Jurassic Park IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább ez!
amúgy szerintem kiképzik õket, de nincs szó fegyverrõl, max adóvevõ, hogy tudják hogy holvan és tudjanak neki utasításokat küldeni.

Jrex
ezt hogyértik,csak rájuk szerelik,vagy kiképzik õket?<#violent>SZtrááájk!<#banplz>
ennél még amit egyszer leírtam az is jobb lenne.

Felfegyverezek pár tucat dínót és mehetünk ellenük<#idiota>

amúgy meg tényleg nagy hülyeség ez...

Meglepõdve konstatállom, hogy vannak, akik tudnak a készülõ film szüzséjén mulatni, bárcsak én is képes lennék erre. Gyalázatosnak tartom, ahogy e sokak 'vérpumpájához' oly régóta idomuló kultfilm-szériát ledegradálják... komolyan, -(s elõre pardon a bölcsisektõl)-, de a dedóban is érdekfeszítõbb és hangulatosabb forgatókönyvet eszkábáltam volna össze, mint ezek a mostani 'sztárírók'. Csuklóból hordják össze a legcikibb ötleteket, nem igaz, hogy egy pillanatra nem torpannak meg, s tartanak egy kis önvizsgálatot...hogy tehetik ezt a Jurassic Parkkal? Quo titulo?? Fel nem fogható. Mi a fenének keverik bele ezt a militáris buzulást is? Nem a katonákkal van bajom, dehát el fogja veszteni a sorozat a vonzerejét, mert gigantikus blõdlivé evolválódik az egész, hála ezeknek...Spielberg hogy bólinthatott rá ERRE??? Teljesen szenilis lett, vagy inkább fordítva: infantilis??? Semmi finomság nincs a sztoriban..még hogy fegyverrel felszerelkezett dínók. Ilyet legutóbb még homokozós koromban gondoltam, meg voltak is mûanyag játékfiguráim, ott még elment, meg abban a korban ('elfér'), na de filmet csinálni??? Tudjátok mit? Nem hiszem el. Nem lehetnek ennyire gyalázatosan idióták, még az amerikaiak sem. Meg nem ócsárlom õket, hiszen az elsõ részt is ugyanúgy amerikaiaknak köszönhetjük elvégre, mint az összes többit, de nem értem... ha ez a hír igaz (márpedig nem), akkor petíciót kéne benyújtaniuk a rajongóknak, vagy mittudomén...
amúgy jó lenne ha elkezdenék a forgatást, he 2008 nyarára már vetíteni akarják

háááááááát én nem igazán szeretnék fegyvert a dinosaurusok kezébe. (pl.: a Rexnél A K 47-es<#nyes> élég hülyén nézne ki)

pont most olvastam külföldi oldalakon, bd, rottentomatoes.com

válaszok:

1B, 2B, 3B, 4B, 5B, 6C, 7D, 8A, 9C, 10B, 11A, 12D, 13C,
Hello
<#integet2>

JP Forever
Hy

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

"Azt hittük, hogy már eltûntek."
"De a teremtés az akarat diadala"
"Az evolúció megállíthatatlan, utat tör magának"
"Elfuthatsz vagy elrejtõzhetsz. De bármit csinálsz akkor is rád talál”

tyuh...

írok néhányat

1, Ellie Sattler egy

a.) paleontológus
b.) paleo-botanikus
c.) archeológus
d.) tudós

2, A Jurassic Park filmeket könyvek inspirálták, amiknek írója

a.) J. K. Rowling
b.) Michael Crichton
c.) John Grisham
d.) James Patterson

3, A Jurassic Park túrán Dr Alan Grant, Ellie Sattler és Dr Malcolm egy ... születésének volt szemtanúja

a.) T-Rex
b.) Velociraptor
c.) Brachiosaurus
d.) Stegosaurus

4, A dinoszaurusz DNS-t szúnyogban találták, amit ... konzervált

a.) láva
b.) borostyánkõ
c.) gyémánt
d.) kén

5, Dr Ian Malcolm szakterülete a...

a.) összefüggések keresése
b.) káosz
c.) látomások
d.) Pteranodons

6, Dr Alan Grant és Ellie Sattler elfogadja John Hammond invitálását a Jurassic Parkba, mert támogatást kaptak kutatásukhoz...

a.) egy millió dollárt
b.) újabb egy évre
c.) újabb három évre
d.) öt millió dollárt

7, A Sorna sziget ... partjai mellett fekszik.

a.) Törökország
b.) Panama
c.) Puerto Rico
d.) Costa Rica

8, Dr Grant elmélete szerint a raptorok...

a.) kommunikáltak egymással
b.) tudtak úszni
c.) fára másztak
d.) táncoltak :)

9, Dr Grant és Lex megmenekültek a T-Rextõl...

a.) egy füstgránát segítségével
b.) gyors futásuknak köszönhetõen
c.) mert mozdulatlanul maradtak
d.) elrejtõztek a vízben

10, A Jurassic Park III-t ... rendezte

a.) Tony Scott
b.) Joe Johnston
c.) Steven Spielberg
d.) John Woo

11, Melyik színész játszotta Dr Alan Grant szerepét?

a.) Sam Neill
b.) Jeff Goldblum
c.) Samuel Jackson
d.) Vince Vaughn

12, Dennis Nedry elrabolta a dinoszaurusz embriókat egy...

a.) haj sprayben
b.) fagyasztó ládában
c.) hûtõtáskában
d.) borotvahab sprayben

13, Melyik szigeten játszódott az elsõ Jurassic Park rész?

a.) Cocau sziget
b.) Sorna sziget
c.) Nublar sziget
d.) Guado sziget

Ha valaki megfejtéseket írna, pls használjon spoilert!

