Jurassic Park IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehh, ez van.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jrex
én se értek hozzá

Nekem is, de nem használom, mert nem kell és úgyse értek hozzá. Csak feltettem anno próbálkozás gyanánt, de nem értek hozzá.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jrex
nekem van ulead videostudióm

hát ebbõl nem sokat látunk, vegyél új fényképezõt és kisebb felbontással fotózz <#crazya>

movie maker-t felejtsd el, és szerezz be valami profi cuccot, mondjuk Ulead Video Studio vagy Sony Vegas Video

Megkérdezhetnéd, h neten fent van-e vhol :P. Bár gondolom nem mész majd vissza olyan hamar ismét.

a DVD lemezen elvileg megtalálod, úgy ahogy kellene. néz szét a DVDben

Jrex
de a dvd-t nem importálja.akkor?

importáld be a filmet, és vagdosd

Jrex
nem tudja valaki hogyan kell movie makerral dvd filmbõl jeleneteket összerakni?

hello! itt a hhonlapom. töltöttem fel pár képet a játékgéprõl de rosszul fénképeztem.
leírtam az elsõ pája történetét (nagyjábol). Amúgy a gép nagyon jó. Ja és 1 jó ideig valszeg megin nem leszek

extra sensory
A wikipédiában ami róla szól, a filmes listájában szerepel a JP 4 is. De ez még így sem biztos.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Tirian
ööö,ja.De nem jelentették be a harmadikban hogy meghalt szal semmi se biztos

Jrex
kösz.csak mert a 2.részben már beteg volt nem?

Tirian
KÖnyv szerint meghalt mert felzabálták,Film szerint él.
A szerepjáték szerint is él.

mivan?

Jrex
a történet szerint él még Hammond?

amúgy mien?

amikor tudok ott vagyok.

Jrex: kösz de ma már megyek el

Jrex
de jó látni Garex.

gondolom éjel nappal ama játék gép elött vagy?

jó. d emost egy jó ideig nam leszek gépnél

tökjó, majd fotózd le

hello! ma vagyok de holnap megyek vissza Balcsira.
Ott balcsin van 1 játékterem ahol ott van az a JP-s lövöldözõs játékgép amirõl kicsit régebben beszéltünk.

Jrex
a jp3 elõzetesében(ami az 1 és a 2 eredeti dvd extráiban van)a z a sziget van a 6nap és 7 éjszaka címû filmben és a régi king kong ban(amelyik 1960 valamennyiben készûlt).

Jrex
mármint a fílm?mert az szerintem is.

szerintem nagyonsirájlessz
Ezer thanks!<#wave>

Majd W B remélem megmondja.

Tirian
azt nem tom

Igen és kellene az AvP oldala is. Nem ismeri a google.

Tirian
www.jurassicpark.cwi.hu erre gondolsz?

W B: megtudnád adni a JP és az AvP rpg oldal linkjét itt, vagy priviben?
Behalt a gépem, anyukám laptopjáról vagyok és majd kellene a link.
Elore is thanks!<#wave>

Jrex

fen van a neten. és amúgy a JP szerpjáték forumon is le van írva, mej fajok

Tirian
honnan tudod?? (csak kérdem)

a filmben nem minden dínó DNSse volt kipotolva, pl. a T-rexé 100%

jó de az mégis más hogy ha a DNS lánc részletét kipótolják békájéval és az is más ha 1 embert 1 kutyát és 1 Deinoni-t DNS-ét kereztezik

Jrex
az eddigiek is azok(béka dns és plí:a veloci)

nem örülnék neki ha muténsok rohangálnának össze-vissza.......

Tirian
utána olvastam megint.Állítólag vissza tér valaki a Nublarra megtalálja Dennis Nedry elveszett tartályát a dns embriókkal létrehoz 5 Deinonychust kutya és ember Dns beszúrásával...najó a vége egy kicsit zavaros nem igazán értettem meg itt egy link:
jp4
bár lehet hogy csak kamu

Tirian
én olyat olvastam hogy lesznek benn génmanipulált Deinonychusok,valaki szerint Kronosaurus,plusz azt olvastam hogy lehet a Nublaron lesz

Tirian
<#falbav><#fejvakaras><#banplz><#taps><#help><#wilting>

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bokafix2
A negyedik rész egészen újszerû történetet tartogat. És olyan fosszíliák is feltünnek a színen, mint a Tyrannosaurus Duck... <#hehe><#hehe><#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jrex
kéne már pár hír a jp4 rõl,vagy 1-2 kép az elképzelésrõl.

Azután lett sz*ar hogy bele olvadt a BBC féle dok. filmekbe.

Tirian
az is BBC-s volt nem? vagy mien?

a BBC féle dokumentum félmek nekem csak faj gazdagításra voltak jók.

az õsvilági kalandot kellene folytatni, abban volt az igazi heteleség