőket várok
Jack Horner szerint a T-Rex dögevő volt, remélem ez is bekerül hogy legyen felháborodás a ragadozó T-Rex hívők között
várok egy szinvonalas pc játékot is, ahol az eddigi filmek is szerepet kapnának, bejárható szigetek, stb. -
garex #1018 kiváncsi vagyok mikor kezdik el reklámozni és mikor jönnek ki a cuccok (nem a kis műanyag játékokra gondolok mert azok már egy pár éve nem érdekelnek) és milyen szinvonalúak lesznek. -
garex #1017 itt egy : mit vártok el a 4. résztől ????? -
#1016 csak nincs jó téma -
W B #1015 én még élek -
#1014 csak hűek vagyunk a filmhez... kihaltunk mi is :) -
garex #1013 kihalt mindenki????!!!!!!!!!!!!!! -
blackgamer #1012 illetve hogy a jövő májusban bemutatásra kerülő Indiana Jones 4 után kezdik a forgatást
felmerült az is hogy Hammond unokája lesz a főszereplő akit a Karib tengeres Keira Knightley játszana
Sam Neill (Dr. Alan Grant) pedig visszamondta a felkérést
de semmi sem biztos, hivatalos oldal sincs jelenleg -
#1011 azt h, kb jövő nyáron lesz(bár olvastam azt is h, 2009 ben kezdik forgatni),én úgy tom h, Steven Spielberg rendezi(de lehet Joe Johnstone) és Laura Dern,Richard Attenbourough(nem biztos h, így kell írni)fog biztosan szerepelni az előző részekből -
Akos0423 #1010 Ki tud valamit a 4.részről???????????????????????
-
#1009 a számítógépre telepít egy interaktív valamit,és abban a menüben ami utánna bejön vannak dolgok,köztük több játék demo és az autóssal nem tudok játszani. -
blackgamer #1008 a film dvd-jén autós játék? erről nem hallottam -
#1007 akinek megvan a jp3 eredeti dvd-n és tudja hogyan kell az autós játékkal rajta játszani az elárulná nekem ?köszi. -
Dexantreal #1006 Hehh, ez van. -
#1005 én se értek hozzá -
Dexantreal #1004 Nekem is, de nem használom, mert nem kell és úgyse értek hozzá. Csak feltettem anno próbálkozás gyanánt, de nem értek hozzá. -
#1003 nekem van ulead videostudióm -
blackgamer #1002 hát ebből nem sokat látunk, vegyél új fényképezőt és kisebb felbontással fotózz
movie maker-t felejtsd el, és szerezz be valami profi cuccot, mondjuk Ulead Video Studio vagy Sony Vegas Video -
Dexantreal #1001 Megkérdezhetnéd, h neten fent van-e vhol :P. Bár gondolom nem mész majd vissza olyan hamar ismét. -
W B #1000 a DVD lemezen elvileg megtalálod, úgy ahogy kellene. néz szét a DVDben -
#999 de a dvd-t nem importálja.akkor? -
W B #998 importáld be a filmet, és vagdosd -
#997 nem tudja valaki hogyan kell movie makerral dvd filmből jeleneteket összerakni?