Shiwo
én minden esetre nagyon várom. remélem nem fog csúszni a megjelenése

jelenleg még honlap és hivatalos közlés sincs

JP Forever
Az új Jurassic Parkról a négyrõl esetleg trailer vagy videó. És köszi

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Jrex
ja,és az animációkon is látszik nagyon

Jrex
én nagy részét értem a kérdéseknek.JpForever-nek ,sajnos nem nekem is más csinálta,és milyen videóra gondoltál?

tegél fel pár olyan kérdést

a 3-ban azért látszódott mûnek, mert a legtöbb bábu volt és nem animáció

megtaláltam a 3. dvd-n az extrát, a kvízjáték tetszett, tényleg, létezik ilyen magyarban? érdemes lenne lefordítani

JP Forever
Garex, Jrex tudtok nekem ilyen avatart csinálni:)?

JP Forever

JP Forever

JP Forever
Garex, Jrex tudtok nekem ilyen avatart csinálni:)

JP Forever
:( Én sem:(
Pedig kijöhetne már. És már csinálják magát a filmet?:)

én nem láttam mostanában

JP Forever
Jrex nincs uj videó?:(<#pardon1><#pardon1><#pardon1><#conf>

JP Forever
LoL. Vannak ilyen jó poszterek;)

Jrex
nekem olyan h, fekszik Steven és be akarja kapni a t-rex

JP Forever
Az 1.-ben nagyon meg volt csinálva. Alkalmaztak robotokat, és számítógépes technikát is. Az nagyon tetszett! Volt egy poszterem, ahol Steven bácsi a robot T-rex szájában ült:)

JP Forever
Sziasztok! Na, van már valami kis videó a IV-rõl?:)

Jrex
ja és folytatható legyen

Jrex
én is remélem,h hosszabb lessz az utolsónál,a rex ragadozó lesz benne,lesznek új fajok is benne,jó történet és ne látszódjon(annyira)h, számítógépes animációk mint a 3.ban,inkább olyan legyen mint az 1-ben és a 2-ben

+ bizonyítot tény hogy a fiókák 80-90% felnõt. ehez még a kétszülõ sem elég, de egy kisebb csapat sem. Ide egy nagyobb összatartó jólszervezet falka kell. És több mint valószínû, hogy más állatoktól eltérõen a fiatalok kaptak elöbb a zsákmányból, és a sérültek.

Magyarán: kevés a dög.

amúgy pontosítok: 15.2m

abban egyet érek hogy legyen hosszabb másfél óránál de a Rex dögevésében NEM !!!!!!!!!!!! mivel a Rex ahogy W B szokott fogalmazni "passzív" dögevõ volt mint az oroszlán. Horner azt mondta hogy túl kicsi a keze de azt nem vette figyelembe hogy minden nagytestû vadászó Therapoda keze kicsi. továbbá avval is bizonygatta hogy a fogai nem élesek hanem "banán" alakúak. a mai ragadozók között is a legtöbb krokodilé és varánoszé is nagyon hasonló. és ha nem "szakmai" szemmel nézünk rá akkor is túl nagy (15m hoszzú, 7 tonna) a dögevéshez.

remélem hosszabb lesz mint másfél óra, izgalmas történet (ne csak a humorra játszon), szimpatikus szereplõket várok
Jack Horner szerint a T-Rex dögevõ volt, remélem ez is bekerül hogy legyen felháborodás a ragadozó T-Rex hívõk között
várok egy szinvonalas pc játékot is, ahol az eddigi filmek is szerepet kapnának, bejárható szigetek, stb.

kiváncsi vagyok mikor kezdik el reklámozni és mikor jönnek ki a cuccok (nem a kis mûanyag játékokra gondolok mert azok már egy pár éve nem érdekelnek) és milyen szinvonalúak lesznek.

itt egy : mit vártok el a 4. résztõl ?????

Jrex
csak nincs jó téma

én még élek

Shiwo
csak hûek vagyunk a filmhez... kihaltunk mi is :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

kihalt mindenki????!!!!!!!!!!!!!! <#fejvakaras><#fejvakaras><#nemtudom><#nemtudom>

illetve hogy a jövõ májusban bemutatásra kerülõ Indiana Jones 4 után kezdik a forgatást
felmerült az is hogy Hammond unokája lesz a fõszereplõ akit a Karib tengeres Keira Knightley játszana
Sam Neill (Dr. Alan Grant) pedig visszamondta a felkérést
de semmi sem biztos, hivatalos oldal sincs jelenleg

Jrex
azt h, kb jövõ nyáron lesz(bár olvastam azt is h, 2009 ben kezdik forgatni),én úgy tom h, Steven Spielberg rendezi(de lehet Joe Johnstone) és Laura Dern,Richard Attenbourough(nem biztos h, így kell írni)fog biztosan szerepelni az elõzõ részekbõl

Ki tud valamit a 4.részrõl???????????????????????

Jrex
a számítógépre telepít egy interaktív valamit,és abban a menüben ami utánna bejön vannak dolgok,köztük több játék demo és az autóssal nem tudok játszani.

a film dvd-jén autós játék? errõl nem hallottam

Jrex
akinek megvan a jp3 eredeti dvd-n és tudja hogyan kell az autós játékkal rajta játszani az elárulná nekem ?köszi.