Jurassic Park IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tirian
az király lenne,és mutathatnának gyakrabban a tv-ben olyan BBC-s dínó-dokumentum filmeket is.

én azt várom, hogy talán beindul újra a dinoszaurusz õrület és elkezdenek sorozatban mondjuk 2-3 évente hasonló szinvonalú filmeket készíteni

Tirian
Ez az általános a dínóknál,a legtöbbnek a nõsténye a legnagyobb.

Jrex
a rex a filmben csúcs(azaz a szigeten).és nem minden rex volt(ha akkora volt)14.85,nem mindenki ugyan akkora,és a nemek közti eltérést is vedd figyelembe,mert a nõstény sokkal nagyobb mint a hím.

Tirian
a Jp-ben nem mondják a méretét arra csak rákerestél.
És ha végre mnegmutatnád hogy honnan tudod olyan biztosan ezeket a méreteket akkor talán bizonyíthatnál vele valamit!Anélkül csak ugyanazt szajkózod.

az a gond, hogy te építettél fel egy téves hitet.
Ha a JP alapján ismerném a T-rexet akkor nem 15m hosszunak mondanám. (jó igazad van csak 14m 85cm)

Tirian
nem õ volt a csúcs mert a közel azonos méretû riválisai lehet hogy jóval gyorsabbak voltak.
Az viszont még nem eldöntött tény hogy dögevõ volt-e.Ha kiderül majd mondhatjátok hogy tényleg az volt-e.

Jrex
az a baj h, tényleg kezd leomlani,de nem volt lomha és dögevõ.ragadozó volt,és nem a második legnagyobb!!!de azért jöhetnének új ragadozók is,de a rex a csúcs.

Tirian
a T-rex egy lomha dögevõ volt és akármit mondhatsz ezt nem csak Horner véli így...Az a bajod hogy felépítettél egy bálványt a Jp alapján és kezd leomlani..

Tirian
T-rex második legnagyobb?
ezek mind nagyobbak:
Tyrannotitan,Giganotosaurus,Carcharodontosaurus,Mapusaurus,Torvosaurus és még sorolhatnám

Tirian
dögevésben talán amúgy meg nem vok Honer párti te bohóc

aha, te tényleg Honer párti barom vagy. azt már tudjuk. amúgy a rex volt a valságban is a "csúcs"

mert nem volt olyan ragaddozó Dinosaurus ami le tudta volna gyõzni mivel a Spino után õ volt a legnagyobb. minek egy új moziszörny(mint a Spino)

Tirian
minek maradjon a Rex a csúcs?? Volt már eleget

ha megnézed a JP szerepjáték forumot rá jösz. igaz a könyv állatait is bele vettük.

pl, így vannak bent a sztoriban

vagy pl, a JP2ben van egy hadrosaurus koponya, de maga az állat nincs

Jrex
hogy lenne a sztoryban ha nincs a fílmben?amúgy mik azok?

én szeretném a vásznon látni a Carnotaurus-t

úgy mos kb, sacra 5-6 ragadozó ami a film sztoriában bent van még. csak nem mutatkoznak

én azt szeretném hogy legyen benne új ragadozó de a Rex maradjon a csúcs

már megint... minek megint egy újabb nagy ragadozó??? ígyis a film sztoriában egyrakás húsevõ van amit még nem láttunk, nem kell új

Jrex
és a rex lesz a csúcsragadozó és nem halnak ki.

Tirian
azt hogy lesz benne egy új csúcsragadozó és hogy több fajt is megmutatnak,nem csak az emberek menekülését

én legalább abban reménykedek hogy felülmúlja a 3. részt

tu mit vártok a 4. résztõl??????????

Jrex
mert nincs téma

Tirian
sajna

tényleg nagyon kihalt ez a topik.......<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

nekem is így történt

Jah, akkor jó. Természetesen pár perc múlva behozta sok frissítés után és azóta már jó.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nekem is volt ilyen vele kb. 5 napja de akkor az összes cwissel.

"Adatbázis hiba történt. Kérem frissitse az oldalt."

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nekem nem hozza be most fullra az oldalt.
Nektek?

a ködösítést én is utálo

elsõ körben úgy volt, de már semmi sem biztos
ha idén elkezdik a forgatást (ahogy sok pletyka állítja), jó lenne ha valami normális infók jönnének, mondjuk kezdetnek egy hivatalos oldalt indíthatnának
ha még ilyeneken vacakolnak hogy ki rendezi, akkor idén már nem hiszem hogy komolyabb dolog fog történni
ezt a ködösítést utálom legjobban...

én nem

én mindig úgytuttam hogy Spilberg rendezi

Mégse Joe Johnston rendezi a 4. részt? cikk

kihaltunk???!!!!!!

az lehet

Aha, kár. Bár, akkor már lehet, hogy Terminátorok rohangálnának az utcán, ha agyon fejlesztenék az MI-t lol.

nem, igazából nics megoldás. a mesterséges inteligenciát kellene fejleszteni, de addig sem én, sem a GEP nem jutott el

Ok. Telepítsem a Dilophosaurusokat a park elejébe? :S
A csapathoz meg, akkor türelmes leszek, választ thanks!<#wave>

mertrosszul van megírva a játék.

kutatócsapatokhoz türelem

Elmondaná nekem valaki, hogy a Dilophosaurusokhoz a JP: OG-ben a park végén miért nem mennek az emberek? Megvna építve az út és senki nincs ott, csak a takarító munkások.
jah meg ne mtudok új csapatot se venni, pedig zsé az van és 3 csillagos a park és elvilleg egy újabb csillag megszerzésekor lehetne területet is megnyitni, de ezt se.

habogott, aztán azt mondta hogy ott van valaki aki úgy tünik még nem ismeri ezt a fajt

tényleg? ezt meséld el!

Jrex
nálunk csak alkoholisták vannak,meg egy drogos asszem,a tobbi ilyen mulya(nem mind)pl még azt se vette észre h, veszik.

Tirian
Megértem az elképedését.
Amúgy meg nálunk is vannak perverzek.

amikor másodszorra voltam a múzeumban megkérdeztem az egyik embertõl aki ott dolgozik hogy miért mondják a Rexnél nagyobbnak a Gigát holott a Rex volt a nagyobb . aztán mint amikor lefagy a gép olyan volt.

az én osztályomban 2 van . szerencsére még nincs több