1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
  • W B
    én logikosan nézem. a T-rex foga hegyes éles volt. + 20-25 tonnás harapási erő mellet...
  • JP Forever
    Igen én is ezt gondoltam csak azt monda a dudás hogy a ragadozoknak őő kés alaku vágo nyeső foguk van mig a trexé nem volt élles fog. Nembaj a T-Rex akkor is ragadozó! Az a hülye öreg kopaszodó meg kussoljon.XD
  • W B
    a fog teróriája hülyeség.
    a hátrahajló fagak bele akadtak a vergődő prédába, minél jobban vergődik, annál jobban...
    magyarán a T-rex fogazata igazi ragadozóhoz méltó.
  • JP Forever
    Black Gamer ugyanazt láttad amit én. Az egy kacsacsőrű dino volt amin volt harapás nyom de az állat tulélte és ezért ez azt bizonyítja hogy ragadozó volt. Meg ilyenek...
  • JP Forever
    Meg volt még csak nem jegyeztem meg mindent:P
  • JP Forever
    Pl azt mondta mert mutatott egy triceratops medence csontot amin volt egy sérülés és pont beleilett egy trex foga. És akkor azt mondta hogy ez a triceratops nem élhetett amikor a trex megette mert a trex bnem lett volna képes ott megtámadniXD hülyeség. Meg hogy nagyon nagy a szaglószerve és megérzi a dögöt távolról. meghogy nemt udodott gorsan futni csak kitartóan sétálni, ez is dögevő deeling. Meg hogy nem késszerű hanem ovális foga volt ami nem ragadozó fogához illik!
  • Jrex
    azt én is láttam,de abba hadrosaurus gerincsigolyái sérültek meg úg,a triceratopsé meg a keresztcsont volt ami nehezen elérhető....a lábszárcsontot meg most nem tom h, hosszabb a combcsontnál vagy nem, mert egyik részbe hosszabb volt a másikba meg már nem...........
  • blackgamer
    ha hátrakötött kézzel futsz és elesel azért neked is lennének sérüléseid
    ha még magasabb is vagy és 6 tonna akkor brutálabb a dolog
    de ez már a dinoszaurusz topik témája
  • W B
    ez egy hülye.
    az a poén hogy amikor T-rex szövetett találtak, az a szövet az állat lábából származott. és legeslegjobban a Strucc lábszövetére hasonlított. Vagyis ez alapján fútóragadozó.
    dögevő még azért nem lehetett mert az fiókák 80-90% felnőt. Ezt egy szülő sem a kető elérni nem tudja. + egy kissebb falka sem. Ide egy össze tartó jólszervezett nagy falka kell ehez. Míg néhányan vadásznak addig a többiek a fiókákra vigyáznak, mások a rivális T-rex falkák után kémlelnek. egy nagy falkához nem elég a dögök. bőven nem elég. vadászniuk kellet, és a vadász módszereikről is tudunk. pl. bekerítés, terelés.
    a T-rex olyan dögevő volt mint a mai ragadozók. az elesésről csak annyit: a T-rexnek nem igazán kellet futnia. és ha elis esik nem nyomja magát össze annyira hogy belehaljon, a társai segítségével felgyógyul.
    én meg azt is megkockáztatom: a T-rexeknél a fiatalok malyd a sérültek kaptak a zsákmányból. aztán az egézségesek és felnőttek.

