1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
#1156 szerinted -
W B #1155 érdekesnek érdekes, de nem hiteles.
a T-rex 15.2m hoszú volt, a Giga 14.7m -
#1154 Na letöltöttem mindet:D -
#1153 Gec a zenétől megjött a kedvem sztem elmek megnézem az 1-et:D -
#1152 De királyak a zenék! -
#1151 Hy találtam egy elég érdekes képet!
Kép -
#1150 köszi h, belinkelted,én a 2. és a 3. zenéjét sehonnan nem tudtam leszedni. -
blackgamer #1149 véletlen találta azért linkeltem, amúgy az Elveszett Világ cuppog szal annak a minősége gagyi (jó hogy megvettem annó :) -
W B #1148 már meg vannak a zenék rég :)
de másnak bisztos jól jön -
blackgamer #1147 itthon kiépítettünk 5.1-es hangrendszert, isteni volt rajta nézni (csak az elsőt próbáltam még)
T-Rex üvölt és a hátsó hangszórokon jön szinte azonnal a visszhang, egy kicsit mélyebben
amikor pedig az ökröt beengedték Velociraptoroknak a növények zörögtek körben
a konyhás résznél pedig nagyon éles a raptor hangja, és a neszek is jók
figyelem! ha valaki most szeretne Jurassic Park 1-et venni akkor ügyeljen hogy ne a 2+1-es hangrendszerhez illőt vegye hanem az 5.1-et (jövőre gondolva)
nekem megvan a 2.1-es is de szerencsére a díszdobozos már 5.1-es magyar hang
végezetül egy oldalt ajánlok ahonnan jelenleg letölthetők a filmzenék:
Jurassic Park filmzene
Elveszett Világ filmzene
Jurassic Park III filmzene -
#1146 tudom -
W B #1145 az még 13 méter sem volt! Elvileg fital egye csontjait találták meg, ezért bocsáltkoznak találgatásokba -
#1144 Amgy tényleg találltak egy aegyiptikust egyiptomban ami akkora volt mint a filémben de a II. Világháborúban lebombázták... -
W B #1143 igaz. de akkor is a Spino szinte 0 a rexhez képest -
#1142 meg hal. -
W B #1141 ez hülye. épp az hogy a Spinosaurus dögevő -
#1140 Jack Hornerről mintázták amúgy Alan Grant karakterét :D -
#1139 nem azért.Hanem mert Horner a T-rexet dögevőnek akarta feltüntetni,és ő javasolta azt hogy a Spinosaurus legyen az ellenfele,mert azzal nem lehet összetéveszteni.Meg mert a Spinot nem tartotta dögevőnek... -
#1138 Ezaz...:)
Egyébként azért lett a spino a 3-ban mert nem tudták hogy az 1-2 miatt a trex ennyire közkedvelt lesz és nem számítottak hogy emiatt balhé lesz. beszopták:D
-
W B #1137 T-rex lesz a domináns, közkivánatra -
#1136 Majd én... Kik fognak szereplni a 4-ben? És melyik dino lesz a domináns faj? Várjunk csak, az előzőben a kis spino volt akkor most vajon mi lesz? A gallimimus lesz egy aegyitikus és megesz mindent, vagy a brachiosaurusra tör tá a vérszomj?:D -
#1135 na és? dobj fel egy jp4 es témát -
W B #1134 ez itt JP 4 topik -
#1133 nekem is halak,meg 1 ékszerteknős van odakinn,de már rég nemláttam,lehet elszökött...meg macskák -
garex #1132 leguánjai és varánuszai is vannak
amúgy nakam csak gekkóm és halaim vannak -
#1131 zöld leguán,görög teknős,vitorláshal,gömbhal,kardszárnyúdelfin,husky,stb -
garex #1130 nekem a bordás krokodil, az orrszarvas vipera (ilyenje is volt), és a kobrák meg a királypiton -
#1129 *Tigris -
#1128 *Tigris -
#1127 Tigros a kedvencem, meg az öcsém. -
#1126 jófej srác lehetett.. a ma élő állatok közül a kígyók a kedvenceim -
garex #1125 viszont 1 nagy anakonda jóval nagyob 1 pitonnál . ha 2 db ugyanujan hosszú pitont és anakondát egymás mellé rakunk akkor az anakonda jóval nehezebb lesz. amúgy most ez csak a zöld anakondára vonatkozik a barna ritkán nő meg 2-3 méternél többre.
Tirian : az pitonhoz nem olvastam sehol 6-8 métert hanem egy herpetológus ismerősöm mondta. amúgy neki mindkettő volt ,voltak kobrái , viperái ...
sőt kajmánja is volt -
#1124 tudom -
#1123 igen de a legnagyobbak a pitonok és az anakondák közül kerültek ki.Eddig legalábbis. -
#1122 a boa is elég nagyra nő. -
#1121 egyszer egy műsorban,az volt h, ha találnak 10 m nél nagyobb pytont akkor adnak érte pénzt,de abba nem találtak -
#1120 az már valami.Vagy egy piton vagy egy anakonda lehetett szerintem. -
W B #1119 találtak "nemrég" 16 méteres óriás kígyót... nem tudom pontosan mien faj. -
#1118 a kockás pitonhoz nem tudom hol olvastál 6-8 métert......
egy idősebb simán eléri a 10-et vagy még nagyobb -
W B #1117 a Triceratopsnál 9 métert írnak, holot megsem közelíti ezt a méretet. 7.9m a legnagyobb. akkor a T-rexhez mért nem a valós méretet írják (15.2m) és mért kicsinyítik le?