amúgy ez a barom hogy vélekedik a SPinosaurusról? azt nem tudod? (egy nyilatkozatábban az égig dicsőitette a hülye)
  • blackgamer
    én Discovery-n láttam, olyanokat mondott hogy ha elesett volna (mint a ragadozók sűrűn üldözés közben) akkor agyonnyomta volna magát, mert a karja nem tompítja az ütődést, és nehezen tudott volna felkellni ha túlélte egyáltalán
    a combcsont és a lábszár méretének arányát is vizsgálta, vagyis nem tudott futni, vagy csak keveset
    illetve hogy neki volt a legnagyobb szaglóürege és ezért ha valahol elejtettek egy vadat akkor azonnal ott termett és elkergetett mindenkit
    és ahogy a sakálok és a keselyűk is rondák, ez a T-Rexre is mondható
    de előkerült egy Triceratops csont, amibe egy T-Rex harapás van ami kicsit begyógyult, vagyis az állat túlélte a T-Rex-el való találkozást --> amiből következik: a T-Rex néha vadászott is, mint a hiénák is néha elejtenek elkószált antilopot
  • Jrex
    azt már egyszer láttam
  • W B
    pl. mitt mondot?
  • JP Forever
    Csá. Nem nézte valaki tegnp a spektrumon az őslény talány1-et? A t-rexről volt szó hogy dögevő vagy ragadozó volt-e. Horner is volt benne és elég meggyőző dolgokat mondott mi szerint dögevő volt. De én sztem még mindig maradok annál hogy ragadozó volt:P
  • Jrex
    ja nem hanem extrém dinosaurusok
  • Jrex
    asszem valami extra dinoszauruszok vagy mi volt a címe.
  • W B
    én inkább annak örülnék, hogy kiderülne, hogy a másik 4 szigeten is vannak-e dínók (mert a JP2ben egy mondat ezt bizonyítja) mi történik a dínókkal. (kihalnak vagy védelem alá helyezik őket) és az InGennel mitörténik.
  • garex
    amúgy ha a dinokat felfegyvereznek az annál is 10000000000-szor nagyobb marhaság lenne mint a Spino a 3-ban. úgy 3 éves koromban volt egy mese ami erről szolt.
    nagyon remélem hogy ez csak egy vicc és nem ez lessz a filmben. csinálják meg újra a parkot és a Rex ketrecből csináljanak állatsimogatót. az is értelmesebb lenne
  • garex
    ebben van valami amit Blackgamer mond.
    amúgy ha tényleg fegyverrel szerelnék fel a dinosaurusokat akkor hatalmasat zuhanna a film szinvonala .
  • blackgamer
    szerintem a hír kacsa, valaki feltette a netre és terjed
    még hivatalos oldal sincs, akkor miért lenne ez a hír hiteles?
  • Jrex
    remélem is hogy jobb lesz!
    csak nem lehet olyan rosz,ha Steven elfogadta.
  • W B
    inkább ez!
    amúgy szerintem kiképzik őket, de nincs szó fegyverről, max adóvevő, hogy tudják hogy holvan és tudjanak neki utasításokat küldeni.
  • Jrex
    ezt hogyértik,csak rájuk szerelik,vagy kiképzik őket?SZtrááájk!
    ennél még amit egyszer leírtam az is jobb lenne.
  • W B
    Felfegyverezek pár tucat dínót és mehetünk ellenük

amúgy meg tényleg nagy hülyeség ez...
  • InGEN
    Meglepődve konstatállom, hogy vannak, akik tudnak a készülő film szüzséjén mulatni, bárcsak én is képes lennék erre. Gyalázatosnak tartom, ahogy e sokak 'vérpumpájához' oly régóta idomuló kultfilm-szériát ledegradálják... komolyan, -(s előre pardon a bölcsisektől)-, de a dedóban is érdekfeszítőbb és hangulatosabb forgatókönyvet eszkábáltam volna össze, mint ezek a mostani 'sztárírók'. Csuklóból hordják össze a legcikibb ötleteket, nem igaz, hogy egy pillanatra nem torpannak meg, s tartanak egy kis önvizsgálatot...hogy tehetik ezt a Jurassic Parkkal? Quo titulo?? Fel nem fogható. Mi a fenének keverik bele ezt a militáris buzulást is? Nem a katonákkal van bajom, dehát el fogja veszteni a sorozat a vonzerejét, mert gigantikus blődlivé evolválódik az egész, hála ezeknek...Spielberg hogy bólinthatott rá ERRE??? Teljesen szenilis lett, vagy inkább fordítva: infantilis??? Semmi finomság nincs a sztoriban..még hogy fegyverrel felszerelkezett dínók. Ilyet legutóbb még homokozós koromban gondoltam, meg voltak is műanyag játékfiguráim, ott még elment, meg abban a korban ('elfér'), na de filmet csinálni??? Tudjátok mit? Nem hiszem el. Nem lehetnek ennyire gyalázatosan idióták, még az amerikaiak sem. Meg nem ócsárlom őket, hiszen az első részt is ugyanúgy amerikaiaknak köszönhetjük elvégre, mint az összes többit, de nem értem... ha ez a hír igaz (márpedig nem), akkor petíciót kéne benyújtaniuk a rajongóknak, vagy mittudomén...
  • garex
    amúgy jó lenne ha elkezdenék a forgatást, he 2008 nyarára már vetíteni akarják
  • garex
    háááááááát én nem igazán szeretnék fegyvert a dinosaurusok kezébe. (pl.: a Rexnél A K 47-es élég hülyén nézne ki)
  • blackgamer
    pont most olvastam külföldi oldalakon, bd, rottentomatoes.com
  • W B
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • ldavid
    válaszok:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1B, 2B, 3B, 4B, 5B, 6C, 7D, 8A, 9C, 10B, 11A, 12D, 13C,
  • garex
    Hello
  • JP Forever
    Hy
  • W B

[color=Red] "Azt hittük, hogy már eltűntek."
    "De a teremtés az akarat diadala"
    "Az evolúció megállíthatatlan, utat tör magának"
    "Elfuthatsz vagy elrejtőzhetsz. De bármit csinálsz akkor is rád talál”
    [/color]
  • W B
    tyuh...
  • blackgamer
    írok néhányat

1, Ellie Sattler egy

a.) paleontológus
    b.) paleo-botanikus
    c.) archeológus
    d.) tudós

2, A Jurassic Park filmeket könyvek inspirálták, amiknek írója

a.) J. K. Rowling
    b.) Michael Crichton
    c.) John Grisham
    d.) James Patterson

3, A Jurassic Park túrán Dr Alan Grant, Ellie Sattler és Dr Malcolm egy ... születésének volt szemtanúja

a.) T-Rex
    b.) Velociraptor
    c.) Brachiosaurus
    d.) Stegosaurus

4, A dinoszaurusz DNS-t szúnyogban találták, amit ... konzervált

a.) láva
    b.) borostyánkő
    c.) gyémánt
    d.) kén

5, Dr Ian Malcolm szakterülete a...

a.) összefüggések keresése
    b.) káosz
    c.) látomások
    d.) Pteranodons

6, Dr Alan Grant és Ellie Sattler elfogadja John Hammond invitálását a Jurassic Parkba, mert támogatást kaptak kutatásukhoz...

a.) egy millió dollárt
    b.) újabb egy évre
    c.) újabb három évre
    d.) öt millió dollárt

7, A Sorna sziget ... partjai mellett fekszik.

a.) Törökország
    b.) Panama
    c.) Puerto Rico
    d.) Costa Rica

8, Dr Grant elmélete szerint a raptorok...

a.) kommunikáltak egymással
    b.) tudtak úszni
    c.) fára másztak
    d.) táncoltak :)

9, Dr Grant és Lex megmenekültek a T-Rextől...

a.) egy füstgránát segítségével
    b.) gyors futásuknak köszönhetően
    c.) mert mozdulatlanul maradtak
    d.) elrejtőztek a vízben

10, A Jurassic Park III-t ... rendezte

a.) Tony Scott
    b.) Joe Johnston
    c.) Steven Spielberg
    d.) John Woo

11, Melyik színész játszotta Dr Alan Grant szerepét?

a.) Sam Neill
    b.) Jeff Goldblum
    c.) Samuel Jackson
    d.) Vince Vaughn

12, Dennis Nedry elrabolta a dinoszaurusz embriókat egy...

a.) haj sprayben
    b.) fagyasztó ládában
    c.) hűtőtáskában
    d.) borotvahab sprayben

13, Melyik szigeten játszódott az első Jurassic Park rész?

a.) Cocau sziget
    b.) Sorna sziget
    c.) Nublar sziget
    d.) Guado sziget

[b]Ha valaki megfejtéseket írna, pls használjon spoilert!
  • Shiwo
    itt próbálkozz..de elötte olvasd el, ami a bannerképen van...
  • garex
    én minden esetre nagyon várom. remélem nem fog csúszni a megjelenése
  • blackgamer
    jelenleg még honlap és hivatalos közlés sincs
  • JP Forever
    Az új Jurassic Parkról a négyről esetleg trailer vagy videó. És köszi
  • Jrex
    ja,és az animációkon is látszik nagyon
  • Jrex
    én nagy részét értem a kérdéseknek.JpForever-nek ,sajnos nem nekem is más csinálta,és milyen videóra gondoltál?